Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:48
Ομως,Δεν Κανουν Κοντινο Πλανο στον Luffy σε αυτην την φαση!
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 17:44
Ελπίζω να μη ξαναδείξουν ποτέ τον Mr.5! Να ξεράσω κόντεψα!
Στη μέση του 67 τώραSpoiler:
Τα φαινομενα απατουν Orion-chwan....και μην την ξαναπεις ετσι!!!

(οταν δεις το παρελθον της θα με θυμιθεις!!)
Οσο για τον Zoro χαιρομαι που καταλαβες οτι ειναι ο πραγματικος Normal της παρεας και υπερεχει εναντι στον μαγειρουκο...

@RiDeLub:αλλη σκηνη που ψαχνεις εχει στο eneis lοbby οταν
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 00:30
Σόρρυ άμα δεν έχω ποστάρει στην σωστή κατηγορία αλλά δεν ήξερα που να βάλω το τοπικ...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 26 Ιούνιος 2008 - 00:36
merged
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 00:37
Bασικά στην Ιαπωνία νέο επισόδειο βγαίνει κάθε Κυργιακή πρωί (δλδ 03:30 το βράδυ ώρα Ελλάδος).Μήπως ξέρει κανείς κάθε πότε βγαίνει καινούριο επεισόδιο One Piece?Το anime εννοώ. Γιατί βλέπω όταν κατεβάζω εντελώς άσχετες ημερομηνίες ανεβάσματος πχ μία Πέμτη τη αλλη Τρίτη κλπ ... Παρακαλώ διαφωτίστε με....
Σόρρυ άμα δεν έχω ποστάρει στην σωστή κατηγορία αλλά δεν ήξερα που να βάλω το τοπικ...
Τώρα αν εννοεις subαρισμένο κιόλας,αυτό πια δεν έχει σταθερή ημερομηνία
Πάλια τα επισόδεια έβγαιναν κάθε Τρίτη-Τετάρτη περίπου!
Τώρα επειδή πιάσαν κάποιους raw providers υπάρχει πρόβλημα στην εύρεση ενός καλού raw οπότε τα επισόδεια αργουν πολλύ να βγούν μεταφρασμένα!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 02:52
Για Να Δουμε,Πιανει !!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=TlGZAuKWIzg[/URL][URL="http://www.gametrailers.com/player/usermovies/209246.html"][/media]
Το Βιντεο ειναι δικο μου
Απλως Ηθελα Να Το τεσταρω!
Μα ρε Γ@μωτο,παλι Δεν πιανει Gametrailers!!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 03:57

Πολυ πλακα το χαμογλεο του...πιο κει θα δεις και τι ρολο βαραει στην σειρα!!

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 18:47
Πάει το 74
Τι καρακαθίκια οι Baroque Works!!! Ειδικά αυτό το τσουλί, ο Mr.3!!!!
Η Robin ειδες τι καλουλα ομως,τους εδωσε το eternal pose για να μην περασουν απο το little garden αλλα ο lufας το σπασε!!!

Βασικα πολυ πλακα ειχε και με την φαλαινα,που δεν τους ειχε δει και ολοι προχωρουσαν ηρεμα και μετα ο luffy τις εδωσε μπουνια στο ματι!!!
(θυμασαι φατσες οι αλλοι?!)
Παντως το μυαλο του παιρνει στροφες..πραγματικα εμεινα που βρηκε τροπο για να μην χτυπαει το κεφαλι...οποτε θελει εχει μυαλο!!
Εγώ πάντως έμεινα με το Zoro!
Εντελώς ψυχάκιας το άτομο! Έτσι όπως πάμε, θα τον ερωτευτώ και μετά να δείς ξύλο με το μάγειρα!
You are now walking in the right path!!!

(δεν ειναι και ο μαγειρας τριγυρο...ωρα για προσυλητισμο

Μου έδωσε και ιδέα αυτός με τα κεριά του...
Το μυαλο σου εκει εσενα!!!

(παντως συντομα θα δεις τι εστι Robin!!!)
α,οσο για τον igaram
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 18:56

Τα πλευρά μου πονέσανε!!!!

Μέρες είχα να γελάσω τόσο!!!!
Α, ρε Sanji! Έλεος!!!

Ελπίζω να μη τις δεί έτσι με τα εσώρουχα ο Sanji της κοπέλες γιατί θα μείνει στο τόπο... Βρε κάτι περίεργα πράγματα... Του Zoro τα ρούχα δε καήκανε και πολύ... Χμμμ, πρέπει να φταίνει οι διαφορετικοί νόμοι φυσικής που υπάρχουν στο Grand Line...

Εγώ ανυπομονώ να γδύσουν το Sanji. Που θα πάει, θα γίνει και αυτό...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 19:05
Εχει και πολυ πλακα που τον εκμεταλλευεται η Nami για το χρεος που εχει...τι ναι αυτη!!

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 19:09
Βλέπω το 80 τώρα! Ήρθανε στη Φινλανδία!

Αχ, Sanji-san! Σου αρέσουν οι γυναίκες με λευκή επιδερμίδα;

Σίγουρα η Vivi-chan η αγαπημένη μου! Αν ήμουν άντρας, θα την είχα ερωτευτεί! Τι μαμάτη κοπέλα! Μπράβο σου κορίτσι μου!
81!
82
83!
84!
86
Επίσης, για να μη ψάχνω, όποιος μπορεί να μου πει που μπορώ να βρω τα soundtracks (όχι μόνο OP και ED, αλλά όλα) της σειράς, θα πάρει ένα ero-φιλί απο εμένα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 27 Ιούνιος 2008 - 11:09
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:42
Complete One Piece Music Collection : Anime > Other - Mininova
Περιμένω kiss!