Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#196 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 October 2009 - 22:06

Ρε μανία με τα βυζιά.... :hahaha:

Λοιπόν big boobs are overrated. :P Λένε ότι το ιδανικό στήθος χωράει σε ποτήρι σαμπάνιας. Οπότε είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας. Της συγκεκριμένης είναι στητά και σφριγηλά όπως είπε η δεσποινίς πιο πάνω. Δεν έχουν αναγκη να είναι μεγάλα για να αιχμαλωτίσουν την προσοχή.

#197 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 07 October 2009 - 22:21

Αυτό που μου αρέσει στα σχεδία σου είναι τα ρούχα ... εγώ κάθε φορά τα σκοτώνω:emptyonexg1: ... για ανατομικά λάθη δεν θα μιλήσω επειδή θα με φανέ :hot:(τουλάχιστο μέχρι να ανεβάσω κάτι αλλά αυτήν την βδομάδα έχω πολύ τρέξιμο σε δημοσιές υπηρεσίες κτλ.). Α και
Spoiler:

#198 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 October 2009 - 22:37

ITT : BOOBS

xbJ3b2w.jpeg

#199 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 08 October 2009 - 00:28

Λοιπόν big boobs are overrated. :P Λένε ότι το ιδανικό στήθος χωράει σε ποτήρι σαμπάνιας. Οπότε είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας. Της συγκεκριμένης είναι στητά και σφριγηλά όπως είπε η δεσποινίς πιο πάνω. Δεν έχουν αναγκη να είναι μεγάλα για να αιχμαλωτίσουν την προσοχή.

Πράγματι, θα συμφωνήσω. Μια χαρά είναι τα βυζιά της συγκεκριμένης κοπέλας, δε χρειάζεται και άλλο.

#200 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 October 2009 - 02:11

Μάλλον otaku που τους αρέσουν τα loli ή τα DFC θα το έχουν πει αυτό γιατί για να χωράνε σε ποτήρι σαμπάνιας ή petanko θα πρέπει να είναι η κοπέλα ή loli :uhh:

Και btw όντως θέλει προσθετική η κοπελιά στην εικόνα.Δε λέω καλά και τα small boobs σε μερικές περιπτώσεις(έχω ρίξει πολύ nosebleed σε DFC galleries:nbleed:) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δυο-τρία νούμερα σουτιέν παραπάνω θα της έδιναν άλλη αίγλη.Άσε που εμένα μου φαίνονται και πεσμένα.Ίσως αν την έκανες χωρίς ρούχα να μπορούσα να διακρίνω καλύτερα αν είναι στητά ή όχι:hmmm:

Posted Image

#201 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 08 October 2009 - 02:33

Επίσης λένε να ταν η ζήλια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#202 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 October 2009 - 02:47

Επίσης λένε να ταν η ζήλια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα.

Και πέρα από αυτό λένε ακόμη "ότι ο σοφός δείχνει πάντα το φεγγάρι και ο ηλιθιος κοιτάζει πάντα το δάχτυλο" αλλά last time i checked εδώ ήταν art thread όχι μέρος για παράθεση παροιμιών oπότε μάλλον επικεντρώνεις σε λάθος σημείο :P.

In other news Jiraiya κάτι μπορούμε να κάνουμε και για την παραγγελία σου ^^. Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή μας αμφισβήτησες κιόλας. :P

Προς τα υπόλοιπα παιδιά ευχαριστώ για comments και παρατηρήσεις. ^^ Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ περισσότερο στο μέλλον.

#203 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 October 2009 - 07:35

Μαρεσει πααααααααααααρα πολυ :) Ειχα καιρο να δω σχεδιο σου, οποτε ημουν καπως ετσι οταν το ειδα :3

Δεν ξερω πως τα καταφερνεις, αλλα τα προσωπα σου βγαίνουν καπως "φλατ"... Οχι οτι ειναι απαραίτητα κακο, απλα φαίνονται καπως παραξενα :3 Εκτος απο αυτο ολο το υπολοιπο μ'αρεσει , και το κιμονο ειναι καλοφτιαγμενο :)

Τελος θα ηθελα να επισημάνω και εγω οτι το στήθος έπρεπε να ηταν πιο...."γεμάτο" ΧΡ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#204 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 October 2009 - 08:06

Δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς για τα πρόσωπα αλλά θα το ψάξω. Σε αυτό έβαλα όντως λιγότερες σκιές από ότι συνήθως οπότε μπορεί να έπαιξε ρόλο. Suggestion noted. :333 Sankyuu!

#205 Xod

Xod

Green and evil

• Members
  • 46 posts

Posted 06 January 2010 - 23:03

Χε χε χε!! Καταπληκτικά σχέδια! Οι σκιάσεις με το μολύβι είναι υπέροχες! Και τι όμορφα είναι τα πρόσωπα με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια! Η αγαπημένη μου ζωγραφιά είναι αυτή με την ημίγυμνη κοπέλα με τα φτερά που κλαίει:
Spoiler:

Τι όμορφη που είναι! Και μου αρέσει πολύ το στήθος της. Ποτέ δε με ενθουσίαζαν ιδιαίτερα τα υπερβολικά μεγάλα στήθη. Απλά στη ζωγραφική, τα ωραία στήθη είναι τα καλοσχεδιασμένα με σωστή ανατομία, και πιστεύω πως το πέτυχες αυτό. Τώρα, για τα αληθινά στήθη, όλα μου φαίνονται ωραία, αρκεί η γυναίκα να είναι υγιείς, και σιχαίνομαι πολύ τα τεχνητά στήθη.

Posted Image

#206 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 January 2010 - 23:31

Xεχ thanks για τα καλά λόγια Xod. :333

Και ξεφεύγοντας λίγο από τα hand made σχέδια είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στην μορφοποίηση εικόνας. Αν και δεν πετάω ακριβώς την σκούφια μου για Berserk υπήρξε ετούτοις μια σκηνή που μου άρεσε πάρα πολύ και είπα να την κάνω σετάκι (it looks like red riding hood taking the big bad wolf for a ride itt: wolves. You can ride them too. :P).

Spoiler: Original Page

Spoiler: Avatar

Spoiler: Signature

Χρησιμοποιήθηκε ποντίκι και Corel 95 (masochism over 9K). Crop, clone tool, και reduce speckles.

So thoughts?

(btw sorry guys no boobs in this one xD)

#207 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 28 January 2010 - 23:54

Αρκετά πετυχημένο σετάκι βέβαια ένα μείον είναι ότι από σένα περιμένουμε να βλέπουμε boobs οπότε μείον ένα για αυτό xD πιστεύω πάντως ότι η sig θα ήταν καλύτερη με ένα πιο μικρό stroke :P
Posted Image

#208 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 January 2010 - 03:29

σε γενικα πλαισια θα συμφωνησω με τον spartankid, αθλιο και αχρηστο, no boobs? no fanservice for the readers? shammee! SHAME i say!

καλο setaki αν και μου φαινεται πως η sig βγηκε λιγο blured απο τα φιλτρα.

#209 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 January 2010 - 12:05

Eυχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις. ^^

Spartankid το είχα δοκιμάσει με μικρότερο stroke αλλά μου φαινόταν ότι χανότανε κάπως.

#210 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 31 January 2010 - 14:18

Πάρα πολύ ωραίο το σετάκι :333333 Αν ήμουν berserk fan θα το βουτούσα XD

xbJ3b2w.jpeg