Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

When and how u started "Bleach"?

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#91 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 13 August 2010 - 08:25

Ξεκίνησα με One Piece, αλλά αφού το τερμάτισα έψαχνα άλλα anime να βλέπω... Είδα Death Note, ξεκίνησα Fairy Tail, δοκίμασα Rave Master... Και μετά είπα να τσεκάρω αυτό το Bleach, που το άκουγα παντού (και έκανα εμμετό). :puke:

Είδα τα πρώτα επισόδεια, με την ελπίδα να το βαρεθώ σύντομα και να ξεκινήσω κάποιο άλλο, αλλά τελικά μου άρεσε, το βρήκα ενδιαφέρον και ανυπομονούσα να δω την συνέχεια.
Posted Image

#92 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 13 August 2010 - 10:03

Εγω παλι βαριομουν να το ξεκινησω ενω ηξερα οτι ηταν γαματο μιας και ειναι 200+ επ παρολα αυτα μια μερα που βαριμουν τοσο πολυ ξεκινησα και κολλησα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#93 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 August 2010 - 10:52

A friend of mine αρχιζε να το βλεπει επειδη ειχε θεματολογια με shinigami (που εδω που τα λεμε μονο shinigami που δεν ειναι) και ειπα να το αρχισω και εγω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#94 georgedmi

georgedmi

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 18 August 2010 - 01:30

Μου το προτεινε ενας φιλος που ειναι πορωμενος με το bleach

#95 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 18 August 2010 - 02:19

εμενα μου το προτεινε ο φιλος μου o Omikane ο οποιος δεν το χε δει (FAIL:joyful:) και ενω ειχα τελειωσει ολα τα ep. του One piece Που χαν βγει αποφασισα να αρχισω να βλεπω το bleach επειδη βαριομουν...θυμαμαι ειχε φτασει μεχρι τα arrancar..
Simply addicted to japan...

Posted Image

#96 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 18 August 2010 - 13:16

Ας ποσταρω κ εγω την ιστορια μου.
Ηταν καλοκαιρι του 2007 κ μολις ειχα βαλει συνδεση adsl.Ηξερα τοτε στο περιπου τι ειναι τα ανιμε κ ηθελα να ασχοληθω περεταιρω.Δεν ηξερα με ποιο ανιμε να αρχισω.Συνεχως ομως στο διαδικτυο εβλεπα αυτον τον τυπο με το πορτοκαλοχρωμο μαλλι κ το "μπουγατσομαχαιρο".Απο περιεργεια,διαβασα λιγο την υποθεση κ μου αρεσε.Θυμαμαι οτι ειχα πει θα δω μονο 2-3 επεισοδια κ κατεληξα να δω 20 μαζεμενα:OMG3:
Και φυσικα μετα απο αυτο,το προτεινα κ στον φιλο mishira nu nin.

Υ.Γ Το ειχα δει μεχρι κ το τελος του Soul Society arc,usotsuki!
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#97 Lady_Vamp

Lady_Vamp

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 08 September 2010 - 13:39

Πριν κάνα μήνα νομίζω το άρχισα επειδή με έπρηξαν να το δω. Τελικώς κόλλησα. :Ρ

#98 NickNaruto

NickNaruto

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 September 2010 - 13:44

Εγώ αρχισα να βλεπω οταν τελειωσα τον Naruto μου ειπε ενας φιλος να δω Bleach και μετα....πωρωθηκα...χΔ

#99 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 08 September 2010 - 22:00

Το Bleach ηταν το πρωτο anime που ειδα και ειχα φαει τρελη πορωση.Αυτο ηταν η αρχη για να ξεκινησω μια anime life χαχα τεσπα μονος μου το ανακαλυψα βλεποντας κατι βιντεακια στο youtube.:canthelp:
Posted Image-I am Justice-

#100 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 14 September 2010 - 23:56

1 φορα ειδα οταν ημουν αγγλια..καπου στο 2006.
φυσικα συνεχιζω να βλεπω εως κ σημερα φανατικα
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#101 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 13 December 2010 - 14:23

Εγώ ξεκίνησα στα 9-10 μου με τον αδερφό μου...στο τέλος ο αδερφός μου το βαρέθηκε αλλά εγώ συνέχισα να βλέπω :P .

#102 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 13 December 2010 - 16:22

Ένα παιδί μου το έδωσε για να δω μόνο τα 10 πρώτα επεισόδια για πλάκα. Μετά κόλλησα και καταλαβαίνετε... :)

Και αν θυμάμαι καλά ήταν Μάρτιος 2009.
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#103 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 13 December 2010 - 20:38

έβλεπα OP,αλλά τα επεισόδια μου τα έδινε ένας φίλος μου που του άρεζε και το μπλιτς..μια μέρα μου είπε πως αν θέλω άλλα επεισόδια θα έπρεπε να ξεκινήσω το μπλιτς..το ξεκίνησα μωρέ,πήγα ως το 14 ή 15 και το σταμάτησα...προσπάθησα και 2η φορά...πήγα ως το 9...την 3η ως το 2 ή το 3...

Posted Image

#104 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 13 December 2010 - 20:47

Το Bleach ηταν το πρωτο anime που ειδα και ειχα φαει τρελη πορωση.Αυτο ηταν η αρχη για να ξεκινησω μια anime life χαχα τεσπα μονος μου το ανακαλυψα βλεποντας κατι βιντεακια στο youtube.:canthelp:

Ακριβως το ιδιο ομως.. XD

Posted Image

#105 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 22 December 2010 - 22:59

Ήταν πριν 2 χρόνια περίπου....έβλεπα Ουαν Πις και μύησα κι έναν φίλο μου στα ανιμε (ειδε ολο το OP σε ενα μηνα 0_0). Μετα αυτος αρχισε Μπλιτς. Καποια στιγμη πορωθηκε τοσο που το θεοποιησε και προσπαθουσε να με αναγκασει να δω. Με επρηξε πολυ. Ειδα με το ζορι το πρωτο επ. 2 φορες. Τελικα περσι τετοιες μερες (παραμονη Χριστουγεννων για την ακριβεια :P) βρηκα τον πρωτο τομο , τον πηρα και τελικα λιγο καιρο μετα αφου πηρα τους 7 πρωτους καηκα και ξεκινησα να βλεπω το ανιμε(θεοποιοντας το αρκετα πολλες φορες) αλλα τελικα ειναι μια μαπα :Ρ

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36