Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#151 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 18:25

Δεν το πιστεψα αλλα τελικα ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

Βγηκε η ταινια Subbed απο αυτο το καινουργιο Fansub Group,

Θα βρειτε το Site τους εδω Nakama-Fansubs

Και επισης στα Downloads υπαρχει και το Torrent Hardsubbed να το κατεβασετε..

Καλο Ρουφηγμα

Berserk___Gatsu.jpg

#152 Luffy D.Monkey

Luffy D.Monkey

*Don't be like me*

• Banned
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 09:58

παιδια εχω να σας κανω μια ερωτηση. καταρχην να σας πω οτι ειμαι στο 66 επεισοδιο.
μου την εσπασε ρε σεις οταν ο Λουφυ κυνηγαει να σκοτωσει τον Ζορο! φαινοταν λες και εγινε κακος.... και εξαλλου ο ζορο ηταν συνεχεια μαζι του γιατι τον απειλει? μηπως εξηγει στα παρακατω επεισοδια οτι υπηρχε σημαντικοτερη αιτια που του επιτεθηκε?

κοιταξα ενα βιντεο απο το 360 στο Youtube. και δεν μου εκανε μεγαλη εντυηπωση...
παρολο που λενεοτι το One piece οσο παει γινετε καλυτερο. παρατηρησατε οτι τον εχουν αλλαξει καπως τον Λουφυ? επισης οταν ειδα εκεινο το ρομποτ με τα μπλε μαλλια και εκεινο το ελαφι γιατρος νομιζα οτι θα γινουν οτι να ναι τα επεισοδια. αληθευει? ή ειναι επειδη δεν τους εχω γνωρισει καλα ακομα? επισης. καπου διαβασα οτι ο σκελετος ειναι μελος της ομαδας. στο προσφατο opening δεν τον δειχνει γιατι?

#153 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 12:30

Βασικά το τωρινό arc, είναι από τα χειρότερα πιστεύω αλλά το op όσο προχωράει η ιστορία γίνεται ακόμα καλύτερο. Φυσικά και ο luffy έχει αλλάξει εφώσον αναπτύσεται όσο προχωράει η σειρά. Τώρα για τους άλλους χαρακτήρες μπορεί να σου φαίνονται κάπως, αλλά όταν τους δεις στο anime θα τους λατρέψεις. Στο πρόσφατο opening δείχνει τον σκελετό αλλά δεν είναι μέλος της ομάδας. Επίσης καλό θα είναι να χρησιμοποιείς spoiler tag σε ορισμένες σου ερωτήσεις. Πολλοί που μπαίνουν στο thread αυτό δεν έχουν φτάσει όλοι στο τελευταίο επεισόδειο, και δεν θέλουν να μάθουν τι γίνεται μετά γι'αυτό και γράφεις αυτό: [.spoiler][./spoiler] (χωρίς τις τελείες) και βγαίνει αυτό:
Spoiler:

Έτσι όσοι δεν θέλουν να μάθουν την πλοκή, απλά δεν το ανοίγουν. Για την πρώτη σου ερώτηση θα το δεις μόνος σου:riiight:

Α, και καλωσήρθες στο forum!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#154 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 17:04

παιδια εχω να σας κανω μια ερωτηση. καταρχην να σας πω οτι ειμαι στο 66 επεισοδιο.
μου την εσπασε ρε σεις οταν ο Λουφυ κυνηγαει να σκοτωσει τον Ζορο! φαινοταν λες και εγινε κακος.... και εξαλλου ο ζορο ηταν συνεχεια μαζι του γιατι τον απειλει? μηπως εξηγει στα παρακατω επεισοδια οτι υπηρχε σημαντικοτερη αιτια που του επιτεθηκε?

Xεχε,

Spoiler:

αρολο που λενεοτι το One piece οσο παει γινετε καλυτερο. παρατηρησατε οτι τον εχουν αλλαξει καπως τον Λουφυ? επισης οταν ειδα εκεινο το ρομποτ με τα μπλε μαλλια και εκεινο το ελαφι γιατρος νομιζα οτι θα γινουν οτι να ναι τα επεισοδια. αληθευει? ή ειναι επειδη δεν τους εχω γνωρισει καλα ακομα? επισης. καπου διαβασα οτι ο σκελετος ειναι μελος της ομαδας. στο προσφατο opening δεν τον δειχνει γιατι?

Λοιπον το One Piece γινετε πολυ πιο καλυτερο οσο παει,και οσον αφορα αυτους τους χαρακτηρες,

ΘΑ τους ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ,τα σπανε και οι δυο,:wooi2:

Οσο σχεδιατηκα που αλλαζει ο Luffy,Λογικο ειναι μιας και ωριμαζει....

Λοιπον,Μολις ειδα την 9η ταινια One Piece

Εντυπωσεις^^

Spoiler:

Αυτα απο μενα:tensai:

Berserk___Gatsu.jpg

#155 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 17:26

Αφου τον ηωα luffy τον λενε, γιατι τον αποκαλουσαν ντρεικ οταν εδειχνε τη σειρα στο alter;

#156 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 17:44

Αφου τον ηωα luffy τον λενε, γιατι τον αποκαλουσαν ντρεικ οταν εδειχνε τη σειρα στο alter;

Bασικα οχι μονο αυτον,αλλα και πολλους αλλους τους αλλαξανε ονοματα..

Για να ακουγονται πιο ωραια στο Greek Croud

Monkey D. Luffy-Ντρεηκ!
Ζοro-Black Jack!
Sanji-Sunny!
Nami-Bonny!
Usopp-Gus!

Μονο αυτους θυμαμαι...

Berserk___Gatsu.jpg

#157 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 00:03

Λοιπόν μόλις πρόσεξα ότι η 5η ταινία one piece είναι η πιο βίαια ταίνια απ'όλες!
Μιλάμε το unpsofable πάει περίπατο!
Απλά δείτε αυτό το video από το 01:30 έως το 02:10 και θα με θυμηθείτε!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBT2vhgjS2w[/media]

Επίσης είδα και εγώ την ένατη ταινία και μπορώ να πω πως πέρασα ευχάριστα την ώρα με το retale μίας από τις καλύτερες arcs που έχει γράψει ο Oda και φυσικά έκλαψα για μια ακόμη φορά!Σίγουρα πάντως αυτό το retale είναι καλύτερο από το retale της arabasta!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 00:13

Bασικα οχι μονο αυτον,αλλα και πολλους αλλους τους αλλαξανε ονοματα..

Για να ακουγονται πιο ωραια στο Greek Croud

Monkey D. Luffy-Ντρεηκ!
Ζοro-Black Jack!
Sanji-Sunny!
Nami-Bonny!
Usopp-Gus!

Μονο αυτους θυμαμαι...

GK καλο review για την 9η καταρχας;)

Μετα επισης

Captain Kuro-Καπταιν Πιτ
Catain Smoker-Καπεταν Καπνος
Daddy the Father{απο το filler}-Κρουγκερ
Buggy-Μπαγκυ
Αrlong-Ριτσι

ξερω ακομη 1-2 σιγουρα,αλλα δεν μου ρχονται τωρα...;)

#159 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 01:12

kaya = suzi

#160 Luffy D.Monkey

Luffy D.Monkey

*Don't be like me*

• Banned
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 07:27

exw dei mono 67 epeisodia kai einai to agapimeno ANIME!!! exw porwthei milame!!!!

#161 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 09:25

Αrlong-Ριτσι:hahaha::hahaha::hahaha:

μου φαινεται τραγικα αστειο αυτο!!!

παντως τον zoro που τον ειπανε black jack, αν και τελειως ασχετο μου αρεσε
ηταν πολυ badass ονομα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 10:28

Ξεχασατε ομως την ποι βασικη αλλαγη!Το anime λεγεται one piece και εμεις το καναμε
Ντρεικ ο βασιλιας τον πειρατων.

#163 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 11:29

τουλαχιστον το "βασιλιας τον πειρατων" εχει καποια σχεση!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#164 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 12:23

Κατι ειναι και αυτο.Φανταζεσε να ειχαν βαλει κανα τιτλο σε στυλ το λαστιχενιο αγορι ή ο πρασινομαλης με τις οδοντογλυφιδες.:burningbe3:

#165 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 12:25

φιλε luffy d monkey συνεχισε δεν εχεις δει τπτ ακομα!!!