Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#151 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 09 May 2009 - 17:32

Nice!!!!!!!!!
η στάση του σώματος είναι αρκετά καλή αν και έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με το μάτι που μισοκρύβεται και με τη μορφολογία παλάμης!
i love the butterfly!

μπράβο!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#152 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 May 2009 - 20:43

Πολύ καλό το τελευταίο. Η έκφραση δε μου δίνει αυτό που ανέφερες όμως, πιο πολύ φαίνεται να είναι χαμένος στις σκέψεις παρά να βαριέται.

Posted Image

#153 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 10 May 2009 - 11:53

Ξερεις οσο παρατιρο τα σχεδια σου τοσο σιμπερενω οτι οι χαρακτιρες σου μιαζουν! Αλιθια λεω εμφανισιακα μερικα στιχια θημιζουν εσενα ^^ . Οσο για το ποτε θα γινεις μαμα :blurah5: πιστεβω οτι εχεις χρονο ακομα νεα κοπελα εισαι...
Spoiler:

Για το τελευτεο που εκανες δεν ευλαπτε να βαλεις και στηθος λιγο ... και σκεφτομουν αχ τι γλυκια που ειναι και μετα διαβασα το σχολιο σου και :terror2: ε δαξη σιμπαθητηκος ειναι .

#154 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 May 2009 - 17:49

Τhanks everyone for the comments :wooi2:

Nαι είναι αλήθεια ότι το χέρι μου βγήκε λίγο περίεργο αλλά γενικά το συγκεκριμένο σημείο είναι λίγο απαιτητικό οπότε έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης:nanana:. (i wasnt an anatomy prodigy to begin with...

btw κάτι που παρατήρησα είναι ότι για κάποιο λόγο το A4 με βολεύει περισσότερο από την ακουαρέλα. Cant really understand why....

In any case, thank you again and i ll try to do even better next time ^^.

#155 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2009 - 01:01

Βump for greater justice. Το παρακάτω είναι προιόν μιας τρίωρης διακοπής ρεύματος. Το αφιερώνω στην ΔΕΗ με μεγάλη... εχεμ "αγάπη"
Spoiler: Προς ΔΕΗ

Αν και το ξεκίνησα διαφορετικά και με άλλη προοπτική κατέληξε να είναι μια εναλλακτική εκδοχή του Mad Hatter από Alice in wonderland.

Oh well.....

Spoiler:

#156 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 20 July 2009 - 01:24

Νταξ τι να πρωτοπω.... Πραγματικά υπέροχο, και λες μόνο 3 ώρες... στα είπα και μσν...
Όλα πραγματικά τέλεια απ'τα σύννεφα και τα ζώα, μέχρι τα μαλλιά, το πρόσωπο αλλά και το ένδυμα.

Μόνο μου παραπονάκι πως είναι αφύσικα αδύνατη.
Spoiler:

Συνέχισε έτσι, we want moar....! :wooi2:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#157 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 July 2009 - 02:09

Βump for greater justice. Το παρακάτω είναι προιόν μιας τρίωρης διακοπής ρεύματος. Το αφιερώνω στην ΔΕΗ με μεγάλη... εχεμ "αγάπη"

Spoiler: Προς ΔΕΗ

Αν και το ξεκίνησα διαφορετικά και με άλλη προοπτική κατέληξε να είναι μια εναλλακτική εκδοχή του Mad Hatter από Alice in wonderland.

Oh well.....

Spoiler:

Δεν είναι άσχημο αλλά προσωπικά αν ήμουν ο καθηγητής της ζωγραφικής στο Λύκειο σου και μου έκανες αυτή τη ζωγραφιά πάνω από 16 στο 4μηνο δε θα σου έβαζα:hehehe:

Posted Image

#158 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 20 July 2009 - 03:00

Ιιιιιιι πες μου πως δεν είναι πρόσφατο ... μου αρέσει το στιλακη και ότι σου μοιάζει (ναι κι ωμός υπάρχουν χαρακτηριστικά που θυμίζουν εσένα) αλλά, βάζω ένα μεγάλο αλλά. ΔΕΝ μου αρέσουν οι πατούσες, οι αγκωνές...το κεφάλι οκ είναι η mad hatter αλλά μεγαλύτερο καπέλο plz. Και που είναι το τσάι? Είναι και άλλες λεπτομέρειες που δεν μου αρέσουν...βασικά επειδή περιμένω ποιο πολλά από εσένα και...επειδή με έχει πιάσει μια τελειομανία για ότι αφορά το σχέδιο (άσε είναι κατάρα δεν μπορώ να ολοκληρώσω ούτε ένα σχέδιο εδώ και 3 μίνες).

#159 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 July 2009 - 03:15

Το κεφαλι της τρελοκαπελους δε μου αρεσει, αρκετα μακροστενο, και παραειναι αδυνατη.Το τοπιο απο την αλλη ειναι πολυ καλο, μονο η φατσα της γατας μου σπαει τα νευρα.

qzMHWHd.png

#160 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2009 - 12:01

Eυχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια παιδιά θα βάλω τα δυνατά μου για μεγαλύτερη βελτίωση και καλύτερα αποτελέσματα στο προσεχές μέλλον. :congrats:

*Note to self : buy that freaking anatomy guide*

#161 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 July 2009 - 12:13

Βασικά, έτσι όπως το είδα νόμιζα ότι το είχες φωτογραφίσει από γωνία... :/ Καθόλου άσχημο, ωραίες λεπτομέρειες, πάντως.

Από anatomy guides, υπάρχουν μιλλούνια στο Internet, δε χρειάζεται να ξοδευτείς!

Posted Image

#162 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 20 July 2009 - 12:20

μπραβο πολλυ καλη δουλεια εμενα μου αρεσουν πολλυ οι εικονες του L
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#163 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 20 July 2009 - 20:13

Spoiler:

Σου έχει βγει σωστά το scan ή έκανες επίτηδες τόσο μακρόστενο το κεφάλι. Σε περίπτωση που έγινε το δεύτερο, πιστεύω ότι χαλάει πολύ το σύνολο.
Στα γενικά, πολλή και όμορφη λεπτομέρεια και ελέυθερο χέρι, έξυπνες ιδέες, αλλά σε προδίδει η περίεργη προοπτική (που δεν φαίνεται ως "άποψη", αλλά ως προβληματική). Η ανατομία πάντως, αν εξαιρέσεις το κεφάλι, μου φαίνεται καλή.

#164 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 20 July 2009 - 22:19

πάρα πολύ κάλο και το καινούργιο σου σχέδιο.........
η κοπέλα δεν με ξετρελαίνει αλλά μου αρέσει πολύ το γενικό στήσιμο του σκηνικού και οι λεπτομέριες(ειδικά οι πεταλούδες)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#165 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2009 - 23:23

Thanks for the comments and the observations once again. Δοκίμασα κάποια καινούρια πράγματα σε αυτό, ένα από αυτά ήταν ο σχεδιασμός του κεφαλιού XD. Kάποια έδεσαν ωραία κάποια όχι και τόσο.

Well ο δρόμος για την τελειότητα είναι μακρύς και δύσκολος , και η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Θα βάλω εντούτοις τα δυνατά μου το επόμενο να είναι καλύτερο.

Actually το επόμενο μάλλον είναι fanart το οποίο συζητάγαμε με μια μικρή αμαρτωλή και καμένη ψυχή. Hope I dont screw it up. xDDDDDD