Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#76 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 February 2009 - 18:03

H ίδια ιστορία: Το anime όταν άρχισε, το manga είχε φτάσει μόνο σε κάποιο σημείο, δεν είχε τελειώσει. Για να έχει το anime μια Α κατάληξη, η πλοκή απομακρύνθηκε από αυτήν του manga από ένα σημείο και μετά, με συνέπεια οι ιστορίες να διαφέρουν πάρα πολύ από εκείνο το συγκεκριμένο σημείο και έπειτα.

Τώρα που το manga προχώρησε (κοντεύει να τελειώσει, νομίζω; ) το πιάνουν από την αρχή ακολουθώντας το manga ξανά και συνεχίζοντας πλέον, μέχρι το τέλος.

Posted Image

#77 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 February 2009 - 18:13

Νομίζω αυτά έχουν συζητηθεί ξανά πολλές φορές...

Το anime παίρνει τελείως διαφορετική τροπή από το manga από ένα σημείο και μετά.
Αλλά και μέχρι εκεί έχει κάποιες διαφοροποιήσεις.

Πχ από τον πρώτο τόμο που αναφέρεις υπάρχει διαφοροποίηση στην χρονική τοποθέτηση των γεγονότων, αλλά και στην κατάσταση/ρόλο κάποιων χαρακτήρων.

Εδώ υπάρχουν επιγραμματικά διαφορές anime/manga στο κομμάτι που το anime ακολουθεί το manga (διαβάστε το μόνο όσοι έχετε διαβάσει και δει το FMA, αφού περιέχει spoiler)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#78 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 08 February 2009 - 18:24

FFS διαβάζει ποτέ κανείς τα post στις προηγούμενες σελίδες η γράφει ότι του κατέβει?

παιδια στην wikipedia γραφει συνεχεια. και καλο θα ειναι να δουμε τι γινεται μετα. Συνεχεια οχι remake

όχι δε θα είναι κάλο να δούμε τι γίνεται μετά, καλό θα είναι να δούμε την υπόθεση του manga

Κατα τ άλλα με κάλυψαν οι Nighteyes και Ridelub

#79 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 February 2009 - 18:33

δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες tbh αλλα μπορώ να πω πως έχοντας διάβαση μεγάλο μέρος του μάγκα και έχοντας ακούσει τι γίνετε μέχρι το τέλος, είναι καμια σχέση με τα 52 επεισόδια που έχουν φτιάξει. ένα γνήσιο και σοβαρό remake του anime με την σωστή ιστορία του manga θα ήταν ότι πρέπει για έναν σωστό FMA-fan :P
δυστυχώς πιστεύω πως σκέτη συνέχεια απλά θα κάνει πιο σκατά το θέμα του anime

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#80 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 08 February 2009 - 18:36

τοτε πρεπει να παω να παρω οπωσδηποτε και τους αλλους τομους. τεσπα θα δουμε τι θα γινει οταν με το καλο θα βγει το remake/συνεχεια.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#81 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 February 2009 - 18:42

εγώ είχα μέχρι το 18 αλλα αντάλλαξα 1-11 για claymore 1-12 και τώρα θέλω να τα ξαναπάρω να τα διαβάσω όλα από την αρχή. περιμένω να παw ιταλία :P

#82 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 09 February 2009 - 02:04

Πωωωωωω!θα βγει remake απο την αρχη αρχη???? ουυυ χαιρομαι!!! ειχα δει τα 51 επεισοδια και μαρεσαν παρα πολυ και ειδικα το τελος ηταν φανταστικο, με τη σκεψη και μονο οτι θα δω ξανα FMA με συναρπαζει. Ειναι απο τα καλυτερα anime σε δραμα, εχει σοβαροτητα/υπθεση/χαρακτηρες/ιστορια και γενικως την κανει πολυ αληθοφανης
Το μανγκα δν το εχω διαβασει γτ ειχα μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος με το ανιμε και με ειχε καλυψει πληρως αν και δν ηξερα οτι ειχε διαφορετικη υποθεση, ξιαφναστηκα
Ξερετε περιπου ποια ειναι η ημερομνια που θα βγει το πρωτο επεισοδιο του remake?

EDIT: found a promo video here http://acg.edwardk.info/%5BACG%5D%20FullMetal%20Alchemist%202%20-%20Promo%2002%20%5B2DACAF3D%5D.avi.torrent

1o εισοδιο στις 5 απριλιου!!! επικη μερα

Edited by Sora, 09 February 2009 - 14:16.

#83 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 February 2009 - 14:54

κοίτα, αν σου άρεσε το anime το manga απλά θα σε πωρώσει, είναι τέλειο, πώρωση και πολύ καλύτερο. τώρα για τραγικό νομίζω υπερβάλλεις λίγο XD δεν ήταν και κάνα τρελό drama ρε σύ

#84 Kakashinote

Kakashinote

• Members
  • 444 posts

Posted 09 February 2009 - 16:06

κοίτα, αν σου άρεσε το anime το manga απλά θα σε πωρώσει, είναι τέλειο, πώρωση και πολύ καλύτερο. τώρα για τραγικό νομίζω υπερβάλλεις λίγο XD δεν ήταν και κάνα τρελό drama ρε σύ

αμα λες οτι το manga ειναι τοσο καλο, πρεπει επειγοντως να παρω και τους αλλους τομους!!!
Posted Image

#85 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 February 2009 - 04:35

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#86 Kakashi_fan

Kakashi_fan

Anime Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 10 February 2009 - 12:35

Να ρωτησω κατι ψιλο-ασχετο;
Spoiler:

On-topic τωρα: Αν ακολουθησει πιστα το manga το remake θα ειναι ακομη καλυτερο απο το πρωτο anime imho. Αν ειναι απλα συνεχεια, τοτε πρεπει να προσεξουν πολυ, ειναι μεγαλο ρισκο.

#87 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 10 February 2009 - 14:56

είμαι ιταλός και ξέρω ιταλικά. αν μπορώ να βοηθήσω επικοινώνησε μαζί μου μέσο PMv
on topic, tragic prince αυτές oi pics είναι από το καινούριο? διαφήμιση του καινούριου? πάντως δεν βλέπω τον Maes so απότι φαίνεται θα είναι sequel =(

#88 Kakashinote

Kakashinote

• Members
  • 444 posts

Posted 10 February 2009 - 15:59

omg η ερτ εκανε μεταγλωττιση του fma??
εγω το ειδα ολο το anime στο internet σε english sub. ελα εξελιξεις. οσο για αγγλικο dub οντως πετσοκωμενο απο ενα δυο επεισοδια που εχω δει
Posted Image

#89 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 February 2009 - 16:08

πάντως δεν βλέπω τον Maes so απότι φαίνεται θα είναι sequel =(

Λοιπόν, κοίτα τη δεύτερη εικόνα, κάτω αριστερά στην κεντρική σελίδα. Μετά κοίτα και την τρίτη εικόνα, δεξιά σελίδα αριστερά στο κάτω μέρος και δεξιά σελίδα στην κάτω δεξιά άκρη. Και μετά κοίτα κι αν ο Roy φοράει eye patch. ;)

15fkk04.jpg

#90 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 February 2009 - 16:10

H EΡΤ έκανε μετάφραση (subs) για το cine+

Οι photos είναι από Newtype; Έχει κυκλοφορήσει καμία μετάφραση των infos (εκτός του γεγονότος ότι έχουν εξασφαλιστεί οι παλιές seiyu των Ed και Al ).

Btw Flame μια χαρά τον βλέπω τον Maes εγώ...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image