Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??


  • Please log in to reply
301 replies to this topic

#76 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 07 October 2008 - 22:32

...καλού-κακού, δεν κάνεις λίγο παραπάνω χώρο στο backpack για μια απλή, έξτρα αλλαξιά ρούχα, που θα σου χρειαστεί γιατί θα σε κάνω ζωντανή διαφήμιση της ΦΑΓΕ-αν ερθεις τελικά α-cosplayστος??

Ούτε τους κεσέδες δε θα λυπηθώ! Κανόνισε...! :kakaka:

#77 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 734 posts

Posted 07 October 2008 - 22:38

...καλού-κακού, δεν κάνεις λίγο παραπάνω χώρο στο backpack για μια απλή, έξτρα αλλαξιά ρούχα, που θα σου χρειαστεί γιατί θα σε κάνω ζωντανή διαφήμιση της ΦΑΓΕ-αν ερθεις τελικά α-cosplayστος??

Ούτε τους κεσέδες δε θα λυπηθώ! Κανόνισε...! :kakaka:

cosplayσμενος θα ερθω αλλα θα το παιζω 2πλο ταμπλο...Xaxaxaxa :D
Αληθεια τωρα λεω να κανω Kazuma...Δεν φταιω εγω αμα ο κοσμος δεν εχει δει Kaze no stigma...Εδω την αλη φορα που ειχα κανει Masami Eiri Ατομα που ειχαν "δει" το ανιμε(Serial experiments lain)δεν αναγνωριζαν τον χαρακτηρα...
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#78 sleepless

sleepless

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 69 posts

Posted 09 October 2008 - 01:06

για Πειν απο Ακατσουκι (Ναρουτο) μπορει να βοηθησει κανεις!!!

#79 Glastenen

Glastenen

    La Reine du Portatif

  • Members
  • 727 posts

Posted 09 October 2008 - 09:19

ζαουκ εγώ ψηφίζω οοτάνι μη μας το χαλάς τώρα :emptyonexg1: και αν βάλεις μπροστά το chibi charm θα βρεις όχι μία αλλά 10 Ρίσες! Συμφωνείς Tomo-chama? :burningbe3:

Posted Image


#80 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2008 - 11:07

για Πειν απο Ακατσουκι (Ναρουτο) μπορει να βοηθησει κανεις!!!


Paine Akatsuki (Naruto)....
(αυτός εδώ δεν είναι?)

Posted Image

Posted Image

Δεν είναι δύσκολο!
Να τι θα χρειαστεί να προσέξεις:

Ρόμπα-Akatsuki και το σήμα στο μέτωπο: Υπάρχουν 2 λύσεις. Η πρώτη είναι φυσικά να τα παραγγείλεις από ιντερνετ. Κανεις υπομονή μέχρι να τα παραλάβεις και αφού τα παραλάβεις, προσεύχεσαι να είναι καλά τα μέτρα και η ποιότητα.
Η δεύτερη λύση (υπέρ της οποιας είμαι κι εγώ), είναι να τα κατασκευάσεις!
Τις καλύτερες οδηγίες για το πως να φτιαχτεί μια Akatsuki-ρόμπα, τις εχει ήδη δώσει ο Six-Winged-Angel εδώ http://www.anime.gr/forums/cosplay/5491-cosplay-%F0%EF%F5-%DD%F7%EF%F5%EC%E5-%EA%DC%ED%E5%E9-%F4%E9-%EA%E1%E9-%F0%F9%F2.html Δες προσεχτικά το πόστ του!
Επίσης, μπορες να αγοράσεις οικονομικό μαύρο ύφασμα και να πας σε οποιαδήποτε μοδίστρα, για να σου ράψει μια τετοια ρόμπα, αφού πρώτα της εχεις δώσει σαφείς οδηγίες!
Τα κόκκινα "συννεφάκια"-τι διάτανο είν αυτά-δεν ξέρω!), τα φτιάχνεις με κόκκινο ύφασμα, ζωγραφίζεις επάνω τους τις λεπτομέριες με λευκό μαρκαδόρο (ειδικό να γράφει επάνω σε υφάσματα), τα κοβεις γυρω-γύρω προσεχτικά και τέλος, τα πας στη μοδίστρα να τα γαζώσει επάνω στη ρόμπα (αφού πρώτα τα έχεις καρφιτσώσει-πρόχειρα επάνω στα σημεία της ρόμπας που θελεις να βρίσκονται.

Η κορδελα στο μέτωπο.
Αυτή μπορείς να την κατασκευάσεις ολομόναχος! Να πώς. Πρώτα θα βρεις μια λωρίδα ύφασμα στο χρώμα, στο πλάτος και στο μήκος που πρέπει. Επειτα θα πάς σ' ενα μεγάλο σουπερμάρκετ για να βρεις αλουμινόχαρτο για βαριά χρήση (πρόκειται για αλουμινόχαρτο αρκετά πιο παχύ από το συνηθισμένο, με πιο ματ επιφάνεια).
Μετά, θα κόψεις ενα κομμάτι χαρτόνι (οχι πολύ σκληρό, γιατί θέλουμε να μπορεί να προσαρμώζεται στην "κούρμπα" (λεξάρααα!!) του μετώπου. Αυτό θα είναι η βάση επάνω στην οποια θα τεντώσεις πάρα πολύ καλά το χοντρό αλουμινόχαρτο. Μη το τυλίξεις γύρω από το χαρτόνι! Δεν θα κολλάει μετά καλά επάνω στο ύφασμα και δεν θα δείχνει γενικά σωστό. Θα είσαι πολύ προσεχτικός, καθώς θα κολλάς το αλουμινόχαρτο επάνω στο χαρτόνι και μετά θα κόβεις γύρω γύρω ό,τι αλουμινόχαρτο περισσεύει.
Μετά θα κολλήσεις (με κόλλα που μπορεί να κολλήσει χαρτόνι με ύφασμα! Ρίξε ενα μίνι-ψαξιματάκι για τετοια κόλα, αξίζει τον κόπο γιατί, αν βάλεις πχ. logo-στιγμής...καταλαβαίνεις...)
Τέλος θα πάρεις 2 μαύρους, ανεξίτιλους μαρκαδόρους (έναν λεπτό κι έναν πιο παχύ) και θα ζωγραφίσεις επάνω στο αλουμινόχαρτο τις τελευταίες λεπτομέριες προσεχτικά, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο σ' εκεινη τη φάση να διορθώσεις λάθη!

Μαλλιά.
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ανάγκη να είναι πορτοκαλί! Αν το κοστούμι είναι σωστό-μαζί με τις λεπτομεριες του, όπως και τα αξεσουάρ, θα είσαι ενας αναγνωρίσημος Paine Akatsuki- ακόμα και χωρίς πορτοκαλί μαλλί! Για να μην επαναλλάβω πως Naruto εχουνε δει μέχρι και οι κορδελιάστρες! Αλλωστε, αν κάνανε ποτέ...live action-Naruto, σιγα μη βάφανε καροτί το μαλλί του ηθοποιού! Δες το κι έτσι...
Αρκει απλώς να μιμηθείς το χτένισμα του, που ευτυχώς, είναι ευκολο!

Τελικές πινελιές.
Αυτές οι βούλες στη μύτη. Ελπίζω να μην είναι "piercing" αλλά ζωγραφιστές-μαυρες.
Αν είναι piercing, κοιτα τι θα κάνεις. Θα πας σε ενα μεγάλο μαγαζί με μπιζού ή στο μοναστηράκι, στα "χαντράδικα" (μαγαζιά που πουλάνε μπιχλιμπίδια-ο ναός του cosplayer!) Υπάρχουν ψεύτικα μεταλλικά πραγματάκια που κολλάνε επάνω στο δέρμα (με ειδική κόλα) και μοιάζουν με "σκουλαρίκια-piercing-πράμματα". Αν βρεις, ρώτα τους πωλητές για οδηγίες, περί του πως να κολληθούν σταθερά.

Αμα θες, βάφεις και τα νύχια μαύρα. Αλλά το δαχτυλίδι στον αντιχειρα να το βάλεις!

Αυτά για την ώρα! Αν εχεις άλλες ερωτήσεις, dozo!! :thatsit:

#81 sleepless

sleepless

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 69 posts

Posted 10 October 2008 - 15:05

thnx tomodaichi! θα το φτιαξω το κοστουμι σιγουρα κ με fake piercings αλλα σε cosplay δεν το βλεπω να ερχομαι πριν τα χριστουγεννα. :if:(διαβασμα) Παντως μες τη χρονια θα περασω σιγουρα ντυμενος Pain!:wooi2:

#82 Mateus

Mateus

    Otaku

  • Members
  • 86 posts

Posted 11 October 2008 - 22:00

Θα ηθελα λιγη βοηθεια για την στολη τησ Simca απο Air Gear.
Posted Image
Επειδη θα'ναι χειροποιητο δεν ξερω που να βρω ενα τετοιο καπελο,καλη περουκα και τα πατινια.

Posted Image


#83 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 12 October 2008 - 10:43

Mateus...

Καλή συνθετική περούκα στην Αθήνα, θα βρεις στο Μεταξουργείο ακριβώς απέξω από το μετρό. Το κατάστημα λέγεται wings.gr και βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, με πινακίδα ρόζ, ορατή μέχρι κι από δορυφόρο..! Εχουν πολύ καλής ποιότητας συνθετικές περούκες, στα 30 ευρώ και σε όλα τα χρώματα. Επισης είναι εξυπηρετικότατοι!

Roller-blades (πατίνια) θα βρεις πια σε οποιοδήποτε κατάστημα αθλητικών. Ψάχνεις, συγκρίνεις τιμές και αποφασίζεις!
Όσο σημαντικά είναι τα roller-blades σε ένα Air Gear cosplay, άλλο τόσο είναι και το πώς θα καλυφθούν ώστε να μοιάζουν με μονοκόμματη "μπότα" που φτάνει μέχρι κάτω από το γόνατο. Για να το φτιάξεις αυτό σωστά, κοίτα τι θα κάνεις.

Θα πας σ' ενα κατάστημα που πουλάει υφάσματα και θα ζητήσεις πράσινο υφασμα, το οποιο όμως να περιέχει και κάποιο ποσοστό Lycra (για να έχει ελλαστικότητα. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ).
Αν το φτιάξεις εντελώς μόνη σου: Θα πας σ' ενα κατάστημα που πουλάει είδη ραπτικής και θα αγοράσεις λίγο λάστιχο και μια ειδική "κιμωλία" (καλύτερα όχι σε λευκό χρώμα) με την οποια μαρκάρουν υφάσματα στα σημεία όπου μετά θα κοπούν. Θα χρησιμοποιήσεις ενα οποιοδήποτε απλό-πρόχειρο ύφασμα, για να κάνεις επάνω του τις μετρήσεις και τα μαρκαρίσματα. Τα μαρκαρίσματα θα τα κάνεις, αφήνοντας απαραιτήτως κάποιο περιθώριο, χρήσιμο για όταν γαζωθεί το ύφασμα. Επίσης θα αφήσεις μεγαλύτερο περιθώριο στο κάτω μέρος, για να περαστεί λάστιχο, το οποιο θα σταθεροποιήσει το κάλυμα στο κάτω μέρος, στο πατίνι. Αφού τελειώσεις με τις μετρήσεις και το μαρκάρισμα, θα κόψεις το πρόχειρο ύφασμα και θα το χρησιμοποιήσεις ως "πατρόν" για να κοψεις στις σωστές διαστάσεις και σχήμα το τελικό πράσινο ύφασμά σου.
Στο επόμενο στάδιο, θα χρειαστείς κάποια που έχει ραπτομηχανή. Θα σου γαζώσει τα κομμάτια, θα σου περάσει το λάστιχο στο κάτω μέρος και τέλος θα σου γαζώσει και τις 2 κάθετες, λευκές, λεπτές λωρίδες στο μπροστινό μέρος.
Όλα αυτά, με την προϋπόθεση ότι έχεις εμπιστοσύνη στα craft-skills σου!
Αν όχι, πας σε οποιαδήποτε μοδίστρα, μαζί με το ύφασμα, το λάστιχο και τα πατίνια, της λες τι ακριβώς θέλεις, φοράς και τα πατίνια, σε μετράει και σου φτιάχνει ό,τι ακριβώς θες. Αποκλείεται να σου ζητήσει μεγάλο ποσό για τετοια δουλειά, να είσαι σίγουρη!

Καπέλο: Πριν χρειαστεί να καταφύγεις σε αγορά από το ιντερνετ, θα εξαντλήσεις πρώτα όλα τα περιθώρια, ψάχνοντας στο μοναστηράκι και στην Πλάκα. Γυαλιά που να μοιάζουν με αυτά που θέλεις, θα βρεις ευκολότερα εκεί που σου λέω. Όσο για καπέλο....πολύ φοβάμαι πως θα βρεις ακριβώς αυτό το στυλ καπέλου με βυνίλ-όψη στα...sex shops! :dazed: Κι όμως! Αν και, για μένα, αυτό που θα μ' εκανε να κοκκινίσω μέσα σ ενα τετοιο κατάστημα ψάχνοντας υλικά για cosplay, θα ήταν η τιμή τους! Για τη δική σου περίπτωση, κι εφόσον εχεις ψάξει σε μαγαζιά και δεν εχεις βρει αυτό που θες-ή κάτι που να μοιάζει αρκετά, προτείνω παραγγελία από ιντερνετ, όχι βόλτα σε sex shop.

Το φόρεμα θα το φτιάξεις μόνη σου?
Αν ναι, ρίχνεις ψάξιμο για απλό λευκό, κοντό, μακρυμάνικο φόρεμα. Με το ίδιο πράσινο ύφασμα που θα φτιάξεις το κάλυμμα των πατινιών, θα φτιάξεις το γιακά, τις μανσέτες (τελειωμα μανικιών) και τις τελικές λεπτομεριες επάνω στο φόρεμα. Καποιες οδηγίες για να φτιάξεις εντελώς μόνη σου "ναυτικό γιακά", δινω εδώ http://www.anime.gr/forums/cosplay/5445-%CF%E9%EA%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC-%F7%E5%E9%F1%EF%F0%EF%DF%E7%F4%EF-cosplay-%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DD%F2-%EA%E1%E9-%E1%E3%EF%F1%DC-%F5%EB%E9%EA%FE%ED.html

Εννοείται, θα κόψεις το ύφασμα σύμφωνα με το σχημα του γιακά που χρειάζεται για το συγκεκριμμένο cosplay. Στους anime-related-γιακάδες πολύ σπάνια υπάρχει στάνταρ σχήμα.

Θα πας σε μια μοδίστρα (η σε καποια γνωστή σου που να εχει ραπτομηχανή και να ξέρει γιατί την έχει) και θα της ζητήσεις να γαζώσει και να κάνει τις μεταποιήσεις που χρειάζεται το φόρεμα.

Τελικές πινελιές: Η κόκκινη κορδέλλα που θα περαστεί και θα δεθεί κάτω από το γιακά. Κίτρινο back-pack ψάχνεις και βρίσκεις εύκολα.
Το να μπορείς να ισορροπήσεις καλά επάνω σε roller-blades!

Καλή επιτυχία!
Αν εχεις άλλες απορίες, ρώτα! :thatsit:

Edited by Tomodachi2, 12 October 2008 - 10:51.


#84 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 734 posts

Posted 12 October 2008 - 11:58

Xmmm tomo-sama any good ideas for the cosplay party @BIOS?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#85 Mateus

Mateus

    Otaku

  • Members
  • 86 posts

Posted 12 October 2008 - 13:17

Mateus...

Καλή συνθετική περούκα στην Αθήνα, θα βρεις στο Μεταξουργείο ακριβώς απέξω από το μετρό. Το κατάστημα λέγεται wings.gr και βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, με πινακίδα ρόζ, ορατή μέχρι κι από δορυφόρο..! Εχουν πολύ καλής ποιότητας συνθετικές περούκες, στα 30 ευρώ και σε όλα τα χρώματα. Επισης είναι εξυπηρετικότατοι!

Roller-blades (πατίνια) θα βρεις πια σε οποιοδήποτε κατάστημα αθλητικών. Ψάχνεις, συγκρίνεις τιμές και αποφασίζεις!
Όσο σημαντικά είναι τα roller-blades σε ένα Air Gear cosplay, άλλο τόσο είναι και το πώς θα καλυφθούν ώστε να μοιάζουν με μονοκόμματη "μπότα" που φτάνει μέχρι κάτω από το γόνατο. Για να το φτιάξεις αυτό σωστά, κοίτα τι θα κάνεις.

Θα πας σ' ενα κατάστημα που πουλάει υφάσματα και θα ζητήσεις πράσινο υφασμα, το οποιο όμως να περιέχει και κάποιο ποσοστό Lycra (για να έχει ελλαστικότητα. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ).
Αν το φτιάξεις εντελώς μόνη σου: Θα πας σ' ενα κατάστημα που πουλάει είδη ραπτικής και θα αγοράσεις λίγο λάστιχο και μια ειδική "κιμωλία" (καλύτερα όχι σε λευκό χρώμα) με την οποια μαρκάρουν υφάσματα στα σημεία όπου μετά θα κοπούν. Θα χρησιμοποιήσεις ενα οποιοδήποτε απλό-πρόχειρο ύφασμα, για να κάνεις επάνω του τις μετρήσεις και τα μαρκαρίσματα. Τα μαρκαρίσματα θα τα κάνεις, αφήνοντας απαραιτήτως κάποιο περιθώριο, χρήσιμο για όταν γαζωθεί το ύφασμα. Επίσης θα αφήσεις μεγαλύτερο περιθώριο στο κάτω μέρος, για να περαστεί λάστιχο, το οποιο θα σταθεροποιήσει το κάλυμα στο κάτω μέρος, στο πατίνι. Αφού τελειώσεις με τις μετρήσεις και το μαρκάρισμα, θα κόψεις το πρόχειρο ύφασμα και θα το χρησιμοποιήσεις ως "πατρόν" για να κοψεις στις σωστές διαστάσεις και σχήμα το τελικό πράσινο ύφασμά σου.
Στο επόμενο στάδιο, θα χρειαστείς κάποια που έχει ραπτομηχανή. Θα σου γαζώσει τα κομμάτια, θα σου περάσει το λάστιχο στο κάτω μέρος και τέλος θα σου γαζώσει και τις 2 κάθετες, λευκές, λεπτές λωρίδες στο μπροστινό μέρος.
Όλα αυτά, με την προϋπόθεση ότι έχεις εμπιστοσύνη στα craft-skills σου!
Αν όχι, πας σε οποιαδήποτε μοδίστρα, μαζί με το ύφασμα, το λάστιχο και τα πατίνια, της λες τι ακριβώς θέλεις, φοράς και τα πατίνια, σε μετράει και σου φτιάχνει ό,τι ακριβώς θες. Αποκλείεται να σου ζητήσει μεγάλο ποσό για τετοια δουλειά, να είσαι σίγουρη!

Καπέλο: Πριν χρειαστεί να καταφύγεις σε αγορά από το ιντερνετ, θα εξαντλήσεις πρώτα όλα τα περιθώρια, ψάχνοντας στο μοναστηράκι και στην Πλάκα. Γυαλιά που να μοιάζουν με αυτά που θέλεις, θα βρεις ευκολότερα εκεί που σου λέω. Όσο για καπέλο....πολύ φοβάμαι πως θα βρεις ακριβώς αυτό το στυλ καπέλου με βυνίλ-όψη στα...sex shops! :dazed: Κι όμως! Αν και, για μένα, αυτό που θα μ' εκανε να κοκκινίσω μέσα σ ενα τετοιο κατάστημα ψάχνοντας υλικά για cosplay, θα ήταν η τιμή τους! Για τη δική σου περίπτωση, κι εφόσον εχεις ψάξει σε μαγαζιά και δεν εχεις βρει αυτό που θες-ή κάτι που να μοιάζει αρκετά, προτείνω παραγγελία από ιντερνετ, όχι βόλτα σε sex shop.

Το φόρεμα θα το φτιάξεις μόνη σου?
Αν ναι, ρίχνεις ψάξιμο για απλό λευκό, κοντό, μακρυμάνικο φόρεμα. Με το ίδιο πράσινο ύφασμα που θα φτιάξεις το κάλυμμα των πατινιών, θα φτιάξεις το γιακά, τις μανσέτες (τελειωμα μανικιών) και τις τελικές λεπτομεριες επάνω στο φόρεμα. Καποιες οδηγίες για να φτιάξεις εντελώς μόνη σου "ναυτικό γιακά", δινω εδώ http://www.anime.gr/forums/cosplay/5445-%CF%E9%EA%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC-%F7%E5%E9%F1%EF%F0%EF%DF%E7%F4%EF-cosplay-%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DD%F2-%EA%E1%E9-%E1%E3%EF%F1%DC-%F5%EB%E9%EA%FE%ED.html

Εννοείται, θα κόψεις το ύφασμα σύμφωνα με το σχημα του γιακά που χρειάζεται για το συγκεκριμμένο cosplay. Στους anime-related-γιακάδες πολύ σπάνια υπάρχει στάνταρ σχήμα.

Θα πας σε μια μοδίστρα (η σε καποια γνωστή σου που να εχει ραπτομηχανή και να ξέρει γιατί την έχει) και θα της ζητήσεις να γαζώσει και να κάνει τις μεταποιήσεις που χρειάζεται το φόρεμα.

Τελικές πινελιές: Η κόκκινη κορδέλλα που θα περαστεί και θα δεθεί κάτω από το γιακά. Κίτρινο back-pack ψάχνεις και βρίσκεις εύκολα.
Το να μπορείς να ισορροπήσεις καλά επάνω σε roller-blades!

Καλή επιτυχία!
Αν εχεις άλλες απορίες, ρώτα! :thatsit:

Thank you very much.Αλλα θα αργησει να γινει γτ τισ καθημερινες δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο.
Ευχαριστω και παλι για τισ συμβουλες σου.

Posted Image


#86 tarou

tarou

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 21 October 2008 - 00:28

Γεια σας ειμαι καινουριος ως προσ το θέμα του cosplay. Θα ήθελα την βοήθεια όποιου μπορεί να μου προτίνει λύσεις... Οσο πιο οικονομικές γινονται... χιχι...
Λοιπόν εχω μέτριο ανάστημα, κατάμαυρο κοντό ίσιο μαλλί και καστανά ματια...
Pls I am in need of help...
(αν καποιος θέλει να με βοηθήσει μπορώ να του στήλω και photo μου να εχει καλύτερη άποψη για το πως είμαι)
Try to be different....
Try to be yourself.....

#87 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 21 October 2008 - 14:49

Tarou...

Καλως ήρθες! :hi:

Όσον αφορά το πως μπορώ να σε βοηθήσω εγώ, δείξε μου σε pm. μια πρόσφατη φωτογραφία σου. Εμένα προσωπικά με βοηθάει πάρα πολύ, το να εχω δει το φυζίκ ενός ατόμου, ωστε να του προτείνω ένα cosplay (το οποιο θα είναι, φυσικά, μεσα στα όρια και του εφικτού-πρακτικά, αλλά και του οικονομικότερου).

Θα υπάρξουν όμως και άλλα άτομα που θα έχουν να σου προτείνουν κάποια ιδέα. Το ότι δίνεις κάποια χαρακτηριστικά της εμφάνισης σου, στο πόστ, βοηθάει αρκετά. Αλλά για να περιορίσουμε το πεδίο της έρευνας (αφού τα ανιμε και οι χαρακτήρες είναι πάρα πολλά, αρα και οι επιλογές αμέτρητες), θα μας βοηθούσες ακόμα περισσότερο, αν μας έλεγες ποια άνιμε και τι είδους χαρακτήρες από άνιμε ή games σου αρέσουν περισσότερο!
Και αυτό το λέμε, γιατί δε γνωρίζουμε το εαν θα ήσουν πρόθυμος να κάνεις cosplay έναν χαρακτήρα που σου προτεινουμε, αλλά εσύ δεν τον "γνωρίζεις" καθόλου.

Δόσε μας αυτες τις λίγες παραπάνω πληροφορίες και να σαι σίγουρος πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.
Φυσικά, αν έχεις ερωτήσεις ή απορίες, ρώτα μας ελεύθερα! :thatsit:

#88 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 21 October 2008 - 17:14

Tarou...

Συμφωνα με το φυζίκ σου, αλλά και με γνώμονα το "όσο πιο οικονομικό μπορεί να γίνει" (μιάς και βασιζεται σε καθημερινά ρουχα και απλά αντικείμενα), έχω να σου προτείνω...

από
Posted Image

να κάνεις cosplay τον Mikami Teru

Posted Image

και ιδιέταιρα αυτή εδώ τη version, με τα γυαλιά.

Posted Image

Να τι θα χρειαστείς:

*Μαύρο κοστούμι, απλό. Πιθανόν να έχεις ενα τετοιο στη ντουλάπα σου (για κανα βαφτίσι, καμιά εκδήλωση ή για καμιά κηδεία-όξω από μας)! Πιθανόν να έχει να σου δανείσει ένα, καποιος συγγενής ή φίλος σου. Αν ούτε κι έτσι βγάλεις άκρη, θα βγεις για ψώνια! Να ξέρεις πως το cosplay θέλει ποδαρόδρομο και πολύ ψάξιμο, αλλά τα πράγματα γίνονται πιο απλά, όταν ξέρουμε που να ψάξουμε γι αυτό που θέλουμε. Παντως τον ποδαρόδρομο για να βρούμε οικονομικότερα ρούχα δεν τον γλιτώνουμε όπως καταλαβαίνεις, γιατί εχουμε και να συγκρίνουμε τιμές, ανάλλογα με το βαλλάντιό μας!
Μπορείς να απευθυνθείς στα καταστήματα
Spoiler:
στα αντρικά τμήματα. Η Ερμού είναι η καλύτερη περιοχή να ξεκινήσεις το ψάξιμο, γιατί είναι όλα μαζεμένα εκεί. Επίσης ρίξε ματιές και σε μικρά συνοικιακά μαγαζιά με αντρικά, όπου μπορεί να πετύχεις καλές τιμές.

*Μαυρο πουκάμισο (για φόντο) και κατακόκκινη γραβάτα. Γιατί θεωρώ την κατακκόκινη γραβάτα σημαντική? Γιατί, εκτός ότι θα τραβήξει τα βλέμματα, θα παραπέμψει και στα Shinigami-eyes (δε θα καταφύγεις σε κόκκινους φακούς επαφής, μιας και είναι πανάκριβοι)! Θα βρεις στα καταστήματα που προανέφερα.

*Γυαλιά θα βρεις στην αρχή της Πειραιώς (ξεκινώντας από Ομονοια). Στην αριστερή μεριά (ανεβάινοντας) θα βρεις εναν παράδρομο με στοά, όπου εχει αρκετά μαγαζάκια που πουλάνε φτηνούς σκελετούς γυαλιών "με τη σέσουλα". Θα ψάξεις για εναν μαύρο σκελετό από πλαστικό, να μοιαζει με αυτόν που χρειάζεσαι. Τετοιους σκελετούς εχω δει και στα περίπτερα γύρω από την πλατεία Ομονοίας. Επίσης στην ίδια περιοχή θα βρεις και μια φτηνή μαύρη τσάντα-χαρτοφύλακα.
Όταν βρεις στο σωστό σκελετό, ίσως χρεαστεί να καταφύγεις σε καποιο κατάστημα για να σου περάσει "απλή ζελατίνα κοπής" αντί για φακούς. Δε θα σου κοστήσει τιποτα ιδιεταιρο. Αν ο οπτικός είναι και γνωστός σου, δε θα σου κοστίσει και τίποτα.

*Death Note-τεφτέρι θα φτιάξεις μόνος σου. Τετράδιο με ολόμαυρο εξώφυλλο και λευκό μαρκαδόρο για να γράψεις τον..τιμημένο τίτλο! Θα κρατάς όπωσδήποτε death note και στυλό από εκείνους που πουλάνε οι μικροπωλητές, είναι πάμφτηνοι αλλά μοιάζουνε "κυριλέ".

*Μαλλιά: το δυσκολότερο part. Δεν εχεις ακριβώς το μήκος μαλλιών που χρειάζεται, αλλά εχεις 2 λύσεις:

1) Χτενίζεις τα φυσικά σου μαλλιά προς τα κάτω, ωστε να μοιάζουν επάνω στο μέτωπο, περίπου όπως του χαρακτήρα. Δεν πειράζει, αν κανεις μια βερσιόν-Mikami Teru που δεν εχει ακριβώς το ίδιο μήκος μαλλιού, αλλά κοντύτερα. Αν τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι σωστά, θα τραβήξουν αυτά την περισσότερη προσοχή.

2) Καταφεύγεις σε περούκα. Ανοιγεις ένα Χρυσό Οδηγό για να βρεις μαγαζιά που πουλάνε κοντά στην περιοχή σου περούκες συνθετικές 100% ή θεατρικές. Εχουν καλύτερη ποιότητα από τις απλές αποκριάτικες τις εποχιακές και το σημαντικότερο, μπορεις να τις χτενίσεις, να τις διαμορφώσεις και να τις πλύνεις χωρίς να μαδήσουν και να καταστραφούν. Για το πως μπορεί να γίνει αυτό, ρωτάς απαραιτήτως τους πωλητές να σου πουν τους σωστούς τρόπους. Παρε μαζί σου μια εικόνα του Mikami για να τους δειξεις τι ακριβώς θέλεις.
Εγώ ψωνίζω περούκες από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην εξοδο του μετρό-Μεταξουργείο και μου κοστίζουν 30ευρώ. Εσύ ρώτα, ψάξε και συγκρινε τιμές, να δεις τι σε συμφέρει....

Αυτά για την ώρα από εμένα! Αν εχεις απορίες, ρώτα. Αν σου αρέσει κάποιος πιο συγκεκριμμένος χαρακτήρας και θέλεις συμβουλές, και πάλι ρώτα! :thatsit:

#89 Ame Warashi

Ame Warashi

    Surgeon of death...

  • Members
  • 82 posts

Posted 23 October 2008 - 23:41

Μμμμ...Λέω κι εγώ να το δοκιμάσω επιτέλους αλλά δε μου ρχονται πολλές ιδέες στο μυαλό...θέλω κάτι αρκετά dark αλλά και σχετικά οικονομικό...Goth εξοπλισμός υπάρχει αρκετός για χρήση επίσης αλλά σιγουρα δε θέλω με τπτ κάτι σε misa...Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με κάτι?

#90 AristidisK

AristidisK

    The white power magician

  • Members
  • 159 posts

Posted 24 October 2008 - 21:20

Θα πρότεινα κάποιος να ντυθεί Eduard Elrik από το FULLMETA ALCHEMIST!
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head: