Χμμ..χμμ...

Θα πρότεινα, για αρχή, να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό το thread από την πρώτη του σελίδα, καθώς και στο
http://www.anime.gr/forums/cosplay/5455-easy-cosplay.html Εχω κανει εκεί ήδη καποιες προτάσεις σε μέλη, ίσως καποια να σ' ενδιαφέρει (πχ. ο Onizuka G.T.O)
Αν ως αυτή τη στιγμή δεν εχεις κατι συγκεκριμμένο στο μυαλό σου (από ποιο άνιμε θα προέρχεται το cosplay), δες τι μου ερχεται εμενα στο μυαλό να σου προτείνω για αυτή τη στιγμή.
Τι θα έλεγες για ένα "διασκευασμένο cosplay concept"? Να τι εννοώ...
Bleach/Reservoir Dogs crossover
Για τα ρούχα, δε χρειάζεται να πω πολλά. Μαυρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα. Αυτό όμως που θα κάνει αυτό το concept να μοιαζει με cosplay, είναι η "δουλειά" που θα κάνεις από τον αυχένα και πάνω (κεφάλι) + τα αξεσουάρ.
Αρχικά θα χρειαστεί να διαλέξεις έναν χαρακτήρα-όποιον σου κάνει γούστο. Εγώ ψηφίζω
Abarai Renji δαγκωτό! Φάτσα και κεφάλι που κάνουνε μπαμ. επιπλέον αναγνωρίσημος ακόμα και από δεκαοχτούρες.

Επ ευκαιρία απόκρεων, μπορείς να βρεις πανεύκολα περούκα (μια κατακόκκινη, ίσια, μεσαίου μήκους σου κάνει). Θα χρειαστείς μονάχα ενα σπρέυ μαλλιών για γερό κράτημα κι ενα χεράκι από καποια φίλη για να σε βοηθήσει να της κανεις το χτένισμα) ή χρωματιστά σπρέυ να βάψεις τα δικά σου μαλλιά, στην περίπτωση που εχουν το σωστό μήκος.
Ο χαρακτήρας απαιτεί μακιγιάζ. Δεν θέλω φάτσες πανικού! Αν διαλέξεις Renji θα πρέπει να το κάνεις! Θα ψάξεις στο νετ να βρεις εικόνες που να δείχνουν όσο καθαρότερα γίνεται το μοτίβο του μαύρου σχεδίου που έχει στο μέτωπο και στο πρόσωπο. Θα το κάνεις με μαύρο μολύβι ματιών.
Κατάνα θα σου χει μείνει από προηγούμενα cosplay, μάλλον.
Μ' αλλα λόγια, διαλέγεις όποιο χαρακτήρα σου γουστάρει, κρατώντας μονάχα τα χαρακτηριστικά που εχει στο πρόσωπο ή στα μαλλιά του. Θα μπορούσες να κανεις κατι αντιστοιχο, επιλέγοντας χαρακτηρες από Naruto ή one piece (και άλλα ωραία λαϊκά).