Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#196 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 21 August 2008 - 21:53

Απαντηση προς Zoro
Spoiler:

Original Butterfly User - Βοηθός Master Swordsman

#197 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 21 August 2008 - 23:31

Και απ οσο φαινετε...

Spoiler: χοντρό υποθετικό spoiler

Για να μην μπερδευτει το παιδι,ολα αυτα ειναι φημες και τιποτα αλλο....

Ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει και θεορω πολυ απιθανο να συμβει αυτο...:knock-knock:

Berserk___Gatsu.jpg

#198 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 August 2008 - 18:42

Μερικα πραγματα που ξεχασα να απαντησω αυτες τις μερες...:knock-knock:

[quote name='GkLoc']Για να μην μπερδευτει το παιδι,ολα αυτα ειναι φημες και τιποτα αλλο....

Ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει και θεορω πολυ απιθανο να συμβει αυτο...:knock-knock:[/quote]
Γι αυτο ειπα υποθετικο spoiler!!!XP

[quote name='SirJim']Go way back....Arlong arc:
Spoiler:
[/quote]

Ναι ειναι οπως ειπωθηκε δλδ...στο νερο απλα αποδυναμωνονται,δεν χανουν τις ιδιοτητες τους...αλλα απο κει και περα εχει καθαρα να κανει μετο ατομο και την ιδιοτητα του...

Στους paramecia πχ εξαρταται απο το φρουτο...

Ο Luffy που εχει λαστιχενιο σωμα λειτουργει η ιδιοτητα του και αν τον τραβηξεις καποιος 3ος..

..η Robin ομως που ενεργοποιει την δυναμη της με την θεληση δεν θα μπορουσε να την χρησιμοποιησει στην θαλασσα...

Οι zoan παρομοιως...αναλογα με το ατομο και την {σωματικη,ψυχικη}δυναμη ισως και να μπορουσε να μεταμορφωθει αλλα δεν θα του χρησιμευε σε πολυ ουτος η αλλος..

Οι logia ενω πρεπει να ναι η μονη κατηγορια που αποκλειονται στην χρηση της δυναμης στο νερο...μιας και αφορα ολο το σωμα τους η δυναμη,ειναι ξεκαθαρο οτι στο νερο κανενας logia δεν θα επιβιωνε...

{πιθανη εξαιρεση Aokiji και water zoan user}

[quote name='SirJim']και 4ον:
Σπαθί από kairuseki.......
Αν γινόταν να φτιαχτεί katana από ένα τέτοιο καλά θα ταν....[/quote]

[quote name='RiDeLub']Το kairuseki-sword το θεωρώ imba προσθήκη. Επίσης είναι αχρείαστο εφόσον του Zoro του φτάνει η δύναμή του και ένα απλό σπαθί.[/quote]

Ακριβως γι αυτο δεν θα γινει ποτε στον Zoro κατι τετοιο...θα ηταν πολυ βολικο και μετα θα τους ειχε ολους αυτος και οχι ο Luffy...ενω ο Oda το παει με την οπτικη οτι και δεν εχει καν σκεφτει τετοια περιπτωση και δεν παρατηρησαν πουθενα τετοιο σπαθι και τελος οτι ακομη και να το παρατηρουσε δεν θα το χρησιμοποιουσε λογω της περηφανειας του...

Στην πραγματικοτητα δεν νομιζω να ισχυε αυτο...σε εναν τετοιο κοσμο με τοσο δυνατους χαρακτηρες κανεις τα παντα αν θες να γινεις ο καλυτερος ξιφομαχος και δεν αφηνεις καμια ευκαιρια χαμενη...

[quote name='RiDeLub']Χαιρετώ και από εδώ.
Ετοιμάζομαι να δω το 364 και καπάκι την Movie 9 για να ελέγξω τους Nakama-fansubs.

Για τους δυο πρωταγωνιστές (Naruto-Luffy) έχω να πω ότι
Spoiler:

Eδω περα,αν και το πα ηδη,συμφωνω με τον RiDeLub...ετσι εχουν τα πραγματα θεωρω...

Spoiler:

[quote name='RiDeLub']Για το Water Logia τώρα.
Αρχικά όταν το δούμε θα μάθουμε τι παίζει (όπως λέει και ο SirJim)
Δεν έχω διαβάσει τις εικασίες πέρα του on-going anime, αλλά αυτή την στιγμή μου είναι εντελώς αδιάφορος
Spoiler:
.
Αν το δούμε, θα έχει κάποια εξήγηση.[/quote]

Οπως ειπα το χα σκεφτει κι εγω και αρα θεωρω οτι ενας Merman με Water Logia θα αποτελει την εξαιρεση και θα μπορει να κολυμπαει...πως θα νικηθει τετοιο ατομο δεν ξερω αλλα παντα,ολοι εχουν τις αδυναμιες τους,στο One Piece και γενικως...αρα no prob...θα νικηθει κι αυτος;)

{μενει μονο να δουμε αν ο oda θα το τραβηξει μεχρι το τελος με το unpsofable ή αν καποια στιγμη μας κανει την υπερτατη εκπληξη και δουμε καποια πραγματικη θυσια απο καποιο μελος του πληρωματος....οχι απαραιτητως να πεθανει,αν και θα ηταν μαι τρομερη καινοτομια,ικανη να μας αφησει ολους με το στομα ανοιχτο,αλλα και να χασει καποιο μελος του σωματος του...κατι στυλ Shanks στην αρχη...}

[quote name='RiDeLub']Τώρα για τις "παρατυπίες" που αναφέρονται σε σχέση με τα fruits.
Spoiler:
[/quote]

Και γενικως μιας και ο παγος "παγωνει" το νερο και ο Aokji δεν επεσε μεσα αλλα μονο το αγγιξε μου βγαζει τελεια λογικη...αν επεφτε μεσα ομως δεν ξερουμε αν θα επιβιωνε ή αν θα μπορουσε να παγωσει το νερο παλι...ειναι λιγακι ιδιαιτερη περιπτωση αυτη του Aokiji και πιθανον θα το μαθουμε στο μελλον...

Tελος...

[quote name='Hajate_Raborosu']Σχετικά με το devil fruit του Νερού:

Spoiler:
[/quote]

{δεν ξερω αν ηταν φαρσα αλλα...}
Ε οχι και Ao-Kishi!!:oo::hahaha:
Τετοιοες σκοπιμες αλλαγες ποιος τις διαδιδει αραγε??:himitsu:

Αντε να δω κι εγω την 9η ταινια...κατι ακουσα για μια πιο "θερμη" Robin και εχω πολυ περιεργεια να την δω...;)

#199 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 24 August 2008 - 13:18

Οπως ειπα το χα σκεφτει κι εγω και αρα θεωρω οτι ενας Merman με Water Logia θα αποτελει την εξαιρεση και θα μπορει να κολυμπαει...πως θα νικηθει τετοιο ατομο δεν ξερω αλλα παντα,ολοι εχουν τις αδυναμιες τους,στο One Piece και γενικως...αρα no prob...θα νικηθει κι αυτος;)

Spoiler:

{μενει μονο να δουμε αν ο oda θα το τραβηξει μεχρι το τελος με το unpsofable

Spoiler:

#200 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 August 2008 - 13:40

Μα εγω παλι δεν πιστευω οτι ειναι με οποιοδηποτε νερο αποδυναμονωνται,μονο με το θαλλασινο γινετε αυτο..

Γιατι σε πολλες φασεις,στο Water 7

Spoiler:

Οσο για Ao Kiji
Spoiler:

Τεσπα.εγω εχω ψιλομπερδευτει...

Berserk___Gatsu.jpg

#201 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 24 August 2008 - 18:03

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#202 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 August 2008 - 18:19

Spoiler:

Χμμ ναι αλλα σε ολους τους κανονες υπαρχει η εξαιρεση...
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Μα εγω παλι δεν πιστευω οτι ειναι με οποιοδηποτε νερο αποδυναμονωνται,μονο με το θαλλασινο γινετε αυτο..

Γιατι σε πολλες φασεις,στο Water 7

Spoiler:

Εγω παλι πιστευω ειναι οποιοδηποτε ειδος νερου,αρκει να ειναι βαθυ και οχι απλα μερικες σταγονες βροχης...

Αλλωστε και
Spoiler:

Οσο για Ao Kiji

Spoiler:

Τεσπα.εγω εχω ψιλομπερδευτει...

Ομοιως...αν δεν ειναι ολο το σωμα βυθισμενο δεν χανει τις δυναμεις του,απλα αποδυναμωνεται λιγο....το Kairuseki εκπεμπει την αισθηση του "βαθιου" νερου πιστευω και γι αυτο γινονται ολα:P

Spoiler:

Και αρκετοι ακομη...

πχ

Spoiler:

Το OP εχει θανατους,δεν λεω οτι λειπει το στοιχειο,απλα ειναι σπανιο και δεν το χει εκει που πρεπει^^

#203 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 August 2008 - 18:29

Spoiler:

Spoiler:

Εγω παλι πιστευω ειναι οποιοδηποτε ειδος νερου,αρκει να ειναι βαθυ και οχι απλα μερικες σταγονες βροχης...

Με τιποτα δεν ειναι οποιδηποτε διοτι αμα θυμασαι πριν το Thriller Barc

Spoiler:

Τεσπα οπως ειπα εχω Ψιλομπερδευτει,γινεται και χαμος με τοσα φρουτα:nosey:

Berserk___Gatsu.jpg

#204 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 August 2008 - 18:43

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Τεσπα οπως ειπα εχω Ψιλομπερδευτει,γινεται και χαμος με τοσα φρουτα:nosey:

Spoiler:

#205 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 24 August 2008 - 18:55

οσον αφορα αυτο με τον Aokiji...
Spoiler:

οσον αφορα τον Κροκονταιλ
Spoiler:

Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#206 Tsol

Tsol

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 24 August 2008 - 22:32

Παιδιά ξέρει κανείς (ή μπορεί να υποθέσει) τι γίνεται αν κάποιος φάει δύο φρούτα?

#207 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 August 2008 - 22:46

Παιδιά ξέρει κανείς (ή μπορεί να υποθέσει) τι γίνεται αν κάποιος φάει δύο φρούτα?

Spoiler:

#208 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 24 August 2008 - 23:51

Δε τολμάω να τα διαβάσω όλα αυτά...:dazed:

Θα ήθελα, αλλά δε ξέρω τι μπορεί να με χαλάσει...

#209 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 25 August 2008 - 08:22

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αυτο ηταν Filler...και στα filler...γινονται διαφορα!

Edited by M.D.F., 25 August 2008 - 10:00.

Posted Image

#210 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 August 2008 - 13:13

Είμαι στο 182 και πιάστηκα βλάκας

Spoiler:

185. Usopp Spell FTW!!!:hahaha:

Πω πω... και όσο σκέφτομαι οτι εντυπωσιάστηκα με το Zoro.... Sanji forever!!!!:nbleed:

Spoiler:

Edited by Orion19, 25 August 2008 - 14:46.