Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#181 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 31 August 2008 - 16:26

Τι να λεμε τωρα, η ταινια ειναι τρομερη, αυτα που λενε μερικοι του στυλ: 'Αξεπεραστος ο μπαρτον' κλπ ειναι πρασινα αλογα λεω εγω. Σκηνοθεσια, σεναριο, ηθοποιια ολα top τα ειχε!

Spoiler:

#182 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 August 2008 - 20:41

Ουφφφ,επιτελους:hot:...βρηκα ευκαιρια στην τελευταια ελευθερη μερα μου για να απαντησω σε αυτο το post που με ετρωγε τοσον καιρο...διαβασα και οσα posts παιχτηκαν μετα και ξεκιναω λοιπον δυναμικα...:hero:

POST EDITED and SHRINKED to Save Space:

Spoiler: HUGE SPOILERS and TEXT,enter with your own responsibility

Edited by Zoro, 02 September 2008 - 02:54.

#183 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 September 2008 - 11:44

:frozen::frozen::frozen:

Εγώ αν πω τώρα ότι απλά είδα την ταινία και μου άρεσε θα ακουστεί λίγο;

Ναι, μάλλον...

Posted Image

#184 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 September 2008 - 11:53

Καλή η ταινία αν και προτιμώ τον jack nickolson στο ρόλο του τζόκερ...Σε αυτη την ταινία βέβαια παρουσιάζετα ι και τονίζεται μια άλλη πλευρά του τζόκερ δηλ παρουσιάζεται πιο πολυ σαν εγκληματίας πάρά σαν ο ψυχοπαθής τρελλάκιας..ο τζοκερ για μενα ειναι ο κορυφαίος αντίπαλος του μπάτμαν...ο huth ledger ήταν απίστευτος(r.i.p)Aυτος ο μπατμαν ειναι πολύ ξενέρωτος!!!

#185 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 September 2008 - 11:59

ισα ισα Hyuga, σε αυτη την ταινια εμφανιζεται ως ψυχοπαθης τρελακιας, ενω ο Νicholson εμφανιζονταν πιο πολυ ως κακοποιος. κα ιεγω παντως ψηφιζω Τζακ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#186 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 September 2008 - 12:05

μπα εμένα μου φάνηκε το αντίθετο...:tensai:

#187 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 04 September 2008 - 08:31

Επική ταινία.Ειδικά κλεισμένος στους 4 σκοτεινούς τοίχους του κινηματογράφου ,απόλυτα εκκενωμένος μπορείς να αφοσιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως όλα εξελίσσονται μεγαλοπρεπή και κορυφαία.Πολύ καλοδουλεμένη κι από άποψη σκηνοθεσίας και πλοκής΄.Πάρα πολλά ηθικά διδάγματα,και μηνύματα.Ο
Heath Ledger έκλεψε την παράσταση indeed με την ερμηνεία του.Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ κι από τις ατάκες και όλα είναι πως όλοι οι ηθοποιοί και όχι μόνο οι πρωταγωνιστές έβαλαν τα δυνατά τους.Ακόμα και κομπάρσοι έπαι3αν μοναδικά,όπως επίσης και δευτερεύοντες ήρωες
εξαιρετική ταινία,εξαιρετική ιδέα να ανοίξει τέτοιο thread
Και όσοι δεν το είδατε....
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ:try:

Spoiler:

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#188 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 04 September 2008 - 08:52

Επική ταινία.Ειδικά κλεισμένος στους 4 σκοτεινούς τοίχους του κινηματογράφου ,απόλυτα εκκενωμένος μπορείς να αφοσιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως όλα εξελίσσονται μεγαλοπρεπή και κορυφαία.Πολύ καλοδουλεμένη κι από άποψη σκηνοθεσίας και πλοκής΄.Πάρα πολλά ηθικά διδάγματα,και μηνύματα.Ο
Heath Ledger έκλεψε την παράσταση indeed με την ερμηνεία του.Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ κι από τις ατάκες και όλα είναι πως όλοι οι ηθοποιοί και όχι μόνο οι πρωταγωνιστές έβαλαν τα δυνατά τους.Ακόμα και κομπάρσοι έπαι3αν μοναδικά,όπως επίσης και δευτερεύοντες ήρωες
εξαιρετική ταινία,εξαιρετική ιδέα να ανοίξει τέτοιο thread
Και όσοι δεν το είδατε....
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ:try:

Spoiler:

το γουσταρα πολυ οταν πεθανε αυτη η γκομενα γιατι και το μονο που μου την εσπασε απο την εξαιρετικη αυτη ταινια ειναι το γεγονος οτι μας το επαιζε σε διπλο tablο η τρελη σεξοβομβα μη χεσω:redcard2::puke::madtodeath:
Posted Image
Posted Image

#189 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 04 September 2008 - 09:26

το γουσταρα πολυ οταν πεθανε αυτη η γκομενα γιατι και το μονο που μου την εσπασε απο την εξαιρετικη αυτη ταινια ειναι το γεγονος οτι μας το επαιζε σε διπλο tablο η τρελη σεξοβομβα μη χεσω:redcard2::puke::madtodeath:

ακόμα και σε αυτό το μέρος της ταινίας αναδεινύεται η εφυία του δημιουργού.Αυτή πιστεύω αγαπούσε τον Dent και τον εκτιμούσε,αλλά πάντα ήταν ερωτευμένη με τον Batman.Ο ένας και μοναδικός λόγος που είπε στον Dent ότι τον αγαπάει και τον παντρεύεται είναι επειδή Ήξερε ότι όλα τέλειωναν.Ή αυτός ή αυτή θα πέθαινε και ήθελε να τον κάνει ευτιχισμένο έστω λίγο πριν το τέλος.Εγώ τον αποδέχτηκα τον θάνατό της και τον σεβάστηκα,κι ας προτιμούσα να είναι πιο ειλικρινής με τα αισθήματα της απέναντι στο Batman από την αρχή..γιατί δεν ξέρεις ποτέ πότε θα 'σαι ένας σωρόσ κόκαλα κι ανάμνηση:nosey:
Posted Image

#190 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 04 September 2008 - 09:31

ετσι οπως τα΄πες δεν μπορω να διαφωνησω:nod:
Posted Image
Posted Image

#191 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 04 September 2008 - 09:57

ακόμα και σε αυτό το μέρος της ταινίας αναδεινύεται η εφυία του δημιουργού.Αυτή πιστεύω αγαπούσε τον Dent και τον εκτιμούσε,αλλά πάντα ήταν ερωτευμένη με τον Batman.Ο ένας και μοναδικός λόγος που είπε στον Dent ότι τον αγαπάει και τον παντρεύεται είναι επειδή Ήξερε ότι όλα τέλειωναν.Ή αυτός ή αυτή θα πέθαινε και ήθελε να τον κάνει ευτιχισμένο έστω λίγο πριν το τέλος.Εγώ τον αποδέχτηκα τον θάνατό της και τον σεβάστηκα,κι ας προτιμούσα να είναι πιο ειλικρινής με τα αισθήματα της απέναντι στο Batman από την αρχή..γιατί δεν ξέρεις ποτέ πότε θα 'σαι ένας σωρόσ κόκαλα κι ανάμνηση:nosey:

Λαθος εδω, δεν ειπε οτι τον παντρευεται λογω του θανατου της/του, μην ξεχνας οτι το γραμμα που εδωσε στον Alfred , στο οποιο εγραφε οτι επιλεγει το Dent, το ειχε δωσει πριν την απαγωγη της απο το Joker
Posted Image

#192 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 posts

Posted 04 September 2008 - 10:10

Εμενα μου αρεσε πολυ ετσι οπως η ταινια επαιζε με διαφορετικους ηθικους κωδικες οι οποιοι εξαιτιας της διαφορετικοτητας τους περιεπλεκαν τα πραγματα ακομα περισσοτερα κανοντας τον θεατη αβεβαιο για το ποια μερια ειναι η "σωστη" για να ταχθεις..του Batman(που στο πρωτο μισο της ταινιας ηταν ουσιαστικα ενας "hero" και στο τελος εγινε ενας "watchful protector and silent guardian"..πραγματικος hero δλδ), του Dent ή του Joker?

Για μενα και οι τρεις πρωταγωνιστες ηταν εκπληκτικοι.Και ναι..οι πρωταγωνιστες ηταν τρεις..κι ο Dent ειχε σημαντικο ρολο στην ταινια..θαυμασα τα οσα καταφερε(καλα και κακα)χωρις να ειναι well-skilled hero σαν τον Batman και χωρις τη βοη8εια και τον εξοπλισμο της μαφιας σαν τον Joker..
Μπορω να πω οτι απολαυσα περισσοτερο το ρολο του Dent διοτι ειχαμε την ευκαιρια να παρακολουθησουμε ολη την ριξη και την ανατροπη των ιδανικων..απο κει που υπηρετουσε τη Δικαιοσυνη του Gotham city στα δικαστηρια..εκανε τη τυχη θεα του στο τελος και με βαση το νομισμα αποφασιζε ποτε θα παρει το νομο στα χερια του..Δεν υποστηριζω την καταληξη αυτη..αλλα λαμβανοντας υποψην ολη αυτην την εξελιξη του dent ..θα ηθελα να δω κατι αντιστοιχο για τη ζωη του Joker..αναρωτιεμαι πως τελικα απεκτησε αυτα τα scars..και πως κατεληξε σε αυτο που ειναι..

Edited by Mixed Blessing, 04 September 2008 - 10:35.

Posted Image

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...

#193 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 04 September 2008 - 10:19

Λαθος εδω, δεν ειπε οτι τον παντρευεται λογω του θανατου της/του, μην ξεχνας οτι το γραμμα που εδωσε στον Alfred , στο οποιο εγραφε οτι επιλεγει το Dent, το ειχε δωσει πριν την απαγωγη της απο το Joker

ακόμα κι αν έδωσε το γράμμα πριν την απαγάγει ο Joker,νομίζω πως ήταν απόφαση λογικής κι ευσπλαχνίας προς τον Dent κι όχι απόφαση καρδιάς.Besides,δε θα περίμενε ποτέ να πει το "σ'αγαπω" στο τέλος αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη με τον dent.Just my point of view ofc and with whole respect to yours:gotit:

@Mixed Blessing,μου αρέσει ο τρόπος που έχεις απογειώσει κι εκκενώσει το way of thinking and lifestyle του Dent.He was a common human,like us ,who made the difference,no matter the result...unfortunately for him:calm:
Posted Image

#194 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 04 September 2008 - 11:50

Πρωτα απ'ολα παιδια το εχετε γεμισει με spoilers το thread, καντε κατι να το διορθωσετε αυτο το ζητημα.

θα ηθελα να δω κατι αντιστοιχο για τη ζωη του Joker..αναρωτιεμαι πως τελικα απεκτησε αυτα τα scars..και πως κατεληξε σε αυτο που ειναι..

Το ειπε ο ιδιος ο joker στην ταινια το πως τελικα απεκτησε αυτα τα scars και ποιος πρωτοειπε την ατακα "Let's put a smile on that face". Ομως ναι και'γω θα'θελα να δω ολοκληρωμενα το story του jocker.

ακόμα κι αν έδωσε το γράμμα πριν την απαγάγει ο Joker,νομίζω πως ήταν απόφαση λογικής κι ευσπλαχνίας προς τον Dent κι όχι απόφαση καρδιάς.Besides,δε θα περίμενε ποτέ να πει το "σ'αγαπω" στο τέλος αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη με τον dent.Just my point of view ofc and with whole respect to yours:gotit:

Δεν νομιζω πως ειναι θεμα point of view το τι εγινε δικιο εχει ο alarelon, αφου ειπε ξεκαθαρα η τυπισα στον Bruce waynne πως εχουν τα πραγματα και μετα κοινοποιησε στον Bruce την τελικη της αποφαση για το θεμα με το γραμμα.

#195 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 posts

Posted 04 September 2008 - 12:10

Το ειπε ο ιδιος ο joker στην ταινια το πως τελικα απεκτησε αυτα τα scars και ποιος πρωτοειπε την ατακα "Let's put a smile on that face". Ομως ναι και'γω θα'θελα να δω ολοκληρωμενα το story του jocker.

Αν θυμαμαι καλα..στην ταινια ο Joker καθε φορα ελεγε κι αλλη ιστορια για το πως απεκτησε τις ουλες..τη μια φορα ισχυριστηκε οτι του τις χαραξε ο πατερας του ο οποιος ηταν εθισμενος στο ποτο..και απο την αλλη ειπε οτι της χαραξε ο ιδιος στο προσωπο του για να κανει την γυναικα του να νιωσει καλυτερα μετα απο ενα ατυχημα που ειχε κατα το οποιο της καταστραφηκε το προσωπο..Δεν ξερω ποια απο τις δυο versions αληθευει.,.μπορει και καμια..Ο Joker ειναι μια πολυ μυστηρια φιγουρα,καλα κρυμμενη..και προστατευμενη
Posted Image

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...