Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#151 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 14:11

μα εγώ το begins το είδα
το dark knight δεν είδα ακόμα
και είδα το forever και ξέρω πως ο 2face στο FOREVER ήταν άθλιος

#152 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 14:14

εδω ειναι το θρεντ του dark knight οχι του μπατμαν γενικοτερα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 15:30

Ωραία ταινία. Κατά τη γνώμη μου όσες ταινίες έχουν να κάνουν με τον πόλεμο μεταξύ "καλού-κακού" αποτυγχάνουν παταγωδώς όταν δεν έχουν απολαυστικό κακό χαρακτήρα. Η ταινία αυτή πάντως το στοίχημα αυτό το κερδίζει.

μα εγώ το begins το είδα
το dark knight δεν είδα ακόμα
και είδα το forever και ξέρω πως ο 2face στο FOREVER ήταν άθλιος

Αποψάρα forever... Ευτυχώς που ήρθες στο forum και μας έδωσες τα φώτα σου. Προσκυνούμε εμείς οι τιποτένιοι άβουλοι και αμαθείς ακόλουθοι.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 17:38

Kοιταξτε ο τwofaced eμενα με ειχε αρεσει και στο φορεβερ αλλα το darknight ηταν ταινιαρα.Δε το περιμενα τοσο ποιοτητα.

#155 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 14:25

Η ταινία είναι απλά φοβερή... Την είδα 2 φορές στον κινηματογράφο, τη δεύτερη φορά μόνο και μόνο για να ξανααπολαύσω την ερμηνεία του Heath Ledger ως Joker. Φανταστικός! Από τους καλύτερους κακούς χαρακτήρες του κινηματογράφου (με το κόμικ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα).

Και τίθεται το ερώτημα: Jack Nickolson ή Heath Ledger;
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι συγκρίσιμοι, εφόσον έδωσε ο καθένας άλλο ύφος και στυλ στον Joker.:tensai:

Απίστευτη ατάκα του Joker (στο περίπου):
Spoiler:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#156 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 14:35

Και τίθεται το ερώτημα: Jack Nickolson ή Heath Ledger;

Σαν ηθοποιοί; Jack Nickolson .-

Σαν Joker; Για μένα, τίποτα απο τα 2, δεν με νοιάζει ποιός ήταν πίσω απο το makeup. Όμως σαν χαρακτήρας σε ταινία ήταν απίστευτος. Τρελά παρανοικά πανέξυπνος.

Την είδα και εγώ 2η φορά (και δεν ξέρω άν μετράει μια ακόμα απο screener :S)
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#157 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 17:43

Για μένα, τίποτα απο τα 2, δεν με νοιάζει ποιός ήταν πίσω απο το makeup.

Θα έπρεπε, γιατί αν δε τον είχαν υποδυθεί δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί, θα κλαίγανε οι fan του Batman. Το μακιγιάζ και ο χαρακτήρας στο γραπτό λόγο δε κάνουν το χαρακτήρα σε ταινία αν δεν αξίζει ο ηθοποιός. Στα κόμικ, φτάνει η γραφή και δίνει αξία στο χαρακτήρα. Σε ταινία όμως, δε φτάνει.

Ούτε εγώ νομίζω οτι συγκρίνονται οι χαρακτήρες των Nicholson/Ledger. Ο καθένας έκανε το καλύτερό του με το χαρακτήρα και βγήκανε και οι δύο απολαυστικότατοι.

Πιστεύω όμως οτι ο Ledger έριξε περισσότερη δουλειά για το χαρακτήρα. Ο Joker του Nicholson, συμβάδιζε με το στυλ υποκριτικής του ηθοποιού. Δηλαδή, έβλεπες το Nicholson στο πιο τρελό.

Το Ledger δε τον αναγνωρίζεις καν. Και όχι λόγω μακιγιάζ. Η φωνή του, οι κινήσεις του, ο τρόπος που συπεριφέρεται στη κάμερα έχουν αλλάξει πλήρως και είναι σα να βλέπεις άλλο ηθοποιό.

Οπότε αν σκεφτούμε οτι φαίνοται εξίσου καλοί στη κάμερα, θα έλεγα οτι, σαν ηθοποιός, ο Ledger έκανε καλύτερη δουλειά με το ρόλο. Με λιγότερα χρόνια εμπειρία απο όση είχε ο Νicholson και πολύ περισσότερες απαιτήσεις και δυσκολίες για το ρόλο, καθώς μιλάμε και για εντελώς διαφορετικό Joker στη κάθε περίπτωση.

Εγώ το είδα μία φορά στο σινεμά (έχω να δω άλλες πόσες και I'm not made of gold), αλλά θα το αγοράσω αμέσως το DVD όταν βγεί.

Πάντως εμένα η αγαπημένη μου ατάκα ήταν

Spoiler:
:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 05 Αύγουστος 2008 - 17:49

#158 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 12:35

Πιστεύω όμως οτι ο Ledger έριξε περισσότερη δουλειά για το χαρακτήρα. Ο Joker του Nicholson, συμβάδιζε με το στυλ υποκριτικής του ηθοποιού. Δηλαδή, έβλεπες το Nicholson στο πιο τρελό.

Το Ledger δε τον αναγνωρίζεις καν. Και όχι λόγω μακιγιάζ. Η φωνή του, οι κινήσεις του, ο τρόπος που συπεριφέρεται στη κάμερα έχουν αλλάξει πλήρως και είναι σα να βλέπεις άλλο ηθοποιό.

Οπότε αν σκεφτούμε οτι φαίνοται εξίσου καλοί στη κάμερα, θα έλεγα οτι, σαν ηθοποιός, ο Ledger έκανε καλύτερη δουλειά με το ρόλο. Με λιγότερα χρόνια εμπειρία απο όση είχε ο Νicholson και πολύ περισσότερες απαιτήσεις και δυσκολίες για το ρόλο, καθώς μιλάμε και για εντελώς διαφορετικό Joker στη κάθε περίπτωση.

Θα συμφωνησω απόλυτα με τα παραπάνω. Φαντάζομαι θα ξέρετε ότι ο Heath Ledger κλείστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για ένα μήνα και έκανε εξάσκηση στο ρόλο του Joker. :dazed: Το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο!

Η ταινία έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες στο imdb: IMDb Top 250 και είναι στην 7η θέση στο αμερικάνικο box office όλων των εποχών: All-Time USA Box Office. Σίγουρα είναι φοβερή η ταινία, αλλά υπάρχει μια κάποια υπερβολή σε όλα αυτά... Χαραρώστε λίγο! :knock-knock: (μιλάει αυτή που έβαλε τον Joker για avatar και είδε την ταινία 2 φορές στον κινηματογράφο:hahaha:)

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#159 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 13:22

Και είναι στην 7η θέση στο αμερικάνικο box office όλων των εποχών: All-Time USA Box Office.

Καλά γιαυτό δεν θα έλεγα ότι είναι και το πιο αντικειμενικό (ειδικά όταν το εισιτήριο έχει φτάσει στα 9-10 ευρώ).

Καλύτερα θα ήταν να έλεγε πόσα εισιτήρια κόπηκαν και τότε δεν νομίζω καμία ταινία να περάσει Star Wars και Ε.Τ.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#160 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 13:23

Eνα καταπληκτικο videακι που σατυριζει αυτο που ακομα και οι πιο καλες κριτικες για
το dark κnight αναφερανε ως ελλατωμα δηλαδη την φωνη του Batman.

[media]http://uk.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc[/media]

Το μακιγιαζ που εχει κανει ο τυπας ειναι απιθανο...

#161 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 16:12

Όντως ρε παιδιά. Το μόνο που με ενόχλησε! Ακουγόταν σα νταβατζής με λαιμά!:deadga6: Είπαμε, να άλλαζε τη φωνή του για να μη τον καταλάβουν, αλλά κάντη λίγο πιο ανοικτή καλέ!:hahaha:

#162 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 01:01

Όντως ρε παιδιά. Το μόνο που με ενόχλησε! Ακουγόταν σα νταβατζής με λαιμά!:deadga6: Είπαμε, να άλλαζε τη φωνή του για να μη τον καταλάβουν, αλλά κάντη λίγο πιο ανοικτή καλέ!:hahaha:

επιτελους καποιος που συμφωνει μαζι μου σε αυτο το θεμα!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 03:33

Παιδιά έχω κατουρηθεί στο γέλιο με το αυτό το video!:hahaha:

http://hk.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc

Το ποστάρω ξανα γιατί δε δουλεύει το προηγούμενο link...Έχει πρόβλημα αμα το ποστάρω σα link. Βγαίνει η κεντρική του anime.gr forums... Οπότε κάντε copy/paste.

#164 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 11:12

Παιδιά έχω κατουρηθεί στο γέλιο με το αυτό το video!:hahaha:

[media]http://hk.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc[/media]

Το ποστάρω ξανα γιατί δε δουλεύει το προηγούμενο link...Έχει πρόβλημα αμα το ποστάρω σα link. Βγαίνει η κεντρική του anime.gr forums... Οπότε κάντε copy/paste.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:πολυ γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:

#165 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 21:19

Αρκετά καλή ταινία.Ισως λίγο overrated με όλο αυτό το hype που είχε δημιουργηθεί αλλά είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες μεταφορές χαρακτήρα κόμικ στην μεγάλη οθόνη.Πάρα τα ουκ ολίγα "βαριά" ονόματα που αποτελούσαν το καστ δεν με ενθουσίασαν οι ερμηνίες τους, με μοναδική εξαίρεση την ερμηνία του Ledger.O τύπος ήταν απολαυστικότατος το λιγοτερο,τι να λέμε τωρα.Major flow της ταινίας imo η τεράστια διάρκεια της,με εφτασε στο σημείο να παρακαλάω να εμφανιστεί το συντομότερο δυνατό ο joker για να αυξήσει το ενδιαφέρον.Πραγματικά,αν ήταν μικρότερη θα μιλούσα τωρα για την καλύτερη εμφάνιση υπερήρωα σε ταινία.