Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Και εγώ πιστεύω ότι αυτό το logia κάποιος το έχει όσο και αν έρχεται σε αντιθεση με αυτά που ξέρουμε.
Να θυμίσω ότι ο Ao-Kishi ακουμπούσε τη θάλασσα και τη μετάτρεπε σε πάγο ,κάτι το οποίο λογικά (σύμφωνα με τους ...νόμους του Oda) δεν θα έπρεπε να γίνεται, αφού όταν έρχεσαι σε επαφή με το νερό χάνεις τις δυνάμεις σου. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Oda για χάρη της πλοκής της ιστορίας παραβαίνει ο ίδιος τον κανόνα που ο ίδιος έχει βάλει.( Κάτι παρόμοιο γίνεται και στο Naruto όπου ο Kishimoto έχει χάσει τον μπούσουλα με τα είδη των sharingan και τις δυνατότητες του καθενός.)
Δεν είναι λοιπόν απίθανο να εμφανιστεί κάποιος που να έχει αυτό το devil fruit. Oda είναι αυτός, ότι θέλει κάνει. Επίσης αυτό το φρούτο θα είναι λογικά πανίσχυρο γιατί θα αχρηστεύει τις δυνάμεις του αντίπαλου devil fruit.
Επίσης αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι Marines δεν κατασκευάζουν σφαίρες από το γνωστό ορυκτό της θάλασσας και να γαζώνουν devil fruit users αβέρτα.( δεν διαβάζω το manga και δεν ξέρω αν αυτό γίνεται παρακάτω,πιστεύω όμως ότι κάτι τέτοιο θα εμφανιστεί στην ιστορία).
Edited by Hajate_Raborosu, 18 August 2008 - 16:37.
Και εγώ πιστεύω ότι αυτό το logia κάποιος το έχει όσο και αν έρχεται σε αντιθεση με αυτά που ξέρουμε.
Να θυμίσω ότι ο Ao-Kishi ακουμπούσε τη θάλασσα και τη μετάτρεπε σε πάγο ,κάτι το οποίο λογικά (σύμφωνα με τους ...νόμους του Oda) δεν θα έπρεπε να γίνεται, αφού όταν έρχεσαι σε επαφή με το νερό χάνεις τις δυνάμεις σου. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Oda για χάρη της πλοκής της ιστορίας παραβαίνει ο ίδιος τον κανόνα που ο ίδιος έχει βάλει.( Κάτι παρόμοιο γίνεται και στο Naruto όπου ο Kishimoto έχει χάσει τον μπούσουλα με τα είδη των sharingan και τις δυνατότητες του καθενός.)
Δεν είναι λοιπόν απίθανο να εμφανιστεί κάποιος που να έχει αυτό το devil fruit. Oda είναι αυτός, ότι θέλει κάνει. Επίσης αυτό το φρούτο θα είναι λογικά πανίσχυρο γιατί θα αχρηστεύει τις δυνάμεις του αντίπαλου devil fruit.
Επίσης αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι Marines δεν κατασκευάζουν σφαίρες από το γνωστό ορυκτό της θάλασσας και να γαζώνουν devil fruit users αβέρτα.( δεν διαβάζω το manga και δεν ξέρω αν αυτό γίνεται παρακάτω,πιστεύω όμως ότι κάτι τέτοιο θα εμφανιστεί στην ιστορία).
Naruto=Luffy(εξαιροντας οτι ο ενας ειναι ninza και ο αλλος πειρατης )
οχιιιιιιι!!!!! *με δραματικο τονο* ο Naruto δεν συγκρινετε με τον...Ντρεικ ο Luffy ειναι τελειως ουφο ενω ο Naruto ενα 3% εξυπναδας το εχει (επιστημονικα τσεκαρισμενο αυτο! )
Hajate μην ανησυχεις, no hard feelings και εμενα μου εχει τυχει (οπως ξερει πολυ καλα και η Ori san )
παντως τον zoro που τον ειπανε black jack, αν και τελειως ασχετο μου αρεσε ηταν πολυ badass ονομα
Συμφωνω,το Black Jack αν και οχι τελειο πιστευω ηταν πιο ωραιο απ το Zoro...σκεψου οτι και το nick που εχω βαλει ποτε δεν μου αρεσε σαν ηχηροτητα και το χω να το λεω οταν μου αρεσει πως αντιχει ενα ονομα...το Zoro δεν μου πολυαρεσε ποτε λοιπον και το εβαλα εδω στο forum καθαρα και μονο ως προς χαρη του χαρακτηρα που μου αρεσε,αλλα το ονομα οχι...αν και τωρα πια το χω συνηθισει βεβαια...
Σχετικά με το devil fruit του Νερού:
Spoiler:
Spoiler:
Πολυ καλη θεωρια φιλε Hajate...πριν λιγο καιρο με απασχολουσε το ιδιο..
Πιστευω αν καποιος εχει το logia του νερου ειναι εμφανες οτι δεν θα επηρεαζεται απ αυτο...η εξαιρεση του κανονα...οπως αντιστοιχα ο Blackbeard εχει στοιχεια logia αλλα "χτυπιεται"...
Οσο για τ'αλλο που λες,ειχα σκεφτει το ακριβως ιδιο με τα σπαθια του Zoro...αν επαιρνε εστω και ενα σπαθι φτιαγμενο απο Kairuseki θα ηταν ατρωτος πια...ηδη ειναι πολυ δυνατος και μπορει να τα βαλει και με devil fruit users και με κανονικους ανθρωπους...αν ειχε και σπαθια ετσι θα τους ειχε σχεδον ολους πια....damn logic holes....
οχιιιιιιι!!!!! *με δραματικο τονο* ο Naruto δεν συγκρινετε με τον...Ντρεικ ο Luffy ειναι τελειως ουφο ενω ο Naruto ενα 3% εξυπναδας το εχει (επιστημονικα τσεκαρισμενο αυτο! )
Hajate μην ανησυχεις, no hard feelings και εμενα μου εχει τυχει (οπως ξερει πολυ καλα και η Ori san )
Κι ομως εγω πιστευω οτι ο Naruto ουτε καν πλησιαζει τον Luffy οταν νευριαζει...δειτε τι ομορφα λογια βγαζει οταν το θελει η στιγμη,οπως πχ στον
Spoiler:
arlong ή cp9,που πραγματικα μενεις με το στομα ανοιχτο απο την ευφυια των λεξεων
...ο Naruto δεν λεω καλος αλλα καμια σχεση....
Οταν ειναι σε baka mode ειναι πολυ παρομοιοι βεβαια
Σε αυτο το σημειο οφειλω να παραδεχτω αν και φανατικη Narutard οτι ο Luffy μπροστα στον Naruto μοιαζει στην εξυπναδα με πυρηνικο φυσικο. Πραγματικα οταν τον πρωτοειδα και ημουν επηρεασμενη απο τον αλεπουδιτσα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι τον λεγανε χαζο . Ακομη και τωρα δεν τον θεωρω χαζο απλα λιγο κοσμαρα....
Σε αυτο το σημειο οφειλω να παραδεχτω αν και φανατικη Narutard οτι ο Luffy μπροστα στον Naruto μοιαζει στην εξυπναδα με πυρηνικο φυσικο. Πραγματικα οταν τον πρωτοειδα και ημουν επηρεασμενη απο τον αλεπουδιτσα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι τον λεγανε χαζο . Ακομη και τωρα δεν τον θεωρω χαζο απλα λιγο κοσμαρα....
κ εγω πρωτα naruto ειδα κ μετα op και παντα πιστευα οτι ο Luffy ειναι ο πιο βλακας by faaaaar ισως φταιει οτι με τις βλακειες του naruto ποτε δεν γελασα, αλλα με του Luffy ποναει (κυριολεκτικα) η κοιλια μου απο τα γελια!!
Καλα εδω σηκωνει ολοκληρη συζητηση. Αυτο το οποιο εχω να πω παντως προς υπερασπιση του Luffy ειναι οτι τουλαχιστον μεχρι στιγμης οταν του εξηγει καποιος κατι δειχνει να το κατανοει. Ο Naruto ουτε αυτο δεν μπορει να κανει ο Baka!!! και γενικα αυτο το οποιο παιρνω σαν αισθηση απο τον Luffy ειναι οπως ειπα πριν οτι ειναι πιο χαλαρο το στυλακι του και οτι δεν δινει σημασια γενικα σε καποια πραγματα. Οπως ειπα και πριν εχει συνδεθει Live με Καιρο και ο καιρος εκει ειναι αιθριος. Ο Naruto απο την αλλη πραγματικα δεν αντιλαμβανεται καποια πραγματα οταν του τα εξηγει καποιος ακομη και με πολυ απλα λογια.... (θα καω στην Naruto κολαση γι αυτο που λεω τωρα αλλα ειναι η αληθεια οπως και να το κανει κανεις)....
Spoiler:
Το ίδιο όμως έκανε και o Luffy με την Robin στην Skypiea.Ο Usopp μπήκε να κολυμπήσει στα σύννεφα και δεν επέστρεψε.Τότε ο Luffy επιμηκύνει τα χέρια του και πάνω στα χέρια του η Robin βάζει μάτια ώστε να δουν και να πιάσουν τον Usopp.
Το ίδιο όμως έκανε και o Luffy με την Robin στην Skypiea.Ο Usopp μπήκε να κολυμπήσει στα σύννεφα και δεν επέστρεψε.Τότε ο Luffy επιμηκύνει τα χέρια του και πάνω στα χέρια του η Robin βάζει μάτια ώστε να δουν και να πιάσουν τον Usopp.
Ναι αλλα εκεινο δεν ηταν κανονικο νερο,συννεφονερο ηταν
{αν και θα πρεπε να χαν αποδυναμωθει εστω και λιγο βεβαια}