Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#196 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 13:22

H αφήγηση της κάθε φορά διαφορετικής προέλευσης είναι εμπνευσμένη από ένα συγκεκριμένο comic του Batman,το The Killing Joke.Eκεί βλέπουμε σε μορφή flashback το origin του Joker,για να μας εξομολογηθεί στο τέλος ο ίδιος οτί μια φορά τα θυμάται έτσι κι άλλη αλλιώς κι αν είναι να έχει ένα παρελθόν θα προτιμούσε να είναι multiple choice(!).Eτσι τίθεται σε αμφισβήτηση το flashbacκ του και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ταινία,ούτε ο ίδιος πολυθυμάται κ έτσι κάθε φορά αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία.
Οσο για τον Dent,ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της ταινίας,ήταν αντικειμενικά ο πυρήνας της ιστορίας και το fall from grace του το απέδωσε απίστευτα η υποτιμιμένη ηθοπιάρα Aaron Eckhart.
A...και εννοείται οτί κάνει σκόνη τις ταινίες του Burton.Στον τελευταίο έχουμε πρόχειρα σενάρια,απομάκρυνση από το comic και γενικώς...λάθη.Το Returns έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί με έκανε να ασχοληθώ με τον Batman και συνδέεται άμεσα με την παιδική μου ηλικία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με την αρτιότητα του Dark Knight.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BuNjI: 04 Σεπτέμβριος 2008 - 13:52

#197 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 21:20

Αν θυμαμαι καλα..στην ταινια ο Joker καθε φορα ελεγε κι αλλη ιστορια για το πως απεκτησε τις ουλες..τη μια φορα ισχυριστηκε οτι του τις χαραξε ο πατερας του ο οποιος ηταν εθισμενος στο ποτο..και απο την αλλη ειπε οτι της χαραξε ο ιδιος στο προσωπο του για να κανει την γυναικα του να νιωσει καλυτερα μετα απο ενα ατυχημα που ειχε κατα το οποιο της καταστραφηκε το προσωπο..Δεν ξερω ποια απο τις δυο versions αληθευει.,.μπορει και καμια..Ο Joker ειναι μια πολυ μυστηρια φιγουρα,καλα κρυμμενη..και προστατευμενη

Αληθεύουν όλες και καμία . Η ίδια η Dc κατά καιρούς έχει βγάλει πολλά και διαφορετικά origin του Τζόκερ με ποιό γνωστό αυτό που εμφανίστηκε στο Killing Joke και υϊοθετήθηκε εν μέρει και από τον Burton στην πρώτη του ταινία ,δηλαδή το origin με τα χημικά .
Στην πραγματικότητα η Dc δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ποιό από αυτά είναι το πραγματικό ,αλλά αφήνει τον χαρακτήρα να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Ο ίδιος ο Τζόκερ κάποια στιγμή (σε κάποιο κόμικ) είχε ρωτηθεί εάν πιστεύει αυτά που λέει για την προέλευσή του. Η απάντησή του ήταν "Μερικές φορές ναι , άλλες όχι" οπότε και πάλι δεν μπορούμε να αποφανθούμε αντικειμενικά για το πως έγινε Τζόκερ .
Αυτό η ταινία το απέδωσε πιστότατα στο κόμικ μιας και παρουσιάζει τον Τζόκερ σαν μια εγκληματική ιδιοφυΐα που εμφανίζεται από το πουθενά με αποκλειστικό σκοπό να ποκαλέσει το χάος . Δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως γι αυτόν παρά μόνο ότι έχει ως αντικειεμενικό σκοπό την αναρχία . Τα λεγόμενά του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αξιόπιστη πηγή πληροφοριών μιας και εμφανώς πάσχει από κάποια ψυχολογική διαταραχή και επίσης αντιφάσκουν μεταξύ τους .
Με λίγα λόγια , ο Τζ'οκερ είναι η ενσάρκωση της αδικαιόλγητης και ωμής βίας (γι αυτό άλλωστε χρησιμοποιεί και μόνο μαχαίρια) στην πραγματική ζωή .
Preety Creepy isn'T q?

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#198 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 00:08

H αφήγηση της κάθε φορά διαφορετικής προέλευσης είναι εμπνευσμένη από ένα συγκεκριμένο comic του Batman,το The Killing Joke.Eκεί βλέπουμε σε μορφή flashback το origin του Joker,για να μας εξομολογηθεί στο τέλος ο ίδιος οτί μια φορά τα θυμάται έτσι κι άλλη αλλιώς κι αν είναι να έχει ένα παρελθόν θα προτιμούσε να είναι multiple choice(!).Eτσι τίθεται σε αμφισβήτηση το flashbacκ του και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ταινία,ούτε ο ίδιος πολυθυμάται κ έτσι κάθε φορά αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία.
Οσο για τον Dent,ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της ταινίας,ήταν αντικειμενικά ο πυρήνας της ιστορίας και το fall from grace του το απέδωσε απίστευτα η υποτιμιμένη ηθοπιάρα Aaron Eckhart.
A...και εννοείται οτί κάνει σκόνη τις ταινίες του Burton.Στον τελευταίο έχουμε πρόχειρα σενάρια,απομάκρυνση από το comic και γενικώς...λάθη.Το Returns έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί με έκανε να ασχοληθώ με τον Batman και συνδέεται άμεσα με την παιδική μου ηλικία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με την αρτιότητα του Dark Knight.

Όντως ο Aaron Eckhart ήταν απίστευτος και του αξίζουν επίσης εύσημα για την απεικόνιση του Διπρόσωπου.

Τώρα για τον Burton δε συμφωνώ είπαμε άλλη φάση οι ταινίες του. Το ότι είναι διαφορετικές από τα κομικ δεν τις καθιστά κακές. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι το πλεονέκτημά τους: ότι ο Burton πήρε έναν έτοιμο ήρωα και αφενός μεν τον προσάρμωσε στα δικά του πλαίσια αφετέρου δε έμεινε πιστός στις βασικές αρχές του χαρακτήρα του Batman. Πχ στο Returns η διττή υπόσταση του χαρακτήρα δίνεται κατ εμε υπέροχα (διότι συγκρίνει τη ζωή του με της Catwoman που βασικά είναι η ίδια μόνο που αυτή δε γλίτωσε από τη σκοτεινή πλευρά της)

Κοινώς Νόλαν και Μπάρτον έφτιαξαν μεγαλεία μόνο που είναι διαφορετικά...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#199 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 07:13

Κοίτα,δεν κολάω τόσο στο οτί οι ταινίες του δεν είναι πιστές στο comic.Περισσότερο είναι οτί ο Burton και τα έργα του έχουν μια αφέλεια παραμυθιού,η οποία όμως δεν νομίζω πως ταιριάζει σε ταινία Batman.Προσπαθεί να συνδιάσει το παραμύθι με το γκροτέσκο και βγαίνει κάτι άτσαλο.Δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα,η οποία όμως δεν πετυχαίνει πάντα.Ανέκαθεν θεωρούσα το Batman Returns πιο προσωπικό και ανώτερο από το προηγούμενο αλλά η αφήγηση της ιστορίας δεν ωρίμασε καλά μέσα μου.Συμφωνώ οτί έχει ψυχολογικά νοήματα αλλά πλοκή και διάλογοι μου κάνουν μια περίεργη και άβολη αίσθηση και δεν τα στηρίζουν.
Αντίθετα ο Nolan,μπορεί να έκανε τις ταινίες του πολύ ρεαλιστικές,αλλά έτσι κατάφερε να μας κάνει να ταυτιστούμε καλύτερα με τους δαίμονες του Batman και των υπόλοιπων χαρακτήρων.Ειδικότερα με το Dark Knight κάνει σεμινάριο πάνω στην ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών με το σφιχτοδεμένο του σενάριο.
Αλλά γούστα είναι αυτά,απλά ήθελα να κάνω σαφές οτί δεν με χαλάει που παρεκτρέπει από το comic τόσο,όσο άλλοι λόγοι.

#200 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 09:29

Κοίτα,δεν κολάω τόσο στο οτί οι ταινίες του δεν είναι πιστές στο comic.Περισσότερο είναι οτί ο Burton και τα έργα του έχουν μια αφέλεια παραμυθιού,η οποία όμως δεν νομίζω πως ταιριάζει σε ταινία Batman.Προσπαθεί να συνδιάσει το παραμύθι με το γκροτέσκο και βγαίνει κάτι άτσαλο.Δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα,η οποία όμως δεν πετυχαίνει πάντα.Ανέκαθεν θεωρούσα το Batman Returns πιο προσωπικό και ανώτερο από το προηγούμενο αλλά η αφήγηση της ιστορίας δεν ωρίμασε καλά μέσα μου.Συμφωνώ οτί έχει ψυχολογικά νοήματα αλλά πλοκή και διάλογοι μου κάνουν μια περίεργη και άβολη αίσθηση και δεν τα στηρίζουν.
Αντίθετα ο Nolan,μπορεί να έκανε τις ταινίες του πολύ ρεαλιστικές,αλλά έτσι κατάφερε να μας κάνει να ταυτιστούμε καλύτερα με τους δαίμονες του Batman και των υπόλοιπων χαρακτήρων.Ειδικότερα με το Dark Knight κάνει σεμινάριο πάνω στην ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών με το σφιχτοδεμένο του σενάριο.
Αλλά γούστα είναι αυτά,απλά ήθελα να κάνω σαφές οτί δεν με χαλάει που παρεκτρέπει από το comic τόσο,όσο άλλοι λόγοι.

Στα επιχειρήματα συμφωνούμε και γω αυτά που λες τα πιστεύω απλά οι ταινίες του Burton (και ειδικά το Returns) μου αρέσουν πάρα πολύ. Τώρα αν προτιμώ για Batman τις ταινίες του Νόλαν είναι δύσκολο ερώτημα και η απάντηση είναι μάλλον θετική... Αλλά αν πήγαινα σε ένα ερημονήσι και μπορούσα να πάρω 15 dvd μαζί μου ένα από αυτά θα ήταν το Returns.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#201 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:02

μου αρεσαν οι γνωμες σας για την ταινια και αν δεν ασχολουμαι σχεδον καθολου με DC comics μπηκα στον κοπο να την δω...ωραιες ερμηνιες,θεος ο Heath (rest in peace man) αλλα αυτο που μου την σπαει με τις "αμερικανιες"(no offends)ειναι οτι γινεται πολυ κακο για το τιποτα...
ετσι ενας και μονο ψυχακιας σπερνει τον τρομο σε ενα ολοκληρο Gotham,τρεπει πολιτες σε φυγη,προκαλει εκρηξεις με το τουλουμι,αυτοκινητιστικα ντελιρια και αλλα τετοια χαριτωμενα...

ολα αυτα τα κλισε με ξενισαν αρκετα και με εκαναν να μην ενθουσιαστω αρκετα με την συγκεκριμενη ταινια...
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#202 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:33

μου αρεσαν οι γνωμες σας για την ταινια και αν δεν ασχολουμαι σχεδον καθολου με DC comics μπηκα στον κοπο να την δω...ωραιες ερμηνιες,θεος ο Heath (rest in peace man) αλλα αυτο που μου την σπαει με τις "αμερικανιες"(no offends)ειναι οτι γινεται πολυ κακο για το τιποτα...
ετσι ενας και μονο ψυχακιας σπερνει τον τρομο σε ενα ολοκληρο Gotham,τρεπει πολιτες σε φυγη,προκαλει εκρηξεις με το τουλουμι,αυτοκινητιστικα ντελιρια και αλλα τετοια χαριτωμενα...

ολα αυτα τα κλισε με ξενισαν αρκετα και με εκαναν να μην ενθουσιαστω αρκετα με την συγκεκριμενη ταινια...

Μεταφορά από κόμικ με υπερήρωες είναι,τι ήθελες να κόψει πρόστιμο η τροχαία στον Joker;

Καλή ταινία είναι,απλά με όλο το hype και τον θάνατο του Ledger φούσκωσε επικίνδυνα.Μεγάλο μειον πάντως η τεράστια διάρκεια.

#203 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 19:37

το ξερω δεν πρεπει να περιμενω πολλα στον τομεα κοινη λογικη απο ταινιες τετοιου ειδους..
παντως για την διαρκεια εχεις δικαιο(κυριως οταν θες να πας στην τουαλετα απ τα μισα της ταινιας..)
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#204 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 20:13

Σε ενα ελληνικο forum βρηκα την ταινια!!!(Batman:The dark night)οποιος θελει λινκ,just ask me(vm or pm)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#205 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 20:25

το ξερω δεν πρεπει να περιμενω πολλα στον τομεα κοινη λογικη απο ταινιες τετοιου ειδους..
παντως για την διαρκεια εχεις δικαιο(κυριως οταν θες να πας στην τουαλετα απ τα μισα της ταινιας..)

εμενα μου λες εκει που καθομουνα αραχτος και εβλεπα την ταινια με πιανει κατουρημα:wet2: και να μου λενε οι φιλοι μου οτι δεν εχει καθολου διαλειμα και να με πιανει εμενα πανικος και τελικως να μην πηγαινω τουαλετα ο βλακας γιατι ηθελα να μην χασω δευτερολεπτο απο την ταινια

Υ.Σ παντως η ταινια τα'σπαγε :burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 00:35

Απίθανη ταινία. Σίγουρα όχι η αγαπημένη μου, αλλά μου άρεσε πολύ και "βγάζει" άνετα τα λεφτά της. Πρώτα απ' όλα δεν είχα διαβάσει κριτικές, αλλά μόνο που είδα μπάτμαν λέω: "for old time 's sake"! Με εντυπωσίασε το ψυχολογικό υπόβαθρο ΟΛΩΝ των χαρακτήρων, ιδιαίτερα του Τζόκερ, που σαν τους αληθινούς κλόουν άλλωστε, φαίνεται να είναι δυστυχισμένος πραγματικά και όλος ο διαστρεβλωμμένος χαρακτήρας του δείχνει να είναι επακόλουθο μιας ταραγμένης ζωής. Κάτι άξιο λόγου είναι πως παρ' όλο που επρόκειτο για υπερήρωα κτλ, η ταινία και τα εφέ ήταν αρκετά προσγειωμένα και φειδωλά, ως προς τη δράση. Π.χ. ο Μπάτμαν πάλευε με τα χέρια του συνήθως (σώμα με σώμα) και ακόμα και οι κακοί (τζόκερ, χάρβεη μετά το ατύχημα) δεν έκαναν υπερφυσικά πράγματα, ακατανόητα και εξωπραγματικά. 2 πράγματα με προβλημάτισαν. 1)Ο μπάτμαν είναι ένας νεόπλουτος που έχει πολλά λεφτά και τον κυνηγάνε όλες (μάλιστα λίγο έλλειψε η γυναίκα του χάρβεη να καταλήξει γυναίκα του Μπρους Γουέην), αυτά τα σκηνικά πάντα μου φαίνονται εκνευριστικά, και 2)Το συμβάν με τα πλοία, το οποίο αν συνέβαινε στην πραγματικότητα μην το ψάχνετε τί θα γινόταν. Από το παιδικό ακόμα στην τηλεόραση αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν ο Χάρβεη ο διπρόσωπος. Από κεί κόλλησα και το χούι να πετάω συνέχεια νόμισμα και να το κάνω αυτό ακόμα περισσότερο όταν θέλω να αποφασίσω σε διλλήματα... :smokingg: Μακάρι να βγαίνανε και άλλες ταινίες σαν αυτήν. Και ότι γκρίνιαζα τελευταία πως δεν βγαίνουν καλές ταινίες σήμερα, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα πανυγηρικά! :nanana:

#207 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 04:31

ειδα την ταινια //
μονο ο μπατμαν μου καθεται στο λαιμο ...
ειδικα οταν θελει να κανει εκεινη την σοβαρη και αντρικεια φωνη // μονο που δεν γελαγα σε καθε σκηνη// ελεος δλδ.
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 11:23

Την είδα κι εγώ χθες. Μετά την προηγούμενη ταινία, που δε μου άρεσε σχεδόν καθόλου (με τον Μπάτμαν να είναι σαν νίντζα και ο κακός Scarecrow να νικιέται σε 5 δεύτερα) είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες. Αλλά προς έκπληξη μου, η ταινία ήταν υπέροχη! Είχε κοινωνικοπολιτικές πτυχές και ανέλυε φοβερά την ψυχολογία όλων των χαρακτήρων. Πραγματικά, ο Μπατμαν είναι από τους πιο ενδιαφέροντες αμερικάνους υπερήρωες, μαζί με τον Σπάιντερμαν και λίγο τον Χαλκ.

Θυμάμαι ακόμα την παλιά σειρά The Batman του 50' (πρωταγωνιστής ο Άνταμ Γουέστ) με την γελοία πλοκή και τα ηλίθια εφέ.

Το πως μεταπήδησε στην ποιότητα των ταινιών του Μπάρτον με άφησε άφωνο. Οι χαρακτήρες δεν ήταν πλέον καραγκιόζηδες με τα εξαρτήματα του Τζέημς Μποντ. Είχαν και προσωπικότητα. Φυσικά, ήταν ακόμα παραμύθι και εκεί γιατί οι αστυνόμοι και οι πολίτες δεν ξέρανε που πάνε τα 4 και όλη την δουλειά την έκανε ο πρωταγωνιστής και ο εκάστοτε αρχικακός.

Σε αυτήν την ταινία όμως, πραγματικά ένοιωσα ότι είναι η Γκόθαμ μια αληθινή πόλη, με τους πολιτικούς της και τους μικροκακοποιούς της. Ο καθένας μπορούσε να βάλει ένα χεράκι. Ο καθένας φαινόταν σχεδόν σαν πραγματικός άνθρωπος. Και μάλιστα, δεν είχα ιδέα ότι είχε και τον Χάρβεϊ μέσα. Και η διάρκεια ήταν τόση που άνετα μπορούσε να γίνει 2 ταινίες (της πλάκας).

Πραγματικά, μετά την χλιαρή πρώτη νέα ταινία, αυτήν με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Από εποχές V for Vendeta είχα να απολαύσω τόσο μια ταινία με αμερικάνους υπερήρωες.

Άντε, τώρα περιμένω να δω αν θα την φάει λάχανο η επερχόμενη ταινία Watchmen.

#209 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 11:49

To είδα και εγώ χθες. Φοβερό, δεν περίμενα να ήταν τόσο καλό....
Το μόνο που με ξένισε ήταν λίγο ο batman.....
Απορώ πως o Heath έφτασε σε αυτό το σημείο ταύτισης με τον Joker. Ήταν πραγματικά λαταπληκτικός. R.I.P:rip:
Αγαπημένη μου σκηνή είναι
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 11:26

πολυ καλη η ταινια!!!!!!!!!!!!
αν και ο ηθοποιος που επαιζε τον Batman επισκιαζοταν απο τον heath!!!!!!
απλα τα σπαγε η ερμηνεια του..........

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'