Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Iristella Paints
Posted 09 May 2009 - 17:32
η στάση του σώματος είναι αρκετά καλή αν και έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με το μάτι που μισοκρύβεται και με τη μορφολογία παλάμης!
i love the butterfly!
μπράβο!
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 09 May 2009 - 20:43
Posted 10 May 2009 - 11:53

Για το τελευτεο που εκανες δεν ευλαπτε να βαλεις και στηθος λιγο ... και σκεφτομουν αχ τι γλυκια που ειναι και μετα διαβασα το σχολιο σου και

Posted 10 May 2009 - 17:49

Nαι είναι αλήθεια ότι το χέρι μου βγήκε λίγο περίεργο αλλά γενικά το συγκεκριμένο σημείο είναι λίγο απαιτητικό οπότε έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης

btw κάτι που παρατήρησα είναι ότι για κάποιο λόγο το A4 με βολεύει περισσότερο από την ακουαρέλα. Cant really understand why....
In any case, thank you again and i ll try to do even better next time ^^.
Posted 20 July 2009 - 01:01
Αν και το ξεκίνησα διαφορετικά και με άλλη προοπτική κατέληξε να είναι μια εναλλακτική εκδοχή του Mad Hatter από Alice in wonderland.
Oh well.....
Posted 20 July 2009 - 01:24
Όλα πραγματικά τέλεια απ'τα σύννεφα και τα ζώα, μέχρι τα μαλλιά, το πρόσωπο αλλά και το ένδυμα.
Μόνο μου παραπονάκι πως είναι αφύσικα αδύνατη.
Συνέχισε έτσι, we want moar....!

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 20 July 2009 - 02:09
Βump for greater justice. Το παρακάτω είναι προιόν μιας τρίωρης διακοπής ρεύματος. Το αφιερώνω στην ΔΕΗ με μεγάλη... εχεμ "αγάπη"
Spoiler: Προς ΔΕΗ
Αν και το ξεκίνησα διαφορετικά και με άλλη προοπτική κατέληξε να είναι μια εναλλακτική εκδοχή του Mad Hatter από Alice in wonderland.
Oh well.....Spoiler:
Δεν είναι άσχημο αλλά προσωπικά αν ήμουν ο καθηγητής της ζωγραφικής στο Λύκειο σου και μου έκανες αυτή τη ζωγραφιά πάνω από 16 στο 4μηνο δε θα σου έβαζα

Posted 20 July 2009 - 03:00
Posted 20 July 2009 - 03:15
Posted 20 July 2009 - 12:01

*Note to self : buy that freaking anatomy guide*
Posted 20 July 2009 - 12:13
Από anatomy guides, υπάρχουν μιλλούνια στο Internet, δε χρειάζεται να ξοδευτείς!
Posted 20 July 2009 - 12:20

Posted 20 July 2009 - 20:13
Σου έχει βγει σωστά το scan ή έκανες επίτηδες τόσο μακρόστενο το κεφάλι. Σε περίπτωση που έγινε το δεύτερο, πιστεύω ότι χαλάει πολύ το σύνολο.Spoiler:
Στα γενικά, πολλή και όμορφη λεπτομέρεια και ελέυθερο χέρι, έξυπνες ιδέες, αλλά σε προδίδει η περίεργη προοπτική (που δεν φαίνεται ως "άποψη", αλλά ως προβληματική). Η ανατομία πάντως, αν εξαιρέσεις το κεφάλι, μου φαίνεται καλή.
Posted 20 July 2009 - 22:19
η κοπέλα δεν με ξετρελαίνει αλλά μου αρέσει πολύ το γενικό στήσιμο του σκηνικού και οι λεπτομέριες(ειδικά οι πεταλούδες)
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 20 July 2009 - 23:23
Well ο δρόμος για την τελειότητα είναι μακρύς και δύσκολος , και η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Θα βάλω εντούτοις τα δυνατά μου το επόμενο να είναι καλύτερο.
Actually το επόμενο μάλλον είναι fanart το οποίο συζητάγαμε με μια μικρή αμαρτωλή και καμένη ψυχή. Hope I dont screw it up. xDDDDDD