Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

When and how u started "Bleach"?

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#76 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 12 June 2009 - 09:44

Μολις ειχα πρωτοαρχισει με τα anime τελιωσα το One piece και ψαχνομουν.Τοτε ακουσα για το Bleach.Κατεβασα γυρω στα δεκα επεισοδια και μπορω να πω οτι βαρεθηκα απιστευτα και το παρατησα.Ειδα Naruto+Naruto Shippuuden πηγα και στο Deathnote αλλα μετα εβλεπα τοσο κοσμο πορωμενο με το Bleach και λεω ρε γαμωτο δεν γινεται, κατι παιζει με την σειρα, ή δεν ειναι του γουστου μου ή μετα γινεται ωραιο, οποτε του εδωσα μια 2ρη ευκαιρια και μπορω να πω οτι την αξιζε! :hihi2:

#77 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 20 July 2010 - 13:26

το άρχισα μετά από όταν μου μίλησε ο αδερφός μου γι' αυτό :gotit:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#78 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 20 July 2010 - 14:33

το αρχισα γιατι ακουσα καλα σχολια απο ενα φιλο μου :canthelp:
Simply addicted to japan...

Posted Image

#79 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 20 July 2010 - 14:48

το αρχισα γιατι ειχα δει ενα wallpaper του και μου ειχε αρεσει

#80 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 20 July 2010 - 15:03

Oταν άρχισα one piece ηξερα οτι το Bleach και το Naruto ειναι εξισου μεγαλα και shonen. Ομως το Μπλιτς το βρισκα βαρετο (απ'το Description) . Ομως τα χριστουγεννα βρηκα τον πρωτο τομο στα ελληνικα απ'την Ανουμπις. Τον πηρα. πορωσε. Και αποφασισα να παρω και τον 2. Πηρα και τον 3,4,5,6,7 πορωθηκα δεν αντεχα να περιμενω μεχρι να ξαναπαω fnac. Αρχισα το ανιμε και :joyful:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#81 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 20 July 2010 - 16:54

Μια bleachομένη φίλη μου άρχισε να το βλέπει φανατικά την περίοδο των εξετάσεων πριν από ένα χρόνο, σε τέτοιο σημείο που δεν έβγαινε πλέον έξω με την υπόλοιπη παρέα.Μας έσπαγε τα νεύρα μ' αυτό το περίφημο bleach και από περιέργεια (και για να την πειράξω αργότερα με ό,τι θα έβλεπα) παρακολούθησα δειλά δειλά τα πρώτα επεισόδια. Και μετά, ξεκίνησα να το βλέπω κι εγώ -με πιο νορμάλ ρυθμούς-.
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#82 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 July 2010 - 17:06

MMM...δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειχα πετυχει " εκεινο το αγορι με τα πορτοκαλι μαλλια και τη χατζαρα " στη wikipedia. Πολλες φορες. Ε τι να ειναι τουτο λεω μεσα μου.....Παω να δω (ισα που ειχα τελειωσει ola ta YuGiOh kai to Deathnote, ) και πεφτω στο Bleach. Αυτα.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#83 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 20 July 2010 - 22:56

Χμμμμμ!!!! Ποτε ξεκινησα το bleach.......Λοιπον οταν ειχα τελειωσει πριν 3 χρονακια ολοκληρο τα Dragonball series και ψαχνομουν για αλλα anime στο youtube πατησα για top animes που υπηρχαν και ψαχνοντας βρηκα και το Bleach.....Πρωτα κολλησα με το anime και υστερα βρηκα τa chapters στα οποια πιο πολυ βασιστηκα αργοτερα απ' οτι στο anime.....:kawaii:

#84 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 20 July 2010 - 23:23

Μετά τα 2 από τα 3 γνωστά shonen, το πλήρωμα του χρόνου με οδήγησε και σε αυτή την σειρά.
Posted Image

#85 愛情のある中心

愛情のある中心

=Άφε-chan(για συντομία)X3

• Members
  • 22 posts

Posted 23 July 2010 - 09:35

Αρχικά "έπεσα" τυχαία πάνω σε κάποια video στο Youtube :roar: αλλά δεν τόλμησα ν'αρχήσω τη σειρά γιατι είδα οτι ήταν μεγάλη όταν αποφάσισα να δω τα πρώτα episodes όμως. . . αντε να ξεκολλήσω. :blingeye2::blush2::kill4u:

#86 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 23 July 2010 - 14:06

Και εγω στο arrancar το ξεκινησα..... Ακομη θυμαμαι την μαγικη εκεινη ημερα που ειδα για πρωτη φορα τον Ichi να περπατα μελαχολικα τους ησυχους δρομους της karakura Και να σπαει στο ξυλο τα αλητακια της γειτονιας του.......... Βασικα η αφορμη ηταν ενα τελειο wallpaper Που πετυχα Online οπου ηταν ο Ichi και ηταν μισος hollow Και μισος shinigami... Η μασκα μου κινησε το ενδιαφερον και το εψαξα.....and the rest is history Που λενε.

Same..time..we started....:blingeye2:
Posted Image

#87 JiMiRa

JiMiRa

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 31 July 2010 - 18:47

bleach ε; μαλλον απο εναν φιλο μου, λιωμενο! :burningbe3:
Posted Image

#88 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 July 2010 - 19:05

ειδα την μαχη με τον μπιγιακουγια απο ενα ντιβιντι ενος φιλο μου΄ζουσε γιαπωνια.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#89 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 31 July 2010 - 19:58

Οταν εφερε στο κινητο του ο φιλος μου στο σχολειο την πρςτη μαχη Ichigo vs Grimmjow.
Μετα καθε μερα ετρωγα ολο το Spoil xD
The Suraido Project

Posted Image

#90 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 10 August 2010 - 16:20

Δεν ξέρω πως αλλά ποτέ δεν μου άρεσε, όποτε έβλεπα το Bleach σε wallpaper νευρίαζα :P το θεωρούσα πολύ βαρετό..
και σαν φανατική Ναρούτισσα δν έβλεπα κανένα άλλο shonen.. αλλά βλέποντας τόσους πολλούς να μιλάνε γι αυτό αγόρια - κορίτσια
πρόσφατα είπα να δώ ένα επεισόδιο !!
Από το πρώτο κιόλας κόλλησα!!!

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.