Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
#33
Posted 27 June 2008 - 13:09
Έριξα 1-2 δάκρυα
Spoiler:
αλλά σα της Nami, δε με επηρέασε. Σίγουρα, sad, αλλά όχι σα τη κόλαση της Nami-chan.
Χαιρομαι που σ'αρεσε ο "ταρανδος" οπως τον λενε ολοι!!
Οτι ειναι cute ειναι cute!!
Παντως συγκριτικα με αυτο της Robin πολυ απλα δεν παιζεται κανενα παρελθον!!!

ΥΓ:Χαιρομαι που σ'αρεσει η vivi αλλα πραγματικα συγκριτικα με σενα μου φαινετε πολυ παραξενο που σ'αρεσει...δλδ πιο κοντα σου ρχετε η nami με την ero-power της παρα η vivi που ειναι σεμνη και καλουλα...τι να πω,χαρα στην επιλογη σου!!
#34
Posted 27 June 2008 - 13:21
Φυσικά έμφαση στην δραματικότητα δίνουν οι voice actors οι οποίοι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά πραγματικά αλλά και η μουσική επένδυση που ταιριάζει γάντι!
Γι'αυτό πάρα την παιδικότητα που λένε πολλόι ότι έχει το anime σε σχέση με το manga εγώ θεωρώ πολλή επιτυχημένη την μετραφορά
#35
Posted 27 June 2008 - 13:23

Ιεροσυλη!!!!

Δεν Εκλαψες Με Το Choppers past???

Που Να Το δει ο Ichigo να τρελαθει!!

και Για Εμενα Το Choppers Past Ηταν Κορυφαιο,Και εγω εκλαψα Φοβερα Σ'αυτο γενικα,Οχι Μονο στην τελευταια Σκηνη!!!

Φαινεται Η Perverτοσυνη Σου Αρχισε Να Σε επηρεαζει Και Συναισθηματικα!!(Jk)
#37
Posted 28 June 2008 - 13:08
Τι εννοείς raw providers και raw? Σόρρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος απο αυτά....Bασικά στην Ιαπωνία νέο επισόδειο βγαίνει κάθε Κυργιακή πρωί (δλδ 03:30 το βράδυ ώρα Ελλάδος).
Τώρα αν εννοεις subαρισμένο κιόλας,αυτό πια δεν έχει σταθερή ημερομηνία
Πάλια τα επισόδεια έβγαιναν κάθε Τρίτη-Τετάρτη περίπου!
Τώρα επειδή πιάσαν κάποιους raw providers υπάρχει πρόβλημα στην εύρεση ενός καλού raw οπότε τα επισόδεια αργουν πολλύ να βγούν μεταφρασμένα!
#38
Posted 28 June 2008 - 13:31
Raw providers είναι αυτοί που ανεβάζουν το raw στο net. Συνήθως το raw ανεβαίνει σε torrent στο nyaatorrents. Πρώτοι providers είναι οι ίδιοι οι cappers. Αυτοί είναι που "φτιάχνουν" το raw από την μετάδοσή του στην Ιαπωνική TV. Μετά από αυτούς, κάποιος το ανεβάζει σε torrent.
Στην συζήτηση του τελευταίου επεισοδίου στο δεύτερο post ανανεώνω κάθε βδομάδα infos για το anime. Από Κυριακή και μέχρι να βγεί το raw, όποτε μαθαίνω νέα θα τα βάζω εκεί.
On-general topic
Παιδιά δεν είδατε τα 358-359; Δείτε τα και πείτε γνώμες, γιατί στην συζήτηση μόνο εγώ με τον ichigo είμαστε...
Edited by RiDeLub, 28 June 2008 - 13:42.
#39
Posted 28 June 2008 - 13:41
Thanks για την βοήθεια


#40
Posted 28 June 2008 - 13:52

#41
Posted 28 June 2008 - 15:40
Καλοί είναι αλλά θα σου έλεγα καλύτερα INP...Παιδια επειδη οι Vegapunk ψιλοκολλησαν, θελω να ρωτησω αν AnimeSoftsubs αξιζουν καθολου.
#42
Posted 29 June 2008 - 03:32
Επισης ειχε πολυ πλακα που...
Αλλα η kureha δεν μ'αρεσει,δεν την παω καθολου...μεχρι και ο sanji δεν την πηγαινε σαν γυναικα...αν και αναγκαστηκε για να μην φαει ξυλο!!
#43
Posted 29 June 2008 - 14:22


Ειδικά η σκηνή
Μα, έχετε δεί πιο cool γιαγιά;

#44
Posted 29 June 2008 - 14:31
Ειδικα Στην Φαση Που καθονται Στο τραπεζι,Και Κατι Τις Λεει Ο Sanji,(Οτι Ειναι Γρια ,Κατι Τετοιο)
Και Αυτη Του Παιζει Το Κλοτσιδι Και Τον Πεταει Στον Τοιχο Απεναντι....
Και Μετα Συνεχιζε Ο Sanji Και Η Dr. Παλι Τον Εκανε Να Πεταξει!xDDDDDDDDD!!!!!


#45
Posted 30 June 2008 - 12:24
καλα ο chopperακος ειναι πολυ μορφη...ωραιες σκηνες ειναι μετα που