Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μικρά meeting, έτσι για γνωριμία

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#61 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 15 September 2008 - 17:02

οντως casiel και adventurer ημουν ψαρομενος:congrats: αλλα παντα η πρωτη φορα ειναι και η δυσκολοτερη ετσι και αλλιως στο επομενο party παρεα με σας θα ειμαι αφου δεν γνωριζω και κανεναν αλλο :emptyonexg1: παντως η συναντηση ενω αναμενοταν να πατωσει εξελιχθηκε σε θριαμβο
Posted Image
Posted Image

#62 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 September 2008 - 17:05

Εκει που μας ειχε πει οτι θα το'κανε ρε Βλαχο!! Click here!

Ρε χωριό:uhh: (βάλε κάνα τόνο).Εγώ θυμάμαι ότι είχε πει ότι θα έκανε πρώτα θέμα για να το μαντέψουμε και μετά στο τέλος θα το αποκάλυπτε.Κρίμα, πάνε χαμένες όλες οι "ερμηνείες" μου πάνω στο θέμα.Δεν ξέρω τι λέει ο phm, αλλά ξέρω ότι το πέτυχα και απλά ντρέπεται να το παραδεχτεί και τώρα λέει άλλα:hahaha:.

Μα τι λες παλι, το παρεξηγησες τελειως, χαδακια μου εκανε επειδη κατα βαθος ειναι τρυφερο κοριτσι :wooi2:

Δηλαδή εσένα πρέπει να σε πυροβολήσουν,να σε κομματιάσουν,να σε ψήσουν και να σε φάνε και μετά θα πεις "αουτς, με πόνεσε!":frozen:;

οντως casiel και adventurer ημουν ψαρομενος:congrats: αλλα παντα η πρωτη φορα ειναι και η δυσκολοτερη ετσι και αλλιως στο επομενο party παρεα με σας θα ειμαι αφου δεν γνωριζω και κανεναν αλλο :emptyonexg1: παντως η συναντηση ενω αναμενοταν να πατωσει εξελιχθηκε σε θριαμβο

Θα σε τρελάνουμε και σένα οπότε,χουχουχου:kill4u:!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#63 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 15 September 2008 - 22:24

Πάντως, Adventurer το παπούτσι σου προτείνω να το φας σαν καραμέλα! :hahaha:

Ο phm ήπιε ένα πράγμα... Γάλα με πέντε κιλά ζάχαρη νερωμένο... Και άσπρο πάτο παρακαλώ! :terror2: Δοκίμασα κι εγώ μετά και δεν καταλαβαίνω τι του έβρισκε και το έπινε με τόση όρεξη... Πρέπει να διψούσε πολύ! :hahaha:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#64 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 16 September 2008 - 07:36

Είχα βάλει και καφέ και σοκολάτα μέσα:drink:...από τους άλλους:hahaha:.Καλά με τόση ζάχαρι δεν θα με παραξέυνευε αν αποκτούσατε ζάχαρο:terror2:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#65 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 September 2008 - 10:58

Μα τι λες παλι, το παρεξηγησες τελειως, χαδακια μου εκανε επειδη κατα βαθος ειναι τρυφερο κοριτσι :wooi2:

ΠΟΣΟ λίγο με ξέρεις...:kill4u: Εντάξει, την επόμενη θα βαράω πιο δυνατά, ωστε να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις... :hahaha:

[Drama Queen Mode] Και όχι, δεν υπάρχουμε... μα πώς να υπάρχουμε όταν δε μπορούμε να αποδείξουμε την ύπαρξή μας; [/Drama Queen Mode]

Τα μαθηματικά είναι αηδία, btw...

Posted Image

#66 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 September 2008 - 13:46

Εεεε...τι εγινε ρε παιδια μετα αφοτου εφυγα!?!?!
Κι αλλα ευτραπελα....
τσκ τσκ τσκ....!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#67 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 September 2008 - 18:13

Μιας που το Σαβ/κο πλησιάζει, για να αρχίσουμε να ξανακούμε ενδιαφερόμενους.
Αν δεν έχουμε τουλάχιστον 5, ας το αφήσουμε για την άλλη βδομάδα.

Θυμίζω ότι το τόπικ δεν αναφέρεται μονάχα στην Θεσσαλονίκη.

#68 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2008 - 08:50

Δυστυχώς φίλε μου δεν θα βρίσκομαι Θεσ/νικη αυτο το Σ/Κ.
Μακαρι να μου να ρχουμουνα!! :D ( Να ριχναμε τρελο γελιο οπως και την προηγουμενη φορα )
:)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#69 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 18 September 2008 - 08:54

Εγώ όπως ξέρεις από την προηγούμενη φορά δεν μπορώ να έρχομαι συνέχεια εφόσον, δεν μένω Θεσσαλονίκη:emptyonexg1:.Ελπίζω αυτή την φορά αν γίνει, να αναπληρώσουν τις κενές θέσεις άλλα νέα άτομα που θα αποφασίσουν να εμφανιστούν.Πάντως κρίμα,αν μπορούσα θα ερχόμουν κάθε φορά.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#70 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 18 September 2008 - 11:29

Melkior ? Amphilyki ? Adventurer ? Shikamaru ? Κανείς ;

#71 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 18 September 2008 - 11:58

Ξέχασες Ianus (που ήταν κι αυτός εκεί) Me Loves Neliel (ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να θελήσει) και μένα, πού 'χω εξεταστική και πραγματικά δεν ξέρω.

Είμαι κατά 50% μέσα.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#72 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 18 September 2008 - 14:20

Εγώ θα ήθελα πολύ αλλά αύριο και την Τρίτη δίνω μάθημα και έχω και εργασία κιόλας που δεν έχω κάνει, θα κάτσω να διαβάσω μπας και περάσω τίποτα... :smokingg:
Πάντως από την επόμενη εβδομάδα που δεν έχω εξεταστική θα έρχομαι σε meetings όσο μπορώ! :oo:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#73 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 18 September 2008 - 16:39

και'γω αυτο το σαββατοκυριακο δυσκολα να ερθω γιατι μου την εχουν πεσει ολοι εχω σχολειο-διαβασμα και αγωνες :sadist: μαλλον ουτε'γω ειμαι μεσα γι'αυτο το σαββατοκυριακο
Posted Image
Posted Image

#74 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 September 2008 - 10:37

Για να δοκιμάσουμε αυτή την βδομάδα. Θέλει / μπορεί κανένας;
Ως τώρα, εγώ, ο Adventurer και ένας Loup Garu θα έρθουν.

#75 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 25 September 2008 - 13:30

Όχι αυτό το Σαββατοκύριακο.Έχουμε να "επιστρέψουμε" τον αδελφό μου πίσω στις "σπουδές" του:knock-knock:.Το άλλο όμως,την επόμενη του πάρτυ λογικά (Σάββατο) εκεί θα είμαι πιστεύω (ohhh greato Adventurah-sama gimme a plaz to sleep:nanana:).

sigpic1127_9.gif

My Contacts