Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#181 holly

holly

Anime Newbie

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 14:58

πολύ ωραία όλα αυτά που έχει κάνει :awww:
ειδικά μ'αρεσε ένα με ένα αγόρι με διαφορετικου χρώματος ματια κ μια πεταλουδίτσα στο χέρι (βαριέμαι να το ψάξω :P ) :lovulovu:
και το τελευταίο ειναι καταπληκτικό (γλύκα η κοπέλα και αυτό που φοράει :awww:)
Μπράβο!:riiight:

#182 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 16:38

Eυχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, και μόλις μου θυμήσατε ότι πρέπει να κάνω update το πρώτο ποστ. >w<

Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.

Spoiler:

Ps μάλλον θα πρέπει να αρχίζω να βάζω κανά φόντο γιατί με βλέπω σε λίγο να σχεδιάζω bankais στο πλευρό του Kubo. :P

:OMG3:This is perfect!Μην μου δώσεις γυναίκες σε τέτοια φορέματα:nbleed::nbleed::nbleed:.
Πάρτο σαν ένα request.Όποτε μπορέσεις να κάνεις αυτήν την γυναίκα να δείχνει πιο ώριμη ή και πιο γιαπωνέζα(στο πρόσωπο εννοώ.κάτω αφησέ την ίδια:hahaha:.)
Πραγματικά είναι απίστευτηη,απλά ξές αν μπορείς να την κάνεις το στυλάκι "μαζεμένο μαλλί περισσότερο αξεσουάρ στο κεφάλι.:lovulovu::lovulovu::lovulovu:.well done iri-chan.
:nod:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#183 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 19:23

Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.

Spoiler:

Ps μάλλον θα πρέπει να αρχίζω να βάζω κανά φόντο γιατί με βλέπω σε λίγο να σχεδιάζω bankais στο πλευρό του Kubo. :P

Whee, this is actually very good. d(^^ )

Θα διαφωνήσω με τον Night_Wizard_Seal. Μην αγγίξεις το πρόσωπο, it's good as it is.

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#184 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 20:13

Whee, this is actually very good. d(^^ )

Θα διαφωνήσω με τον Night_Wizard_Seal. Μην αγγίξεις το πρόσωπο, it's good as it is.

Spoiler:

No no no!!!
Δεν με κατάλαβες Κένι.Έπρεπε να το πώ πιο καθαρά.Για το σχέδιο απλά:nod:.Το πρόσωπο με την πρώτη ματιά που το είδα μου θύμησει την Hotarubi από το Basilisk:hahaha:Γενικά μου φέρνει κάτι πολύ ωραίο στο μυαλό.Και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση.Το γέλιο δεν το λέω για κακό,αντιθέτως,ήταν απίστευτο.
Λέω αν θέλει,αν,να ξανασχεδιάσει με αυτό το στύλ ρούχο και σώμα αλλά να κάνει ένα πιο "αριστοκρατικό" πρόσωπο (αν μπορεις ίρι.)Είδα και την ζωγραφιά σου και μου θύμησες κάτι παλίο.Κάτι σαν μια ιαπωνέζα κάτι ,κάτι.Πάντως σαν σχέδιο...έχει πολλές προοπτικές(πάρτο όπως θές πάντως είναι τέλειο.)
:ureshii:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#185 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 20:33

Eυχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, και μόλις μου θυμήσατε ότι πρέπει να κάνω update το πρώτο ποστ. >w<

Spoiler:

Μ' αρέσει. Το κεφάλι καλύτερο από προηγούμενες δουλειές αν και ακόμα έχει αυτό το περίεργο... δε μου έρχεται η λέξη... Τους αντίχειρες υποθέτω πήγες να τους κρύψεις αλλά στο κάτω χέρι έπρεπε να φαίνεται μερικώς. Επίσης δεν πιάνω την έκφραση του προσώπου σε σχέση με τη στάση του σώματος.

Άσχετα με τα παραπάνω, πολύ καλή δουλειά!

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το κάνεις, αλλά ίσως για λίγο καιρό να δουλέψεις μόνο σε κεφάλια και χέρια που φαίνεται να έχεις ένα μικρό πρόβλημα. Όπως έχουμε πει, καλό είναι το ανατομικά ή οτιδήποτε άλλο λάθος, αρκεί να το θες έτσι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 21:23

Spoiler:

Looks like Jigoku Shoujo is trying to be like Hone-onna :hahaha:

Πάντως, πρόσεξε in future attempts το kimono γύρω από τους ώμους. Έτσι το φορούσαν μόνο οι ακριβές ή/και πολύ όμορφες πόρνες. Καμία ευυπόληπτη γυναίκα ή geisha δεν φόραγε έτσι το kimono.

Μ' αρέσει. Το κεφάλι καλύτερο από προηγούμενες δουλειές αν και ακόμα έχει αυτό το περίεργο... δε μου έρχεται η λέξη...

Τις σκιές στο λαιμό έχει κάνει λάθος, γι' αυτό νομίζει κανείς ότι έχει στραβολαιμιάσει η κοπέλα... ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 06 Οκτώβριος 2009 - 21:30

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 22:33

Spoiler:

Μου αρεσουν πολυ τα μαλλια της και τα χερια. Ζωγραφιζεις πολυ ωραια τα χερια, σε αντιθεση με εμενα XD

Το προσωπο μονο πιστευω πρεπει να ειναι καπως πιο φαρδυ. Συνηθως ο αρχικος κυκλος που θα τοποθετηθει το προσωπο πρεπει να ειναι πιο φαρδυς απο οταν βλεπουμε πληρες το προσωπο και η προοπτικη τριων τεταρτων ειναι καπως δυσκολη.

#188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 00:47

Ευχαριστώ πολύ για όλα τα tips/συμβουλές/hints.

sunday you are absolutely right about the hands. Εφιάλτης μου έχει καταντήσει. Γι αυτό και όλο το αποφεύγω. Μη σου πω ότι σε μια φάση σκεφτόμουν να τους σχεδιάζω όλους κουλούς σαν την Aφροδίτη της Μήλου ένα πράγμα. xD

Erebos thanks for the info για το kimono, θα το έχω υπόψιν μου από εδώ και εμπρός. Και να σου πω την αλήθεια το είχα ψιλοσκεφτεί αυτό με τις σκιές του λαιμού αλλά δεν μπορούσα να καθορίσω τι ακριβώς έκανα λάθος. Thanks for the beta version that you gave me too.:3

Kenny:
Spoiler:

Μany thankies to Night_Wizard_Seal and Mr.Brightside.

#189 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 14:52

Eγω πιστευω πως την εχεις κανει αριστη :riiight:
Καταπληκτικες σκιασεις, ορθη ανατομια... δεν βρισκω σημαντικα λαθη (για να μην σου πω πως δε βρισκω καθολου λαθη). Τα boobies μια χαρα size εχουν, μην ακους τα πορωμενα που θελουν μεγαλες βυζομπαλες!
Η κοπελα μου θυμιζει λιγο την sunako-sama! Εχουν παρομοιο hairstyle (οπως εκεινες οι Ιαπωνικες κουκλες).

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#190 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 17:11

Τις σκιές στο λαιμό έχει κάνει λάθος, γι' αυτό νομίζει κανείς ότι έχει στραβολαιμιάσει η κοπέλα... ;)

Δεν είναι αυτό. Αν μου έρθει ποτέ πώς μπορώ να το περιγράψω θα το γράψω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#191 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 18:32

Kenny:

Spoiler:

GO~ ONEECHAN~ GO ~:hahaha:

Από τα πιο ωραία σχέδια σου μέχρι στιγμής, μου άρεσε η προσοχή στις λεπτομέρειες όπως το λουλούδι στα μαλλιά και τα σχέδια στο φόρεμα...Επίσης μπορώ να πω ότι απέπνεε έναν αισθησιασμό...Για geisha θα ήταν ταμάμ:Blissfull:

xbJ3b2w.jpeg

#192 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 18:39

μην ακους τα πορωμενα που θελουν μεγαλες βυζομπαλες!

Well, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Πιο σοβαρά τώρα, η σκιά και το V-σχήμα του cleavage δεν συμβαδίζουν με τον όγκο του στήθους. Ή ο όγκος πρέπει να αυξηθεί, ή το V και η σκιά πρέπει να μειωθούν κατά πολύ. And since I'm a bored guy with Photoshop, δείτε την εικόνα που ακολουθεί.

Ayway, ο κυριότερος λόγος για τον οποίο κάνω κι άλλο post είναι επειδή τώρα παρατήρησα ένα μεγάλο ανατομικό πρόβλημα. Το δεξί χέρι βγαίνει από το μανίκι at an impossible angle, σαν να σπάει το χέρι της στα 3 αντί για 2.

Τέλος, οι βλεφαρίδες των δύο ματιών της δεν είναι ίδιες. Οποιοδήποτε από τα δύο στυλ is fine, αλλά όχι άλλο στο ένα μάτι και άλλο στο άλλο.

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#193 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 18:48

Καλά βρε και εσύ μην το παίρνες προσωπικά:hahaha:

Τώρα για το στήθος (γιατί με τα υπόλοιπα συμφωνώ) εμένα μου φαίνεται μια χαρά...Το ότι δεν είναι τεράστια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι στητά και σφριγηλά...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#194 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 21:21

Lol kenny you are right XD. Ηθελα να το κάνω μανίκι που έχει πτυχώσεις αλλά όντως φαίνεται περίεργα. Και έλεγα... Πως και δεν δολοφόνησα πολύ την ανατομία σε τούτο? xDDDDDD

Το ίδιο και για τις βλεφαρίδες.

Θα κάνω διορθώσεις και θα επανέλθω με version two if possible.

**************************************************************************************************************
Edit κάτι πάλεψα. Better nao?

Spoiler: version two

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Οκτώβριος 2009 - 21:42

#195 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 21:47

Καλυτερο, και παρα πολύ ωραίο... αλλα δεν μεγάλωσες τα βυζια. :(

:P