Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#106 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 12 March 2009 - 19:49

]οτι και να ειναι, καλο να ειναι[/SIZE]. remake, remaster, συνεχεια..αμα το κρατησουν σε καλα επιπεδα, πιστευω οτι ολοι θα μεινουμε ευχαριστημενοι, μπορει να μη γινει αυτο που ακριβως θα ποθουσαμε..

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

Θέλουμε πράγμα ακριβώς πάνω στο manga.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. οτιδήποτε άλλο θεωρείται από τώρα αποτυχία.

#107 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 March 2009 - 19:52

ναι, όσο πιο πολύ πιστό στο manga είναι τόσο το καλύτερο. το animation φαίνεται πολύ καλο και στα καινούρια trailers και το σχέδιο και τα πάντα :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#108 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 March 2009 - 01:40

Όταν είδα αυτό για τον Isaac έμεινα κάπως έτσι: :uhh: .
Αφού πέρασε το πρώτο σοκ, σκέφτηκα "Λες να είναι κανένας αφηγητής ή κάτι τέτοιο;". Τελικά, μετά από μια βόλτα από το forum του animenewsnetwork το βλέπω πιο θετικά το πράγμα. Οι θεωρίες κι εκεί δίνουν και παίρνουν, αλλά το πιο πιθανό είναι να χρειάζεται ένας filler χαρακτήρας για τα πρώτα επεισόδια. Σκεφτείτε ότι αν ακολουθούσε το manga από την αρχή, τα πρώτα επεισόδια θα ήταν σχεδόν ίδια με τα αντίστοιχα της 1ης σειράς. Μπορεί να θέλουν να το αποφύγουν αυτό γιατί πολλοί θα βαριόντουσαν να ξαναδούν τα ίδια. (Αν κι εγώ δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα.) Οπότε μάλλον θα είναι κάποιος χαρακτήρας που θα αφηγείται ή που θα του αφηγείται κανένας Ed την ιστορία των πρώτων επεισοδίων. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία μου.:nosey:

Posted Image

Posted Image

#109 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 13 March 2009 - 02:21

Όταν είδα αυτό για τον Isaac έμεινα κάπως έτσι: :uhh: .
Αφού πέρασε το πρώτο σοκ, σκέφτηκα "Λες να είναι κανένας αφηγητής ή κάτι τέτοιο;". Τελικά, μετά από μια βόλτα από το forum του animenewsnetwork το βλέπω πιο θετικά το πράγμα. Οι θεωρίες κι εκεί δίνουν και παίρνουν, αλλά το πιο πιθανό είναι να χρειάζεται ένας filler χαρακτήρας για τα πρώτα επεισόδια. Σκεφτείτε ότι αν ακολουθούσε το manga από την αρχή, τα πρώτα επεισόδια θα ήταν σχεδόν ίδια με τα αντίστοιχα της 1ης σειράς. Μπορεί να θέλουν να το αποφύγουν αυτό γιατί πολλοί θα βαριόντουσαν να ξαναδούν τα ίδια. (Αν κι εγώ δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα.) Οπότε μάλλον θα είναι κάποιος χαρακτήρας που θα αφηγείται ή που θα του αφηγείται κανένας Ed την ιστορία των πρώτων επεισοδίων. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία μου.:nosey:

Μακαρι, κατι τετοιο σκεφηκα κι εγω. Αν αρχισουμε και βλεπουμε κι αλλα "εξτρα" ονοματα τοτε θα αρχισω να ανησυχω ομως.:hahaha: Εκτος κι αν μυστηριωδως εμφανιστει μελλοντικα στο manga ο ξεκαρφωτος Isaac.

#110 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 March 2009 - 02:35

Μακαρι, κατι τετοιο σκεφηκα κι εγω. Αν αρχισουμε και βλεπουμε κι αλλα "εξτρα" ονοματα τοτε θα αρχισω να ανησυχω ομως.:hahaha: Εκτος κι αν μυστηριωδως εμφανιστει μελλοντικα στο manga ο ξεκαρφωτος Isaac.

:hahaha:Κι εγώ.
Βασικά αυτός είναι ο λόγος που σκέφτηκα κάτι για αφήγηση, γιατί δεν έχει άλλους. Αν μιλούσαμε για filler λογικά θα είχε κι άλλους 'αγνώστους'.
Θα δείξει. Φάγαμε τον γάιδαρο μας μένει η ουρά.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#111 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 13 March 2009 - 02:38

Το manga τελειωνει :P θα είναι τελείως άκυρο να πεταxτεί 3αφνικα προταγωνιστης.

Ο μόνος Isaac που θυμάμαι είναι ένας συνάδελφος της Hawkeye που απλώς αναφέρει το όνομα του σε ένα καρε :P

#112 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 March 2009 - 09:25

Λοιπον επειδη ρωτη8ηκε και σε ξενο forum 1 απο τα πρωτα fansub group που 8α το πιασουν ειναι οι yuurisan-subs.Απλα το λεω-δεν ειδα να εχει αναφερ8ει που8ενα για αυτο το λεω
Οριστε και το λινκ της ανακοινωσης
Fullmetal Alchemist Season 2 (14 sec trailer) Released! | Yuurisan-Subs

Posted Image

#113 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 March 2009 - 10:50

Ως τώρα πάντως έχουν εκδηλώσει συνολικά ενδιαφέρον τα εξής group/σχήματα:

ACG
Darksoul-Fansubs
Destiny & Yuurisan-Subs & Yibis

gSS
Elricest
AniYoshi
KyouNoSubs & Tomodachi
Ayako
Your-Mom
Himatsubushi

Cyan: announced plans
Red
: released a promo/trailer

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#114 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 March 2009 - 10:53

Τα treiler μου έχουν ανοίξει την όρεξη. Εβίβα...!:congrats:

Αναμένεται πολύ ωραίο.

Posted Image

#115 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 13 March 2009 - 16:38

τι σοι τσακ-μπαμ/ξεπετα τρειλερ ηταν αυτο;;:oo:
θελω να δω κι αλλο:nanana:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#116 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 21 March 2009 - 19:01

[media]http://www.youtube.com/watch?v=EL2ZSTwpIV0[/media]

Οχι πολυ καλή ποιότητα αλλα δείχνει αρκετα πραγματακια (ποιος στην ευχη είναι αυτός ο ice alchemist? )

#117 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 March 2009 - 03:03

οmg ice alchemist???δν εχω διαβασει το manga για να ξερω αλλα προβλεπω fire vs ice! λιγες μερες ακομα υπομονη...

#118 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 March 2009 - 03:10

έχω μείνει >_> έχει τόσο ωραίο σχέδιο και animation! αλλα με ανησυχεί πολύ αυτός ο ice alchemist (αν και το ice είναι το καλύτερο μου element :P)

#119 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 March 2009 - 03:19

ουφ με αυτο πια !
ας ελπισουμε να αξιζει και να βγει καλο ... το πρωτο καλο ηταν ,αν και δεν καταλαβα ποτε γιατι δεν ακολουθησαν το μανγκα απο την αρχη ....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#120 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 March 2009 - 03:21

γιατί το manga ήταν ongoing, έβγαιναν ελάχιστα chapters και το anime δεν μπορούσε να το ακολουθήσει. I guess