Edited by Gbak, 28 November 2010 - 01:43.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.
Posted 28 November 2010 - 01:06
Posted 28 November 2010 - 11:48

Και νομίζω έγραψα στο γενικό νήμα για τα Ιαπωνικά ότι βρήκα το Colloquial Japanese αρκετά καλό για αρχή, αλλά το μόνο που θα σου μάθει πέραν των βασικών είναι ξύλινα-επίσημα Ιαπωνικά που δεν θα σου χρειαστούν κιόλα. Δεν είμαι ειδικός πάντως, ελάχιστα έχω δει τα άλλα βιβλία.
Posted 03 February 2011 - 23:21
Αν ξέρετε πείτε κάτι ρε παιδιά... Μου έχουν βγεί τα μάτια να διαβάζω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Posted 04 February 2011 - 05:06
Διάβασα τα περισσότερα posts αλλα δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα για το Ηράκλειο Κρήτης. Μαθαίνω Ιαπωνικά μόνη μου και όσο να'ναι μια βοήθεια απο κάποιον θα ήταν καλη.
Αν ξέρετε πείτε κάτι ρε παιδιά... Μου έχουν βγεί τα μάτια να διαβάζω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κι εγώ τα ίδια βασικά Ηράκλειο σπουδάζω και επειδή δεν έχω βρει κανέναν που να διδάσκει Ιαπωνικά ξεκίνησα μόνος μου να διαβάσω το Genki.
Θα πάρω πάντως κι ένα τηλέφωνο την πρεσβία κάποια στιγμή μήπως και ξέρουν τπτ παραπάνω αυτοί
Posted 04 February 2011 - 15:13
Κι εγώ τα ίδια βασικά Ηράκλειο σπουδάζω και επειδή δεν έχω βρει κανέναν που να διδάσκει Ιαπωνικά ξεκίνησα μόνος μου να διαβάσω το Genki.
Θα πάρω πάντως κι ένα τηλέφωνο την πρεσβία κάποια στιγμή μήπως και ξέρουν τπτ παραπάνω αυτοί
ααα ομοιοπαθης λοιπον... σε ολα τα βιβλιοπωλεια που εψαξα δεν βρηκα ουτε καν λεξικο ή εστω ενα βοηθημα. Παντως αν βρεις κατι σε παρακαλω στειλε ενα vm/pm

Posted 04 February 2011 - 17:12
ένα σάιτ που βρήκα πρόσφατα για εκμάθηση γιαπωνέζικων
δεν το έχω πολυκοιτάξει,αλλά όσο το έψαξα μου φάνηκε καλούτσικο για πρωτάρηδες σαν εμένα =)
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 04 February 2011 - 17:31
ααα ομοιοπαθης λοιπον... σε ολα τα βιβλιοπωλεια που εψαξα δεν βρηκα ουτε καν λεξικο ή εστω ενα βοηθημα. Παντως αν βρεις κατι σε παρακαλω στειλε ενα vm/pm
δοκίμασες στο βιλβιοπωλείο που είναι ...όπως είσαι στη κορνάρου
στρίβεις δεξιά για να πας σε μία πυλη? εκεί στα δεξιά νομίζω έχει ένα βιβλιοπωλείο
και πριν κάτι αιώνες που έμενα ηράκλειο είχα βρει λεξικά.
sorry δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου
Posted 04 February 2011 - 23:04
δοκίμασες στο βιλβιοπωλείο που είναι ...όπως είσαι στη κορνάρου
στρίβεις δεξιά για να πας σε μία πυλη? εκεί στα δεξιά νομίζω έχει ένα βιβλιοπωλείο
και πριν κάτι αιώνες που έμενα ηράκλειο είχα βρει λεξικά.
sorry δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου
νομιζω πως ξερω πιο λες και εχει κλεισει αν δεν κανω λαθος. Γι'αυτο υπαρχει το internet ^_^
Σε ευχαριστω πολυ παντως!
Posted 04 February 2011 - 23:34
Προσωπικά τα χάρτινα λεξικά οποιασδήποτε γλώσσας τα έχω πλέον ξεγράψει, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς αξιολογείται αυτή η προσπάθεια. Υποθέτω ετυμολογικό τμήμα δεν έχει πάντως.
Posted 06 February 2011 - 19:46
Posted 06 February 2011 - 19:56
Posted 06 February 2011 - 20:29
αλλά είναι καλύτερα να αγοράσεις αυτό των εκδόσεων Oxford
Posted 29 April 2011 - 16:09
Τώρα και το 2ο το χαρμόσηνο: Ο Kaba-sensei παντρεύεται! Εδώ και λίγους μήνες ήδη αρραβωνιασμένος, σύντομα θα είμαι πλέον επισήμως σύζηγος της αγαπημλενης μου Χάρουκο-san. Όταν αποφασιστεί η ημ/νία ίσως το ανακοινώσω και εδώ ;)

Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?
Posted 22 May 2011 - 10:31
Ξερει κανεις αν υπαρχει στην Κερκυρα?Η συζηταμε μονο για Αθηνα και Θεσσαλονικη?
ναι ρε παιδια κερκυρα!Αν και αυτη τη βδομαδα κατι βρηκα και λεω να το ψαξω..

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~
Posted 22 May 2011 - 15:20
Όπως και να'χει, λογικά όταν (του χρόνου;; ) θα αρχίσουν το τμήμα των Ιαπωνικών σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο τότε θα υπάρχουν σχεδόν σίγουρα και άτομα που θα κάνουν μαθήματα Ιαπωνικών εκεί.