Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#46 Ryuu-sama

Ryuu-sama

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 00:25

Βασηκά πιο πολύ "ζημιά" κάνει αλλά για να μην νομίζετε ότι είμαι και τίποτα βαλτός δεν θα επιμείνω...Πηγαίντε να κάνετε και μετά θα κρίνετε κι εσείς από μόνοι σας!
Το θέμα είναι πάντως να πέσετε σε καλό καθηγητή, όπου σας το εύχομαι!:tensai:

#47 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 00:44

Πω πω...:sigh2:Θα μπορούσα να πω τόσα πολλά γιαυτό το θέμα αλλά δενμου το επιτρέπει η θέση μου....:if:
Όπως και να'χει...Minna ganbatte kudasai!!!
:gotit:

#48 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 14:10

βασικα ξερει κανεις σταχανια η στην πατρα φροντστηριο που να κανουν γιαπωνεζικα?
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.

#49 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 22:11

Λοιπον σημερα πηγα στο Σιουντρης. Καλο μου φανηκε αν και οι τυποι που δουλευουν εκει περα μου φανηκαν πολυ χαρουμενοι και ψευτικοι. Η γραμματεας ειναι απο το εξωτερικο, ο ιδιοκτητης πεταει ξενες λεξεις... Τελος παντων, οι καθηγητριες τους ειναι Ιαπωνεζες (οχι οτι με ενδιαφερει, απλα λεω), τα διδακτρα ειναι 150 ευρω το μηνα και τα μαθηματα μιαμιση ωρα το καθενα δυο φορες την εβδομαδα.

Το πουλανε καλα το προιον, αν και οταν αρχισε να μου λεει για τις επιτυχιες τους...ζζζζζ. Και σε μια φαση μου λεει¨"Φαινεσαι promising" και παραλιγο να το χαψω για μερικα δευτερολεπτα αλλλ μετα σκεφτηκα ναι οτι πεις...

Ναι τι ελεγα, γενικα καλα μου φανηκε αλλα θυμήθηκα γιατι σιχανομαι τα φροντιστηρια. Και δυστυχως ακομη δεν μπορω να αποφασισω...

#50 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 23:28

+1 και εμενα που έχω μιλήσει 2-3 φορες στο τηλέφωνο με σιούντρη μου φάνηκαν πολύ "ψεύτικοι"
ωστόσο θα πάρουμε και μια έκπτωση επειδή θα γραφτούμε 3 άτομα (-30 euro) δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε..

#51 Ryuu-sama

Ryuu-sama

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 12:43

Χμμμ.... Ξέρει κανείς ποιές καθηγήτριες διδάσκουν εκεί?(Σιούντρη) Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.(αν και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον ψεύτικο...) :smokingg:

#52 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 12:52

Όταν ακόμα δεν είχα ιδέα για τα Ιαπωνικά και τα πτυχία, είχα πάει σε ένα πολύ μεγάλο φροντηστήριο στο κέντρο (μαζί με την μαμά μου ακόμα:wooi2: γιατί ήμουν ανήλικη και δύσκολα δεχόντουσαν ανήλικους μαθητές) και μου είχαν πει για ιαπωνικά μέσα σε 4χρόνια, όπου κάθε χρόνο θα έπερνα και 1 πτυχίο....:kakaka: Λοιπόν... όπως έχουν ήδη γίνει κάτι συζητήσεις έχετε καταλάβει όλοι πολύ καλά ότι μέσα σε 4 χρόνια δεν φτάνεις το 1 εκτός αν κάνεις μαθήματα καθημερινά, ακούς συνέχεια και μόνο ιαπωνικά ή βρίσκεσαι στην Ιαπωνία...
Τα φροντηστήρια δεν έχουν ιδέα τί είναι τα ιαπωνικά ακόμα!:tensai: Αυτοί απλά να πουλήσουν θέλουν και λένε ό,τι νά'ναι... Όπως είπε και ο ryuu-sama, να δώσετε βάση στους καθηγητές σας...:riiight:
"Έλα Αλέκο!!! 1κιου σε πόσα χρόνια?!...σε πόσα?!!! :hahaha::kakaka:"

#53 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 13:57

ορίστε η λίστα με τις καθηγήτριες στο σιουντρη
Akemi (Ιαπωνικά)
Kaori (Ιαπωνικά)
Midori (Ιαπωνικά)
Τάμα (Ιαπωνικά)
Χριστίνα (Ιαπωνικά)
μου στείλανε και ένα email πριν λίγες μέρες με πληροφορίες και στο τέλος είχε αυτή την εικόνα :P
Spoiler:

τώρα σκεφτόμαστε για ιδιαιτερα πάλι :P

#54 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 20:59

Όταν ακόμα δεν είχα ιδέα για τα Ιαπωνικά και τα πτυχία, είχα πάει σε ένα πολύ μεγάλο φροντηστήριο στο κέντρο (μαζί με την μαμά μου ακόμα:wooi2: γιατί ήμουν ανήλικη και δύσκολα δεχόντουσαν ανήλικους μαθητές) και μου είχαν πει για ιαπωνικά μέσα σε 4χρόνια, όπου κάθε χρόνο θα έπερνα και 1 πτυχίο....:kakaka: Λοιπόν... όπως έχουν ήδη γίνει κάτι συζητήσεις έχετε καταλάβει όλοι πολύ καλά ότι μέσα σε 4 χρόνια δεν φτάνεις το 1 εκτός αν κάνεις μαθήματα καθημερινά, ακούς συνέχεια και μόνο ιαπωνικά ή βρίσκεσαι στην Ιαπωνία...
Τα φροντηστήρια δεν έχουν ιδέα τί είναι τα ιαπωνικά ακόμα!:tensai: Αυτοί απλά να πουλήσουν θέλουν και λένε ό,τι νά'ναι... Όπως είπε και ο ryuu-sama, να δώσετε βάση στους καθηγητές σας...:riiight:
"Έλα Αλέκο!!! 1κιου σε πόσα χρόνια?!...σε πόσα?!!! :hahaha::kakaka:"

Τεσσερα χρονια? Αυτο δεν μου το εχουν πει πουθενα. Η καθηγητρια με την οποια μιλησα μου ειπε οτι για το πρωτο θες τουλαχιστον 6.

μου στείλανε και ένα email πριν λίγες μέρες με πληροφορίες και στο τέλος είχε αυτή την εικόνα :P

Spoiler:

τώρα σκεφτόμαστε για ιδιαιτερα πάλι :P

:hahaha: Μου εδωσαν αυτη την καρτα οταν πηγα εκει και σκεφτηκα WTF?! :terror2::erk:

Η αδερφη μου παλι με ρωτησε αν υιοθετησα παιδι XD

Τελος παντων εγω θα σου ελεγα να μην το απορριψεις ακομη. Απο οικονομικης πλευρας συμφερει μιας και το ιδιαιτερο θα σου ερθει σιγουρα καπως πιο ακριβο.

:emptyonexg1: Δυστυχως ακομη δεν εχω την δυνατοτητα να αποφασισω και τα περιθωρια στενευουν....

#55 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 23:43

πάντως αν καταλήξουμε και εμείς και εσύ εκεί ας γραφτούμε όλοι μαζί να πάρεις και εσύ την έκπτωση ;)

#56 Uchiha Itachi`

Uchiha Itachi`

kira=shit

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 04:32

αν θελετε να μαθετε ιαπονικα καλυτερα να μη γραφτητε σε φροντιστηριο αλλα να κανετε ιδιαιτερα .μου τ χει πει μια γνωστη μου που κανει γυρω στα τεσσερα χρονια ιαπονικα και αρχικα ειχε παει σε φροντιστηριο αλλα τωρα κανει ιδιαιτερα και λεει οτι οι διαφορες σε αυτα που μαθαινεις στο ιδιο διατημα στο φροντιστηριο ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με αυτα που μαθαινεις στα ιδιαιτερα .

οποτε αν το αντεχει η τσεπη σας προτιμιστε ιδιαιτερα...
kyuubi training
Spoiler:

#57 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 12:38

πάντως αν καταλήξουμε και εμείς και εσύ εκεί ας γραφτούμε όλοι μαζί να πάρεις και εσύ την έκπτωση ;)

Πραγματικα ευχαριστω παρα πολυ :nod:, αλλα νομιζω οτι για την εκπτωση θα πρεπει να ειμαστε σε ιδιο τμημα (?) και εγω αν παω, το βλεπω μαλλον για Σαββατο.

αν θελετε να μαθετε ιαπονικα καλυτερα να μη γραφτητε σε φροντιστηριο αλλα να κανετε ιδιαιτερα .μου τ χει πει μια γνωστη μου που κανει γυρω στα τεσσερα χρονια ιαπονικα και αρχικα ειχε παει σε φροντιστηριο αλλα τωρα κανει ιδιαιτερα και λεει οτι οι διαφορες σε αυτα που μαθαινεις στο ιδιο διατημα στο φροντιστηριο ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με αυτα που μαθαινεις στα ιδιαιτερα .

οποτε αν το αντεχει η τσεπη σας προτιμιστε ιδιαιτερα...

Κοιταξε και εγω υπερ του ιδιαιτερου ειμαι αλλα απο μια αποψη δεν ειναι βολικο για τα υπολοιπα μελη της οικογενειας, αν φυσικα μενεις με την οικογενεια σου, και ειναι καπως πιο ακριβα αν και παλι η διαφορα ειναι μικρη. Για εμενα τουλαχιστον ειναι και πιο ανετα απο το αν ειμαι σε μια ταξη.

Για το πρωτο ετος πιστευω δεν υπαρχει σημαντικη διαφορα και το φροντιστηριο μπορει να σε καλυψει. Στη συνεχεια εννοειται οτι μονο με ιδιαιτερο θα βγαλεις ακρη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 09 Σεπτέμβριος 2009 - 12:47

#58 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:36

Εγώ πάντως έκανα 4 χρόνια στη λέσχη και δεν το μετάνοιωσα!! (έφθασα μέχρι το 3 από διπλώματα, το 2ο δηλαδή). Πιστεύω ότι έμαθα αρκετά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (και επέζησα και του ταξιδιού μου στην Ιαπωνία μια χαρά).

Αν διδάσκουν ακόμη Tama, Masako πάτε. Το value for money είναι πολύ καλό.

#59 Ryuu-sama

Ryuu-sama

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 23:03

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΝΤΟΡΙ!!!!
Ήμαρτον!!!...
Η μία βαριέται και να διδάσκει ακόμη και η άλλη είναι απλά τρομακτική!!!:OMG3:
Πλάκα κάνω... και χωρίς να θέλω να προσβάλω καθηγήτριες που είχαν άλλα παιδιά από δω μέσα αλλά...Οκ... Εμένα καθώς και σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών δεν "έκανε" σαν καθηγήτρια!...:smokingg:
Σαν κυρίες και οι δύο μπορεί να είναι εξαιρετικές αλλά το θέμα είναι...υπάρχει μεταδοτικότητα?...:canthelp:
Άσε που πατάνε επί πτωμάτων όταν βλέπουν να απειλούντε από "νεότερες" και με πιο φρέσκιες ιδέες καθηγήτριες! (ας μην πω παραπάνω γιατί θα ανάψω φωτιές εδώ μέσα) :burningbe3:
Η κυρία Μασάκοαπό την άλλη αν μίλαγε καλύτερα ελληνικά,πιστεύω ότι θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα σαν δασκάλα.(γιατί με την νοηματική...δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά...):canthelp:
Πιστεύω ότι τα ιδιαίτερα μπορεί να κοστίζουν παραπάνω (δεν μιλάμε για 60ευρώ την ώρα που λένε κάτι παλαβοί) αλλά πραγματικά κάνεις ακριβώς την δουλειά που θέλεις!!!:riiight:

#60 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 09:00

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΝΤΟΡΙ!!!!
Ήμαρτον!!!...
Η μία βαριέται και να διδάσκει ακόμη και η άλλη είναι απλά τρομακτική!!!:OMG3:
Πλάκα κάνω... και χωρίς να θέλω να προσβάλω καθηγήτριες που είχαν άλλα παιδιά από δω μέσα αλλά...Οκ... Εμένα καθώς και σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών δεν "έκανε" σαν καθηγήτρια!...:smokingg:
Σαν κυρίες και οι δύο μπορεί να είναι εξαιρετικές αλλά το θέμα είναι...υπάρχει μεταδοτικότητα?...:canthelp:
Άσε που πατάνε επί πτωμάτων όταν βλέπουν να απειλούντε από "νεότερες" και με πιο φρέσκιες ιδέες καθηγήτριες! (ας μην πω παραπάνω γιατί θα ανάψω φωτιές εδώ μέσα) :burningbe3:
Η κυρία Μασάκοαπό την άλλη αν μίλαγε καλύτερα ελληνικά,πιστεύω ότι θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα σαν δασκάλα.(γιατί με την νοηματική...δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά...):canthelp:
Πιστεύω ότι τα ιδιαίτερα μπορεί να κοστίζουν παραπάνω (δεν μιλάμε για 60ευρώ την ώρα που λένε κάτι παλαβοί) αλλά πραγματικά κάνεις ακριβώς την δουλειά που θέλεις!!!:riiight:

Κατ'αρχήν δεν ξέρω πότε έκανες εσύ μάθημα μαζί τους και πότε εγώ. Αν ήσουν πριν, μετά, ταυτόχρονα.... οι άνθρωποι αλλάζουν (π.χ. η μία από αυτές είχε πολύ σοβαρά προσωπικά προβλήματα μια περίοδο και για 2 χρόνια έκανε απαίσιο μάθημα).

Τελικά όλα είναι υποκειμενικά. Πρέπει να σκεφτείς όμως και τα χρήματα. Το ίδιο είναι 30-60 Ευρώ την ώρα και το ίδιο περίπου 5-8 που σου έρχεται στη λέσχη;; Σαφώς και τα ιδιαίτερα είναι πάντα καλύτερα, αλλά δεν έχουμε όλοι αυτή την οικονομική δυνατότητα (ειδικά όσοι από εμάς αρχίζουμε νέες δουλειές και δε θέλουμε να αξαρτώμαστε από τους γονείς μας). Στην τελική εγώ υποστηρίζω ότι όταν ήμουν στο διδασκαλείο (μέχρι και 2,5 χρόνια πριν) το Value for Money ήταν καταπληκτικό και σίγουρα είναι ο καλύτερος/φθηνότερος τρόπος εισαγωγής στη γλώσσα.