Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση


  • Please log in to reply
2501 replies to this topic

#46 ichigo13

ichigo13

    trelos CSDas

  • Members
  • 995 posts

Posted 01 July 2008 - 01:52

Βασικά βρήκα αυτό το videακι με το πρώτο opening από one piece στα γερμανικα και θέλω κάποιος που ξέρει την γλώσσα να μου πει αν του άρεσε ή όχι και τι λέει το τραγούδι!Πάντως φένεται αρκετά καλό σε σχέση με άλλα openings άλλων χώρων όπως π.χ. της Αμερικής ή της Ελλάδας

[media]http://www.youtube.com/watch?v=98bs902oLk4[/media]

Edited by ichigo13, 01 July 2008 - 13:43.

Posted Image

#47 RiDeLub

RiDeLub

    - ΡίΝΤεΛουμπ -

  • Members
  • 1,010 posts

Posted 02 July 2008 - 13:27

Εφόσον και αυτοί που τώρα αρχίζουν/σαν το OP έχουν ακούσει το We Are , είπα να βάλω μια άλλη version.

Είναι μια εκτέλεση από Ιαπωνικό late show. Λέγεται "Idoling We Are"

Απολαύστε

[media]http://uk.youtube.com/watch?v=qrOSUXg8Qz0[/media]


So-so τραγουδάκι, αλλά έχει την φάση του, έχει ωραία κοριτσάκια και κανα-δυό απ' αυτές έχουν ωραία φωνή.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image


#48 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 02 July 2008 - 23:55

Εφόσον και αυτοί που τώρα αρχίζουν/σαν το OP έχουν ακούσει το We Are , είπα να βάλω μια άλλη version.

Είναι μια εκτέλεση από Ιαπωνικό late show. Λέγεται "Idoling We Are"

Απολαύστε

[media]http://uk.youtube.com/watch?v=qrOSUXg8Qz0[/media]So-so τραγουδάκι, αλλά έχει την φάση του, έχει ωραία κοριτσάκια και κανα-δυό απ' αυτές έχουν ωραία φωνή.


Οχι σαν το original αλλα οντως ειχε τις στιγμες του..μ'αρεσε!!

Άσχετο
ρε παιδιά ένα επεισόδιο την εβδομάδα, έλεος
ας βάλουνε 3-4 μπας και χορτάσουμε καθόλου.
Με το που κάθεσαι να το δεις έχεις σηκωθεί. :(
Τέλιωσα να βλέπω το one piece ότι έχει βγει και τώρα που περιμένω ένα την
εβδομάδα μου κακοφαίνεται.... :P


Καλως ηρθες στο club...ολοι την παθαμε ετσι...

Δες κανα αλλο ανιμε και θα δεις που ουτε θα το λογαριαζεις ποτε βγαινει τo one piece...

Κι εγω ετσι την επαθα αλλα τωρα ειναι πανω απο 1 μηνα που δεν βλεπω One Piece και εχω συγκεντρωσει μπολικα επεισοδια...δες κανα αλλο ανιμε,υπαρχουν πολλα καλα...

Ξεχωρηστο σιγουρα το OP αλλα οχι μοναδικο...;)

(και μιλαει μεγαλος φαν της σειρας..δεν την ξεχασα,την βλεπω ακομη οπως και στην αρχη,απλως βρηκα κι αλλες ενδιαφερουσες σειρες οσο περιμενω...παντως δικαιολογημενα νιωθεις ετσι,κι εγω περασα τα ιδια στην αρχη!!)

#49 Zabimaru

Zabimaru

    ワン ピース!!

  • Members
  • 860 posts

Posted 04 July 2008 - 14:51

εγω λογω τον vegapunk eixa να δω κανα τρημηνο και μαζεψα καμοια 15 επεισοδεια και χορτασα.Παντως τα σπαει και το νεο arc me ton Moria πολυ καλο και αστειο

#50 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2008 - 22:16

Χιχι.........Εγω ειμαι αρχη ακομη οποτε εχω να δω αφθονα.......Παντως απο οσο εχω δει εχει πολυ γελιο. Αν και η ατμοσφαιρα προς το παρον ειναι αρκετα πιο ελαφρια απο οτι την ειχα συνηθισει σε αλλα shonen μου αρεσει...... Μονο μια ενσταση..... Αυτος ο Usopp πρεπει να εχει σοβαρο προβλημα στο κεφαλι ε????? Να χανει πολλα λαδια. Με εκνευριζει παρα πολυ και οσο σκεφτομαι οτι η φωνη ειναι του L απο το Dn Μου ερχεται να χαρακωθω......

#51 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 07 July 2008 - 22:27

Ρε GK ελα πες τη ρε!!!

Της το λεω οτι ο Usopp πιο κει γινετε πολυ τελειος με τα αστεια κυριως και ειδικα στο 360 δειχνει οτι εγινε πιο καλος αλλα μου λεει:

Usopp Shineeeeee!!!!

{και οχι δεν θελει να λαμψει!!}

Κι εμενα δεν μ'αρεσε αυτος και η Nami αλλα πιο κει γινονται πολυ καλοι και αστειοι και οι 2...

Αλλωστε οπως λεω παντα ο Usopp υπαρχει για να παρομοιαζεται μαζι του ο θεατης,ετσι θα μασταν κι εμεις σε τετοιο πληρωμα με υπερανθρωπους...

Αλλωστε δεν πρεπει να ναι ολοι δυνατοι και ομορφοι οπως τον Zoro και τον Sanji,σε αυτο το πλοιο δεν παιζει ρολο η ομορφια ή η δυναμη(δεν λεω οτι ειπες αυτο!!:nanana:απλα το αναφερω iri-chan!)αλλα μονο το nakamaship!!

Δυνατους εχουμε πολλους αλλωστε,αλλα τοσο πλακατζηδες σαν τον Captain Usopp λιγους!!

Αντε να τον δουμε να εξελισσεται σε Βrave Warrior of the Sea!!

Ακομη θυμαμαι την στιγμη που πρωτομπηκε στο πληρωμα που...
Spoiler:


Που να δεις πιο κει που ζωγραφιζει την σημαια γελιο!!

Τελος,ο Usopp ειναι και πολυ εφευρετικος και αποδεικνυει οτι αν δεν εχεις δυναμη μπορεις να χεις μυαλο(κι ας μην το δειχνει παντα)...;)

#52 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2008 - 22:33

Tι να πω μακαρι....... Δεν ειναι οτι δεν ειναι ομορφος και δυνατος το οποιο με εκνευριζει.... Ειναι ακριβως το οτι ειναι στην κοσμαρα του..... Εμ ειναι το weakling του πληρωματος εμ θελει να γινει και καπετανιος απο πανω...... Εκει ειναι που θες να τον πιασεις να τον ταρακουνησεις και να του πεις "συνελθε καλο μου Ηelloooooo" ..... Κατα τα αλλα θελω κι εγω να πιστευω πως θα βελτιωθει η κατασταση του..... Πραγματικα το ελπιζω γιατι δεν λεει να μου κολλησει η λεξη Shine εξαιτιας του........

#53 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 07 July 2008 - 22:50

Ρεεεε,αυτο ειναι το φοβερο στον Usopp,οτι παροτι δεν ειναι δυνατος θελει να μεγαλουργησει!!

Και γι αυτο τον αγαπαμε,δες ποσα αστεια εκανε ο GK στο group,οτι ειναι καπετανιος και εχει 8000 ακολουθους!!

Και επισης στο πληρωμα ειναι ολοι ισαξιοι,κι ας ειναι αδυναμος μπορει να κανει την πλακα του σε οποιον θελει και γι αυτο ειναι ωραια...μετα με τους δικους του τροπους βοηθαει,αλα οπως και να το κανουμε ειναι τερατα οι αλλοι διπλα του και δεν μπορει να κανει πολλα...ουτε κι αυτου του αρεσει αλλα εχει και παλι ελπιδες να εκπληρωσει το ονειρο του και δεν χανει την ορεξη για αστεια...

Βεβαια προς το τελος εκανε μια χοντρη βλακεια και καλα να παθει αλλα μετα το μετανιωσε,οπως θα δεις...

Αυτα,ο GK μονο να τα δει να δω τι θα πει!!XD

#54 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 08 July 2008 - 03:31

Tι να πω μακαρι....... Δεν ειναι οτι δεν ειναι ομορφος και δυνατος το οποιο με εκνευριζει.... Ειναι ακριβως το οτι ειναι στην κοσμαρα του..... Εμ ειναι το weakling του πληρωματος εμ θελει να γινει και καπετανιος απο πανω...... Εκει ειναι που θες να τον πιασεις να τον ταρακουνησεις και να του πεις "συνελθε καλο μου Ηelloooooo" ..... Κατα τα αλλα θελω κι εγω να πιστευω πως θα βελτιωθει η κατασταση του..... Πραγματικα το ελπιζω γιατι δεν λεει να μου κολλησει η λεξη Shine εξαιτιας του........


Ι Cant Believe You Just Said That!!!:oo::oo::oo:

Πρωτα Απο Ολα,Ο Usopp Ειναι Παντα Για Την Πλακα Του,Οτι Και Να Πει ,Οτι Και Να Λεει,Ειναι Επειδη Του Αρεσει Να Κορδωνεται Με "Ψεμματα"!!!

Αυτο Το "Εμ ειναι το weakling του πληρωματος εμ θελει να γινει και καπετανιος απο πανω"LOL,Αμα Τον Πηρες Σοβαρα Τοτε Τι Να Πω...:nosey:

Ο Usopp Ειναι Φοβερος,Μαζι Με Luffy Ειναι Οι Πιο Αστειοι,Και Επισης Τον Usopp Τον Βαλανε Μονο Και Μονο Για Να Εχουν Καποιον Λιγο Πιο "Ανθρωπο" Εκει Μεσα,Το Οτι Ειναι Φοβιτσιαρης,Ειναι Πιο Πολλυ Στο Μυαλο Του,Παντα Ανταπεξελχεται Σε Τρομερες Καταστασεις,Και Δεν Ειναι Οτι Δεν Μπορει,Απλως Δεν Εχει Ακομα Το Βιτσιο Του "Θα Τα Καταφερω"Ειναι Εντελως NEGATIVE!!!(Και Οποιος Ειδε Το Τελευταιο Επεισοδιο,Θα Καταλαβε Οτι Ολα Αυτα Ειναι Στο Μυαλο Του!!)

Και Τελος,IRI-CHAN,Μονο Και ΞαναΑκουσω Κακη Κουβεντα Για Τον Captain..:erk:(jk)

Και Επισης,Zoro,Αυτο Που Ειπες Οτι Εκανε Μεγαλη Βλακεια,Εγω Πιστευω Καλα Εκανε,Και Μπραβο Του Που Εδειξε Ποσο Σοβαρος Ειναι,Και Ποσο Σημαινουν Για Αυτον Καποια Πραγματα Χαρισμενα Απο Αγαπημενα Πρωσοπα!!!

USOPP THE GREAT FTW!!!!!!!!!

Berserk___Gatsu.jpg


#55 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2008 - 03:45

Ιt s true I did say that GKLoc kun............ Κοιτα γουστα ειναι αυτα...... Προσωπικα υπαρχει ενα στυλακι χαρακτηρων το οποιο δεν παω με τπτ. Ο Usopp απο οσο ειδα ειναι ο ορισμος αυτου του στυλ. Δεν ειναι κατι προσωπικο ουτε ειμαι ιδιαιτερα προκατηλειμεννη.Απλα εχω δει δεν ξερω και εγω ποσα επεισοδια και σκεφτομαι οτι αν ειχα τα katanas του zoro θα του ειχα κοψει την μυτη...... Gomenasai Και παλι.... I know he is a great guy αλλα μου βγαζει στην επιφανεια βαθια θαμμενα μεσα μου φονικα μου ενστικτα.........

#56 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 08 July 2008 - 03:46

Καταρχας γιατι τα γραφεις ολα με μισα κεφαλαια και μισα μικρα??:P

[πλακα κανω,δεν με πειραξε!!:nanana:]

Μετα ενταξει ακουσες κατι για τον Captain κι αμεσως τα πηρες(σε εισαγωγικα παντα)!!

(λογικο δεν λεω!!)

Μην την κρινεις κακως ομως την iri,γιατι κι εμενα δεν μ'αρεσε στην αρχη ο Usopp και μου πηρε χρονο να τον συνηθισω....κι εγω weakling και αχρηστο τον θεωρουσα στην αρχη και μαλιστα θεωρω οτι ηταν λιγο σπαστικος στην αρχη...(ντρεπομαι αλλα μην με δειρεις Captain!!:nanana:)

Αλλα πιο κει αρχισα να συμπαθω το στυλ του και τα αστεια του,βεβαια οχι οσο ο Zoro,αλλα γενικως μ'αρεσε σαν χαρακτηρας και τον θεωρω πια αναποσπαστο μελος της παρεας,μαλιστα εννοειτα οτι στα αστεια τον εχει τον Zoro ανετα!!

(χεχε βεβαια και παλι γουστα ειναι αν δεν της αρεσει στο τελος!!)

Τελος,ναι,το κομματι που λεμε εμενα μ'αρεσε γιατι δειχνει πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρων....δεν γινετα να πηγαινουν ολα καλα παντα στις σχεσεις...τα υπολοιπα ειναι spoiler ομως!!!

Απλα εχω δει δεν ξερω και εγω ποσα επεισοδια και σκεφτομαι οτι αν ειχα τα katanas του zoro θα του ειχα κοψει την μυτη......


ROFLMAO iri!!:lol:

{ε,30 ειναι η απαντηση!!XD}

Edited by Zoro, 08 July 2008 - 08:53.


#57 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 08 July 2008 - 03:58

Eνταξει Ρε Παιδια,No Problem,Γνωμη Σας Ειναι!!!

Ομως Μην Θαβεις Εναν Χαρακτηρα Τοσο Ευκολα,Και Επισης Δεν Μου Αρεσε Η Ολη Λογοκρισια Προς Αυτον(Sorry Iri,But It Didn't Sound Good!)

Σορρυ,Δικο Μου Προβλημα,Αλλα Δεν Μαρεσει Να Λενε Για Χαρακτηρες Που Μου Αρεσουν Πολλυ,Κακα Πραγματα.Λαθος Διατυπωση,Κοροιδευτικα Πραγματα!!!

Captain Goes To Sleep Angry Tonight!!!:mador2:

Berserk___Gatsu.jpg


#58 ichigo13

ichigo13

    trelos CSDas

  • Members
  • 995 posts

Posted 08 July 2008 - 11:34

Bασικά Iri-chan ο Usopp δεν έχει καμιά σχέση με Sakura ή Misa όπου είναι χαρακτήρες "σπαστικοί", όπως λες!Ο Usopp διαφέρει πολλύ σαν χαρακτήρας!Θα το δεις και μετα!
Το one piece είναι ένα τεράστιο shonen,οπότε πιστεύω πως σι~γα σι~γά θα φανεί η ανάπτυξη της προσωπικοτητάς του!
Posted Image

#59 RiDeLub

RiDeLub

    - ΡίΝΤεΛουμπ -

  • Members
  • 1,010 posts

Posted 12 July 2008 - 23:31

Μόλις βγήκε σε raw η 9 ταινία του One Piece με τίτλο: "Episode of Chopper Plus: Miraculous Sakura, Blooming in Winter"

OP 9 Movie raw


Για το πότε θα βγουν subs για την ταινία δεν υπάρχει πληροφορία, μιας που τα group του OP είναι στον κόσμο τους

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image


#60 SirJim

SirJim

    lurking

  • Members
  • 587 posts

Posted 12 July 2008 - 23:47

Μόλις βγήκε σε raw η 9 ταινία του One Piece με τίτλο: "Episode of Chopper Plus: Miraculous Sakura, Blooming in Winter"

OP 9 Movie raw


Για το πότε θα βγουν subs για την ταινία δεν υπάρχει πληροφορία, μιας που τα group του OP είναι στον κόσμο τους


ΝΑΙ
Άντε καιρός ήταν....
Το raw το έχεις τσεκάρει καθόλου? Εγώ θα περιμένω τα subs και μετά. Αν το έχεις τσεκάρει,πες καμιά εντύπωση....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.