Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#226 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 18:04

Οσο για τον Brook τωρα...

Spoiler:

Για τον Brook
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#227 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 22:52

Για τον Brook

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Το οτι τα DF ειναι κατι που δεν υπαρχει στην ζωη μας δεν σημαινει οτι μπορει να μας πεταει οτι θελει ο oda,πρεπει να τηρει τους κανονες που ο ιδιος ορισε...μεχρι τον Franky δεν ειχα δει τοσο πολυ ανεξηγητα φαινομενα σε χαρακτηρες...

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 29 Αύγουστος 2008 - 23:01

#228 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 23:15

Λοιπόν άντε πάλι!
Spoiler:

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς ρε Zoro!Ok με τον Franky αλλά με τον Brook θεωρώ εντελώς ανούσιο να το εξηγήσει αυτό το πράμα!Επίσης το ξαναεπαναλαμβάνω πια ταινία ή cartoon εξηγεί το πως λειτοπυργούν οι ζωντανοί σκελετοι?

EDIT:Όπως λέει και ο M.D.F. από κάτω αυτή είναι η ιδιότητα του D.F. που έφαγε ο Brook!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 29 Αύγουστος 2008 - 23:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 23:35

@Zoro

Ο Oda πασαρει οτι θελει και ΝΑΙ μπορει να μας πασαρει οτι θελει...ειτε αυτο μας αρεσει ειτε οχι.
Γιατι μιλας για "extra" ιδιοτητες?
Δεν υπαρχει τιποτα "extra"!
Aυτο ειναι το DF!
Παει και τελειωσε!
Ασχετο τι ιδιοτητες μας περιγραφει ο user ή ο Oda ή ενας οποιοσδηποτε χαρακτηρας!
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει!
Αν καποιος μας ειπε για καποιες ιδιοτητες και τοτε βλεπουμε και αλλες τοτε αυτες οι ιδιοτητες δεν ειναι "extra"!
Aπλως η περιγραφη δεν ειναι ολοκληρωμενη!
Τα πραγματα ειναι αυτο που ειναι οχι αυτο που λεμε οτι ειναι!
Τελος το εξωπραγματικο και η φαντασια δεν εχουν ορια ουτε κανονες και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να μπορει να τους βαλει(ναι καλα ακουσατε ουτε καν ο Oda :oo:)!
Αν περιμενεις ορια και εξηγησεις και κανονες(και αλλα πολλα και κατανοητα)... τοτε sorry:canthelp:
Αυτο ειναι το ONE PIECE!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M.D.F.: 30 Αύγουστος 2008 - 00:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 00:44

Λοιπόν άντε πάλι!

Spoiler:

Eιδες που κι εσυ το εξηγησες με τον τροπο σου??

Αυτο ηθελα να κανει κι ο oda...

Spoiler:

Αυτο λεω τοσην ωρα...προκειμενου να επιτυχει τους σκοπους του μας πεταει οτι θελει στα μουτρα μας...ανιμε φαντασιας ειναι δεν λεω,αλλα ας μας δωσει μια εξηγηση της προκοπης σε τετοια ζητηματα...σε αυτα τα σημεια το παρακανε για μενα..μπορουσε ευκολα να το εξηγησει αν ηθελε...

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς ρε Zoro!Ok με τον Franky αλλά με τον Brook θεωρώ εντελώς ανούσιο να το εξηγήσει αυτό το πράμα!Επίσης το ξαναεπαναλαμβάνω πια ταινία ή cartoon εξηγεί το πως λειτουργούν οι ζωντανοί σκελετοι?

Δεν θελω καμια εξηγηση φυσικης/βιολογιας,απλα μια εξηγηση ταιριαστη για τον κοσμο του One Piece....

@Zoro

Ο Oda πασαρει οτι θελει και ΝΑΙ μπορει να μας πασαρει οτι θελει...ειτε αυτο μας αρεσει ειτε οχι.

Εσενα μπορει να σ'αρεσει,εμενα οχι και γι αυτο το συζητω...δεν το θεωρω δικαιο επειδη πια εχει τοση δημοσιοτητα το manga του,να κανει οτι θελει εκει μεσα...

Γιατι μιλας για "extra" ιδιοτητες?
Δεν υπαρχει τιποτα "extra"!
Aυτο ειναι το DF!
Παει και τελειωσε!

Spoiler:

Ασχετο τι ιδιοτητες μας περιγραφει ο user ή ο Oda ή ενας οποιοσδητε χαρακτηρας!
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει!
Αν καποιος μας ειπε για καποιες ιδιοτητες και τοτε βλεπουμε και αλλες τοτε αυτες οι ιδιοτητες δεν ειναι "extra"!
Aπλως η περιγραφη δεν ειναι ολοκληρωμενη!
Τα πραγματα ειναι αυτο που ειναι οχι αυτο που λεμε οτι ειναι!

Spoiler:

Τελος το εξωπραγματικο και η φαντασια δεν εχουν ορια ουτε κανονες και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να μπορει να τους βαλει(ναι καλα ακουσατε ουτε καν ο Oda :oo:)!
Αν περιμενεις ορια και εξηγησεις και κανονες(και αλλα πολλα και κατανοητα)... τοτε sorry:canthelp:
Αυτο ειναι το ONE PIECE!

Κι ομως καθε ανιμε και ιστορια φαντασιας οριζει καποια ορια στα οποια φτανει η εξωπραγματικοτα μεσα...τα DF δινουν καποιες ιδιοτητες στον καθε χρηστη και τις δεχομαι..απο την στιγμη που ομως αυτα τα φρουτα δινουν κι αλλες ακομη απαιτω να μας το λεει ο oda και να μην μας το πεταει ετσι...

...οπως πχ οτι ολοι οι DF users βουλιαζουν,αυτο ειναι ενας κανονας που πρεπει να τηρησει...αν εμφανιστει ενας που δεν βουλιαζει εσυ θα πεις:

"αυτο ειναι το One Piece και o oda κανει οτι θελει,αρα ας μην μας εξηγησει τπτ,δεν υπαρχουν ορια στην φαντασια"?

Εγω πιστευω οχι,αν παλι η απαντηση σου ειναι ναι,τοτε φαινετε ξεκαθαρα πως βλεπουμε διαφορετικα το θεμα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 30 Αύγουστος 2008 - 01:05

#231 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 01:13

Τα DF ειναι μυστηρια, πολλα (γυρω στα 100+-), λειτουργουν διαφορετικα, αναλογα με το ειδος που τα εφαγε, το πως θελει ο user να τα χρησιμοποιησει και τι attacks εφευρησκει!
Oυτε oι users και στοιχημα ουτε ο Vegapunk γνωριζουν ολα τους τα μυστηρια!

Τωρα αν θελεις να τα φερνεις ολα στην επιφανεια, να εξαφανιζεις καθε μυστηριο και να τα βλεπεις ολα λογικα ή (αντε για το δικο σου το χατηρι) με τους κανονες των anime/manga ειναι δικο σου θεμα...(και εγω απλωσα μπουγαδα σημερα XD)

Λες, λες, λες.....(ενα ματσο post) οτι θες λογικη εξηγηση(μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:) ....
Πες μας μια.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Απλως εσυ θες μια λογικη εξηγηση(μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:)

Μας ειπε ο Oda?:

-Oda: Ορκιζομαι να ακολουθω τους κανονες που ο ιδιος βαζω(μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:)

-Fans: Hoorrayyyyyyyyy!

-Oda: Και να δινω εξηγησεις!

-Fans: Hooorrayy(again?)

OXI

Oποτε απολαυσε την ιστορια(τρομερη), τους χαρακτηρες(τρομερους), τα μηνυματα(τρομερα), τα τοπια(τρομερα) και μην χολοσκας ολη την ωρα!
Αυτο ειδικα με εσενα και τον Franky το εχω ακουσει χιλιες φορες στο Forum!

Δεν ειπα να κλεισουμε τα ματια και να ακολουθουμε τον Oda "πιστα", αλλα δεν λεω να τα ανοιξουμε και τοσο πολυ ωστε να πεταχτουν εξω! (μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M.D.F.: 30 Αύγουστος 2008 - 01:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#232 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 01:15

Αυτο λεω τοσην ωρα...προκειμενου να επιτυχει τους σκοπους του μας πεταει οτι θελει στα μουτρα μας...ανιμε φαντασιας ειναι δεν λεω,αλλα ας μας δωσει μια εξηγηση της προκοπης σε τετοια ζητηματα...σε αυτα τα σημεια το παρακανε για μενα..μπορουσε ευκολα να το εξηγησει αν ηθελε...

Μα τι εννοείς μας πετάει ότι θέλει?Εσύ δλδ ήθελες ο Brook να είναι σκελετός ή κανονικός άνθρωπος με όργανα.Εγώ πάντως θέλω το πρώτο.

Λοιπόν για να τελιώνουμε, αυτό είναι καθαρά το θέμα του DF όπου σε ξανακάνει ζωντανό σε όποια κατάσταση κι αν είσαι όταν πέθανες!

Το υπογραμισμένο είναι αυτό που δεν εξήγησε ο Oda αλλά πραγματικά το θεωρώ από δεδομένο έως ανούσιο αυτό το πράμα, το οποίο στην χειρότερη προβλέπω ότι θα απαντηθεί σε sbs μέσα στην χρονιά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 01:39

Τα DF ειναι μυστηρια, πολλα (γυρω στα 100+-), λειτουργουν διαφορετικα, αναλογα με το ειδος που τα εφαγε, το πως θελει ο user να τα χρησιμοποιησει και τι attacks εφευρησκει!

Spoiler:

Oυτε oι users και στοιχημα ουτε ο Vegapunk γνωριζουν ολα τους τα μυστηρια!

Τωρα αν θελεις να τα φερνεις ολα στην επιφανεια, να εξαφανιζεις καθε μυστηριο και να τα βλεπεις ολα λογικα ή (αντε για το δικο σου το χατηρι) με τους κανονες των anime/manga ειναι δικο σου θεμα...(και εγω απλωσα μπουγαδα σημερα XD)

Εχει διαφορα να υπαρχει το εξωπραγματικο στοιχειο στην σειρα,οπως και να μενουν πολλα πραγματα στην φαντασια του θεατη{οπως πχ πως
Spoiler:
και αλλο να αφηνει κενες μερικες υποθεσεις τις οποιες ειχε εξηγησει ικανοποιητικα μεχρι τωρα ο oda..

Τι να πω,εγω το βρηκα κενο να το αφησει ανεξηγητο αυτο...δικαιωμα σου να το βλεπεις αλλιως...

Λες, λες, λες.....(ενα ματσο post) οτι θες λογικη εξηγηση(μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:) ....
Πες μας μια.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Απλως εσυ θες μια λογικη εξηγηση(μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:)

Μας ειπε ο Oda?:

-Oda: Ορκιζομαι να ακολουθω τους κανονες που ο ιδιος βαζω(μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:)

-Fans: Hoorrayyyyyyyyy!

-Oda: Και να δινω εξηγησεις!

-Fans: Hooorrayy(again?)

OXI

Και αυτος πιθανον ειναι και ενας λογος που η σειρα δεν παρακολουθειται απο πολλους μεγαλους...η λογικη,εστω και για τον κοσμο της σειρας,ειναι πολυ περιορισμενη σε μερικα σημεια...

Παντως δεν ειναι ανυπαρκτη,λαθος σου αν νομιζεις ετσι...

Οπως ειπα κι εδω:

Οι ανθρωποι τρωνε,υπαρχει βαρυτητα,οι DF users βουλιαζουν κλπ..αυτη ειναι μια μορφη λογικης της σειρας που σε γενικες γραμμες δεν παραβαινει ο oda...

Oποτε απολαυσε την ιστορια(τρομερη), τους χαρακτηρες(τρομερους), τα μηνυματα(τρομερα), τα τοπια(τρομερα) και μην χολοστας ολη την ωρα!
Αυτο ειδικα με εσενα και τον Franky το εχω ακουσει χιλιες φορες στο Forum!

Αν διαφωνεις και σε αυτο με τον Franky ειμαι ετοιμος να σε ακουσω...

Αληθινα αυτα που λες,αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να αφηνουμε τα καλα της σειρας να μας τυφλωνουν και να μην βλεπουμε τις ατελειες της...αν εσενα σε ευχαριστει και δεν βλεπεις ουτε ενα μειονεκτιμα στην σειρα τοτε απολαυσε την,εμενα μερικα σημεια τελευταια με χαλασανε πολυ ενω αλλα με ευχαριστησαν...

Δεν ειπα να κλεισουμε τα ματια και να ακολουθουμε τον Oda "πιστα", αλλα δεν λεω να τα ανοιξουμε και τοσο πολυ ωστε να πεταχτουν εξω! (μεσα στα ορια του εξωπραγματικου :lol:)

Δεν θεωρω οτι για τα 2 σημεια που ανεφερα{brook,franky} ειναι "μεγαλο ανοιγμα ματιων",αλλα ισα ισα μια προσωπικη παρατηρηση...η υπερβολη στην παρατηρηση μου θα ητανε αν ειχα πει πχ:

Spoiler:

ΥΓ:Ευχομαι να ευχαριστηθηκες γελιο....

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αν απαντουσε κατι τετοιο θα μου εφτανε σαν απαντηση και θα το δεχομουνα...

Το υπογραμισμένο είναι αυτό που δεν εξήγησε ο Oda αλλά πραγματικά το θεωρώ από δεδομένο έως ανούσιο αυτό το πράμα, το οποίο στην χειρότερη προβλέπω ότι θα απαντηθεί σε sbs μέσα στην χρονιά!

Πραγμα το οποιο ευχομαι,τοτε θα μου φυγουν και ολες οι αποριες/παραπονα^^

#234 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 13:32

Ερώτηση:Ένας φίλος μου μόλς τελείωσε την σειρά και έχει μια απορία για ένα επισόδειο!
Λοιπόν υπάρχει ένα επισόδειο όπου στο τέλος που δείχνει το preview,το επόμενο επισόδειο είναι special με τον Oyabun όμως τελικά στο επόμενο δεν δείχνει τον Oyabun αλλά συνεχίζεται κανονικά η ιστορία και μετά από κάποια επισόδεια δείχνει το special που είναι όμως συνέχεια του special επισοδείου που δεν προβλήθηκε!Αυτό γιατί έγινε!
Μπέρδεμα το ξέρω αλλά αν θυμάται κανείς ας απαντήσει plz
Δημοσιευμένη  εικόνα

#235 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 15:15

Λοιπόν δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι παίχτηκε με τον φίλο σου πάντως:

Φαντάζομαι οι περισσότεροι έχουν δει τα επεισόδια 291 και 292 καθώς και το 303 της σειράς
Τιτλοφορούνται

291 - The Return of Boss Luffy! A Dream or a Reality Lottery Riot
292 - The Great Mochimaki Race to the Castle! Conspiracy of the Red Nose
303 - The Criminal is Boss Luffy? Pursue the Missing Great Sakura

και αποτελούν το παράλληλο σύμπαν με τον Oyabun Luffy.
Αυτά τα επεισόδια αποτελούν αυτόνομα special που τα βάλαν όμως αριθμητικά στην θέση επεισοδίων την κανονικής σειράς.

Εκτός από αυτά όμως υπάρχουν και άλλα 4 TV Specials τα οποία δεν αριθμούνται με βάση την σειρά, αλλά τοποθετούνται κάπου ανάμεσα στα επεισόδια σύμφωνα με την ημερ/μηνία προβολής.

Τα 1-3 βρίσκονται στον tracker των Kaizoku ενώ το 4 υπήρχε κάποτε στων Gerusama.
Από αυτά το 4o αποτελεί την πρώτη ιστορία με τον Oyabun Luffy και τοποθετείται ανάμεσα στα 253-254 (πιθανώς να το δούμε σύντομα από Kaizoku).

To μπέρδεμα βρίσκεται (μάλλον) ανάμεσα σε αυτό το special και στα άλλα 3 επεισόδια.
Χωρίς να ξέρω στα σίγουρα (γιατί είναι πάνω από χρόνος που τα είδα) έχω την εντύπωση ότι μετά το special πάει το 303.

Edit: Επειδή το ξανακοίταξα. Το μόνο επεισόδιο (από τα 4 με τον Oyabun Luffy) που έχει preview για επόμενο special, είναι το 291 και έχει preview του 292. Όλα τα αλλά έχουν preview των αμέσως επομένων επεισοδίων της σειράς (το sp 4 έχει του 254, το 292 του 293 και το 303 του 304).
Επομένως ο φίλος σου μπορεί κάπου να το μπέρδεψε

ΥΓ: Κατα πάσα πιθανότητα το μακρυνάρι που έγραψα είναι άχρηστο, αλλά το αφήνω για όποιον ενδοιαφέρεται...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 31 Αύγουστος 2008 - 16:00

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 09:23

Για την συζήτηση που έγινε παραπάνω:
Κατά 80% θα συμφωνίσω με τον Ζορό.Δεν θα σχολιάσω τα συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά θα επαναλάβω μια συγκεκριμένη απάντηση του Zoro με την οποία συμφωνώ 100% και ουσιαστικά και αυτός μπορεί να σας απαντήσει
σε όλα με την ίδια απάντηση.

Δεν θελω καμια εξηγηση φυσικης/βιολογιας,απλα μια εξηγηση ταιριαστη για τον κοσμο του One Piece....

Στο One Piece από την αρχή της σειράς γίνονται τρελά και απίστευτα πράγματα(νομίζω σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς).Στην αρχή για ότι και αν συνέβαινε, ο Oda με ένα δικό του τρόπο, μας έδινε εξηγήσεις για όλες τις καταστάσεις που είχαν προκύψει, οι οποίες βασίζονταν στον κόσμο που ο ίδιος είχε δημιουργήσει.Οι εξηγήσεις είναι πάντα ένα μείγμα από λογική και ειδικούς νόμους που ισχύουν μόνο στο κόσμο του One Piece.
Τον τελευταίο καιρό όμως, έχω και εγώ την αίσθηση ότι ο Oda αφήνει πολλά
πράγματα ξεκρέμαστα ενώ παλιότερα είχα συνεχώς την απορία:"Καλά, πως
γίνεται αυτό?" και μετά από λίγο εβλεπα μια "έξυπνη" εξηγηση και σκεφτόμουν: "Πολύ έξυπνο" ή "Πολύ φαντασία" ή "Πολύ αστείο" και γενικώς εβλεπα συνεχώς κάτι που με είχε στείλει για βρούβες.
Ο ίδιος ο Oda με έχει συνιθήσει σε κάτι τέτοιο(δηλαδή να με αφήνει m@$&k@ με τις κουφές απαντήσεις του) και έχω την "απαίτηση" να συνεχίσει να το κάνει.
Αν αρχίσω να αναφέρω και εγώ παραδείγματα θα μου απαντήσετε όπως στον
Ζορό:"Ελα μωρέ τώρα,One Piece είναι αυτό,τόσα κουφά συμβαίνουν,εκεί κόλησες?" οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.Ο καθένας "το βλέπει"
αλλιώς και έτσι και αλλιώς η σειρά είναι διασκεδαστηκότατη .

Πάντως δεν πιστέυω οτι ο Oda δεν μπορεί να δωσει μια "εξήγηση" για όλα.Απλά και ο ιδιος πιστεύω έχει παρασυρθεί από την ίδια την σειρά και θεωρεί ότι δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις στον κόσμο του One Piece .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 10:57

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω θελω να με αφηνουν ξεκρεμαστο και πως γενικα ειναι καλο να μας εξηγει ο Oda πως γινεται το οτι γινεται.

Παρολα αυτα ο Oda αποφευγει να απαντησει ακομα και σε SBS σοβαρα μερικες φορες μαλλον γιατι ουτε ο ιδιος δεν μπορει να δωσει μια απαντηση σε καποιες καταστασεις που ο ιδιος δημιουργει...

Πολλοι θεωρουν οτι ο Oda δινει ολοκληρωμενες απαντησεις μεσα απο το anime/manga...κατα την δικια μου αποψη στο anime/manga δινουν απαντησεις οι χαρακτηρες και οχι ο ιδιος ο Oda, ασχετα αν οι χαρακτηρες ειναι δημιουργηματα του...

Για παραδειγμα οταν ενας χαρακτηρας περιγραφει το DF του το περιγραφει οπως αυτος το εχει βιωσει και οπως αυτος το καταλαβαινει....μπορει να μην εχει βιωσει την ολη χρηση του...ακομα...

Παρολα αυτα αν εγραφα στον Oda και του ελεγα....Οda πoιες ειναι ολες οι δυνατες χρησης του Gomu Gomu no mi? ...και αυτος μου ελεγε κατι το συγκεκριμενο...αυτος ο ιδιος και στην συνεχεια της ιστορια εβλεπα και αλλες δυνατοτητες τοτε πραγματικα θα ελεγα : Oda δεν δινεις ολοκληρωμενες απαντησεις και δεν εισαι και ενταξει σε αυτο που κανεις...

Ο Oda απλως αφηνει το θεμα πολυ ελευθερο ειτε γιατι δεν εχει σκεφτει πως να το εξηγησει,δεν εχει εφευρει εναν νεο κανονα στον κοσμο του one piece, ειτε απειδη περιμενει την καταλληλη στιγμη, ειτε επειδη δεν θελει και τελος ειτε επειδη βαριεται...

Spoiler:

Δεν νομιζω οτι εχει αποσυρθει με κανεναν τροπο απο την σειρα στο να δινει εξηγησεις και ουτε νομιζω οτι θα το κανει αυτο ποτε.

Αν θελετε μπορω να κανω και ποστ για τετοιες εξηγησεις...απο σελιδες του μανγκα...

Θεωρω ομως οτι δινει λιγοτερες εξηγησεις σε σχεση με την αρχη της σειρας... πραγμα για εμενα οχι και τοσο καλο(καθολου)....η σειρα ομως πιστευω πως παει προς το καλυτερο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#238 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 19:59

Για την συζήτηση που έγινε παραπάνω:
Κατά 80% θα συμφωνίσω με τον Ζορό.Δεν θα σχολιάσω τα συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά θα επαναλάβω μια συγκεκριμένη απάντηση του Zoro με την οποία συμφωνώ 100% και ουσιαστικά και αυτός μπορεί να σας απαντήσει
σε όλα με την ίδια απάντηση.

Στο One Piece από την αρχή της σειράς γίνονται τρελά και απίστευτα πράγματα(νομίζω σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς).Στην αρχή για ότι και αν συνέβαινε, ο Oda με ένα δικό του τρόπο, μας έδινε εξηγήσεις για όλες τις καταστάσεις που είχαν προκύψει, οι οποίες βασίζονταν στον κόσμο που ο ίδιος είχε δημιουργήσει.Οι εξηγήσεις είναι πάντα ένα μείγμα από λογική και ειδικούς νόμους που ισχύουν μόνο στο κόσμο του One Piece.
Τον τελευταίο καιρό όμως, έχω και εγώ την αίσθηση ότι ο Oda αφήνει πολλά
πράγματα ξεκρέμαστα ενώ παλιότερα είχα συνεχώς την απορία:"Καλά, πως
γίνεται αυτό?" και μετά από λίγο εβλεπα μια "έξυπνη" εξηγηση και σκεφτόμουν: "Πολύ έξυπνο" ή "Πολύ φαντασία" ή "Πολύ αστείο" και γενικώς εβλεπα συνεχώς κάτι που με είχε στείλει για βρούβες.
Ο ίδιος ο Oda με έχει συνιθήσει σε κάτι τέτοιο(δηλαδή να με αφήνει m@$&k@ με τις κουφές απαντήσεις του) και έχω την "απαίτηση" να συνεχίσει να το κάνει.
Αν αρχίσω να αναφέρω και εγώ παραδείγματα θα μου απαντήσετε όπως στον
Ζορό:"Ελα μωρέ τώρα,One Piece είναι αυτό,τόσα κουφά συμβαίνουν,εκεί κόλησες?" οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.Ο καθένας "το βλέπει"
αλλιώς και έτσι και αλλιώς η σειρά είναι διασκεδαστηκότατη .

Πάντως δεν πιστέυω οτι ο Oda δεν μπορεί να δωσει μια "εξήγηση" για όλα.Απλά και ο ιδιος πιστεύω έχει παρασυρθεί από την ίδια την σειρά και θεωρεί ότι δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις στον κόσμο του One Piece .

+1:thumbup:

Χαιρομαι που και καποιος αλλος πιστευει ετσι,γιατι νομιζα εβλεπα φαντασματα:P

[μονο που ειναι Ζόρο και οχι Ζορό,ο μασκοφορεμενος συνονωματος με τα 2 r μου χει καταστρεψει το ονομα:hahaha:]

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω θελω να με αφηνουν ξεκρεμαστο και πως γενικα ειναι καλο να μας εξηγει ο Oda πως γινεται το οτι γινεται.

Παρολα αυτα ο Oda αποφευγει να απαντησει ακομα και σε SBS σοβαρα μερικες φορες μαλλον γιατι ουτε ο ιδιος δεν μπορει να δωσει μια απαντηση σε καποιες καταστασεις που ο ιδιος δημιουργει...

Ναι κι εγω το παρατηρησα αυτο στα sbs..ειτε απανταει με αστειο τροπο ειτε δεν απανταει...

Για παραδειγμα οταν ενας χαρακτηρας περιγραφει το DF του το περιγραφει οπως αυτος το εχει βιωσει και οπως αυτος το καταλαβαινει....μπορει να μην εχει βιωσει την ολη χρηση του...ακομα...

Παρολα αυτα αν εγραφα στον Oda και του ελεγα....Οda πoιες ειναι ολες οι δυνατες χρησης του Gomu Gomu no mi? ...και αυτος μου ελεγε κατι το συγκεκριμενο...αυτος ο ιδιος και στην συνεχεια της ιστορια εβλεπα και αλλες δυνατοτητες τοτε πραγματικα θα ελεγα : Oda δεν δινεις ολοκληρωμενες απαντησεις και δεν εισαι και ενταξει σε αυτο που κανεις...

Αν ειναι να μην δωσει εξηγηση γιατι ειναι κατι που θα εξηγηθει μελλοντικα το καταλαβαινω,αλλα αν οχι τοτε ηλπιζα,εστω και στα sbs,να εχει μια εξηγηση για πολλα απ αυτα που αφηνει ανεξηγητα...ευχομαι να γινει τπτ τετοιο και για τους Brook και Franky δλδ,αν και εννοειται οτι και να μην γινει θα συνεχιζω να βλεπω την σειρα οπως τωρα..

Ο Oda απλως αφηνει το θεμα πολυ ελευθερο ειτε γιατι δεν εχει σκεφτει πως να το εξηγησει,δεν εχει εφευρει εναν νεο κανονα στον κοσμο του one piece, ειτε απειδη περιμενει την καταλληλη στιγμη, ειτε επειδη δεν θελει και τελος ειτε επειδη βαριεται...

Θεωρω ομως οτι δινει λιγοτερες εξηγησεις σε σχεση με την αρχη της σειρας... πραγμα για εμενα οχι και τοσο καλο(καθολου)....η σειρα ομως πιστευω πως παει προς το καλυτερο

Αυτο λεω κι εγω,συγκριτικα με την αρχη το εκανε πιο ελευθερο πια και αφηνει πολλα πραγματα στην δικη μας φαντασια..δεν μπορω να πω οτι το προτιμω συγκριτικα με την αρχη,αλλα απο την αλλη φυσικα οσο προχωραμε βλεπουμε και καλυτερες ιστοριες απ τις προηγουμενες{εξαιρεση Thriller Bark} και επομενως αν και χανουμε απο καπου,κερδιζουμε{με το παραπανο} απο αλλου,αρα μια χαρα...;)

#239 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:24

Ναι κι εγω το παρατηρησα αυτο στα sbs..ειτε απανταει με αστειο τροπο ειτε δεν απανταει...

Αυτο λεω κι εγω,συγκριτικα με την αρχη το εκανε πιο ελευθερο πια και αφηνει πολλα πραγματα στην δικη μας φαντασια..δεν μπορω να πω οτι το προτιμω συγκριτικα με την αρχη,αλλα απο την αλλη φυσικα οσο προχωραμε βλεπουμε και καλυτερες ιστοριες απ τις προηγουμενες{εξαιρεση Thriller Bark} και επομενως αν και χανουμε απο καπου,κερδιζουμε{με το παραπανο} απο αλλου,αρα μια χαρα...;)

Βασικα δεν μπορω να πω οτι δεν απανταει καθολου ή απανταει αστεια στα SBS...
Υπαρχουν παρα πολλες κομικες εξηγησεις στα SBS(οχι πως ολες οι ερωτησεις που του κανουν ειναι σοβαρες και αυτος απανταει κομικα...) αλλα υπαρχουν και σοβαρες ερωτησεις τις οποιες οταν τις διαβαζεις λες οτι επιτελους στρημωξαμε τον μεγαλο Oda και τελικα σου απανταει λες και ηταν το ποιο απλο πραγμα του κοσμου και δεν το εβλεπε κανεις αλλος εκτος απο αυτον!

Δινει επισης πολλοι σημαντικες πληροφοριες για την ολη κοσμοθεωρια του One Piece και νομιζω οτι πολλες αποριες για τους DF user εχουν λυθει εκει!

Yπαρχει και το κομικο στοιχειο αλλα για εμενα ειναι η ποιο αξιοπιστη πηγη!

Οσο για το TB δεν μπορω να πω οτι ηταν ποιο ασχημο απο το Enies Lobby Arc παρολα αυτα δεν ηταν και καλυτερο...

Αυτο που εκανε το TB να γινει τοσο τρομερο ειναι
Spoiler:

Oποτε δεν νομιζω να χανει το One Piece απο εκει....Αλλα ακομα και αν χανει.... στο manga κερδιζει με χιλια αυτη τη στιγμη!
Manga reader! You know what i mean! :thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:30

Βασικα δεν μπορω να πω οτι δεν απανταει καθολου ή απανταει αστεια στα SBS...
Υπαρχουν παρα πολλες κομικες εξηγησεις στα SBS(οχι πως ολες οι ερωτησεις που του κανουν ειναι σοβαρες και αυτος απανταει κομικα...) αλλα υπαρχουν και σοβαρες ερωτησεις τις οποιες οταν τις διαβαζεις λες οτι επιτελους στρημωξαμε τον μεγαλο Oda και τελικα σου απανταει λες και ηταν το ποιο απλο πραγμα του κοσμου και δεν το εβλεπε κανεις αλλος εκτος απο αυτον!

Δινει επισης πολλοι σημαντικες πληροφοριες για την ολη κοσμοθεωρια του One Piece και νομιζω οτι πολλες αποριες για τους DF user εχουν λυθει εκει!

Yπαρχει και το κομικο στοιχειο αλλα για εμενα ειναι η ποιο αξιοπιστη πηγη!

Ε ναι,δεν εννοουσα οτι δεν απανταει σε καμια ερωτηση σοβαρα ή δεν εχει δωσει καμια εξηγηση,απλα οτι σε πολλα θεματα,οπως ειπες κι εσυ,ειτε δεν εχει απαντηση και ο ιδιος ειτε ειναι υπερβολικα ηλιθια η ερωτηση και απανταει αναλογα{αυτα για τα porno που λεει κορυφαια!XD}...

Οσο για το TB δεν μπορω να πω οτι ηταν ποιο ασχημο απο το Enies Lobby Arc παρολα αυτα δεν ηταν και καλυτερο...

Αυτο που εκανε το TB να γινει τοσο τρομερο ειναι

Spoiler:

Oποτε δεν νομιζω να χανει το One Piece απο εκει....Αλλα ακομα και αν χανει στο manga κερδιζει με χιλια αυτη τη στιγμη!
Manga reader! You know what i mean! :thatsit:

Το manga μετα το TB οντως μου φανηκε πολυ καλο πριν το διακοψω και απ οσα ακουω συνεχιζει ακαθεκτο...παρ ολα αυτα δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει το καλυτερο αρκ{EL} με ενα απο τα μετρια {ΤΒ}...με καποιο αλλο αρκ ναι,αλλα με το EL ο νικητης ειναι εμφανης για μενα...