Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#91 Kakashi_fan

Kakashi_fan

Anime Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 10 February 2009 - 16:33

omg η ερτ εκανε μεταγλωττιση του fma??
εγω το ειδα ολο το anime στο internet σε english sub. ελα εξελιξεις. οσο για αγγλικο dub οντως πετσοκωμενο απο ενα δυο επεισοδια που εχω δει

Οχι μεταγλωττιση (ευτυχως). Ιαπωνικο dub με σχετικα καλους ελληνικους υποτιτλους και χωρις κομμενες σκηνες. Ειναι η μονη λυση για να το αποκτησω σε DVD το αυθεντικο anime με υποτιτλους σε γλωσσα που μπορω να διαβασω.
Αν παρω το αμερικανικο και θα αναγκαστω να εχω αγγλικο dub και θα ειναι και edited.

the.flame.alchemist εστειλα email στα αγγλικα, αν μου απαντησουν στα ιταλικα θα σου στειλω pm. Ευχαριστω για τη προσφορα σου :)

#92 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 February 2009 - 23:18

Kakashi_fan, τα επίσημα αμερικάνικα Region 1 DVDs δεν έχουν καθόλου λογοκρισία. Αν υπάρχει πετσόκομμα, θα υπάρχει στον τομέα του αμερικάνικου μεταγλωττισμού, πράγμα που δεν σε ενδιαφέρει επειδή στα DVDs περιλαμβάνεται και επιλογή για γιαπωνέζικο audio και αγγλικούς υπότιτλους. Γενικά, κατά 95%, τα R1 DVDs χρησιμοποιούν english audio, japanese audio και υπότιτλους για το γιαπωνέζικο audio.

Fullmetal Alchemist Season 1 DVD Box Set (Hyb)
Fullmetal Alchemist Season 2 DVD Box Set (Hyb)

E5VV38U.jpg

#93 Kakashi_fan

Kakashi_fan

Anime Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 10 February 2009 - 23:58

Spoiler:

#94 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 February 2009 - 01:36

Επειδή ξεφεύγουμε, τσέκαρε τα Visitor Messages σου.

E5VV38U.jpg

#95 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 February 2009 - 01:44

H EΡΤ έκανε μετάφραση (subs) για το cine+

Οι photos είναι από Newtype; Έχει κυκλοφορήσει καμία μετάφραση των infos (εκτός του γεγονότος ότι έχουν εξασφαλιστεί οι παλιές seiyu των Ed και Al ).

Btw Flame μια χαρά τον βλέπω τον Maes εγώ...

Ε εννοειτε πως εχουν κλείσει για τους κεντρικους ρολους τις παλιες φωνες... Αφου αν δεις και τα τρεϊλερ η Romi Paku ακουγεται ΧΡ Αντε να βγει να πoρωθουμε λιγο με Roy :3:congrats:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jzwDBkZ-TrM[/youtube]

Και μια ερωτηση τωρα :Ρ Τελικα μαθαμε πως θα συνεχιστει η σειρα? Direct sequel δεν το βλεπω να ειναι γιατι οπως ειπαν κ πιο πριν ο Roy δεν φοραει το eyepatch και υπαρχει και το σχεδιο του Μaes...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#96 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 24 February 2009 - 20:13

Youtube Video

3ο Commercial

Πιστεύω ότι τώρα ξεκαθαρίστηκε μια και καλή ότι δεν είναι συνέχεια

#97 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 24 February 2009 - 20:31

imbah! είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι remake :D και βλέπω στο trailer με δείχνει σε 2-3 σκηνές :3

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#98 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 February 2009 - 20:49

Α, ωραία το animation εδώ φαίνεται χίλιες φορές καλύτερα από πρν. Άντε τώρα να περιμένω ως τον Απρίλιο. :uhh:

15fkk04.jpg

#99 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 24 February 2009 - 21:19

Μόνο σε μένα φαίνεται λίγο χάλια το σχέδιο?:stubborn:
Σίγουρα από σενάριο θα λέει αν ακολουθήσει το manga, αλλά από σχέδιο έμενα προσωπικά, από αυτό που είδα στα trailer δεν μου άρεσε, sorry αλλά τουλάχιστον τον Ed τον έχουν κάνει :puke: ...

#100 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 24 February 2009 - 23:43

Actually, τα character designs είναι αρκετά πιο κοντά στου manga τώρα. Δεν είναι άσχημα, απλά μάλλον θέλουν λίγο χρόνο να τα συνηθίσει κανείς αν έχει ως σημείο αναφοράς το παλιό anime.

Τώρα το animation quality εμένα δε μου φάνηκε ανώτερο του παλιού (έχοντας υπόψιν ότι θα διαλέξανε well animated σκηνές για να βάλλουν στα teaser).

In any case, η μόνη ψιλοξενέρα μέχρι στιγμής είναι ότι τη μουσική δε θα την κάνει η Michiru Oshima.

#101 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 25 February 2009 - 02:57

Το character design θυμίζει πολύ αυτό του Hero Tales , λογικό εφόσον είναι του ίδιου mangaka .Τώρα εάν είναι χειρότερο από το πρώτο θα ξενερώσω πολύ άγρια μιας και το με το anime αυτό ξεκίνησα το χοντρό κάψιμο,αλλά και πάλι κρατάω για αυτό το θέμα .Παίζει ρόλο και το ότι θα είναι τελείως διαφορετική ιστορία.

Πότε θα τελειώσει το subbing του Hero Tales ?

#102 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 12 March 2009 - 17:06

Για να μην ξεχνιόμαστε αφού έχει απομείνει λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη
του remake:wis: :
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MUOA3oI-tKA[/media]

Αρκετές αλλαγές θα έχουμε και στο main cast :
Fullmetal Alchemist's 2009 Anime Cast Revealed - Anime News Network

6czp.jpg

#103 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 March 2009 - 17:17

Kouichi Yamadera as Isaac

Eμ ποιος στην ευχή είναι ο Isaac...? έτσι και κάναν και αυτή τη φορά τα δικά τους SCREW THEM!!!!!!!

Edited by The Tragic Prince, 12 March 2009 - 17:22.

#104 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 March 2009 - 17:40

οτι και να ειναι, καλο να ειναι. remake, remaster, συνεχεια..αμα το κρατησουν σε καλα επιπεδα, πιστευω οτι ολοι θα μεινουμε ευχαριστημενοι, μπορει να μη γινει αυτο που ακριβως θα ποθουσαμε..

#105 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 March 2009 - 18:09

οτι και να ειναι, καλο να ειναι. remake, remaster, συνεχεια..αμα το κρατησουν σε καλα επιπεδα, πιστευω οτι ολοι θα μεινουμε ευχαριστημενοι, μπορει να μη γινει αυτο που ακριβως θα ποθουσαμε..

ρε συ το θέμα είναι να μην του αλλάξουν τα φώτα, προσωπικά άμα έχει αμελητέες δίφορες άλλα είναι πιστό στο manga θα είμαι ευχαριστημένος