Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Batman: The Dark Knight
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 14:11
το dark knight δεν είδα ακόμα
και είδα το forever και ξέρω πως ο 2face στο FOREVER ήταν άθλιος
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 14:14
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 15:30
μα εγώ το begins το είδα
το dark knight δεν είδα ακόμα
και είδα το forever και ξέρω πως ο 2face στο FOREVER ήταν άθλιος
Αποψάρα forever... Ευτυχώς που ήρθες στο forum και μας έδωσες τα φώτα σου. Προσκυνούμε εμείς οι τιποτένιοι άβουλοι και αμαθείς ακόλουθοι.
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 17:38
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 14:25
Και τίθεται το ερώτημα: Jack Nickolson ή Heath Ledger;
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι συγκρίσιμοι, εφόσον έδωσε ο καθένας άλλο ύφος και στυλ στον Joker.

Απίστευτη ατάκα του Joker (στο περίπου):
Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 14:35
Σαν ηθοποιοί; Jack Nickolson .-Και τίθεται το ερώτημα: Jack Nickolson ή Heath Ledger;
Σαν Joker; Για μένα, τίποτα απο τα 2, δεν με νοιάζει ποιός ήταν πίσω απο το makeup. Όμως σαν χαρακτήρας σε ταινία ήταν απίστευτος. Τρελά παρανοικά πανέξυπνος.
Την είδα και εγώ 2η φορά (και δεν ξέρω άν μετράει μια ακόμα απο screener :S)
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 17:43
Για μένα, τίποτα απο τα 2, δεν με νοιάζει ποιός ήταν πίσω απο το makeup.
Θα έπρεπε, γιατί αν δε τον είχαν υποδυθεί δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί, θα κλαίγανε οι fan του Batman. Το μακιγιάζ και ο χαρακτήρας στο γραπτό λόγο δε κάνουν το χαρακτήρα σε ταινία αν δεν αξίζει ο ηθοποιός. Στα κόμικ, φτάνει η γραφή και δίνει αξία στο χαρακτήρα. Σε ταινία όμως, δε φτάνει.
Ούτε εγώ νομίζω οτι συγκρίνονται οι χαρακτήρες των Nicholson/Ledger. Ο καθένας έκανε το καλύτερό του με το χαρακτήρα και βγήκανε και οι δύο απολαυστικότατοι.
Πιστεύω όμως οτι ο Ledger έριξε περισσότερη δουλειά για το χαρακτήρα. Ο Joker του Nicholson, συμβάδιζε με το στυλ υποκριτικής του ηθοποιού. Δηλαδή, έβλεπες το Nicholson στο πιο τρελό.
Το Ledger δε τον αναγνωρίζεις καν. Και όχι λόγω μακιγιάζ. Η φωνή του, οι κινήσεις του, ο τρόπος που συπεριφέρεται στη κάμερα έχουν αλλάξει πλήρως και είναι σα να βλέπεις άλλο ηθοποιό.
Οπότε αν σκεφτούμε οτι φαίνοται εξίσου καλοί στη κάμερα, θα έλεγα οτι, σαν ηθοποιός, ο Ledger έκανε καλύτερη δουλειά με το ρόλο. Με λιγότερα χρόνια εμπειρία απο όση είχε ο Νicholson και πολύ περισσότερες απαιτήσεις και δυσκολίες για το ρόλο, καθώς μιλάμε και για εντελώς διαφορετικό Joker στη κάθε περίπτωση.
Εγώ το είδα μία φορά στο σινεμά (έχω να δω άλλες πόσες και I'm not made of gold), αλλά θα το αγοράσω αμέσως το DVD όταν βγεί.
Πάντως εμένα η αγαπημένη μου ατάκα ήταν

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 05 Αύγουστος 2008 - 17:49
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 12:35
Πιστεύω όμως οτι ο Ledger έριξε περισσότερη δουλειά για το χαρακτήρα. Ο Joker του Nicholson, συμβάδιζε με το στυλ υποκριτικής του ηθοποιού. Δηλαδή, έβλεπες το Nicholson στο πιο τρελό.
Το Ledger δε τον αναγνωρίζεις καν. Και όχι λόγω μακιγιάζ. Η φωνή του, οι κινήσεις του, ο τρόπος που συπεριφέρεται στη κάμερα έχουν αλλάξει πλήρως και είναι σα να βλέπεις άλλο ηθοποιό.
Οπότε αν σκεφτούμε οτι φαίνοται εξίσου καλοί στη κάμερα, θα έλεγα οτι, σαν ηθοποιός, ο Ledger έκανε καλύτερη δουλειά με το ρόλο. Με λιγότερα χρόνια εμπειρία απο όση είχε ο Νicholson και πολύ περισσότερες απαιτήσεις και δυσκολίες για το ρόλο, καθώς μιλάμε και για εντελώς διαφορετικό Joker στη κάθε περίπτωση.
Θα συμφωνησω απόλυτα με τα παραπάνω. Φαντάζομαι θα ξέρετε ότι ο Heath Ledger κλείστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για ένα μήνα και έκανε εξάσκηση στο ρόλο του Joker.

Η ταινία έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες στο imdb: IMDb Top 250 και είναι στην 7η θέση στο αμερικάνικο box office όλων των εποχών: All-Time USA Box Office. Σίγουρα είναι φοβερή η ταινία, αλλά υπάρχει μια κάποια υπερβολή σε όλα αυτά... Χαραρώστε λίγο!

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 13:22
Και είναι στην 7η θέση στο αμερικάνικο box office όλων των εποχών: All-Time USA Box Office.
Καλά γιαυτό δεν θα έλεγα ότι είναι και το πιο αντικειμενικό (ειδικά όταν το εισιτήριο έχει φτάσει στα 9-10 ευρώ).
Καλύτερα θα ήταν να έλεγε πόσα εισιτήρια κόπηκαν και τότε δεν νομίζω καμία ταινία να περάσει Star Wars και Ε.Τ.
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 13:23
το dark κnight αναφερανε ως ελλατωμα δηλαδη την φωνη του Batman.
[media]http://uk.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc[/media]
Το μακιγιαζ που εχει κανει ο τυπας ειναι απιθανο...
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 01:01
επιτελους καποιος που συμφωνει μαζι μου σε αυτο το θεμα!!Όντως ρε παιδιά. Το μόνο που με ενόχλησε! Ακουγόταν σα νταβατζής με λαιμά!
Είπαμε, να άλλαζε τη φωνή του για να μη τον καταλάβουν, αλλά κάντη λίγο πιο ανοικτή καλέ!
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 03:33

http://hk.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc
Το ποστάρω ξανα γιατί δε δουλεύει το προηγούμενο link...Έχει πρόβλημα αμα το ποστάρω σα link. Βγαίνει η κεντρική του anime.gr forums... Οπότε κάντε copy/paste.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 11:12
Παιδιά έχω κατουρηθεί στο γέλιο με το αυτό το video!
[media]http://hk.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc[/media]
Το ποστάρω ξανα γιατί δε δουλεύει το προηγούμενο link...Έχει πρόβλημα αμα το ποστάρω σα link. Βγαίνει η κεντρική του anime.gr forums... Οπότε κάντε copy/paste.

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 21:19