Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#2506 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 01 December 2024 - 01:05

Α, για Dressrosa συμφωνώ, είναι πιθανότατα το χειρότερο αρκ για μένα. Από τα πιο κουραστικά γενικά. Δεν ξέρω ακριβώς πώς το έκαναν στο άνιμε, αλλά ξέροντας τα θέματα που έχει με pacing και ξέροντας ήδη ότι στο μάνγκα τράβηξαν πολύ τη μάχη με το γαμωκλουβί, δεν φαντάζομαι ότι ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Πάντως γενικά το Wano δεν μπορώ να διαφωνήσω ότι έχει πολύ καλό ζουμί.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#2507 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 01 December 2024 - 08:14

Έκατσα να δω πόσα επεισόδια ήταν τα προηγούμενα saga να υπολογίσω πόσο θα είναι αυτό το τελευταίο. Χοντρικά λέω κάπου στα 250 δηλαδή καμία πενταετία ακομα, έχουν είδη παίξει τα 60 οπότε πάμε στα τέσσερα και σκεφτόμουν πως είναι κοντά ε και μετά μου φάνηκε κάπως στενάχωρο να μην υπάρχει one piece. Μου έχει γίνει συνήθεια να μαζεύω καμία κατοσταρα επεισόδια και να βλέπω. ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΛΑΨ :P
rsrGbGx.gif

#2508 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 December 2024 - 12:28

Τωρα που εγινε κασελ/χιατους το ουαν πιςς, αξιζει να κατσω να τα δω; Πρεπει να χα μεινει ψιλοαρψη μπιγκ μαμ....βγαινει μεχρι το αλλο 6μηνο φανταζομαι (*ω*/)

フカフカ

#2509 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 04 December 2024 - 16:18

Σιγά το hiatus, σε λίγο θα συνεχίσουν αχαχαχ

Και δεν κάθεσαι? Έχουν φάση τα αρκ (λέω ως σκέτος manga reader)  :canthelp:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#2510 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 04 December 2024 - 18:45

Κοίτα εγώ με δύο επεισόδια την ημέρα και από τίποτα μέχρι καμία δεκάρα το σουκού το wano μου πήρε κάνα τετράμηνο με κάνα δυο βδομάδες σύνολο διάλειμμα. Λογικά ναι σε έξι μήνες θα τα έχεις δει.
rsrGbGx.gif