Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??


  • Please log in to reply
301 replies to this topic

#61 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 30 September 2008 - 13:33

Εγω παιδια σκεπτομαι να διθω σαν τον Itachi...αλλα που στο καλο θα βρω τα ρουχα?


Στό ιντερνετ. Google search: buy Itachi cosplay. Δεν λεω παραπάνω επάνω σ' αυτό, γιατί καταλαβαίνεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις....



.........αλλα την στολη τον Akatsuki?


Αν πάρεις την απόφαση να τη φτιάξεις μόνος σου, δες τι έκανε ο φίλος μας ο Six Winged Angel εδώ: http://www.anime.gr/forums/cosplay/5491-cosplay-%F0%EF%F5-%DD%F7%EF%F5%EC%E5-%EA%DC%ED%E5%E9-%F4%E9-%EA%E1%E9-%F0%F9%F2.html#post234409

#62 Nthar

Nthar

    Earth&Fire-Chill&Berserk

  • Members
  • 33 posts

Posted 03 October 2008 - 01:33

λιποοοοον.... και εγω θελω Cosplay :cry5: σκεφτομε afro samurai ... πουκαμισο ασπρο σε γιαπονεζικο στιλ στη θεσσαλονικη (κιμονο φαση δεν ξερω πως λεγοντε) σαγιοναρα δεν εχω :sleepy: και μια συμβουλη απο τα κοριτσια πως να φουσκοσω το μαλλι μου πιο πολυ ... ειναι και αρκετα μακρι το ********... στο μπο'ι' ειμαι ισα με τον Νamida που ειχε ντιθη Roronoa Zoro 1.90m το μαλλι θα το δειτε στο profile μου βεβεα εκει ηταν βρεγμενα οταν τα χτενιζω γινοντε ενα μεγαλο τριγονο :erk:


Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...


#63 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 03 October 2008 - 11:57

Nthar

δείξε μου σε pm μια φωτογραφία να δω πως είναι τώρα το μαλλί σου και να σου πω αν μπορείς να κάνεις κάτι.... :smokingg:

------------------------------------

Λοιπον,
εχεις πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία! Με το που σε είδα, μου 'ρθε στο μυαλό το εξης:

*Θα μπορούσες να κάνεις cosplay χαρακτήρες σε άνιμε, οι οποιοι είναι ξένοι (κυρίως amerikajin ή ...λατινοamerikajin!) Επίσης μου έφερες στο μυαλό και το cowboy bebop-το οποιο λατρεύω...

Και πάμε τώρα στο Άφρο...

Αν θελεις απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις το φυσικό σου μαλλί, θα πρεπει να βρεις μια κομμώτρια-τζιμάνι!Τα μαλλιά σου δεν εχουν την πολύ λεπτή "αφρικάνικη" μπούκλα κι εχουν ήδη αρκετό μήκος για να καταφέρουν ευκολα να σταθούν ακριβως όπως πρεπει, ωστε να μοιάζουν άφρο.

Δική μου συμβουλή είναι να καταφύγεις σε περούκα.
Επειδή δεν είναι αποκριες (και κατα τη γνώμη μου, καλύτερα, γιατί θα βρεις περούκα που θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερης ποιότητας από τις αποκριάτικες και πολύ-πολύ κοντινότερη στο φυσικό).
Θα ανοιξεις ενα "χρυσό οδηγό" και θα ψάξεις για διευθύνσεις και τηλέφωνα καταστημάτων στην πόλη σου, όπου πουλάνε περούκες. Απαραίτητη προυπόθεση: να ρωτήσεις αν εχουν συνθετικές "θεατρικές" περούκες και αν εχουν τετοιες, τους ρωτάς αν εχουν και "αφρο-στυλ" περούκα.

Αν εχεις αλλες απορίες, ρωτάς αφοβα! :thatsit:

Edited by Tomodachi2, 03 October 2008 - 17:33.


#64 Nthar

Nthar

    Earth&Fire-Chill&Berserk

  • Members
  • 33 posts

Posted 03 October 2008 - 22:28

1o cowboy bebop ειχα δει μερικα επισοδια καποτε αρκετα ενδιαφερον anime
θα το σκεφτω... αλλα αν ενοεις τον προταγονιστη και παλλη εχω πολυ μακρι μαλλι.. αν εχεις να μου προτινις καμια φοτο πιο συγκεκριμενα καλα θα ηταν

2ο κωμμοτρια χλομο το βλεπω :S μαλλον θα ψαξω για περουκα (ευχαριστο για την συμβουλη)

3ο επιδει μου αρεσε πολυ το afro samurai :D δεν ξερω που να βρω γιαπονεζικο "πουκαμισο" στυλ στολες καρατε που δεν εχουν κουμπια (βλεπε σαμουραι νιντζα κτλ) αν ξερει καπιος απο Θεσσαλονικη ας πρωτινει κατι...

Last εχω ενα γνωστο που ειχε φτιαξει στολη απο 300 και νομιζω η ταινια ηταν διασκευη απο κομικ ή μανγκα... (αν και χηροποιητη ηταν πραγματικα εντιποσιακει την δουλευε 2-3 μηνες :D)

και κατι που ξεχασα μηπος ειπαρχει κανα καλο ανιμε/μανγκα με βικινγκ ή medival οπως το berserk περιπου γιατι εχω και το μπόι ?

Edited by Nthar, 04 October 2008 - 00:47.
ειμαι ξεχασιαρεις τη να κανουμε :D


Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...


#65 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 04 October 2008 - 12:34

Tomodachi έχεις να μου προτείνεις κάποιο εύκολο cosplay για το παρτυ της Παρασκευής?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#66 Casshern

Casshern

    Ειναι Απλα Cool

  • Members
  • 691 posts

Posted 04 October 2008 - 21:21

Good job everyone,φαση εχει!!

Edited by †Soul_Eater†, 05 October 2008 - 15:20.



Posted Image






#67 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 05 October 2008 - 17:03

Nthar...

Posted Image

Afro Samurai: Αυτή είναι, μάλλον, η ευκολότερη βερσιόν για cosplay. Το πουκάμισο που χρειάζεσαι λέγεται happi. Σίγουρα θα βρεις ενα λευκό-που χρειάζεσαι, ρίχνοντας ενα ψαξιματάκι στο ίντερνετ. Ριξε όμως και καμιά ματιά στα αθλητικά-ποτέ δεν ξέρεις...

Hachimaki (η κορδέλα στο μέτωπο) μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Παίρνεις μια πολύ μακριά (επίτηδες, για να κάνει ωραίο εφέ) λευκή λωρίδα ύφασμα και ζωγραφίζεις στο κέντρο ενα κόκκινο κύκλο.

Για παντελόνι, θα ψάξεις να βρεις ενα τζίν (επίτηδες τζιν, για την...αμερικανίλα του θέματος) το οποιο θα πρεπει να είναι χαμηλοκάβαλο, στενό επάνω και πολύ φαρδύ στα πατζάκια (στυλ καμπάνα). Οταν το βρεις, θα ψαλιδίσεις τα πατζάκια, όπως ακριβώς στην εικόνα.

Σαγιονάρες. Αρχικά, θα βρεις απλές, ίσιες και στο νούμερό σου, σε μαύρο χρώμα. Επειτα θα τις πάς σε ενα τσαγκάρικο και θα ζητήσεις να σου προσθέσουν λίγο σόλα, για να δείχνουν πιο ψηλές και πιο "χοντροκομμένες". Στα τσαγκάρικα που κάνουν μετατροπές παπουτσιών (πχ. προσθέτουν σόλα σε άρβυλα) εχουν τα κατάλληλα υλικά!

Για τα μαλλιά, είπαμε ή κομμώτρια-τζιμάνι ή περούκα...

Θα ρίξεις ενα καλό ψάξιμο στα περίπτερα, για γυαλιά ηλίου.

Σε καταστήματα με φω-μπιζού, θα βρεις "χρυσούς κρικούς" για τα αυτιά, που έχουν ειδικά κλίπς ωστε να στεκονται χωρίς να εχει χρειαστεί να εχεις τρυπημένα αυτιά. Επίσης θα βρεις και τα 2 βραχιόλια.

Πριν παρουσιάσεις το cosplay, θα αφήσεις να μεγαλώσουν τα γένεια σου, ώστε να τα φτιάξεις όπως ακριβώς του ήρωα. Αξίζει τον κόπο για χάρη του cosplay...

Θα πας σ΄ενα μεγάλο κατάστημα καλληντυκών και θα ζητήσεις compact-πούδρα στον πιο σκούρο τόνο που υπάρχει για να περάσεις το πρόσωπο, τα χέρια και το λαιμό σου. Ο ακόμη καλύτερος τρόπος να δείχνεις πολύ σκουρότερος, είναι να ψάξεις αν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη καταστήματα που έχουν είδη για θεατρικό μακιγιάζ ή body painting, για να βρεις ενα ειδικό makeup.

Τελικό tip αφού τελειώσεις το κοστούμι: Να μελετήσεις τις πόζες που παίρνει ο ήρωας για να κάνεις κατι αντίστοιχο. Καπως έτσι, θα έχεις πολύ καλές φωτογραφίες, για να θυμάσαι το cosplay σου....! :congrats:

-------------------------------------------------------------------------------


Matu-san...

Κατι απλούσατο αλλά και πλακατζίδικο που χω να σου προτείνω για το κοντινότερο cosplay party, είναι να επαναλάβεις το concept που είχες στο προηγούμενο cosplay party! Δηλαδή, όπως ακριβώς εκανες το Haruhi-fan-πολύ προσωπικό και πλακατζίδικο πράγμα, ετσι να βρεις εναν άλλο χαρακτήρα που σ' αρέσει και να κρατήσεις καποια μικρά χαρακτηριστικά του κοστουμιού του.
Το τωρινό cosplay δε χρειαζεται να σε αγχώνει! Το ότι ξέρεις ήδη ότι σε προορίζω για Shiraishi Minoru στο concept: "Apathy is a Religion"....είναι αρκετό! :oo:

Edited by Tomodachi2, 05 October 2008 - 17:23.


#68 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 06 October 2008 - 09:50



Matu-san...

Κατι απλούσατο αλλά και πλακατζίδικο που χω να σου προτείνω για το κοντινότερο cosplay party, είναι να επαναλάβεις το concept που είχες στο προηγούμενο cosplay party! Δηλαδή, όπως ακριβώς εκανες το Haruhi-fan-πολύ προσωπικό και πλακατζίδικο πράγμα, ετσι να βρεις εναν άλλο χαρακτήρα που σ' αρέσει και να κρατήσεις καποια μικρά χαρακτηριστικά του κοστουμιού του.
Το τωρινό cosplay δε χρειαζεται να σε αγχώνει! Το ότι ξέρεις ήδη ότι σε προορίζω για Shiraishi Minoru στο concept: "Apathy is a Religion"....είναι αρκετό! :oo:

Λοιπόν..
Συζητούσα χτες με τον namida για το τι cosplay λέγαμε να κάνουμε για την Παρασκευή.
Για εμένα αποφασίσαμε να κάνω τον Kabamaru, όταν φοράει τα κανονικά του ρούχα.
Κολλάμε όμως σε 3 θέματα.
1. Είναι πρακτικά απίθανο να μεγαλώσει το μαλλί μου μέχρι την Παρασκευή, και να αποκτήσει το ίδιο look με το δικό του φουντωτό μαλλί. Επίσης δεν νομίζω να καταφέρω να βρω κάποια περούκα μέχρι τότε.
2.Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ρούχα φοράει ακριβώς, μιας και έχω χρόνια να δω αυτό το anime (στο youtube, ο profsinisto αναγκάστηκε να τα βγάλει, γιατί του έστειλε μύνημα η ΤΟΕΙ πως θα του κάνει μύνηση!:oo:) . Θυμάμαι ότι φορούσε τζήν παντελόνι και μπουφάν, και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

3. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα κρατάει. Η δικιά μου ιδέα ήταν να κρατάω ένα μπόλ με ράμεν, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να βρώ τα yakisoba που έτρωγε, αλλά δεν ξέρω να χρησιμοποιώ chopsticks! H ιδέα του namida ήταν να κρατάω το "κουτί για φαγητό" που του δίνει η May, τυλήγοντας σε ένα μαντήλι ή μια πετσέτα ένα κουτί.

Όσο για το επόμενο cosplay, το ξέρω ότι με έχεις προορισμένο για αυτόν τον ρόλο!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#69 Nthar

Nthar

    Earth&Fire-Chill&Berserk

  • Members
  • 33 posts

Posted 06 October 2008 - 11:17

Yay :nanana: thx για τις συμβουλες :D θα τα γραψω ολα σε ενα χαρτακι και μετα Ξ§ΟΟ…ΟƒΟΟ‚ ΞδηγΟΟ‚ - www.xo.gr - Greek Yellow Pages Directory, Greece, Hellas (xrisos odigos :D) παντος το ελιοσες το θεμα εγω δεν θυμομουν καν τα σκουλαρικια και τους κρικους :hahaha: τα μουσια γενικα δεν τα πολυ3ιριζω... το πιο δυσκολο ειναι το χρωμα :S αλλα πιστεβω και να μην βαφτω θα ειναι εμφανες για οσους εχουν δει το ανιμε :hahaha:
thx και παλι φιλάκια :D


Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...


#70 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 06 October 2008 - 11:53

O Kabamaru εχει 2 εμφανίσεις: τη νίντζα και τη σχολική...

Posted Image

(...εχει και μια 3η, όπου φοράει μόνο τη διχτυωτή μπλούζα και απο κάτω..."κλασσικό εσώρουχο"-που το λεγε η γιαγιά-Ραν, με το kanji της δύναμης απάνω, αλλά δε το προτείνω, αστο να πα στον κόρακα...)

Η πιο εύκολη είναι η σχολική. Χρειάζεται μια μπλούζα-δίχτυ (ψάξιμο, αρχικά στο μοναστηράκι και ειδικά σε κάτι μαγαζάκια που εχουν ακόμα ρούχα '80's και παρόμοια εξεσουάρ για punk-look, ίσως και στα gothάδικα-αλλά δεν παίρνω όρκο) και σακάκι με παντελόνι απαραιτήτως στο εντονο μπλέ χρώμα. Ψάξιμο επίσης στο μοναστηράκι, για σακάκι σε "μ' έκαψες"-ποιότητα το οποιο απαραιτήτως θα πάρει μια μετατροπή στο πάνω μέρος του γιακά (γυρω απ το λαιμό) όπου θα μπει πρόσθετο σκληρό λευκό ύφασμα για να στεκεται όρθιο. Επίσης, μας κάνει μια απλή βαμβακερή μπλούζα σε μπλέ-εντονο χρώμα, ακόμα και πιτζάμα! Το κλού βρίσκεται στο χρώμα και στη μετατροπή του πάνω μέρους του γιακά! Αν δεν εχετε ιδέα πως να φτιάξετε το γιακά μόνοι σας και κανεναν γύρω σας να προσφερθεί να βοηθήσει, θα πεταχτείτε μέχρι τη μοδιστρούλα της γειτονιάς.

Για μαλλιά, είμαι μακράν της αποψης να φτιάξει καποιος το φυσικό του-εφοσον εχει κατάλληλο μήκος. Την...ξυπολησιά, δε, τη θεωρώ απαραίτητη! (Το πολύ-πολύ να βάλετε καμιά φτηνή λεπτο-σαγιονάρα, ίσα για να μη πατήσετε καμια γόπα..)

Matu-san...

Για το κωμικόν της υπόθεσης, ειναι πολύ καλή όντως η ιδέα, να κρατάς ενα μεγάλο πακέτο (μεγάλο! Καμπαμαρουδικό!) το οποιο θα χεις τυλίξει και δέσει με μια ροζουλί-εμπριμέ πετσετα ώστε να μοιάζει με bento.
Ακόμα...χειρότερα, είναι να κρατάς εναν κλασσικό, πλαστικό σκουπιδοντενεκέ!

-"Μάλιστα! Σκουπιδοντενεκές! Εχει τόση σημασία? Σκουπιδοτενεκές! Εχει τόση σημασία?"

Φόρα οποιαδήποτε μπλέ μακρυμάνικη (με λεπτό ύφασμα) μπλούζα, αν εχεις, και σηκωσε απαραιτήτως τα μανίκια. Κανε μια τελευταία βόλτα στο μοναστηράκι, στα χαντράδικα και κοιτα να βρεις εκεινο το αξεσουάρ που φορούν στο χέρι (από τον καρπό ως τον αγκώνα) και είναι δίχτυ. Ελπίζω να βρεις μέγεθος που να κάνει στο χέρι σου.
Από κει και πέρα...role-play και ο θεός βοηθός!! :hahaha:

#71 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 07 October 2008 - 14:39

Χμμ, δεν το περίμενα η στολή του kabamaru να έχει τέτοιες ιδιαιτερότητες!
Το μαλλί είναι πρακτικά απίθανο να το πετύχω γιατί είναι υπερβολικά κοντό..
Με σαγιονάρες δεν πρόκειται να ξαναπάω στο Underworld, γιατί μια φορά που το επιχείρησα με ξενύχιασαν άσχημα!
Τα ρούχα πάλι ίσως να δυσκολευτώ να τα βρω, μιας και αυτές τις μέρες είμαι λίγο απασχολημένος με άλλες υποθέσεις, και δεν θα έχω καιρό για βόλτες στο Μοναστηράκι.
Ο σκουπιδοτενεκές είναι καλή ιδέα, αλλά φοβάμαι το δούλεμα που θα φάω στον δρόμο όταν τον κουβαλάω (άσε που θα σκυλοβρωμάει κιόλας!), οπότε θα διαλέξω το bento. Έχω ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί το οποίο άνετα μπορώ να κάνω σε kabamaru-style bento! Η πετσέτα πρέπει να είναι ροζουλί ή μπορώ να βάλω "ότι νάνε" χρώμα?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#72 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 07 October 2008 - 15:34

Matu-san...

Το μεγάλο μαντήλι που θα τυλίξεις την "κουταρόνα-bento" του kabamaru πρεπει να είναι ροζουλί (ή κοριτσίστικο στυλ τελος πάντων), για το λόγο ότι θα θέλεις να φαίνεται ότι η Mai-san σου το έχει φτιάξει το...κουτί με το φαγητό σου! :tensai:

Το κουτί καλύτερα να μην είναι μεταλλικό, αλλά ενα απλό-καπως μεγάλο χαρτόκουτο. Δεν θέλεις να είναι βαρύ, για να μπορείς να το κρατάς άνετα και να το χειρίζεσαι σωστά, όταν θα παίρνεις hilarious-πόζες-Kabamaru για φωτό! :cry5::nanana:

#73 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 734 posts

Posted 07 October 2008 - 16:42

Ακομα περιμενω την Koizumi...Τοmodachi Κατι μου λεει πως πρεπει να στραφω αλου συντομα για να προλαβω να ετοιμαστω μεχρι την παρασκευη...Ριξε καμια ιδεα γιατι ο Otani δεν κολαει να παει μονος του...
Edit:Τελικα αποφασησα να κανω Yagami Kazuma Απο Kaze No Stigma.Το μονο προβλημα που εχω να αντιμετοπησω ειναι η περουκα.
http://img523.imageshack.us/my.php?image=snapshot20070419233452spo0.jpg

Edited by Zauk[Lain], 07 October 2008 - 18:44.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#74 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 07 October 2008 - 21:15

Zauk[Lain]...

Δε θυμάσαι πώς βρήκαμε από το πουθενά, "Morita Shinobu" να τραβήξει μαγουλάκια στη "Hagu-chan" τότε στο cosplay της Καβάτζας? Γραπώσαμε τον Kon_Ookami!!

Ετσι θα βρεις κι εσύ Risa Koizumi στο πάρτυ. Θα υπάρξει σίγουρα μια κοπέλα πιο ψηλή, not-cosplayed κατάλληλη να βγάλετε φωτογραφίες!

Για τον τύπο που λες απ το kaze no stigma....δε ξέρω....αντε πες οτι το κάνεις, θα σ' αναγνωρίσει κανείς? Πολύ-πολύ realife character μου φαίνεται απ τη φωτό...

Σ' αυτό εδώ το cosplay (10/10/08) εχε εμπιστοσύνη στο..."τυχερό αστρο πανω απ την κεφάλα του cosplayer" και κάνε Ootani. Θα με θυμηθείς!

#75 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 734 posts

Posted 07 October 2008 - 22:20

Zauk[Lain]...

Δε θυμάσαι πώς βρήκαμε από το πουθενά, "Morita Shinobu" να τραβήξει μαγουλάκια στη "Hagu-chan" τότε στο cosplay της Καβάτζας? Γραπώσαμε τον Kon_Ookami!!

Ετσι θα βρεις κι εσύ Risa Koizumi στο πάρτυ. Θα υπάρξει σίγουρα μια κοπέλα πιο ψηλή, not-cosplayed κατάλληλη να βγάλετε φωτογραφίες!

Για τον τύπο που λες απ το kaze no stigma....δε ξέρω....αντε πες οτι το κάνεις, θα σ' αναγνωρίσει κανείς? Πολύ-πολύ realife character μου φαίνεται απ τη φωτό...

Σ' αυτό εδώ το cosplay (10/10/08) εχε εμπιστοσύνη στο..."τυχερό αστρο πανω απ την κεφάλα του cosplayer" και κάνε Ootani. Θα με θυμηθείς!

Χμμμ προτημω να εχω κατι σιγουρο παρα να περιμενω να βρω μια Koizumi Κατα τυχη...Επισης Μπορω να εχω 2 Cosplay Αν βαλω σε ενα Backpack τα ρουχα του οtani!:orly::wis:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler: