Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 15:30

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 16:37

Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει για το Ξυνή, είτε εδώ είτε σε pm, αναφορικά με τις τιμές και την ποιότητα της διδασκαλείας γιατί έχω αρχίσει και τρελαίνομαι...

Ό,τι και να κάνω πάντως το ταξίδι από Πειραιά για Αθήνα δεν το γλιτώνω 2-3 φορές την εβδομάδα αν θέλω να μην τρέχω και δε φτάνω με τα δίδακτρα γιατί στο So Easy του Πειραιά που μπορούν να φέρουν καθηγητή... Πικρή ιστορία, παιδιά μου...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 06 Σεπτέμβριος 2011 - 16:45
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 22:41
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 23:26
Οποιος θελει ας μου στειλει pm να τον καθοδηγησω.
Υ.Γ.Φυσικα οποιος μπορει να πηγαινει σε φροντιστηρια και καθηγητες εννοειται οτι θα παει εκει αλλα για οσους δεν εχουν χρονο,λεφτα ή πανε λυκειο-δηλαδη δεν εχουν τιποτα απο τα δυο-πιστευω οτι ειναι η καλυτερη εισαγωγη.
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:39
(χάρτης προαιρετικός)

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:52
η εισοδος του κτηριου
@fotitsas
τα χρηματα δινονται ολα με την εγγραφη (για ολη τη χρονια)
και δεν επιστρεφονται
(νομιζω για ευνοητους λογους, πολοι τα παρατανε γρηγορα)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από acid black cherry: 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:58
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:56
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 01:19
οχι ακριβως στη στοα του χοντου αλλα διπλα που ειναι τα θεατρα, στον 2ο οροφο (στα αριστερα ειναι
η εισοδος του κτηριου
@fotitsas
τα χρηματα δινονται ολα με την εγγραφη (για ολη τη χρονια)
και δεν επιστρεφονται
(νομιζω για ευνοητους λογους, πολοι τα παρατανε γρηγορα)
ευχαριστώ πολύ!
αυτό που πιστευω ο fotitsas εννοεί για την επιστροφή χρημάτων είναι αν τελικά δεν γίνει τμήμα (έχει όριο 17 άτομα κ άνω) σου επιστρεφονται τα χρήματα? επειδή ακριβώς τα δίνεις πριν να το ξέρεις αυτό.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 11:22
με λιγοτερες ωρες!
αν καποιος παει στο πρωτο επιπεδο δεν υπαρχει περιπτωση να
μην υπαρχει τμημα το αντιθετο μαλιστα γινεται συνωστισμος.
απο το τριτο επιπεδο(που ξεκιναω και εγω τωρα) και πανω που
ειναι λιγοτερα ατομα αρχιζει το προβλημα!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 15:13
Εγώ πάντως στις 21 εκεί θα'μαι, μωβ φράτζα έχω, ελάτε να χαιρετήσετε! XD XD XD Δεν ήξερα ότι έχει Ιαπωνικά στον Πειραιά, αλλά σίγουρα θα είναι ακριβά! Πάντως και να τα παρατήσω στο διδασκαλείο, θα είναι σα να έχω πληρώσει 2 μήνες σε φροντιστήριο, κάπως έτσι το βλέπω. Με τη μηχανάρα μου, τον Άπαιχτο

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 16:51
Με τη μηχανάρα μου, τον Άπαιχτο
θα πηγαίνω και είναι λίγο λούκι η απόσταση (εκτός αν κάτσει να πηγαίνω πριν ή μετά τη σχολή κάπως, γιατί είμαι στην Πειραιώς και βγαίνει ντουγρού ομόνοια)
αμα σε παρηγορει εγω καθε μερα κατεβαίνω Συνταγμα απο τη Νεα Μακρη με τη συγκοινωνια μαλλον θα εισαι λιγο καλυτερα εσυ

Ευχαριστω πολυ αυτους που απαντησαν, αντε να δουμε τι θα δουμε παλι

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 17:08
Θα πω στους ανώτερους (aka γονείς) τα καθέκαστα και θα δούμε αν θα πάω Διδασκαλείο τελικά... Αλλιώς φροντιστήριο αν βρω γιατί μόνη μου δεν έχω υπομονή ν' ασχοληθώ όσον αφορά τη γραφή και ειδικά στα kanji...

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 17:27
@fotitsas ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ!@Fizzonion Εγώ πήγαινα στο Αρειμάνιο στον Πειραιά και από πάνω ήταν η So Easy... Officially η So Easy έχει τμήμα Ιαπωνικών στο Ίλιον απ'ό,τι κατάλαβα αλλά έχω καλές σχέσεις με τη διεύθυνση στον Πειραιά οπότε θα κανόνιζαν να μου φέρουν καθηγητή... Αλλά τα δίδακτρα τσούζουν ολίγον τι οπότε κοιτάω για εναλλακτική.
Θα πω στους ανώτερους (aka γονείς) τα καθέκαστα και θα δούμε αν θα πάω Διδασκαλείο τελικά... Αλλιώς φροντιστήριο αν βρω γιατί μόνη μου δεν έχω υπομονή ν' ασχοληθώ όσον αφορά τη γραφή και ειδικά στα kanji...
@LuluChan92: Το ότι θα τσούζουν τα δίδακτρα το ψυχανεμίστηκα απε πρίν! XD επίσης θα σου έλεγα κι εγώ για μαθήματα οπωσδήποτε, γιατί είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό! Θα πρέπει να μάθουμε να ΓΡΑΦΟΥΜΕ! Γιατί κι εγώ είχα σκεφτεί να πάρω μια μέθοδο στα ελληνικά που βρήκα μέχρι να βρω χρόνο για μαθήματα, αλλά μετά το ανέλυσα και είδα ότι όποτε και να άρχιζα θα είχα φουλ πρόγραμμα, και δε θέλω να τα μάθω και στα 30 μου!(το "γράφουμε" το έβαλα με κεφαλαία γιατί πολλές φορές που το σκέφτομαι "φρικάρω", με την καλή έννοια, γιατί είναι κάτι πολύ βασικό που το μαθαίνουμε μικρούυλια και τώρα φτου κι απ'την αρχή!)