Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#166 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 22 August 2009 - 23:45

είσαι το ειδωλό μου! μακάρι να σχεδιάζω έτσι κάποτε!(λέμε τώρα):P

:respect:keep up the good work!:chigau:
Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^

#167 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 23 August 2009 - 01:04

Spoiler:

:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Iriiiiiiiiii, αυτη την ζωγραφια την θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! :P
Posted Image

#168 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 August 2009 - 01:28

Thank you for your kind words! :awww: *blushes* :kawaii:

#169 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 23 August 2009 - 05:29

iristella got talent:congrats: keep working:riiight:

#170 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 02 September 2009 - 20:22

Αν και το ξεκίνησα διαφορετικά και με άλλη προοπτική κατέληξε να είναι μια εναλλακτική εκδοχή του Mad Hatter από Alice in wonderland.

Oh well.....

Spoiler:

Πολυ καλη δουλεια iristella! Αρκετα προσεγμενο και σου γεμιζει το ματι, και επισης μου αρεσει πολυ το προσωπο της κοπελας (στοιχιματιζω πως σου αρεσουν τα shoujo anime & manga).
Το λαγουδακι ειναι super kawaii :lovulovu:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#171 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 September 2009 - 20:46

Thanks for the kind words guys! Μετά την εξεταστική θα επανέλθω δριμύτερη! (and hopefully με καλύτερη αντίληψη ανατομίας).

Vagelio chan not quite, περισσότερο θα έλεγα είμαι Horror fan αν και κάποιες συνδυάζουν το shoujo στοιχείο. Ναι δεν μου φαίνεται από τα σχέδια θα έλεγα, όντως παραπέμπουν σε shoujo. xD Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω και άλλα πράγματα αλλά δεν υπήρχε χρόνος μέχρι τώρα.

#172 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 October 2009 - 04:27

*Bump*

Well πειραματιζόμενη σε νέα στυλ είπα να το ρίξω στα fan art προκειμένου να ξεφύγω από το συνηθισμένο στυλ μου (με το ζόρι).

Το πρώτο ξεκίνησε ως fan art.... αλλά κάπου στην πορεία παρασύρθηκα (ήταν και το στυλ της mangaka πολύ μακριά από το δικό μου) και έκανα ελαφρώς τα δικά μου (aka κουράστηκα να προσπαθώ να μιμηθώ το στυλ της και έκανα τα Bishonen όπως γούσταρα xD). Βασικά δεν ξέρω τι έκανα.... :P Eσείς θα μου πείτε. Από fan art της Youka Nitta ξεκίνησε πληροφοριακά με τους Οnozuka (<3) και Miyashaka if anyone cares. To ξέρω ότι δεν μοιάζουν είπαμε από κάποια φάση και έπειτα I went original. xD
Spoiler:

Kαι ένα που μοιάζει με τον χαρακτήρα από τον οποίο προήλθε.

Akira από το "wolf guy" σε shota έκδοση.
Spoiler: 17

Spoiler: rovu rovu

and this is propably the last time i m trying my l(a)uck in fan art. xD Με πιάνει η καρδιά μου όταν βλέπω και δεν μοιάζουν.... too stressing for my tastes xD

Edited by iristella, 01 October 2009 - 04:36.

#173 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 October 2009 - 10:37

Πολυ ωραια και τα 2, well done keep it up :)

qzMHWHd.png

#174 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 01 October 2009 - 13:28

πολύ ωραία και τα δύο!!!!!!
θα σου ξαναπώ ότι μου αρέσουν πολύ οι σκιάσεις που κάνεις.......

επίσης δεν έχεις ξεφύγει πολύ από το στύλ σου και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.......

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#175 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 October 2009 - 15:53

Είναι πάρα πολύ ωραία και τα δύο...Κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αν δεν μοιάζουν και τόσο πολύ στο original...Ίσα ίσα καλύτερα μέσα από πειραματισμούς να βρίσκεις το δικό σου στυλ και να το καλλιεργείς...

Συνέχισε όμως γιατί περιμένουμε και άλλα :drink:

xbJ3b2w.jpeg

#176 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 October 2009 - 18:27

Τhanks for the comments guys! H αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο πρώτο ήθελα να μοιάζουν στο original for the satisfaction of my inner fangirl (να φτιάξω δλδ αυτό που δεν θα δω ποτέ).. Τ^Τ Aλλά το artwork της mangaka είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά.

I ll keep experimenting though...

#177 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 October 2009 - 21:11

Τhanks for the comments guys! H αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο πρώτο ήθελα να μοιάζουν στο original for the satisfaction of my inner fangirl (να φτιάξω δλδ αυτό που δεν θα δω ποτέ).. Τ^Τ Aλλά το artwork της mangaka είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά.

I ll keep experimenting though...

Πραγματικα υπεροχα artwork Ιristella. Και εγω οταν κανω fanart προσπαθω να κανω τους χαρακτηρες να μοιαζουν με το στυλ του δημιουργου τους:ureshii:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#178 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 05 October 2009 - 23:07

3ο update (3/7/2008 )

Spoiler:

4o Upload (3/7/2008 )
Spoiler:

5o Upload (4/7/2008 )
Spoiler:

7o Update (16/7/2008)
Spoiler:

Αν δεν κανω λαθος στην πρωτη εικονα ειναι ο Light. Το μοναδικο προβλημα που βρισκω ειναι ο λαιμος του. Ειναι πολυ μακρυς και τον κανει να μοιαζει αλλοκοτο, ενω και ο γιακας του πουκαμισου απο την δεξια προς εμας πλευρα δεν φαινεται να ενωνεται με την αλλη μερια και πιστευω χρειαζεται διορθωση.

Τωρα ο L νομιζω εχει καπως στενο προσωπο και η γραμμη που οδηγει στο αυτι του ειναι πολυ αποτομη και θελει λιγο ανοιγμα. Κατα τα αλλα μια χαρα τον βρισκω. Οσον αφορα τη γραμματοσειρα θα συνιστουσα να την αποφευγεις αν δεν εχεις εμπειρια απο γραμμικο σχεδιο, ή την ορεξη να την κανεις. Μια καλη γραμματοσειρα θελει καπου μιαμιση με 2 ωρες για να βγει απο οσο θυμαμαι.

Το προβλημα μου με το τριτο σχεδιο ειναι οτι το κεφαλι του χαρακτηρα μοιαζει να κινειται ανεξαρτητα απο τον λαιμο του. Νομιζω χρειαζεται να δωσεις περισσοτερη εμφαση στους μυες του λαιμου ωστε να φαινεται οτι τον κουναει. Τα μαλλια του παντως μου αρεσουν παρα πολυ.

Το μοναδικο πραγμα που θελω να πω για το 7ο σχεδιο σου ειναι οτι μου αρεσει παρα πολυ :P

Edited by Mr. Brightside, 06 October 2009 - 22:21.

#179 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 06 October 2009 - 00:51

γουααα nice drawings απο οτι φαινετε το χερι σας ολους εδω μεσα λεει οχι σαν εμας τους αχρηστους (κουλαμαρα λεμε χαχα)

practise makes perfect keep it up

btw δεν ξερω πως μπορει να φαίνονται σε εναν εμπειρο σκιτσογραφο κλπ αλλα εμενα μου φενονται πολυ ωραία
Posted Image

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#180 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 October 2009 - 14:28

Eυχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, και μόλις μου θυμήσατε ότι πρέπει να κάνω update το πρώτο ποστ. >w<

Mέχρι όμως να βρω την όρεξη (τεμπέλα γαρ) ποστάρω το παρακάτω δημιούργημα (ταρατατζούμ τζούμ τζούμ).... Έγινε λίγο στα γρήγορα so please excuse the weirdness.

Spoiler:

Ps μάλλον θα πρέπει να αρχίζω να βάζω κανά φόντο γιατί με βλέπω σε λίγο να σχεδιάζω bankais στο πλευρό του Kubo. :P

Edited by iristella, 06 October 2009 - 14:34.