Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#256 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 16 November 2010 - 19:23

Αυτά που είπε η Tea. Ιδίως για το σωστό και λάθος στην γλώσσα. Πώς να τα χαρακτηρίσω; /thread?

#257 techstepman

techstepman

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 16 November 2010 - 19:32

[QUOTE=Tea-chan;447856@ techstepman, δε καταλαβαίνω τί βρίσκεις ως trolling. Συμφωνώ ότι το post του Mr. Brightsight δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο από πλευράς τρόπου, αλλά και ο δικός σου τρόπος παραείναι επιθετικός.[/QUOTE]

για νευρα δικιο εχεις.αλλα η ποζερια και οι κριτικες τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια(σε αλλα forums) εμενα trolling μου φαινονται.τεσπα.καλα τα λες παντως.

συμφωνω απολυτα και επαυξανω στο θεμα του οτι η μαθηση ειναι λιγο τυποποιημενη.αυτο θελω να αποφυγω με τα ιδιαιτερα.γιατι εκει καθοριζεις ο ιδιος τα ορια σου και θετεις δικους σου κανονες οποτε μπορεις να αποφυγεις αυτο το φαινομενο.προσωπικα ακομα κιαν ασχολιθω σε "σοβαρο" επιπεδο με την γλωσσα δεν προκειται ποτε να κατσω να παρω μερος σε εξετασεις.δεν με ενδιαφερουν τα χαρτια.γιατι και το lower και το proficiency στα αγγλικα αχρηστα ηταν.αγγλικα εμαθα απτις ταινιες ,τα παιχνιδια και απο αμερικανους φιλους μεσω msn.

#258 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 November 2010 - 21:07

Ποιο ειναι το προβλημα να μαθεις μια γλωσσα απο ψωνιο? Ζηλια? Γιατι αμα τεθοταν θεμα για το να μαθει κανεις.. γερμανικα η αγγλικα απο ψωνιο δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα/κατακριση!

+Απειρο σε αυτο που ειπε η Tea-chan! Καταρχην, εμενα οι καθηγητες μου στα αγγλικα μου λεγανε να βλεπω ταινιες αγγλικες κατα προτιμηση χωρις υποτιτλους, οπως και οι καθητριες μου στα γαλλικα με πρηζανε να βλεπω TV cinq και να διαβαζω κανα γαλλικο περιοδικο γιατι ολα αυτα θα με βελτιωσουν! Μην μου λετε σας παρακαλω οτι τα ανιμε μας μαθουν λαθος πραγματα! Μαζι με την μουντζα της Tea-chan, ριξτε και μια δικια μου σ'αυτους που σας τα λενε αυτα!

Επισης, προτιμω εφοσον εχω ακουσει την λεξη "τάδε" σε χιλιαδες επεισοδεια να τονιζεται στο "α" να τη λεω τάδε, παρα να το κανω "ταδέ" οπως μου λεει οτι ειναι σωστο η ελληνιδα καθηγητρια μου. Ποσο μάλλον, οταν η προηγουμενη, Ιαπωνιδα καθηγητρια μου, μου ειχε πει οτι οι Ιαπωνες δεν εχουν τονισμο! (well, αλλαζει αναλογα με τις λεξεις μπρος και πισω, εχει απλα δεν ειναι συγκεκριμενος)

Επισης, επειδη ακουστηκε η φραση < Ουτε εγω εχω ζησει Αγγλια/ειμαι Αγγλος, αλλα μπορω να διδαξω>... Φιλε μου, πρωτον συγκρινεις δυο τελειως ανομοια πραγματα και δευτερον, εγω δεν ειπα αυτο!

1) Τα αγγλικα ειναι η πιο γελοια και ευκολη γλωσσα! Στο λεω ως μανιακη με τις γλωσσες, απο οσες εχω μαθει, ειναι η πιο ευκολη και λιγοτερο προσεγμενη!

2) Ασφαλως και δεν ειναι αναγκη να εισαι Ιαπωνας/εχεις ζησει στην Ιαπωνια για να διδαξεις Ιαπωνικα. Απλως, μην μου παρεις 3 πτυχια και ερθεις και συ και μου ζητησεις 30 ευρω για να μου κανεις μαθημα! Εγω αυτη την πραξη καταδικαζω!

Και για καποιον αλλο που ειπε "εχουμε επενδυσει χρηματα και ωρες διαβασματος, οποτε μπλα μπλα μπλα.."
Και λοιπον? Δηλαδη, επειδη εγω εχω κατσει και εχω μαθει τις ταδε γλωσσες, πρεπει να βγω, να αρχισω να διδασκω, χωρις καν να κατεχω τη γλωσσα στο αριστο, και να χρεωνω τα κερατιατικα μου για να κανω αποσβεση των δικων μου χρηματων/ωρων?

Δηλαδη εσεις εδω μεσα μαθαινετε κατι με σκοπο να διδαξετε? Και μαλιστα για να κανετε την παραπανω αποσβεση? Δεν γινεται.. ισως πρεπει να αρχισω κι εγω να κοιταω το κερδος μου και μονο, και μολις θεωρησω εγω τον εαυτο μου ετοιμη, να αρχισω ιδιαιτερα, σε υψηλες τιμες φυσικα, εφοσον... ειμαι αναγκασμενη βρε παιδι μου απο την προσφορα και την ζητηση!:frozen:

@techstepman. Κανεις δεν σε αγνοησε. Αν κοιταξεις λιγα ποστ κατω απο το δικο σου, θα δεις την απαντηση που σου ειχα δωσει. Θα ηταν καλο οταν ποσταρεις σε μια συζητηση, να διαβαζεις τα ποστ τα προηγουμενα/επομενα πριν κανεις την ερωτηση σου, απλα για να αποφευγονται ασκοπα ποστ. Η απαντηση στην ερωτηση σου, ηταν δυο τρια ποστ πιο πανω, καθως και στο πρωτο ποστ του τοπικ.

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 16 November 2010 - 21:19.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#259 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 16 November 2010 - 21:32

Οι τιμές θα διαμορφώνονταν από την προσφορά και την ζήτηση αν υπήρχε ορθολογική συμπεριφορά από όλους τους συμμετέχοντες σε ένα οικονομικό σύστημα, αν είχαν πλήρη ενημέρωση για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται (κοινώς για όλους τους δασκάλους ιαπωνικών) και αν πρόσφεραν όλοι οι διδάσκοντες ιαπωνικών ίδιας ποιότητας υπηρεσίες.

Κανένα από τα παραπάνω δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση. :P

[/μάθημα μικροοικονομίας]

Πάντως και εμένα μου κάνει εντύπωση για τις υψηλές τιμές γιατί δεδομένου ότι πέρα από τους ήδη εξοικειωμένους με την ιαπωνική κουλτούρα που δεν πιστεύω ότι είναι και πολλοί to begin with, η ιαπωνική γλώσσα δεν έχει ιδιαίτερη ζήτηση. Είναι μεν επένδυση και προσωπικά την θεωρώ κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμο αλλά δεν συμμεριζονται πολλοί αυτήν την άποψη. Και δεδομένης της οικονομικής στενότητας ενδεχομένως κάποιοι καθηγητές να έπρεπε να το ξανασκεφτούνε.

Επομενως συμφωνεις ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#260 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 16 November 2010 - 23:48

Κατ'αρχάς, ο καθηγητής είναι Ιάπωνας; Γιατί μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ μη αυτόχθονες για το πόσο σωστά είναι τα ιαπωνικά στα άνιμε. Και ακόμα και να είναι Ιάπωνας, είναι πολύ πιθανόν να σου μαθαίνει τα δικά του γιαπωνέζικα, ή να μην είναι καλός καθηγητής. Yπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να βασίζεσαι στην άποψη ενός μόνο ατόμου/πηγής (εδώ: καθηγητής) και να θεωρείς πως έχεις βρεις την λύση στο πρόβλημα (εδώ: τα "σωστα" Ιαπωνικά), όταν έχεις άπειρες πηγές και μέσα για να ψαχτείς (εδω: μέσα φτιαγμένα από Ιάπωνες για κατανάλωση/παρακολούθηση/γουατέβα από άλλους Ιάπωνες, που για μένα σήμαινει ότι τα Ιαπωνικά στα άνιμε μια χαρά "σωστά" είναι, όσο "σωστά" είναι και τα Γιαπωνέζικα σε άπειρα άλλα μέσα).

Οταν ειπα "σωστα" εννοουσα απο αποψης προφορας. Οπως το οτι ολοι νομιζαμε οτι το "Αρίγκατοο" προφεροταν "Αριγκάτο"

Και ναι, ειναι Ιαπωνας και μας εχει εξηγησει και μας εξηγει μια χαρα τις διαφορες που υπαρχουν απο περιοχη σε περιοχη οι διαφορες λεξεις καθως και οποιους νεολογισμους και τα σχετικα.

χμμμ σε πρωτο βαθμο με ενδιαφερει πιο πολυ να μαθω να επικοινωνω σε καποιο βασικο επιπεδο...γραφη και αναγνωση ειναι για αργοτερα.αυτο εννοω οταν λεω λαιτ!

και αναλογα απο τις εντιπωσεις μου θα κρινω για το αν θα κατσω να μαθω την γλωσσα...

να μπορω να μιλησω και να καταλαβαινω τι μου λενε θελω

Το θεμα ειναι οτι με εναν αντε 2 μηνες εκμαθησης δεν θα μαθεις τιποτα. Τους βασικους χαιρετισμους μονο. Δεν καταλαβαινω γιατι να μαθει καποιος μια ξενη γλωσσα στα μισα, ειδικα που δεν μιλιεται εκτος Ιαπωνιας (οκ ναι την μαθαινουν και απο αλλες χωρες αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω). Οταν λες να καταλαβαινεις τι σου λενε τι εννοεις? Ποσες πιθανοτητες εχεις να συνομιλησεις με Ιαπωνα στην Ελλαδα και μαλιστα στα Ιαπωνικα? Και ασε που μιλανε και ελεεινα γρηγορα και δεν θα καταλαβαινες τιποτα. :blurah5:

διακρινω ενα ψωνιο βεβαια...τι ζορυ τραβαει καποιος για το πως θελω να μαθω και για το αν ξενερωσω και το παρατησω?δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσω λογαριασμο σε καποιον?

βλεπω μεσα στην συζυτηση αυτους που το χουν κυνηγησει και χουν μαθει γαιπωνεζικα να το παιζουν λιγο ψωνια.χωρις παρεξηγηση παιδια μαγκια σας και respect αλλα γιατι καθεστε και κρινετε τους αλλους και ολο λετε για το ποσο πολυ δουλεψατε για να μαθετε?μαθατε γιαπωνεζικα για να το παιζετε μαγκες ή επειδη θελατε να μαθετε?τεσπα δεν βγαινει ακρη ετσι...

ειμαι μπερδεμενος...ενα απτα παιδια που εχουν το site μου πε πως εδω θα βρω για μαθηματα γιαπωνεζικων...δεν εισαστε λιγο εκτος θεματος με την συζυτηση περι τιμων και μαγκιας?:sigh2:

Νομιζω μας εχεις παρεξηγησει. Κανεις δεν σου ειπε να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν. Και οσον αφορα το ψωνιο, ολοι ετσι ξεκινησαμε, απο ψωνιο. Καλως ή κακως αυτη ειναι η αληθεια. Απλα μερικοι, οπως και εγω θελουν να προχωρησουν περα απο το "ας μαθω Ιαπωνικα για τα ανιμε επειδη ειναι "kewl""

Κανεις δεν ανεφερε την "μαγκια" πριν απο εσενα. Get your facts straight. Και θα σε παρακαλουσα να διακοψεις τον ερωνικο σου τονο. Συζητηση κανουμε.

α και "φιλτατε" εχεις καποιο αξιωμα που σου δινει το δικαιωμα να κρινεις μεταξυ "πραγματικου" μαθηματος και μη πραγματικου?και ναι παρξηγηθηκα που εχω ενα παιδι να μου την λεει για το πως πρεπει να μαθω μια ξενη γλωσσα.σε ποιον λες μωρε να σοβαρευτει?που να παρει αυτη η καταραμενη μαγκια του ελληνα..

ρε παιδια το θεμα αυτο εδω δεν ειναι για το που θα βρω να μαθω?τι ζορια ειναι αυτα?που ειναι οι υπευθυνοι του forum να βαλουν λιγο ταξη?

administrators καντε κατι για το trolling εδω μεσα!!!:roar:

Και παλι. Θα σε παρακαλουσα να κοψεις την ειρωνεια. Ειδικα οταν αναφερεσαι στον τροπο που καποιος μιλαει. Το "φιλτατε" το χρησιμοποιω στην καθημερινη μου ομιλια, δεν ηταν ουτε σαρκασμος ουτε τιποτα. Τελος.

Και ναι. Θα μου επιτρεψεις να πιστευω οτι 2 μηνες μαθηματα για να δεις αν σου ταιριαζει μια γλωσσα σαν να ειναι ρουχο δεν θεωρουνται μαθηματα και ουτε το παιρνεις στα σοβαρα. Ειδικα κρινωντας απο τους λογους για τους οποιους θες να μαθεις την γλωσσα. Μπορει να ειμαι λαθος και μακαρι αλλα οσον αφορα τα θεμα "μαθημα πριν παω στρατο" επιμενω οτι χασιμο χρονου και χρηματων θα ειναι.

Α! Και ελεος με την "μαγκια". Μας ζαλισες.

Οσον αφορα για μαθηματα, μπορεις καλλιστα να κοιταξεις την πρωτη σελιδα ή τις τοσες στις οποιες εχουν αναφερθει καθηγητες και τα σχετικα. Επιπροσθετως υπαρχουν παντα οι αγγελιες στην Χρυση Ευκαιρια, σε εβδομαδιαια βαση θα βρεις καθηγητες που παραδιδουν μαθηματα (καλυτερα να ψαξεις μεσω του σαιτ παρα να την αγοραζεις). Υποθετω ιδιαιτερα πλεον καθως οπως ειπα τα τμηματα στα φροντιστηρια εχουν κλεισει.

May the force be with you.

#261 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 17 November 2010 - 00:12

Οταν ειπα "σωστα" εννοουσα απο αποψης προφορας. Οπως το οτι ολοι νομιζαμε οτι το "Αρίγκατοο" προφεροταν "Αριγκάτο"

Δεν είναι ακριβώς έτσι το πράγμα, όπως εγώ το καταλαβαίνω. Εξακολουθείς να θεωρείς πώς κάτι πάει στραβά με την προφορά στα άνιμε, από όσο καταλαβαίνω. Τέσπα. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Με κάλυψε πάνω στο θέμα η Tea. Καλύτερα είναι αν γίνεται συζήτηση για κάτι τέτοιο να είναι στο θρεντ "Ιαπωνικά".

#262 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 17 November 2010 - 00:23

...

Edited by acid black cherry, 17 November 2010 - 22:21.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#263 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 November 2010 - 04:42

ενας ανθρωπος που εχει το 2 η το 1 πτυχιο εχει κανει μια επενδυση στην εκμαθηση αυτης της γλωσσας
και εχει αφιερωσει παρα πολυ χρονο και πρεπει να του αναγνωριζεται.

επισης εγω δεν εχω παει ποτε στην Αγγλια η Αμερικη αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορω να διδαξω Αγγλικα!
αν και τα Ιαπωνικα ισως αποτελουν μια ιδιαιτερη περιπτωση.

Επισης, επειδη ακουστηκε η φραση < Ουτε εγω εχω ζησει Αγγλια/ειμαι Αγγλος, αλλα μπορω να διδαξω>... Φιλε μου, πρωτον συγκρινεις δυο τελειως ανομοια πραγματα και δευτερον, εγω δεν ειπα αυτο!

1) Τα αγγλικα ειναι η πιο γελοια και ευκολη γλωσσα! Στο λεω ως μανιακη με τις γλωσσες, απο οσες εχω μαθει, ειναι η πιο ευκολη και λιγοτερο προσεγμενη!

2) Ασφαλως και δεν ειναι αναγκη να εισαι Ιαπωνας/εχεις ζησει στην Ιαπωνια για να διδαξεις Ιαπωνικα. Απλως, μην μου παρεις 3 πτυχια και ερθεις και συ και μου ζητησεις 30 ευρω για να μου κανεις μαθημα! Εγω αυτη την πραξη καταδικαζω!

Και για καποιον αλλο που ειπε "εχουμε επενδυσει χρηματα και ωρες διαβασματος, οποτε μπλα μπλα μπλα.."
Και λοιπον? Δηλαδη, επειδη εγω εχω κατσει και εχω μαθει τις ταδε γλωσσες, πρεπει να βγω, να αρχισω να διδασκω, χωρις καν να κατεχω τη γλωσσα στο αριστο, και να χρεωνω τα κερατιατικα μου για να κανω αποσβεση των δικων μου χρηματων/ωρων?

Συγγνωμη τι ακριβως δυσνοησα? <<not an ironic tone. talking seriously.
Ρε, σοβαρα. Δεν σημαινει τι-πο-τα να εχεις το πρωτο η το δευτερο πτυχιο. Σου μιλαω, πραγματικα δηλαδη, απο τοοοσο πρωτο χερι, και αμα θες σε επιβεβαιωνει και ο Prince.

Παιδια, αμα εχετε σκοπο να βγειτε εξω και να αποκαλειτε τον εαυτο σας καθηγητη, ειδικα για μια γλωσσα αρκετα δυσκολη οπως τα Ιαπωνικα (αλλα και για καθε αλλη), βεβαιωθειτε οτι θα παρακολουθησετε κανα σεμιναριο πρωτα για αδειες διδασκαλιες και λοιπα! Μην τις υποτιματε, εχουνε κοψει κοσμακη και κοσμακη που νομιζε οτι επειδη εχει ενα πτυχιο μπορει να παει να μεταδωσει τις γνωσεις τους (ΔΕΝ). Φιλε Τσερυ, οταν καποιος αποφασιζει να διδαξει, πρεπει να εχει αρκετη υπευθυνοτητα ωστε να γνωριζει τα ορια των γνωσεων του. Και ξαναλεω, τα πτυχια δεν λενε και πολλα. Αντιγραφη απο τον διπλα, σκονακι, παπαγαλια που τν επομενη μερα εχεις ξεχασει.. Αστο καλυτερα. Δεν αρκει να ξερεις αρκετα καλα μια γλωσσα για να διδαξεις. Πρεπει να την κατεχεις, στις 10 ερωτησεις που θα σου κανουν, το μαξιμουμ να μην ξερεις να απαντησεις στις 2.

Και ναι δεν μιλαω αντικειμενικα τελειως γιατι αυτη τη στιγμη ζω την ανευθυνοτητα αυτων των καθηγητων στο πετσι μου :head:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#264 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 17 November 2010 - 07:09

...

Edited by acid black cherry, 17 November 2010 - 22:20.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#265 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 November 2010 - 07:31

Σχετική συζήτηση http://www.guidetojapanese.org/blog/2010/11/16/learning-japanese-via-animemanga/

Και είχα διαβάσει την περίληψη μιας μελέτης που πάνω κάνω έλεγε ότι η μακρότητα των φωνηέντων δεν είναι τόσο έντονη στον καθημερινό λόγο, και γιαυτό και προφορές όπως ありがと και ほんと εμφανίζονται σε αυτή. Αργκό βεβαίως, αλλά υπάρχουν.

#266 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 17 November 2010 - 12:30

Πω πω μπέρδεμα!:nosey:
Πάντως οι "καλοί" από τους "κακούς" καθηγητές φαίνονται στον χρόνο και αυτό το δείχνουν και οι μαθητές με την επιλογή τους ή όχι!:thatsit:
Ο καθένας πάντως ας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του και ας μην κρίνει τον άλλο, που ειδικά εδώ μέσα είναι και απρόσωπα τα πράγματα και δεν ξέρουμε και ποιον έχουμε απέναντί μας και τί μπορεί να έχει κάνει στην ζωή του για να μιλάμε επιθετικά ή μη.:hmmm:
Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να ξεκινάμε κάτι μπορεί να είναι διαφορετικοί μεταξύ μας, αλλά το σίγουρο είναι ότι για τον καθένα μας αυτός ο λόγος φαντάζει εξίσου σημαντικός!
Όλα φαίνονται με τον χρόνο!
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι να βάλετε όλοι τα δυνατά σας!:benkyou:

Και εγώ απάντησα για τα μαθήματα...:unlucky:

#267 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 17 November 2010 - 21:17

Συγγνωμη τι ακριβως δυσνοησα? <<not an ironic tone. talking seriously.
Ρε, σοβαρα. Δεν σημαινει τι-πο-τα να εχεις το πρωτο η το δευτερο πτυχιο. Σου μιλαω, πραγματικα δηλαδη, απο τοοοσο πρωτο χερι, και αμα θες σε επιβεβαιωνει και ο Prince.

Παιδια, αμα εχετε σκοπο να βγειτε εξω και να αποκαλειτε τον εαυτο σας καθηγητη, ειδικα για μια γλωσσα αρκετα δυσκολη οπως τα Ιαπωνικα (αλλα και για καθε αλλη), βεβαιωθειτε οτι θα παρακολουθησετε κανα σεμιναριο πρωτα για αδειες διδασκαλιες και λοιπα! Μην τις υποτιματε, εχουνε κοψει κοσμακη και κοσμακη που νομιζε οτι επειδη εχει ενα πτυχιο μπορει να παει να μεταδωσει τις γνωσεις τους (ΔΕΝ). Φιλε Τσερυ, οταν καποιος αποφασιζει να διδαξει, πρεπει να εχει αρκετη υπευθυνοτητα ωστε να γνωριζει τα ορια των γνωσεων του. Και ξαναλεω, τα πτυχια δεν λενε και πολλα. Αντιγραφη απο τον διπλα, σκονακι, παπαγαλια που τν επομενη μερα εχεις ξεχασει.. Αστο καλυτερα. Δεν αρκει να ξερεις αρκετα καλα μια γλωσσα για να διδαξεις. Πρεπει να την κατεχεις, στις 10 ερωτησεις που θα σου κανουν, το μαξιμουμ να μην ξερεις να απαντησεις στις 2.

Και ναι δεν μιλαω αντικειμενικα τελειως γιατι αυτη τη στιγμη ζω την ανευθυνοτητα αυτων των καθηγητων στο πετσι μου :head:

+1 here, to everything. Αναμεσα απο το πτυχιο, μεχρι να διδαξεις, πιστευω πως υπαρχει ενα τεραστιο κενο, που καλυπτεται με καποια χαρακτηριστικα τα οποια ειτε ειχε ειτε αποκτα στη πορεια ο εκαστοτε καθηγητης.

" Πηρα ενα πτυχιο, α ωραια, τελειωσε. "

Δεν παει ετσι γκαιζ. Δεν γινεται να ειμαστε ολοι καθηγητες. Παρ'ολα αυτα, πολλοι ειναι αυτοι οι οποιοι δεν ακολουθουν τις τακτικες του πιου-πιου, και νομιζουν οτι ειναι καθηγητες. ( I hope i'm not offending anyone. after all, i dont know you :ureshii: )
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#268 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 November 2010 - 21:48

να ρωτησω παει κανεις απο δω σε κανα φροντιστιριο απο αυτο που λεει στην Θεσ/νικη,αν ναι τοτε μπορει να μου πει εντιπωσεις??Θελω να αρχισω και σκευτομαι το JAPANESE LANGUAGE SCHOOL GEORGIADOU παει καποιος εκει; αν ναι μπορει να μου πει πως ειναι,σαν κανονικη ταξη με αλλα ατομα ή περισσοτερο σαν ιδιαιτερα?Ρωταει επειδη εχει φυγει το 1/3 της χρονιας αποτε μαλλον αμα αρχισω σε φροντηστιριο θα εχουν προχωρησει οι αλλοι,εχω ασχολιθει λιγο απο μονος μου και ξερω κατι λιγα κατακανα.
Ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον απαντησει:nod2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#269 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 November 2010 - 22:36

αυτή ειναι καλή...
και εξαρτάται απο τα κέφια της...
η Nighteyes Πηγαίνει εκεί απο όσο ξέρω τα τμήματά της είναι μικρά
οπότε είναι σαν ιδιαίτερα...

#270 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 November 2010 - 22:48

Στο JAPANESE LANGUAGE SCHOOL GEORGIADOU πηγαινω εγω.Η Kazuko-sensei κανει παρα πολυ καλο μαθημα κ μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα παραπονο.Το φροντιστηριο ειναι πολυ μικρο κ ολα τα μαθηματα τα παραδιδει η ιδια επομενως τα τμηματα ειναι ολιγομελη (6-7 ατομα).Το Φεβρουαριο ξεκιναει ο δευτερος κυκλος μαθηματων (Φεβρουαριος-Μαιος) οποτε εαν θελεις μπορεις να ξεκινησεις τοτε.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."