ειδικά μ'αρεσε ένα με ένα αγόρι με διαφορετικου χρώματος ματια κ μια πεταλουδίτσα στο χέρι (βαριέμαι να το ψάξω

και το τελευταίο ειναι καταπληκτικό (γλύκα η κοπέλα και αυτό που φοράει

Μπράβο!

Posted 06 October 2009 - 14:58
Posted 06 October 2009 - 16:38
:OMG3:This is perfect!Μην μου δώσεις γυναίκες σε τέτοια φορέματαEυχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, και μόλις μου θυμήσατε ότι πρέπει να κάνω update το πρώτο ποστ. >w<
Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.Spoiler:
Ps μάλλον θα πρέπει να αρχίζω να βάζω κανά φόντο γιατί με βλέπω σε λίγο να σχεδιάζω bankais στο πλευρό του Kubo.
Posted 06 October 2009 - 19:23
Whee, this is actually very good. d(^^ )Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.
Spoiler:
Ps μάλλον θα πρέπει να αρχίζω να βάζω κανά φόντο γιατί με βλέπω σε λίγο να σχεδιάζω bankais στο πλευρό του Kubo.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 October 2009 - 20:13
Whee, this is actually very good. d(^^ )
Θα διαφωνήσω με τον Night_Wizard_Seal. Μην αγγίξεις το πρόσωπο, it's good as it is.Spoiler:
Posted 06 October 2009 - 20:33
Eυχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, και μόλις μου θυμήσατε ότι πρέπει να κάνω update το πρώτο ποστ. >w<
Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.Spoiler:
Posted 06 October 2009 - 21:23
Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.
Spoiler:
Μ' αρέσει. Το κεφάλι καλύτερο από προηγούμενες δουλειές αν και ακόμα έχει αυτό το περίεργο... δε μου έρχεται η λέξη...
Edited by Erebos, 06 October 2009 - 21:30.
Posted 06 October 2009 - 22:33
Eυχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, και μόλις μου θυμήσατε ότι πρέπει να κάνω update το πρώτο ποστ. >w<
Posted 07 October 2009 - 00:47
Posted 07 October 2009 - 14:52
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 07 October 2009 - 17:11
Δεν είναι αυτό. Αν μου έρθει ποτέ πώς μπορώ να το περιγράψω θα το γράψω.Τις σκιές στο λαιμό έχει κάνει λάθος, γι' αυτό νομίζει κανείς ότι έχει στραβολαιμιάσει η κοπέλα...
Posted 07 October 2009 - 18:32
Kenny:
Spoiler:
Posted 07 October 2009 - 18:39
Well, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.μην ακους τα πορωμενα που θελουν μεγαλες βυζομπαλες!
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 October 2009 - 18:48
Posted 07 October 2009 - 21:21
Edited by iristella, 07 October 2009 - 21:42.
Posted 07 October 2009 - 21:47