Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#286 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 24 May 2011 - 15:16

ναι ρε παιδια κερκυρα!Αν και αυτη τη βδομαδα κατι βρηκα και λεω να το ψαξω..
:hero:

πριν μερικούς μήνες είχαν κολλήσει σε κολώνες στην ευγενίου βουλγάρεως τηλέφωνο για ιδιαίτερα ιαπωνικά. κοίτα εκεί κοντά στο κεντρικό της εθνικής και έξω από τα m&s.
Posted Image

#287 mugiwara_kaizoku

mugiwara_kaizoku

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 15 June 2011 - 01:05

Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση με την Ελλάδα αλλα νομίζω ότι δεν χωράει πουθενα καλύτερα, τι αποψη έχεται γι'αυτο το site και συγκεκριμένα για την εκμαθηση ιαπωνικών σε αυτό; http://www.livemocha.com/learn-japanese και meidei τελικά πιο βιβλίο προτίνεις σε αρχάριους που θέλουν να αυτοδιδαχθούν (και όλοι οι γνώστες for that matter.).

παιδια κι εγω θελω πληροφοριες για αυτο το site..αν και εχω κανει 2 lessons και μου φαινεται καλο, θα ηθελα feedback απο καποιον που ξερει γιαπωνεζικα για να μου πει τη γνωμη του..:hmmm:

#288 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 19 June 2011 - 17:56

Παιδιά σόρρυ που θα ρωτήσω ενώ προηγούνται άλλες ερωτήσεις αλλά έψαξα παντού (και στο φόρουμ) και δεν έχω βρει τίποτα.

Ηράκλειο Κρήτης μένω και ουσιαστικά μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία εδώ. Εγώ πάντως δεν το βάζω κάτω και ψάχνω παντού. ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ :blingeye2:

Η γκαντεμιά μου με δέρνει άγρια, όταν τελείωνα το Proficiency εψαχνα σαν τρελός για καθηγητή και βρήκα ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία μια στο Facebook (σε αυτό το σημείο μπορείτε να wtfαριστείτε) με την οποία επικοινώνησα και μου πε οτι θα ειναι διαθεσιμη οταν μπορώ και εγώ, και όταν επιτέλους τελείωσα και το τελευταίο Speaking του Cambridge ξαναέψαξα και είχε διαγράψει την σελίδα της. Πηρα στο σύλλογο ξεναγών, και μου έδωσαν το τηλ της (Μικίκο την λεγανε) και αφού πήρα το πιασε ο πρώην άντρας της που μου πε ότι χώρισαν και έφυγε για Ιαπωνία! Γκρέμισα τον τοίχο από το head banging....

Όποια βοήθεια ασφαλώς ευπρόσδεκτη...

Welcome to the club... Ψαχνω ολο το Ηρακλειο μηπως βρω καποιον που να μπορει να διδαξει Ιαπωνικα... Τιποτα...:nanana:..Τζιφος... Ολοκληρο Ηρακλειο, απο τις μεγαλυτερες της Ελλαδας και να μην εχει ενα καθηγητη ιαπωνικων, εναν Ιαπωνα τελος παντων με ενα πτυχιο που να μπορει να διδαξει...:bahhh:
Μαλλον θα βαλω αγγελια και οσοι πιστοι προσελθετε..

#289 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 05 July 2011 - 10:02

παιδια ξερετε καπιον καθηγιτη που να κανει ιδιετερα στην θεσσαλονικη?

#290 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 30 July 2011 - 04:01

Γεια σας

Απο Σεπτεμβρη,σκεφτομαι να αρχισω Ιαπωνικα στου Σιουντρη στη Νεα Σμυρνη.Διαβασα και τα προηγουμενα ποστς,αλλα επειδη η ημερομηνια τους ηταν παλια,μπορειτε να μου πειτε πως ειναι τα πραγματα στο φροντιστηριο αυτο;

Σας ευχαριστω :)
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#291 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 02 August 2011 - 18:49

στο διδασκαλείο μαθαίνεις ιαπωνικά? δεν θα έχω τον χρόνο (θα έχω σίγουρα την όρεξη!) να γίνω ο expert, αλλά θέλω να μάθω να καταλαβαίνω όταν ακούω κ όταν διαβάζω.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#292 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 03 August 2011 - 04:17

Γεια σας

Απο Σεπτεμβρη,σκεφτομαι να αρχισω Ιαπωνικα στου Σιουντρη στη Νεα Σμυρνη.Διαβασα και τα προηγουμενα ποστς,αλλα επειδη η ημερομηνια τους ηταν παλια,μπορειτε να μου πειτε πως ειναι τα πραγματα στο φροντιστηριο αυτο;

Σας ευχαριστω :)

Πηγαινα προπερσυ για κανα χρονο. Εκανα τυπικα 2 ωρες την εβδομαδα, που ουσιαστικα τσεκουρωνοντουσαν στη ΜΙΑ ωρα επειδη η Midori sensei παντα αργουσε και μετα μας αφηνε και νωριτερα, πληρωνα 100 τον μηνα και δεν ικανοποιηθηκα καθολου. Τα μαθηματα απο αργιες δεν αναπληρωνοντουσαν, και παρολο που ημασταν 5 παιδια και πολυ δυνατο τμημα, το μαθημα πηγαινε τα ζωα μου αργα. Καναμε 4 μαθηματα για να βγαλουμε τη hiragana (!) και φευγωντας απο κει δεν ειχα μαθει και πολλα πραγματα διοτι η καθηγητρια ουσα Ιαπωνεζα δεν μπορουσε να τα μεταδωσει καλα γιατι τα θεωρουσε και αυτονοητα. Αμα θες και αλλα ινφο στειλε ενα πμ.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#293 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 03 August 2011 - 09:24

Βασικά δεν νομίζω να χωράει κουβέντα σύγκρισης εδώ. Τουλάχιστον όπως βλέπω να περιγράφουν τις υπόλοιπες λύσεις.
Με 350 ευρώ το χρόνο, 6 ώρες την βδομάδα και αν σου κάτσει και ο Daisuke-sensei, η επιτυχία είναι εγγυημένη :clap:
ヤクザ   あいしてる!

#294 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 05 August 2011 - 18:16

για μαθηματα στην κερκυρα επικοινωνιστε με
http://www.facebook.com/profile.php?id=1391922425

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#295 StellaStrife

StellaStrife

AAAddicted

• Members
  • 2 posts

Posted 16 August 2011 - 22:59

Παιδιά,όποιος ξέρει καθηγητές στην θεσσαλονίκη που να κάνουν ιδιαίτερα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ας μου στείλει τηλ. ή πληροφορίες γενικός σε pm! :blingeye2:

#296 riddler

riddler

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 27 August 2011 - 00:26

καλησπέρα παιδιά...επειδή με ενδιαφέρει να μάθω ιαπωνικά, μήπως ξέρετε κανένα φροντιστήριο ή κάποιον που να διδάσκει στην πάτρα?:rolleyes:

#297 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 28 August 2011 - 20:25

Θα αρχίσω κι εγώ φέτος Ιαπωνικά στο διδασκαλείο του καποδιστριακού. Σε μια έρευνα που έκανα πριν λίγο καιρό διάβασα που γράφατε κάποιοι εδώ για το διδασκαλείο όχι και τόσο καλά λόγια, αλλά θέλω τόσο πολύ να μάθω και δυστυχώς δε βρίσκω κάποια άλλη λύση. Είναι πολύ οικονομικό, αυτό κυρίως. Βασικά μόνο αυτό! :P Αλλά όπως και να'χει μένω στον Πειραιά όπου δε νομίζω ότι υπάρχει φροντιστήριο και αν υπάρχει θα έχει μια κατοστάρα το μήνα και τα ιδιαίτερα το ίδιο. Αν έχει πάει ή πηγαίνει κάποιος ας μου πει την εμπειρία του, έστω και κακή δεν πειραζει, αλλά όσο γίνεται αντικειμενική.

#298 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 06 September 2011 - 10:38

κ γω είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω στο διδασκαλείο, αλλά ρε παιδία, πού στο καλό βρίσκεται αυτή η γραμματεία του? κατέβηκα σήμερα κέντρο, πήγα ιπποκράτους αλλά δεν βρήκα τπτ. ήθελα να δω τί μέρες κ ώρες είναι τα τμήματα. θα έρθει η ώρα για εγγραφές κ θα χαθώ αντί να το βρώ :P
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#299 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 06 September 2011 - 10:58

κ γω είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω στο διδασκαλείο, αλλά ρε παιδία, πού στο καλό βρίσκεται αυτή η γραμματεία του? κατέβηκα σήμερα κέντρο, πήγα ιπποκράτους αλλά δεν βρήκα τπτ. ήθελα να δω τί μέρες κ ώρες είναι τα τμήματα. θα έρθει η ώρα για εγγραφές κ θα χαθώ αντί να το βρώ :P

[media]http://www.uoa.gr/fileadmin/user_upload/PDF-files/panepistimiakes-monades/didaskaleio-11-12.pdf[/media]

εδώ είναι τα πάντα ^^

#300 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 06 September 2011 - 15:17

Επειδη ψιλοσκαλωσα λιγο, εγω για να γραφτω για πρωτη φορα στο διδασκαλειο παω στις 21 για να παρω της αιτησεις απο τη γραμματεια και στις 22 για να τις καταθεσω μαζι με τριπτυχο και ταυτοτητα και γενικα ολα τα δικαιολογητικα?

Επισης οταν λεει 315 euro εννοει για ολο το χρονο και και τα δινω στην αρχη ή καθε μηνα απο λιγα.

Επισης δεν καταλαβα τι παιζετε με το γραμματιο και αν δεν συμπληρωθει τμημα τα λεφτα για το γραμματιο δεν τα περνω πισω

αυτα τα λιγα :)

αμα μπορει κανενας που εχει γραφτει πιο παλια ας μου απαντησει παρακαλω

gVaaH5O.jpg