Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ήταν σωστή απόφαση η ενασχόληση σας με Anime & Manga;


  • Please log in to reply
134 replies to this topic

#16 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 01 July 2008 - 09:41

Πιστευωοτι η επιλογη μου να βλεπω ανιμε ηταν ολοσωστη!Εβλεπα ανιμε απο μικρη, αλλα δεν ηξερα οτι λεγονταν ανιμε.Οταν πηγα 13 χρονων αγορασα το akasuki.Ετσι καταλαβα οτι το akasuki ηταν αυτο που πραγματηκα εψαχνα.Αρχησα να μαθαινω τι ειναι τα ανιμε τι ειναι τα μανγκα.Ξετρελαθηκα απο την πρωτη στιγμη!Υστερα αγορασα το manga no sekai,οπου εμαθα πληροφοριες για μανγκακα,για το λεξιλογιο τον μανγκα και των ανιμε.Εμαθα για τα πιο δημοφιλη ανιμε και ειχα πωροθει τρελα θελοντας να δω το καθενα!!Οταν το akasuki σταματησε να κυκλοφορει αγορασα το princess Ai και υστερα στο mall αγοραζα το fruits basket και το jubasa chronicles.Αργοτερα βαλαμε internet και αρχησα να βλεπω anime online.Μεχρι στιγμης εχω δει γυρω στα 50 ανιμε αλλα συνεχιζω(το θεμα ειναι οτι τα τελευταια ανιμε που βγαινουν τα θεωρω μ@λ@κιες).Διαβαζω μανγκα online.Πιστευω οτι τα ανιμε με βοηθησαν πολυ στο να αναπτυξω την φαντασια μου πιο πολυ και με παρωτρηναν στο να γραφω ιστοριες.Επισης με βοηθησαν παρα πολυ με τα αγγλικα μου!Βλεποντας τα fansubs και τα fundubs εμαθα πολλες αγγλικες λεξεις και εμαθα να μεταφραζω, καθως επισης εμαθα και πολλες Ιαπωνικες λεξεις μεσα απο τα ανιμε.Με βοηθησαν και στο σχεδιο παραπολυ!Ειδικα στο σχεδιασμα της ανατομιας του σωματος.Τωρα ελπιζω να συνεχιζω να βλεπω ανιμε, οπως επισης ελπιζω να ερθουν ανιμε στην Ελλαδα με σοβαρη μεταφραση, και ευχομαι να παρω τα πτυχια των αγγλικων ωστε να μαθω Ιαπωνικα ετσι για την πλακα μωρε! ^_^

Edited by Animesuki, 01 July 2008 - 09:47.


#17 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,653 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 July 2008 - 12:36

ANIME

It's cheaper than socializing.

:thatsit:


2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#18 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 01 July 2008 - 12:42

Επισης με βοηθησαν παρα πολυ με τα αγγλικα μου!Βλεποντας τα fansubs και τα fundubs εμαθα πολλες αγγλικες λεξεις και εμαθα να μεταφραζω, καθως επισης εμαθα και πολλες Ιαπωνικες λεξεις μεσα απο τα ανιμε.


Και εμένα με έχουν βοηθήσει να κρατήσω τα Αγγλικά μου σε καλό επίπεδο, (όχι ότι ήταν χάλια πριν, απλά τα funsubs με βοηθάνε να μην τα ξεχάσω!) και σιγά σιγά έχω αρχίσει να απομνημονεύω και κάποιες Ιαπωνικές.
Το επόμενο στάδιο για εμένα είναι να μάθω να σχεδιάζω σωστά (παιδικό μου απωθημένο!), αν και μάλλον θα τα παρατήσω πάλι, μιας και είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#19 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 July 2008 - 13:02

Χοχοχο! Καλά τα λέτε παιδιά. Σχεδόν όλα όσα είπατε ισχύουν και για εμένα. Ίσως να ποστάρω αύριο κανένα μακρυνάρι για να εξηγηθώ καλύτερα.

#20 koukouroukou

koukouroukou

    Anime Newbie

  • Members
  • 52 posts

Posted 01 July 2008 - 14:45

Εγώ πάντως γοητεύομαι απίστευτα από αυτά τα καταπληκτικά σκίτσα! Βρίσκω τους χαρακτήρες πανέμορφους στην πλειοψηφία τους!
Ακόμα και παλιά που δεν είχα ιδέα για την τέχνη του μάνγκα σκίτσου, κόλλαγα με αυτές τις ζωγραφιές. Κάτι με τραβούσε.
Αργότερα που άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά μαγευόμουν όλο και περισσότερο και απλά στο τέλος κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σε αυτό τον κόσμο πάντα ανήκα με κάποιο τρόπο αλλά δεν είχε έρθει η ώρα για να το ανακαλύψω ακόμα.

Όταν παρακολούθησα ολόκληρη σειρά, σύγχρονου anime είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου άρεσε καλύτερα και από κινηματογραφική ταινία γιατί τα συναισθήματα που μου έβγαλαν τα σκίτσα ήταν πολύ ιδιαίτερα.

Τέλος πρέπει να πω ότι έκανα και τις πιο δυνατές φιλίες της ζωής μου με κοπέλες που λατρεύουν τα anime και με έσπρωξαν σε αυτά.

Για εμένα απλά συμπληρώθηκε ένα βασικό κομμάτι από το παζλ της ζωής μου.

#21 himawarinosekai

himawarinosekai

    koko wa doko? O_o

  • Members
  • 411 posts

Posted 01 July 2008 - 15:03

Δεν ξέρω αν ήταν σωστή απόφαση, ξέρω ότι έρχεται κάποια στιγμή το βράδυ που δε θέλω να ασχοληθώ με τίποτα και προτιμώ να παρακολουθήσω κάτι, να γίνω κυρίως παθητική εν ολίγοις. Παλιότερα έβλεπα ταινίες. Τα άνιμε εμφανίστηκαν ακριβώς τη στιγμή που είχα μπουχτίσει με τον κινηματογράφο.


Από κει και πέρα, για να μην ξεχνιόμαστε, θεωρώ λάθος να μην έχει κανείς χόμπι, δηλαδή άλλα ενδιαφέροντα πέρα απ' τα άνιμε. Και το θεωρώ λάθος γι' αυτόν τον ίδιο. Η παθητική φανατική έκθεση σε οποιοδήποτε ξένο δημιούργημα οδηγεί σε παραπάνω παθητικότητα. Και η παθητικότητα όπως και να την δεις είναι χάσιμο χρόνου και αδυνατίζει τον εγκέφαλο.:try:

#22 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 July 2008 - 21:46

Από μικρό μου αρέσανε πολύ τα κόμιξ και τα κινούμενα σχέδια. Δεν υπάρχει Μικυ Μάους ή Ποπάυ ή Λούκι Λουκ ή πόσα άλλα που να μη ξεκοκάλισα μέχρι τελευταίας ρανίδας. Αυτός είναι και ο λόγος που έγινα και χομπίστας σκιτσογράφος. Αν δεν είχα ποτέ μου ασχοληθεί με τα ανιμέ, πολύ απλά τα σκίτσα μου θα ήταν μόνο μασκοφόροι με μπέρτα και τα σενάρια μου άθλιες ιστορίες με ρηχούς κακοποιούς και ιδεαλιστές ήρωες. Με πολύ λιγότερη φαντασία, ποικιλία και βάθος.

Το αν διέφερε ο χαρακτήρας μου, γενικώς το κόβω να ήμουνα πιο αμερικανάκι σε διάφορες απόψεις. Θα ήμουνα μανιχαϊστής του κερατά αφού ποτέ μου δεν θα μάθαινα για τις άπω ανατολικές θρησκείες από αγάπη για τα ανιμέ. Και σίγουρα θα ήξερα και θα διάβαζα πολλά περισσότερα αγγλικά ή αμερικάνικα άρθρα και βιβλία αντί για Ιαπωνικά. Κοινώς, θα ήμουν πιο βλάκας και χάφτας από την πολύ αμερικάνικη προπαγάνδα και τον ψευτο-πουριτανισμό των δυτικών σειρών.

Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα. Μου αρέσει να ξεχωρίζω από τις μάζες. Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο ή ριάλιτυ ή κουτσομπολίστικα, όπως το 99% των Ελλήνων. Και μου αρέσει. Hell, εδώ ακόμα και με τους περισσότερους στο φόρουμ έχω διαφορετική άποψη. Και μου αρέσει.

Αν θα τα κόψω μεγαλώνοντας, δεν το νομίζω. Μπορεί καθώς περνάνε τα χρόνια να βλέπω όλο και λιγότερα γιατί θα έχω λιγότερο ελεύθερο χρόνο και θα βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεχάσω, ούτε θα σταματήσω να χρησιμοποιώ διάφορα παραδείγματα προς αποφυγή τους στην ζωή μου.

#23 zweistein

zweistein

    ¢razÿ supεR Sнøø†εR

  • Members
  • 528 posts

Posted 01 July 2008 - 23:17

δεν υπάρχει σωστη ή λάθος επιλογή/απόφαση για ένα θέμα.
η ανθρώπινη σκέψη κ τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν αν είναι καλό ή κακό.
εγώ το anime το γουστάρω πάρα πολύ. ειμαι addicted αλλά όχι τρελά. ως αποτέλεσμα μπορεί να καώ για ώρες βλέποντας επισόδεια, ή διαβάζοντας manga. αλλά γνωρίζω ποια ειναι τα όριά μου ώστε να προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο κ σε άλλα όλα όσα ειναι σημαντικά για μένα.
ναι, πιστεύω ότι επιβαρύνω κακώς το σώμα μου όταν κάθομαι να δω anime σαν καμένος μέχρι τις 3 το πρωι, και ειναι κακό να πέρνω πολύτιμο χρόνο απο το διάβασμα μου για τον ίδιο λόγο. γι'αυτό όταν βλέπω ότι ξεπερνάω το μέτρο κοιτάζω να χαλαρώνω. γιατί μετά αν αφήσεις κάτι να σε απορροφήσει τόσο καταντάς μονόπλευρος κ μονόχνοτος. ίσος μετά να έχεις κ προβλήματα με το πόσο συχνά βγαίνεις με τους φίλους σου ή θέματα επικοινωνίας με την (ενίοτε) σοβαρή σχεση σου. ακόμα κ η φαντασία σου ή τα γούστα σου μπορούν να επιρεαστούν.


αυτό π θέλω να πω ειναι. ναι ειναι σωστη επιλογή όπως για κάθε ευχάριστο χομπι. αρκεί να έχουμε παν μέτρον άριστον. γιατί η υπερβολή δεν έκανε ποτέ καλό.

#24 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 July 2008 - 00:17

Πως φαντάζεστε ότι θα ήταν η ζωή σας τώρα αν δεν είχατε ασχοληθεί ποτέ με anime & manga;


Κάποιες επιλογές για τις σπουδές μου που πήρα ήταν με βάση την αγάπη μου για αυτό το τομέα, οπότε πιστεύω ότι η ζωή μου θα ήταν λίγο διαφορετική, για το καλύτερο ή το χειρότερο.

Θα είχατε επίσης διαφορετική προσωπικότητα ως αποτέλεσμα;


Όχι, απλά θα έβρισκα άλλο τρόπο να εκφράσω ότι νιώθω.

Kαι τέλος θα προτιμούσατε να μην είχατε ασχοληθεί ποτέ με αυτά λόγο αυτών των πιθανών αλλαγών που θα είχε η ζωή σας ή όχι;


Μα αυτές τις πιθανές αλλαγές, όποιες και αν είναι, δεν είμαι σε θέση να τις γνωρίζω, οπότε δεν μπορώ να έχω και την απάντηση κιόλας.

Απο εκεί και πέρα, να πώ και αυτό: δεν ξέρω αν υσχίει, αλλά υποθέτω ότι με κάτι που μας ευχαριστεί δεν επιλέγουμε να ασχοληθούμε, με την ένοια ότι καθόμαστε να το σκεφτούμε και να το πάρουμε απόφαση, αλλά βγαίνει απο μόνο του. Οπότε μάλλον και το ίδιο το θέμα αρχίζει κάπως λάθος ;)
Posted Image

#25 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 02 July 2008 - 01:20

Εγω ασχολιθηκα με τα ανιμε απο μικρος, και συνεχιζω μεχρι τωρα, αν και τα παραταω κατα περιοδους. Υπαρχουν περιοδοι που μολις ξυπναω βλεπω ανιμε, και αλλοι που δεν βλεπω καθολου ανιμε επειδη εχω να ασχολιθω με κατι αλλο. Παρολα αυτα παλι θα δω ανιμε μετα απο καποιο καιρο. Αλλα πιστευω πως θα τα παρατησω τελειως σε μερικα χρονια. Δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι πιστευω. Αλλαγες στη ζωη μου ειναι πολυ μικρες. Το κακο ειναι με το σχολειο, που δεν μπορω να συγκεντροθω, επειδη σκεφτομαι τι θα γινει στη σειρα που παρακολουθω εκεινη τοτε. Τα καλα ειναι οι συγκινησεις, εστω και αυτες οι μικρες που εχω νιωσει μεσω αυτων, και το νοημα που περνανε πολλα απ αυτα.

#26 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 02 July 2008 - 01:40

Συμφωνω με τον laraska οτι απλα μεγαλωσαν την φαντασια μου αλλα δεν με αλλαξαν πολυ,παρ ολα αυτα ηταν/ειναι ακομη μια ευχαριστη εμπειρια...

Παρ οτι εχω στο μυαλο μου καποιες συγκεκριμενες σειρες ανιμε να δω και μετα σκεφτομαι να κοψω το ειδος(ειμαι πιο πολυ σινεφιλ γενικως) εκτος απο μερικες πολυ καλες σειρες που θα βγουν μελλοντικα(αν και η λιστα με τις σειρες που θελω να δω τωρα ολο και μεγαλωνει!!:terror2:),απανταω και σ'αυτο που ρωτας απο κατω...

Να και ένα άλλο ερώτημα.Πιστεύετε ότι καθώς "μεγαλώνετε" θα κόψετε τα anime & manga επειδή "ωριμάσατε" ή για κάποιο άλλο λόγο, ή μόνο και μόνο μια τέτοια σκέψη είναι γελοία.Εγώ σίγουρα δεν θα τα κόψω ποτέ γιατί δεν βλέπω κανέναν λόγο να το κάνω και δεν έχω τον ίδιο ψεύτικο ορισμό της λέξης "ωριμότητα" με την πλειοψηφία του πλανήτη.


Οπου συμφωνω μαζι σου...

Ειμαι τις αποψης "κανε οτι θες εφ οσων δεν ενοχλεις τον αλλο"

Δεν μ'ενδιαφερει αν κατι θεωρειται "ωριμο" ή οχι,μ'ενδιαφερει να αρεσει σε μενα...τπτ αλλο...

Αν ειναι κατι που θεωρειται "ταμπου" με τους γυρω μου(οικογενεια/φιλοι)πολυ απλα θα το κανω στις ελευθερες ωρες μου,μονος μου...

(και η ενασχοληση με τα ανιμε εμπιπτει σ'αυτη την κατηγορια)

Αλλωστε κι εσυ Cassiel για να βλεπεις One Piece στα 24 σου θα χεις ακουσει αρκετα πιστευω,αλλα δεν σε σταματησαν απ οσο βλεπω!!:P

#27 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 02 July 2008 - 11:38

Διάβασα όλες τις απαντήσεις σας και ένα πράγμα έχω να πω.Wow!!!Έχετε ωραίες απόψεις όλοι σας:thatsit:.

Και στο μελλον; Με βλεπω να καθομαι μαζι με τα παιδια/εγγονια και να βλεπω ακομα.


Και εγώ κάτι τέτοιο ελπίζω:blingeye2:.

Αν δεν είχα αρχίσει τότε, θα άρχιζα τώρα που βγάζει τίτλους η Anubis κι έχουν φέρει ανιμέ στο Fnac. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην κολλήσω. It was destiny.


Τι είναι το Fnac:hmmm:;

Οταν πηγα 13 χρονων αγορασα το akasuki.Ετσι καταλαβα οτι το akasuki ηταν αυτο που πραγματηκα εψαχνα.Αρχησα να μαθαινω τι ειναι τα ανιμε τι ειναι τα μανγκα.Ξετρελαθηκα απο την πρωτη στιγμη!


Και εσύ και η Maya-chan με το Akasuki ξεκινήσατε δηλαδή. Έπιασε τόσο τελικά απ’ότι φαίνετε η προσπάθεια τότε που έκαναν:joyful:.

Και εμένα με έχουν βοηθήσει να κρατήσω τα Αγγλικά μου σε καλό επίπεδο, (όχι ότι ήταν χάλια πριν, απλά τα funsubs με βοηθάνε να μην τα ξεχάσω!) και σιγά σιγά έχω αρχίσει να απομνημονεύω και κάποιες Ιαπωνικές.
Το επόμενο στάδιο για εμένα είναι να μάθω να σχεδιάζω σωστά (παιδικό μου απωθημένο!), αν και μάλλον θα τα παρατήσω πάλι, μιας και είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως!


Σχετικά με το θέμα των αγγλικών κ.τ.λ. στην περίπτωση για μένα ήταν ήδη αργά για να βοηθήσουν καθώς είχα ήδη τερματίσει άπειρα αγγλικά RPGs ως την στιγμή που μπήκα πραγματικά στα anime και οποιαδήποτε περεταίρω βοήθεια ήταν πλέον αμελητέα. Και εγώ θα ήθελα να μπορέσω κάποτε να σχεδιάζω έτσι αλλά απλά μου λείπει ο χρόνος για να ασχοληθώ όπως και με πολλά άλλα και μπορεί απλά να μην έχω ότι χρειάζεται για να το πετύχω εν τέλει:uhh:.

ANIME

It's cheaper than socializing.



Όχι αν τα παίρνεις αυθεντικά όμως:wis:.

Όταν παρακολούθησα ολόκληρη σειρά, σύγχρονου anime είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου άρεσε καλύτερα και από κινηματογραφική ταινία γιατί τα συναισθήματα που μου έβγαλαν τα σκίτσα ήταν πολύ ιδιαίτερα.

Τέλος πρέπει να πω ότι έκανα και τις πιο δυνατές φιλίες της ζωής μου με κοπέλες που λατρεύουν τα anime και με έσπρωξαν σε αυτά.

Για εμένα απλά συμπληρώθηκε ένα βασικό κομμάτι από το παζλ της ζωής μου.


Ναι όλοι πιστεύω αυτό νιώσαμε όταν είδαμε το πρώτο μας anime (με σενάριο).Σχετικά με τις φιλίες τι καλύτερο από το να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα τέτοια, που εμπεριέχουν και ένα βαθύτερο συναίσθημα, πώς να το πω, όπως τα anime & manga:ureshii:.

Από κει και πέρα, για να μην ξεχνιόμαστε, θεωρώ λάθος να μην έχει κανείς χόμπι, δηλαδή άλλα ενδιαφέροντα πέρα απ' τα άνιμε. Και το θεωρώ λάθος γι' αυτόν τον ίδιο. Η παθητική φανατική έκθεση σε οποιοδήποτε ξένο δημιούργημα οδηγεί σε παραπάνω παθητικότητα. Και η παθητικότητα όπως και να την δεις είναι χάσιμο χρόνου και αδυνατίζει τον εγκέφαλο.


Ηθικό δίδαγμα. Καλά είναι οπότε να παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια:riiight:. Πλάκα κάνω:himitsu:. Τώρα με αυτό που είπες δεν ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω. Σημασία έχει πόσο σε επηρεάζει αυτό το ένα χόμπι και πόσο επιδρά στην ζωή σου. Στην δικιά μου θα έλεγα σχεδόν καθόλου. Πως εννοείς την λέξη «παθητικότητα»; Δηλαδή να κάθετε σε μια γωνία να ασχολείται non stop μόνο με ένα χόμπι και να μην μπορεί να λάβει αποφάσεις και να δράσει όταν επιβάλλετε μήπως;

Το αν διέφερε ο χαρακτήρας μου, γενικώς το κόβω να ήμουνα πιο αμερικανάκι σε διάφορες απόψεις. Θα ήμουνα μανιχαϊστής του κερατά αφού ποτέ μου δεν θα μάθαινα για τις άπω ανατολικές θρησκείες από αγάπη για τα ανιμέ. Και σίγουρα θα ήξερα και θα διάβαζα πολλά περισσότερα αγγλικά ή αμερικάνικα άρθρα και βιβλία αντί για Ιαπωνικά. Κοινώς, θα ήμουν πιο βλάκας και χάφτας από την πολύ αμερικάνικη προπαγάνδα και τον ψευτο-πουριτανισμό των δυτικών σειρών.


Δεν έχουμε μελετήσει όλοι μας τις έννοιες που αναφέρεις οπότε τουλάχιστον εμένα με έχεις χάσει κάπου σε κάποια σημεία αν και καταλαβαίνει κανείς την γενική ιδέα που θέλεις να εκφράσεις. Μην κάνεις όμως ανάλυση αυτών των όρων εδώ. Μου τα λες σε καμιά παραλία στο Λιτόχωρο:bath:. Και offtopic * χρόνια πολλά για την γιορτή σου βρε, μιας και δεν σε βρήκα πουθενά Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες:nod:!!! * offtopic.

ναι, πιστεύω ότι επιβαρύνω κακώς το σώμα μου όταν κάθομαι να δω anime σαν καμένος μέχρι τις 3 το πρωι, και ειναι κακό να πέρνω πολύτιμο χρόνο απο το διάβασμα μου για τον ίδιο λόγο. γι'αυτό όταν βλέπω ότι ξεπερνάω το μέτρο κοιτάζω να χαλαρώνω. γιατί μετά αν αφήσεις κάτι να σε απορροφήσει τόσο καταντάς μονόπλευρος κ μονόχνοτος. ίσος μετά να έχεις κ προβλήματα με το πόσο συχνά βγαίνεις με τους φίλους σου ή θέματα επικοινωνίας με την (ενίοτε) σοβαρή σχεση σου. ακόμα κ η φαντασία σου ή τα γούστα σου μπορούν να επιρεαστούν.


Πρόβλημα θα έχεις αν αυτά τα άτομα δεν ασχολούνται με τα χόμπι σου και είναι στενόμυαλα για να αποδεχτούνε κάτι διαφορετικό, έστω και απλά με μια αναφορά του χόμπι σου, χωρίς να προσπαθείς καν να τα «προωθήσεις» σε αυτούς. Ευτυχώς δεν γνώρισα πολλά τέτοια άτομα ακόμα, πράγμα που είναι περίεργο, εκτός αν κλασικά φοβούνται να πούνε την άποψη τους για να μην προσβάλουν:yellowcard:.

Αλλωστε κι εσυ Cassiel για να βλεπεις One Piece στα 24 σου θα χεις ακουσει αρκετα πιστευω,αλλα δεν σε σταματησαν απ οσο βλεπω!!


Μπα δεν έχω ακούσει τίποτα. Όσοι το ξέρουν το έχουν αποδεχθεί προ πολλού. Και τι είναι αυτό που είπες:oo:;Το One Piece παιδικό:oo:!;!;!; (χέρι χέρι με το αντίστοιχο θέμα). Ύβρις:redcard2:!!! Joking:hahaha:. Τέλος πάντων έχω δει πολύ πιο παιδικά στα 24 μου να είσαι σίγουρος. Αλλά κάποια στιγμή βαριέσαι και θέλεις μόνο τα πραγματικά καλά. Μόνο χρόνος δεν υπάρχει. Και όταν είσαι και gamer δεν γίνετε τίποτα:emptyonexg1:.

Edited by Cassiel, 02 July 2008 - 11:43.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#28 endless_inspiration

endless_inspiration

    Anime Professional

  • Members
  • 535 posts

Posted 02 July 2008 - 20:33

η αποφαση μου να βλεπω anime και να διαβαζω manga ηταν ολοσωστη....δεν το εχω μετανιωσει!!!:wooi2:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'


#29 serenity_chan

serenity_chan

    ~anime is life~

  • Members
  • 45 posts

Posted 02 July 2008 - 21:55

δεν μετανοιωσα κα8ολου που αρχισα να βλεπω ανιμε! η αλη8εια ειναι οτι ουτε καν ειχε περασει αυτο απο το μυαλο μου. τα ανιμε ειναι κομματι της ζωης μου οσο κουφο και αν ακουγεται σε μερικους. δεν βλεπω μια σειρα απλως για να την βλεπω, αλλα δενομαι με αυτη. φυσικα, αν τυχει και μου αρεσει πολυ μια σειρα(πχ. one piece, naruto) λιωνω πρωι βραδυ, ευτυχως η παρεα μου ειναι και αυτη animefans ετσι δεν υπαρχει προβλημα:joyful::ureshii:
Posted Image

#30 cheery girl!

cheery girl!

    amuto lover!

  • Members
  • 91 posts

Posted 02 July 2008 - 22:48

Η ενασχοληση μου με τα animes (μιας και manga δεν πολυδιαβαζω) ηταν ιδιαιτερα κερδοφορα....!!!!Τα animes μπορω να πω μου εφεραν πολυ μεγαλη εμπμνευση και ιδεες για τις μινι-ιστοριουλες που γραφω....ακομα,ειναι ενας ακρως χαλαροτικος και εποικοδομιτικος τροπος να περνας τον ελευθερο σου χρονο...τα animes σε ταξιδευουν....με ενα τροπο μοναδικο!Κι εμενα πολυ μ'αρεσει αυτο το ταξιδι!
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........