Χαχα...Λογικό ακούγεται... Λοιπόν ορίστε το ιστορικό μου στα ιαπωνικά...
1ο έτος ξεκίνησα στην Ξυνή με την Μίντορι-σενσέι... Εκτός ότι φαινόταν πάρα πολύ ξενερωμένη με αυτό που κάνει, το μάθημα έβγαινε καταναγκαστηκά...Και εκεί που είχα ξεκινήσει με πολύ όρεξη παρα λίγο να τα παρατήσω εκείνη την περίοδο....Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα προσωπικά της πάντως εγώ και κάτι άλλα παιδιά όποτε ακούμε Μίντορι κάνουμε τον σταυρό μας!...

2ο έτος λόγω οικονομικού και καθηγήτριας πήγα κι εγώ στο διδασκαλείο....
Καθηγήτρια εκεί η Μασάκο-σενσει...Οπου αν και είναι πολύ πρόθυμη και έχει πολύ όρεξη να μας βοηθήσει, τα "κακά" ελληνικά της την αδικούν...Τρώγαμε πάρα πολύ χρόνο να μας εξηγήσει κάτι,που πραγματικά χρειαζόταν παντομίμα για να το καταλάβουμε....

3ο έτος σκέφτηκα να επαναλάβω το 2ο γιατί αισθανόμουν ότι είχα πολλά κενά...Στην αρχή είχα ξενερώσει γιατί είχα ακούσει ελληνικό όνομα ενώ εγώ ήθελα να κάνω μόνο με ιαπωνέζα καθηγήτρια(όπως πολλοί από σας). Μπαίνει λοιπόν στην τάξη μια κοπελίτσα

ελληνίδα που μου δημιουργούσε πολλά ερωτηματικά μέχρι που άρχισε το μάθημα και είπα"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Εδώ είμαστε!!!" Εκτός ότι έφτιαχνε πάντα στο μάθημα μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, μας μετέδιδε αυτο το...είμαι τρελαμένη με αυτό που κάνω και ας τα καταφέρουμε μαζί!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες πολλές απορίες έλυσα προηγούμενων ετών!!!

4ο έτος σταματάω από διδασκαλείο και κάνω ιδιαίτερα με την Αγγελική και δίνω το 3!(και φυσικά περνάω.
5ο έτος (μέχρι και σήμερα) προετοιμασία για 2 με Αγγελική-σενσέι και Σουζούκι-σενσέι για την οποία τα λόγια είναι περιττά νομίζω (επειδή εγώ ήθελα να κάνω παραπάνω ώρες και το πρόγραμμα της Αγγελικής ήταν τρελά γεμάτο με παράπεμψε στην Σουζούκι και έτσι κάνω και με τις 2!!!)Lucky me!!!

Όσο για κάτι Τάμα,από έμπειρες πηγές και κάτι λίγα μαθήματα στις τάξης τους ως guest δεν μου άρεσε το στυλ της και ο τρόπος της...Αφήστε που όλοι λένε ότι ήταν εκείνη που ήθελε να φύγει η Αγγελική από το διδασκαλείο...Επειδή είναι καλή στη δουλειά της...οπότε ένας λόγως παραπάνω να μην την πάω...

Παρεπιμπτόντως η Αγγελική βρίσκεται και εδώ μέσα αλλά από τότε που άρχισα να γράφω δεν βλέπω πολλές απαντήσεις της...Μάλλον δεν θέλει να αναφερθεί στις συναδέλφους της αλλά...συγνώμη σενσέι κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται για να μαθαίνουν και οι καινούριοι!!!
Αυτά από μένα για την ώρα...