Το θέμα είναι πάντως να πέσετε σε καλό καθηγητή, όπου σας το εύχομαι!

Posted 05 September 2009 - 00:25
Posted 05 September 2009 - 00:44
Posted 05 September 2009 - 14:10
Posted 07 September 2009 - 22:11
Posted 07 September 2009 - 23:28
Posted 08 September 2009 - 12:43
Posted 08 September 2009 - 12:52
Posted 08 September 2009 - 13:57
Posted 08 September 2009 - 20:59
Όταν ακόμα δεν είχα ιδέα για τα Ιαπωνικά και τα πτυχία, είχα πάει σε ένα πολύ μεγάλο φροντηστήριο στο κέντρο (μαζί με την μαμά μου ακόμα
γιατί ήμουν ανήλικη και δύσκολα δεχόντουσαν ανήλικους μαθητές) και μου είχαν πει για ιαπωνικά μέσα σε 4χρόνια, όπου κάθε χρόνο θα έπερνα και 1 πτυχίο....
Λοιπόν... όπως έχουν ήδη γίνει κάτι συζητήσεις έχετε καταλάβει όλοι πολύ καλά ότι μέσα σε 4 χρόνια δεν φτάνεις το 1 εκτός αν κάνεις μαθήματα καθημερινά, ακούς συνέχεια και μόνο ιαπωνικά ή βρίσκεσαι στην Ιαπωνία...
Τα φροντηστήρια δεν έχουν ιδέα τί είναι τα ιαπωνικά ακόμα!Αυτοί απλά να πουλήσουν θέλουν και λένε ό,τι νά'ναι... Όπως είπε και ο ryuu-sama, να δώσετε βάση στους καθηγητές σας...
"Έλα Αλέκο!!! 1κιου σε πόσα χρόνια?!...σε πόσα?!!!:kakaka:"
μου στείλανε και ένα email πριν λίγες μέρες με πληροφορίες και στο τέλος είχε αυτή την εικόνα
Spoiler:
τώρα σκεφτόμαστε για ιδιαιτερα πάλι
Posted 08 September 2009 - 23:43
Posted 09 September 2009 - 04:32
Posted 09 September 2009 - 12:38
πάντως αν καταλήξουμε και εμείς και εσύ εκεί ας γραφτούμε όλοι μαζί να πάρεις και εσύ την έκπτωση
αν θελετε να μαθετε ιαπονικα καλυτερα να μη γραφτητε σε φροντιστηριο αλλα να κανετε ιδιαιτερα .μου τ χει πει μια γνωστη μου που κανει γυρω στα τεσσερα χρονια ιαπονικα και αρχικα ειχε παει σε φροντιστηριο αλλα τωρα κανει ιδιαιτερα και λεει οτι οι διαφορες σε αυτα που μαθαινεις στο ιδιο διατημα στο φροντιστηριο ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με αυτα που μαθαινεις στα ιδιαιτερα .
οποτε αν το αντεχει η τσεπη σας προτιμιστε ιδιαιτερα...
Edited by Mr. Brightside, 09 September 2009 - 12:47.
Posted 10 September 2009 - 13:36
Posted 10 September 2009 - 23:03
Posted 11 September 2009 - 09:00
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΝΤΟΡΙ!!!!
Ήμαρτον!!!...
Η μία βαριέται και να διδάσκει ακόμη και η άλλη είναι απλά τρομακτική!!!
Πλάκα κάνω... και χωρίς να θέλω να προσβάλω καθηγήτριες που είχαν άλλα παιδιά από δω μέσα αλλά...Οκ... Εμένα καθώς και σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών δεν "έκανε" σαν καθηγήτρια!...
Σαν κυρίες και οι δύο μπορεί να είναι εξαιρετικές αλλά το θέμα είναι...υπάρχει μεταδοτικότητα?...
Άσε που πατάνε επί πτωμάτων όταν βλέπουν να απειλούντε από "νεότερες" και με πιο φρέσκιες ιδέες καθηγήτριες! (ας μην πω παραπάνω γιατί θα ανάψω φωτιές εδώ μέσα)
Η κυρία Μασάκοαπό την άλλη αν μίλαγε καλύτερα ελληνικά,πιστεύω ότι θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα σαν δασκάλα.(γιατί με την νοηματική...δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά...)
Πιστεύω ότι τα ιδιαίτερα μπορεί να κοστίζουν παραπάνω (δεν μιλάμε για 60ευρώ την ώρα που λένε κάτι παλαβοί) αλλά πραγματικά κάνεις ακριβώς την δουλειά που θέλεις!!!