Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μικρά meeting, έτσι για γνωριμία

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#91 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 04 October 2008 - 19:17

Cassiel απαραδεκτος, χτες τον ρωτησα ποτε θα βγουμε για κανα καφεδακι και με εγραψε κανονικοτατα.
Οκ φιλος, θα το θυμαμαι... ;p
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#92 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 October 2008 - 09:16

Αμέσως να με κατηγορήσεις βρε Aoshi:nanana::emptyonexg1:.Εγώ δεν γράφω κανέναν:thatsit:.Τώρα
Α)Αν με ρώτησες αν γινόταν meeting την επόμενη μέρα και σου είπα ότι δεν παίζει τίποτα,τότε σου έλεγα φυσικά την αλήθεια.Εγώ ήθελα να γίνει και να έλεγα και νέο κόμσο να έρθει κατά την διάρκεια του πάρτυ, αλλά εφόσον δεν ήταν officially sponsored by roricofan the greato μιας και θα ήταν πτώμα από το ξενύχτη εφόσον δεν μένει Θεσσαλονίκη ήταν τελικά να μην γίνει τίποτα.Τελικά όμως σαν απόφαση της τελευταίας στιγμής, μιας και δεν έτυχε να έχουμε τίποτα να κάνουμε,είπαμε με τον Adventurer να πούμε έτσι στα γρήγορα για meeting,μπας και προλάβει κανείς να έρθει,οπότε και έγινε post 2 ώρες πριν το meeting σχετικά με το θέμα.

Β)Αν με είχες ρωτήσει γενικά πότε θα πάμε για καφεδάκι και δεν απάντησα τότε δεν είναι επειδή σε έγραψα όπως λες, αλλά πολύ απλά επειδή δεν θα σε άκουσα -κλασσικά-.Αν θυμάσε έχω πρόβλημα στην ακοή μου οπότε αν βλέπεις ότι δεν απάντησα σε κάτι...ξαναρώτα:joyful:.Το ίδιο ισχύει για όλους:kawaii:.

Κατά τα άλλα απαντώ τώρα επειδή ο σκληρός μου νέκρωσε για άλλη μια φορά από την Πέμπτη και τώρα "έτυχε" να είμαι στην δουλειά για να μπορώ να χρησιμοποιήσω πάλι το net:gn2:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#93 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 06 October 2008 - 12:06

Ok... σε συγχωρω. Λεγε τα πιο γρηγορα ομως ε!
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#94 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 06 October 2008 - 13:03

Εντάξει ρε παιδιά, άλλη φορά μπορείτε και χωρίς εμένα να οργανώσετε κάτι. Δε θα σας σιχτηρίσω αν δεν μπορώ και βρεθείτε με ποστ από εδώ ούτως ή άλλος.

Αλήθεια, τελικά βρεθήκατε με εκείνον τον Nthar; Ήρθε κανένας άλλος;

#95 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 06 October 2008 - 13:51

με εκινον τον Nthar "point" με μισο ματι ... ναι βρεθικαμε :D ακριβος οπως μου ειπες μονο που ο adventurer το ειχα τσακισει απο πριν το τοπινο

Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...

#96 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 October 2008 - 14:33

Ναι ήταν και ο Nthar (πολύ καλό παιδί),ο Ptomahawk,ήρθε και ο phm,ήταν και ο NTG και άλλα δύο παιδιά που δεν γνώριζα.Μετά ήρθε και ένα άλλο παιδί που γνώριζα αλλά έχω ξεχάσει το nick του:emptyonexg1:Πάντως για "ένα στα γρήγορα" meeting ικανοποιητικός αριθμός.

Edited by Cassiel, 07 October 2008 - 17:02.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#97 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 October 2008 - 22:42

Ξεκινάνε οι συμμετοχές για το wii ... συγνώμη, για το επόμενο meeting. Για να ακούσουμε ποιος μπορεί να έρθει αυτή την φορά.

#98 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 October 2008 - 22:45

Ϊσως εγώ. Θα δείξει.
Posted Image

#99 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 08 October 2008 - 00:49

εγω λεω να ερθω και το επομενο σαββατο 11/10 εχω περιεργια να δω τον roriconfan απο κοντα :D

Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...

#100 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 October 2008 - 10:34

Όχι για να με δείρεις ελπίζω. Δε σε ξέρω ρε φίλε, γι'αυτό μου ξέφυγε το "εκείνον".

#101 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 08 October 2008 - 23:00

και βεβεα οχι για να σε δειρω :hahaha:, εγω δερνω μονο μικρα ανιπερασπιστα παιδακια :hahaha: εκτος και αν εισαι ενα απο αυτα :kill4u: απλα εχουμε καπιες διαφονιες στα πιστευω μας και ειμαι πολυ περιεργος να τα πουμε και απο κοντα :D

Posted Image

#102 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 October 2008 - 23:12

Αχ, τι ωραία, κάποιος που θέλει να με ακούσει να μιλάω! Δε ξέρεις τι χαρά μου δίνει αυτό. :wooi2:

Το αν θα καταφέρω να σταματήσω είναι άλλη ιστορία. Το σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είσαι στο τέλος είναι πάλι διαφορετική ιστορία.

Άντε, σαν καλός που το παίζω, θα σου φέρω και ένα DVD από τα ανιμέ μου αν θέλεις. Διάλεξε από την λίστα anidb που έχω ποστάρει εδώ.

#103 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 09 October 2008 - 00:15

xa0xa0x0a0xa00xa0x0a ελεος χαχαχα καλα θα ριξω μια ματια στη λιστα σου :D

Posted Image

#104 Mamoru

Mamoru

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 09 October 2008 - 20:02

αυτο το ΣουΚου δεν μπορω, ειμαι μεσα ομως για επομενες συναντησεις :) !! Ενδιαφερομαι επισης για ανταλλαγη anime/movies/series !!
Holaaaa !:tensai:
<< Θεσσαλονικη.
Posted ImagePosted Image
"
Unless I grip the sword, I can not protect you. While gripping the sword I can not embrace you.
" - K.Ichigo

#105 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 October 2008 - 12:17

Για να τελειώνουμε, αύριο 4.15 ραντεβού στην καμάρα. Σίγουρα θα είμαστε εγώ και ο Nthar αλλά πάντα σαν Kinder έκπληξη πετάγονται και άλλοι πέντε.