True, thread renamed.Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να το βλέπουμε σαν δεύτερη season και να αρχίσουμε να το βλέπουμε σαν remake.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 21:46
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 16:34
όπως υπονόησε η Matu-san)
Παράδοση το έχουν σε αυτό το forum να μου αλλάζουν γένος? Δεν είμαι γυναίκα, είμαι Ο Matu-san!

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να το βλέπουμε σαν δεύτερη season και να αρχίσουμε να το βλέπουμε σαν remake.
Χμμ, θα είναι remake του anime?

Επίσης έχω την εντύπωση πως θα είναι γεμάτο fillers για την ζωή των άλλων χαρακτήρων που εμφανιζονταν κατα καιρούς, αν θα είναι όντως remake!
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 19:07
Παράδοση το έχουν σε αυτό το forum να μου αλλάζουν γένος? Δεν είμαι γυναίκα, είμαι Ο Matu-san!
Χμμ, θα είναι remake του anime?Θα είναι λίγο κουραστικό να ξαναπιάσουν την σειρά από την αρχή.
Επίσης έχω την εντύπωση πως θα είναι γεμάτο fillers για την ζωή των άλλων χαρακτήρων που εμφανιζονταν κατα καιρούς, αν θα είναι όντως remake!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ oτι πρέπει να είναι remake του anime
1) Δε θα είναι κουραστικό να πιάσουν τη σειρά απο την αρχή αρκεί να το κάνουν σωστά
2) Εάν ακολουθήσουν πιστά το manga οπως στην περίπτωση του Monster Πχ δε νομίζω οτι τίθεται θέμα περι fillers
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 21:23
Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 03:57
Έφτασε τις 5 σελίδες το thread και η σειρά ξεκινάει σε 3 μήνες...
Έχω την εντύπωση πως οι παραγωγοί έχουν πετύχει το σκοπό τους μην ανακοινώνοντας τα σχέδια τους για τη νέα σειρά. ^^
Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 04:19
Άλλωστε οι fan φταίνε που είναι ανυπόμονοι και εικάζουν...
Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η ανακοίνωση του σκηνοθέτη και κάποιων από το crew.
Σχετικά με αυτό στο ANN
Απ' ότι φαίνεται έχουν ήδη έτοιμο το script για τα πρώτα 18-20 επεισόδια, οπότε σιγά σιγά θα υπάρξουν και άλλες πληροφορίες
Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 08:04
Άλλωστε οι fan φταίνε που είναι ανυπόμονοι και εικάζουν...
Δεν εικάζω τπτ κάποια πράγματα πρέπει να είναι δεδομένα (manga plot ftw)
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 12:45
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 16:12
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 16:23

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 17:17

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 17:29
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δω την συνέχεια της σειράς. Το remake ναι. Για να το λέμε αυτό όλοι όσοι έχουμε διαβάσει το manga, κάτι θα ξέρουμε. Επίσης η wikipedia πολλές φορές γράφει ότι να ναι όσον αφορά τα anime. Τις προάλλες έγραφε ότι θα ξεκινήσει καινούργια season στο bleach, αλλά τελικά ήταν μόνο 2 τα filler επεισόδια, και η season συνεχίστηκε κανονικά. Εγώ βρήκα τα παρακάτω από animenewsnetwork.παιδια στην wikipedia γραφει συνεχεια. και καλο θα ειναι να δουμε τι γινεται μετα. δεν ξερω αν γινεται να ποσταρω λινκ στην σελιδα αλλα ετσι το χω βρει εδω και καιρο. Συνεχεια οχι remake
The new television adaptation of Hiromu Arakawa's "dark fantasy" manga will premiere in Japan in April.
The March issue of Kadokawa Shoten's Newtype magazine will announce on February 10 that Romi Paku and Rie Kugimiya will reprise their roles of the Elric brothers Edward and Alphonse in the new television version of Hiromu Arakawa's Fullmetal Alchemist "dark fantasy" manga.
Επίσης στο trailer, δείχνει τον AlThe new Fullmetal Alchemist teaser trailer ran at the end of the episode of Mobile Suit Gundam 00 Second Season that aired in Japan on Sunday. The trailer says, "New training … a fullmetal artificial limb, a body of armor … the brothers' journey begins. Fullmetal Alchemist: April 2009 Training. In this palm, is there hope or despair?"
Το teaser πάντως μου δίνει την εντύπωση ότι θα είναι πιο σκοτεινή η νέα σειρά απ' τη προηγούμενη και πολύ το χαίρομαι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 08 Φεβρουάριος 2009 - 17:37
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 17:30
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 17:55
Πιστεψτε με οτι ειναι καλυτερα που θα ειναι remake γιατι το manga ειναι επικο.
ισως για να το λετε θα εχετε καποιο δικιο. αλλα μια ερωτηση: το μανγα και το ανιμε την ιδια πλοκη δεν ακολουθουν? εχω παρει τον πρωτο τομο και ειναι ιδιο με το ανιμε