Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

When and how u started "Bleach"?

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#106 Inka-chan

Inka-chan

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 22 December 2010 - 23:13

Με το πρότεινε ένας φίλος...!!!

#107 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 22 December 2010 - 23:44

Πηγα μια επισκεψη για πρωτη φορα σε εναν φιλο και μου το προβαλε τοτε το 35 επεισοδιο ετσι για πλακα....και τοτε ξεκινησε ο μεγαλος ερωτας ....:awww:και η συλλογη ολον τον επεισοδιον..τα εχω ΟΛΑ.
Posted Image

#108 pi77of

pi77of

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 23 December 2010 - 03:12

φέτος όταν τελειωσαν οι πανελλήνιες σκέφτηκα να επιβραβεύσω τον εαυτό μου αρχίζοντας ένα τεράστιο anime (κόντευε τα 300 επεισόδια τότε) λιώνοντας όση ώρα τραβάει η ψυχή μου :dazed::kill4u:

#109 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 posts
  • LocationZografou

Posted 18 January 2011 - 00:41

οταν το ειχα ξεκινησει ηταν στο arrancar arc νομιζω ... μου ελεγε ενας φιλος μου οτι ειναι τελειο και γι'αυτο και το ξεκινησα

Edited by MangekyouSharingan97, 28 January 2011 - 02:15.

"I am lightning . The rain transformed ."

#110 D.Dream

D.Dream

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 13 February 2011 - 23:40

Εγώ Bleach άρχισα να βλέπω όταν είδα ένα ΑΜV στο Youtube Ichigo εναντίον Byakuya από τότε κόλλησα το 2007-2008 είχε μπει ήδη στο Arrancar Arc από όσο θυμάμαι.

#111 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 14 February 2011 - 00:42

εγώ παραδέχομαι ότι αντιστάθηκα αρκετά.
μάλιστα παιζει και την μοναδική φορα που ειπα να σβήσω κάτι από τον υπολογιστή μου ,να ήταν από το bleach!
και αφού το έσβησα ...μετά από καιρό... πριν μια βδομάδα ... τελείως τυχαία ...ενώ έψαχνα στο yοu tube κάτι άσχετο...άρχισα να το βλέπω.
Δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω πως.
Η αλήθεια είναι πως είχα διαβάσει μια σύνοψη του πρώτου επεισοδίου και δεν καταλαβα απολύτως τίποτα και έτσι είπα να δω το πρώτο για να καταλάβω τι ακριβώς ενοούσε η ιστοσελίδα.
Μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία..
όπως καταλαβαίνεται δεν έχω δει ακόμα πέρα από το 30 επεισόδιο.
Posted Image

#112 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 14 February 2011 - 23:10

εγώ περισυ το καλοκαιρι τ καλοκαιρι

#113 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 16 February 2011 - 19:26

δουλεια δεν ειχε ο διαβολος...
εγω δεν θυμαμαι ποτε ακριβως...νομιζω περσι...σηκωσα πυρετο...και ημουν ταυλα στο κρεββατι για 4 μερες...η τηλεοραση δεν ειχε τιποτα, ειχα βαρεθει την ζωη μου οποτε λεω "εε και δεν ξεκιναω αυτην την Χλωρινη που εχουν λυσσαξει ολοι οτι ειναι καλη?"
εεε και μεχρι να γινω καλα ειχα διαβασει γυρω στα 300 κεφαλαια....
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#114 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 17 February 2011 - 08:43

Την προυγουμενη εβδομαδα!!!
Μου πηρε 6 μερες αλλα τα ειδα όλα!!!!!!! :riiight:
Posted Image

#115 Sh4dowmaN

Sh4dowmaN

Renzor

• Members
  • 13 posts

Posted 20 February 2011 - 03:20

Πριν 3-4 χρονια, μου είχαν πει για το anime απλά δεν έτυχε να το ξεκινήσω ώσπου μια μέρα αρρώστησα πολύ (μια βδομάδα άρρωστος ήμουν αν θυμάμαι καλά) και κάθισα είδα ότι ep είχε βγει μέχρι τότε
FUKOU-DA:uhh:Posted Image

#116 toni

toni

Toni

• Members
  • 50 posts

Posted 20 February 2011 - 10:06

Από ότι θυμάμαι όταν με το καλό είχα τελειώσει το One Piece(σε επεισόδια) μου το πρότεινε ένας φίλος μου και από κει και έπειτα κόλλησα και με αυτό!!!!!!!
Posted Image

#117 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 February 2011 - 12:45

Well, από οτι καταλαβαινω διαβαζοντας εδω, πρεπει να είσαι άρρωστος για να δεις bleach :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Σοβαρά τώρα, εγώ το ξεκινησα πριν 3-4 χρόνια που έψαχνα αφορμές να μην κάνω την πτυχιακή μου γιατι βαριόμουνα.

stasou%2520mygdala.jpg

#118 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 27 February 2011 - 01:04

Πριν από χρόνο + καθώς διάβασα την ιστορία , είδα και στο Youtube κάποια AMVs και μου φάνηκε αρκετά cool ! :D :riiight:

Spoiler:

Posted Image

#119 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 28 February 2011 - 16:15

το 2010 το ξεκίνησα, το πρώτο anime που είδα ήταν το evangelion, όμως ήθελαν να δω και ένα με μάχες οπότε ξεκίνησα το bleach και πωρώθηκα, ειδικά στο soul society arc. Μέσω του bleach μπήκα στον κόσμο των anime και manga.

#120 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 16:31

Το έμαθα από έναν φίλο μου και ήταν το 4 κατά σειρά που είδα(μετά απο Naruto-One Piece και Death Note)Απ'την αρχή δεν με τρέλανε,αλλά στην συνέχεια πήρε μια θέση στο top 10 μου(Πολύ αργότερα βέβαια)
Όταν το ξεκίνησα ήταν στο arrancar arc και πιο συγκεκριμένα στην μάχη Ichigo-Grimmjow(την τελική μάχη λέω).
Posted Image