Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#301 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 15:30

εγω ψαχνω αν εχει στα γιαννενα κανα φροντιστηριο ή οτιδηποτε...αν καποιος γνωριζει κατι ας μου πει!! sankyou~! :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#302 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 16:37

Σήμερα που τσέκαρα το Διδασκαλείο χαλάστηκα τρομερά από την αύξηση των διδάκτρων για εργαζόμενους και άλλους.... 80 ευρώ πάνω και μόλις είχα καταφέρει να πείσω τη μάνα μου... Και όλα αυτά να τα δώσω με τη μία και μάλιστα να παίζεται 50-50 τι θα καταφέρω να μάθω, no me gusta... (έπρεπε να δηλώσω με 10% μηχανογραφικό φέτος μου φαίνεται για να πάρω το φοιτητικό αλλά που να 'ξερα τι θα με βρει που δεν πήγα τελικά)... :nanteee:

Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει για το Ξυνή, είτε εδώ είτε σε pm, αναφορικά με τις τιμές και την ποιότητα της διδασκαλείας γιατί έχω αρχίσει και τρελαίνομαι... :hiding_something:

Ό,τι και να κάνω πάντως το ταξίδι από Πειραιά για Αθήνα δεν το γλιτώνω 2-3 φορές την εβδομάδα αν θέλω να μην τρέχω και δε φτάνω με τα δίδακτρα γιατί στο So Easy του Πειραιά που μπορούν να φέρουν καθηγητή... Πικρή ιστορία, παιδιά μου...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 06 Σεπτέμβριος 2011 - 16:45

#303 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 22:41

Τυχερά όλα σας Τ^Τ Εγώ σπουδάζω Ρόδο κι ενώ θέλω να μάθω, δεν υπάρχει τπτ Τ^Τ Αν ακούσει τπτ κανένας για Ρόδο, εδώ είμαι Τ.Τ

#304 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 23:26

Ρε παιδια μπορειτε να παρετε κανα βιβλιο ή να κατεβασετε κανα προγραμματακι π.χ.(humanJapanese) και να μαθετε τα βασικα απο εκει.Εγω αυτο κανω και μεσα σε ενα εξαμηνο εχω αρχισει και πιανω τα μισα απο αυτα που λενε στα anime.(Οχι οτι διδασκεσαι τα ιαπωνικα που μιλανε στα anime αλλα λεμε τωρα.)
Οποιος θελει ας μου στειλει pm να τον καθοδηγησω.

Υ.Γ.Φυσικα οποιος μπορει να πηγαινει σε φροντιστηρια και καθηγητες εννοειται οτι θα παει εκει αλλα για οσους δεν εχουν χρονο,λεφτα ή πανε λυκειο-δηλαδη δεν εχουν τιποτα απο τα δυο-πιστευω οτι ειναι η καλυτερη εισαγωγη.

#305 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:39

επίσης για το διδασκαλείο, που ακριβώς είναι η γραμματεία του θέλω να μάθω. διότι λέει ιπποκράτους 7 κ εκεί είναι η στοά του hondos, κ η λέσχη είναι ιπποκράτους 15.

(χάρτης προαιρετικός)
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#306 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:52

οχι ακριβως στη στοα του χοντου αλλα διπλα που ειναι τα θεατρα, στον 2ο οροφο (στα αριστερα ειναι
η εισοδος του κτηριου

@fotitsas
τα χρηματα δινονται ολα με την εγγραφη (για ολη τη χρονια)
και δεν επιστρεφονται
(νομιζω για ευνοητους λογους, πολοι τα παρατανε γρηγορα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από acid black cherry: 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:58

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#307 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:56

Moυ έχουν δώσει συμβουλές για βιβλία κι αυτά γιατί ένας φίλος μου πήγαινε αλλά δε μ'αρέσει το τελείως μόνη μου. Θέλω ορισμένη τάξη και κάποιον που να με πιέζει πάνω κάτω Τ.Τ

#308 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 01:19

οχι ακριβως στη στοα του χοντου αλλα διπλα που ειναι τα θεατρα, στον 2ο οροφο (στα αριστερα ειναι
η εισοδος του κτηριου

@fotitsas
τα χρηματα δινονται ολα με την εγγραφη (για ολη τη χρονια)
και δεν επιστρεφονται
(νομιζω για ευνοητους λογους, πολοι τα παρατανε γρηγορα)

ευχαριστώ πολύ!

αυτό που πιστευω ο fotitsas εννοεί για την επιστροφή χρημάτων είναι αν τελικά δεν γίνει τμήμα (έχει όριο 17 άτομα κ άνω) σου επιστρεφονται τα χρήματα? επειδή ακριβώς τα δίνεις πριν να το ξέρεις αυτό.
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#309 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 11:22

απο οσο γνωριζω αν ειναι λιγοτερα τα ατομα γινεται τμημα
με λιγοτερες ωρες!
αν καποιος παει στο πρωτο επιπεδο δεν υπαρχει περιπτωση να
μην υπαρχει τμημα το αντιθετο μαλιστα γινεται συνωστισμος.
απο το τριτο επιπεδο(που ξεκιναω και εγω τωρα) και πανω που
ειναι λιγοτερα ατομα αρχιζει το προβλημα!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#310 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 15:13

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΙΣ (γιατί νομίζω έχω καταλάβει πώς πάει το πράμα): 21/9 πας και παίρνεις αίτηση εγγραφής και αριθμό προτεραιότητας. Καταθέτεις το ποσό εφάπαξ στο τράπεζα και την επομενη μέρα πας με τα δικαιολογητικά και το αποδεικτικό κατάθεσης, ανάλογα με τον αριθμό πάει και η ώρα της εγγραφής απ'ό,τι λέει. Καιιι WELCOME!
Εγώ πάντως στις 21 εκεί θα'μαι, μωβ φράτζα έχω, ελάτε να χαιρετήσετε! XD XD XD Δεν ήξερα ότι έχει Ιαπωνικά στον Πειραιά, αλλά σίγουρα θα είναι ακριβά! Πάντως και να τα παρατήσω στο διδασκαλείο, θα είναι σα να έχω πληρώσει 2 μήνες σε φροντιστήριο, κάπως έτσι το βλέπω. Με τη μηχανάρα μου, τον Άπαιχτο:bike: θα πηγαίνω και είναι λίγο λούκι η απόσταση (εκτός αν κάτσει να πηγαίνω πριν ή μετά τη σχολή κάπως, γιατί είμαι στην Πειραιώς και βγαίνει ντουγρού ομόνοια), αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ!!!!:hero: (να φανταστείτε εδώ και 2 βδομάδες έχω συγκεντρώσει ό,τι χαρτιά χρειάζονται και έχω, σε μια ζελατίνα και ανυπομονώ να πάωωωω!:wooi2:)

#311 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 16:51

Με τη μηχανάρα μου, τον Άπαιχτο:bike: θα πηγαίνω και είναι λίγο λούκι η απόσταση (εκτός αν κάτσει να πηγαίνω πριν ή μετά τη σχολή κάπως, γιατί είμαι στην Πειραιώς και βγαίνει ντουγρού ομόνοια)

αμα σε παρηγορει εγω καθε μερα κατεβαίνω Συνταγμα απο τη Νεα Μακρη με τη συγκοινωνια μαλλον θα εισαι λιγο καλυτερα εσυ :P

Ευχαριστω πολυ αυτους που απαντησαν, αντε να δουμε τι θα δουμε παλι :D

gVaaH5O.jpg

#312 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 17:08

@Fizzonion Εγώ πήγαινα στο Αρειμάνιο στον Πειραιά και από πάνω ήταν η So Easy... Officially η So Easy έχει τμήμα Ιαπωνικών στο Ίλιον απ'ό,τι κατάλαβα αλλά έχω καλές σχέσεις με τη διεύθυνση στον Πειραιά οπότε θα κανόνιζαν να μου φέρουν καθηγητή... Αλλά τα δίδακτρα τσούζουν ολίγον τι οπότε κοιτάω για εναλλακτική.

Θα πω στους ανώτερους (aka γονείς) τα καθέκαστα και θα δούμε αν θα πάω Διδασκαλείο τελικά... Αλλιώς φροντιστήριο αν βρω γιατί μόνη μου δεν έχω υπομονή ν' ασχοληθώ όσον αφορά τη γραφή και ειδικά στα kanji... :uhh:

#313 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 17:27

@Fizzonion Εγώ πήγαινα στο Αρειμάνιο στον Πειραιά και από πάνω ήταν η So Easy... Officially η So Easy έχει τμήμα Ιαπωνικών στο Ίλιον απ'ό,τι κατάλαβα αλλά έχω καλές σχέσεις με τη διεύθυνση στον Πειραιά οπότε θα κανόνιζαν να μου φέρουν καθηγητή... Αλλά τα δίδακτρα τσούζουν ολίγον τι οπότε κοιτάω για εναλλακτική.

Θα πω στους ανώτερους (aka γονείς) τα καθέκαστα και θα δούμε αν θα πάω Διδασκαλείο τελικά... Αλλιώς φροντιστήριο αν βρω γιατί μόνη μου δεν έχω υπομονή ν' ασχοληθώ όσον αφορά τη γραφή και ειδικά στα kanji... :uhh:

@fotitsas ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ!

@LuluChan92: Το ότι θα τσούζουν τα δίδακτρα το ψυχανεμίστηκα απε πρίν! XD επίσης θα σου έλεγα κι εγώ για μαθήματα οπωσδήποτε, γιατί είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό! Θα πρέπει να μάθουμε να ΓΡΑΦΟΥΜΕ! Γιατί κι εγώ είχα σκεφτεί να πάρω μια μέθοδο στα ελληνικά που βρήκα μέχρι να βρω χρόνο για μαθήματα, αλλά μετά το ανέλυσα και είδα ότι όποτε και να άρχιζα θα είχα φουλ πρόγραμμα, και δε θέλω να τα μάθω και στα 30 μου!(το "γράφουμε" το έβαλα με κεφαλαία γιατί πολλές φορές που το σκέφτομαι "φρικάρω", με την καλή έννοια, γιατί είναι κάτι πολύ βασικό που το μαθαίνουμε μικρούυλια και τώρα φτου κι απ'την αρχή!)

#314 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 18:25

@fotitsas ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ!

Ελα μωρε δεν ειναι τιποτα το τρομερο. Δεν αξιζω τοσα συγχαρητηρια:blush2:

gVaaH5O.jpg

#315 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 20:06

καλά λέει.