Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 29 August 2010 - 20:14
Γιατί τ' άλλα είναι out of print :/
Posted 01 September 2010 - 23:52
Edited by galexia, 02 September 2010 - 01:08.

Posted 08 September 2010 - 18:29
Το βρηκα σημερα στο mangafox!!!!!!!
Ηταν μια ευχαριστη εκπληξη!!!

Posted 09 September 2010 - 22:15
Κι αλλο chapter σημερα!!!! (Komatta toki...)
7 μηνες σιγη και σε 2 μερες chapters 34-5 & εχτρα!!!
Αλλος ενας complete volume!!!
Μενουν αλλοι 14!!!! LOL

Posted 17 September 2010 - 19:18

Επίσης διάβασα και τα δύο Dear Green τα οποία μου πάσσαρε κατά λάθος η nighteyes. (εχουμε χάσει λογαριασμό με το τι δίνουμε η μία στην άλλη ΧΔ). Άλλο ωραίο και τρυφερό story από εκεί. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω τρελή αδυναμία στις ιστορίες που εκτείνονται σε βάθος χρόνου και δείχνουν μεγάλα κομμάτια από την ζωή των πρωταγωνιστών.
Και βγήκε και νέο chapter Tyrant who falls in Love. Με πέθανε...
Posted 17 September 2010 - 19:31
Και βγήκε και νέο chapter Tyrant who falls in Love.
Εννοείς το 1ο chapter του volume 7?Νόμιζα οτι εννοούσες το 2ο και σκεφτόμουν "Μέσα σε 15 μέρες?Δε μπορεί..."
Edited by DarkElf, 17 September 2010 - 19:56.
Does this darkness have a name?
Posted 17 September 2010 - 21:47

Ναι εν ολίγοις τα επόμενα τα περιμένω σε αναμένα κάρβουνα -.-'
Posted 18 September 2010 - 03:11

*γκουχ γκουχ* έχουμε και λέμε:
Junjou romantica:
Crimson Spell:
You are my loveprize in viewfinder:
Α tyrant who falls in love:
Ηaru Wo Daite Ita:
Maiden Rose:
Totally captivated:
Άσχετο ,δν ξέρω κατά πόσο η Miyamoto Kano θεωρείτε mainstream, αλλά διάβασα το End of Youth που προσφάτως ολοκληρώθηκε(το scanlation) και με συγκινησε πολύ .Το προτείνω…
Μετά από αυτό, θα κάνω κανά 6 μηνο+ να ξανά πιάσω yaoi στα χέρια μου, για να συνέλθω, καθώς το fangirl μέσα μου απειλεί να με κυριέψει. Ήδη έχω αρχίσει να κοιτάω όλα τα αρσενικά με περίεργο μάτι και ένα μειδίαμα στα χείλη .

Χριστέ μου, δν είμαι καλά …my pure mind has been corrupted (φέρετε ένα μερίδιο ευθύνης κ εσείς, dear

*i'm in denial (lol)

Edited by Shihama-ru, 18 September 2010 - 03:26.

Posted 18 September 2010 - 03:28
Ηaru Wo Daite Ita:
Spoiler:
Eφόσον διάβασες Totally captivated τρέχεις για "u don't know me" (για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αυτά τα δύο πάνε μαζί σε όλες τις fan που έχω παρατηρήσει). Γενικά τα yaoi manwha είναι πάρα πολύ ωραία. (btw στο totally captivated κάτι για artbook βλέπω στους aarinfantasy και extra ιστορίες αλλά δεν έχει τύχει να κάτσω να διαβάσω αναλυτικά γιατί γίνεται ο πανικός ο ίδιος στο thread και το πολύ το squealing δεν το άντεξα ούτε εγώ.αν ξέρει καμιά τι παίζει ας πει τίποτα)
Ok τώρα γι αυτό που είπες για το Ηaru το θεωρώ τουλάχιστον sacrilege αλλά υποθέτω ότι καθένας με τα γούστα του και ελπίζω κάποια στιγμή να δεις το φώς

Μετά από αυτό, θα κάνω κανά 6 μηνο+ να ξανά πιάσω yaoi στα χέρια μου, για να συνέλθω, καθώς το fangirl μέσα μου απειλεί να με κυριέψει. Ήδη έχω αρχίσει να κοιτάω όλα τα αρσενικά με περίεργο μάτι και ένα μειδίαμα στα χείλη .
Χριστέ μου, δν είμαι καλά …my pure mind has been corrupted (φέρετε ένα μερίδιο ευθύνης κ εσείς, dearfellow* fangirls!!)
*i'm in denial (lol)
yeah yeah yeah....right

Posted 25 September 2010 - 20:44
Νομίζω ότι θα έχετε υπόψη σας σχετική βιβλιογραφία

Posted 26 September 2010 - 06:47
Εμπειρος Uke vs not so εμπειρου seme υπάρχει στο Kaze no yukue, και στο prequel του Mirai no Kioku, επίσης στο Gokujou no Koibito από Minase Masara (και στο Hoshi no yakata but i don't thing you ll want to try that XD). Eπίσης και στο Ginchou Kidan από Ηοnjou rie.
Τώρα dominant as hell uke that kicks the seme's ass every chance he gets, έχει στο U don't know me (personal fav uke) και στο Tyrant Who falls in love.
Περισσότερες πληροφορίες ίσως βρείς στο Boys Love άρθρο του Tvtropes.
Και έχω και άλλα υπόψιν αλλά είμαι sleepy atm z_Z.
Edited by iristella, 26 September 2010 - 06:55.
Posted 26 September 2010 - 23:07
Ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω εν ευθέτω για να βγάλω συμπεράσματα.Seme x seme υπάρχει στο Totally captivated. Uke x Uke αν δεν με απατά η μνήμη μου στο Flowers από Miyamoto Kano.God I loved that manga. Kαι το Haru wo daite ita μπορεί να θεωρηθεί seme x seme cause both iwaki and katou are equally dominant.
Εμπειρος Uke vs not so εμπειρου seme υπάρχει στο Kaze no yukue, και στο prequel του Mirai no Kioku, επίσης στο Gokujou no Koibito από Minase Masara (και στο Hoshi no yakata but i don't thing you ll want to try that XD). Eπίσης και στο Ginchou Kidan από Ηοnjou rie.
Τώρα dominant as hell uke that kicks the seme's ass every chance he gets, έχει στο U don't know me (personal fav uke) και στο Tyrant Who falls in love.
Περισσότερες πληροφορίες ίσως βρείς στο Boys Love άρθρο του Tvtropes.
Και έχω και άλλα υπόψιν αλλά είμαι sleepy atm z_Z.
Btw, αυτά τα essay λέτε να έχουν ενδιαφέρον;
Posted 09 October 2010 - 10:55

p.s: θα το βρέιτε στα γνωστά "στέκια"

Posted 10 October 2010 - 09:21
Does this darkness have a name?