ναι ρε παιδια κερκυρα!Αν και αυτη τη βδομαδα κατι βρηκα και λεω να το ψαξω..
πριν μερικούς μήνες είχαν κολλήσει σε κολώνες στην ευγενίου βουλγάρεως τηλέφωνο για ιδιαίτερα ιαπωνικά. κοίτα εκεί κοντά στο κεντρικό της εθνικής και έξω από τα m&s.
Posted 15 June 2011 - 01:05
Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση με την Ελλάδα αλλα νομίζω ότι δεν χωράει πουθενα καλύτερα, τι αποψη έχεται γι'αυτο το site και συγκεκριμένα για την εκμαθηση ιαπωνικών σε αυτό; http://www.livemocha.com/learn-japanese και meidei τελικά πιο βιβλίο προτίνεις σε αρχάριους που θέλουν να αυτοδιδαχθούν (και όλοι οι γνώστες for that matter.).
Posted 19 June 2011 - 17:56
Welcome to the club... Ψαχνω ολο το Ηρακλειο μηπως βρω καποιον που να μπορει να διδαξει Ιαπωνικα... Τιποτα...Παιδιά σόρρυ που θα ρωτήσω ενώ προηγούνται άλλες ερωτήσεις αλλά έψαξα παντού (και στο φόρουμ) και δεν έχω βρει τίποτα.
Ηράκλειο Κρήτης μένω και ουσιαστικά μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία εδώ. Εγώ πάντως δεν το βάζω κάτω και ψάχνω παντού. ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
Η γκαντεμιά μου με δέρνει άγρια, όταν τελείωνα το Proficiency εψαχνα σαν τρελός για καθηγητή και βρήκα ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία μια στο Facebook (σε αυτό το σημείο μπορείτε να wtfαριστείτε) με την οποία επικοινώνησα και μου πε οτι θα ειναι διαθεσιμη οταν μπορώ και εγώ, και όταν επιτέλους τελείωσα και το τελευταίο Speaking του Cambridge ξαναέψαξα και είχε διαγράψει την σελίδα της. Πηρα στο σύλλογο ξεναγών, και μου έδωσαν το τηλ της (Μικίκο την λεγανε) και αφού πήρα το πιασε ο πρώην άντρας της που μου πε ότι χώρισαν και έφυγε για Ιαπωνία! Γκρέμισα τον τοίχο από το head banging....
Όποια βοήθεια ασφαλώς ευπρόσδεκτη...
Posted 05 July 2011 - 10:02
Posted 30 July 2011 - 04:01
Posted 02 August 2011 - 18:49
Posted 03 August 2011 - 04:17
Γεια σας
Απο Σεπτεμβρη,σκεφτομαι να αρχισω Ιαπωνικα στου Σιουντρη στη Νεα Σμυρνη.Διαβασα και τα προηγουμενα ποστς,αλλα επειδη η ημερομηνια τους ηταν παλια,μπορειτε να μου πειτε πως ειναι τα πραγματα στο φροντιστηριο αυτο;
Σας ευχαριστω
Posted 03 August 2011 - 09:24
Posted 05 August 2011 - 18:16
~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~
Posted 16 August 2011 - 22:59
Posted 27 August 2011 - 00:26
Posted 28 August 2011 - 20:25
Posted 06 September 2011 - 10:38
Posted 06 September 2011 - 10:58
κ γω είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω στο διδασκαλείο, αλλά ρε παιδία, πού στο καλό βρίσκεται αυτή η γραμματεία του? κατέβηκα σήμερα κέντρο, πήγα ιπποκράτους αλλά δεν βρήκα τπτ. ήθελα να δω τί μέρες κ ώρες είναι τα τμήματα. θα έρθει η ώρα για εγγραφές κ θα χαθώ αντί να το βρώ
Posted 06 September 2011 - 15:17