Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#166 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 22:30

δεν ειδα την ταινια ακομα....μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλη

#167 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 17:23

Πήγαινε να τη δείς. Αξίζει τέτοια ταινία να τη δείς στο σινεμά.:gotit:

#168 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 00:32

Eπιτελους η στιγμη που περιμενα ολο το καλοκαιρι (καλα σχεδον ολο) εγινε πραγματικοτητα !!!!! Ειδα κ γω την ταινια !!!!!!!

Λοιπον η ταινια τα εσπαγε απο το σημειο που κρεμασαν τον μπατμαν.....
Ο Τζοκερ στην αρχη δεν μου εκανε κατι αλλα μετα το βιντεο που ακολουθουσε την προηγουμενη αρχισε να μου κανει κλικ....Αλλα απο την σκηνη που επαιξε με τον μπατμαν τους καουμποϊδες στον δρομο τον λατρεψα...Καλα στο τελος ηταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο-ς !!!!!!!!!!!!

οσο για τον νυχτεριδα πιστευω πως αναλυσανε αρκετα καλα το μεγα διλλημα του...Να καθαρισω τον κακο για να σωσω κοσμο ή να μεινω πιστος στις αρχες μου....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#169 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:19

δεν ειδα την ταινια ακομα....μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλη

Φοβερη ταινια!Χωρις να θελω να σου το χαλασω,ειναι η τελευταια ταινια του batman απο οτι ειδαμε στο τελος!!!:nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:25

Φοβερη ταινια!Χωρις να θελω να σου το χαλασω,ειναι η τελευταια ταινια του batman απο οτι ειδαμε στο τελος!!!:nbleed:

Που ακριβως?

#171 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:29

Που ακριβως?

Στο τελος,
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 31 Αύγουστος 2008 - 16:52
SPOILER TAG!!!! Λες έτσι απλά τι γίνεται στο τέλος;!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:29

το οτι πεταξε μια ατακα ο Αλφρεντ
Spoiler:

δεν μου εδειξε σιγουρα πως ειναι η τελευταια !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#173 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:34

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 31 Αύγουστος 2008 - 01:48

#174 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:36

το οτι πεταξε μια ατακα ο Αλφρεντ

Spoiler:

δεν μου εδειξε σιγουρα πως ειναι η τελευταια !!!!!

Spoiler:

~ΑΥΤΑ~:Blissfull:

Spoiler:

Καταρχας,ολα οσα ειπες πρεπει να μπουν σε spoiler επειδη αποκαλυπτεται η πλοκη...(αν και στο εβαλα εγω μεσα σε spoiler...)

Δευτερον,ακομα και να ειναι οπως τα λες,για να τον κυνηγαει η αστυνομια σημαινει πως ηθελε να παρει επανω του το φταιξιμο και να συνεχισει τη ζωη του ως Μρους Γουειν.Αυτο σημαινει οτι δεν θα εμφανιζοταν ως batman ξανα.(αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν σημαινει πως εχω δικιο...Αλλα ουτε οτι εχω αδικο.)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimmare: 31 Αύγουστος 2008 - 02:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:48

Spoiler:

Καταρχας,ολα οσα ειπες πρεπει να μπουν σε spoiler επειδη αποκαλυπτεται η πλοκη...

Δευτερον,ακομα και να ειναι οπως τα λες,για να τον κυνηγαει η αστυνομια σημαινει πως ηθελε να παρει επανω του το φταιξιμο και να συνεχισει τη ζωη του ως Μρους Γουειν.Αυτο σημαινει οτι δεν θα εμφανιζοταν ως batman ξανα.(αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν σημαινει πως εχω δικιο...Αλλα ουτε οτι εχω αδικο.)

Spoiler:

#176 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:51

Spoiler:

Δεν ειμαι καλος στο να θυμαμαι φρασεις:oo:Εγω αυτα που ειχα να πω τα ειπα...Αλλα ομως αν θα βγαλει καινουργια ταινια θα μας το δειξει το μελλον!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:52

Βασικα αυτο δειχνει οτι δεν τον νοιαζει οντως το τι σκεφτονται οι αλλοι αρκει να προστατευει την πολη....
Δυστυχως ο Batman δεν ειχε ποτε την αναγνωριση που ειχαν αλλοι ηρωες π.χ Superman. Ειναι κατι σαν τον Spiderman αλλο στο πιο ασχημο. Υπαρχουν ανθρωποι δλδ που τον βλεπουν σαν ηρωα π.χ Gordon αλλα οι περισσοτεροι κατοικοι της Gotham τον βλεπουν σαν ενα μπελα που εξαιτιας του γινονται τα περισσοτερα εγκληματα στην πολη( μαζευει ολους τους τρελαρες)

#178 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:56

Spoiler:

Καταρχας,ολα οσα ειπες πρεπει να μπουν σε spoiler επειδη αποκαλυπτεται η πλοκη...

Spoiler:

Επισης σκεψου οτι χρονικα αναφορικα με τον μυθο του Batman ειμαστε ακομη στην αρχη. Η ταινια αποτελει ουσιαστικα Prequel των ταινιων του tim Barton Και των υπολοιπων. Αν οντως σταματουσε τωρα οι περισσοτεροι χαρακτηρες οι οποιοι αναφερονται στην Batman μυθολογια δεν θα εμφανιζονταν ποτε.

Btw το δικο μου spoiler το εφτιαξα... Αν θες κανε ενα edit Και στο quote Που μου κανεις γιατι αν καποιος το γλιτωσει το spoilerιασμα απο το Post Μου θα το φαει στο δικο σου. (αν και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν την εχουν δει σε αυτην την φαση αλλα τεσπα - douli kun o τελευταιος πρεπει να ησουνα XD - Και ο chief chips που θα την δει σπιτακι του αλλα αυτος ειναι banned Και δεν πιανεταιXD )

#179 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:59

Βασικα αυτο δειχνει οτι δεν τον νοιαζει οντως το τι σκεφτονται οι αλλοι αρκει να προστατευει την πολη....
Δυστυχως ο Batman δεν ειχε ποτε την αναγνωριση που ειχαν αλλοι ηρωες π.χ Superman. Ειναι κατι σαν τον Spiderman αλλο στο πιο ασχημο. Υπαρχουν ανθρωποι δλδ που τον βλεπουν σαν ηρωα π.χ Gordon αλλα οι περισσοτεροι κατοικοι της Gotham τον βλεπουν σαν ενα μπελα που εξαιτιας του γινονται τα περισσοτερα εγκληματα στην πολη( μαζευει ολους τους τρελαρες)

Σωστα...Αλλα μαλλον εκανα λαθος...Ο batman και οι ταινιες του ειναιαροβλεπτες!π.χ.ενω ειχε ηδη μια ταινια,εβγαλε αλλη μια που ονομαστηκε:batman begins Αυτο σημαινει οτι ισως βγαλει κι αλλη ταινια...Ομως δεν συνεχιζω γτ θα βγω off-topic(και εχω και πολλα ακομα να πω!!!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 13:41

Παιδιά είναι 99.9% σίγουρο ότι θα βγει και άλλη ταινία. Διάβασα κάπου (νομίζω στο IGN) τον προγραμματισμό της DC και τα επόμενα 2-3 χρόνια θα βγουν 4 ταινίες και μια από αυτές είναι ένα ακόμα Βatman. Το θέμα είναι ότι ο Nolan δεν έχει υπογράψει ακόμα να τη σκηνοθετήσει άρα γι'αυτό το θέμα περιμένουμε.

Προχθές είδα την ταινία 2η φορά και πρόκειται πράγματι για καταπληκτική ταινία. Ακόμα και η brutal φωνή του Batman που ξενερώνει κάποιους εμένα δεν με ενόχλησε τη συνήθησα. Το μόνο που μπορεί κανείς να της προσάψει από άποψη σεναρίου είναι
Spoiler:
αλλά εμένα δεν με ενόχλησε ούτε αυτό. Μακάρι η 3η ταινία να είναι αν όχι καλύτερη τουλάχιστον το ίδιο καλή!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us