Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:38

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 12:03
Απλά είδα πως το είχαν πάρει όλοι πολύ σοβαρά το θέμα. Βάζανε και τούτο το emoticon:oo: λες και είναι κάτι το συνταρακτικό.Και αφού δεν γίνεται τίποτα...Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα φαντασίας (αν και εγώ θα προτιμούσα να δω ΗarukaxMichiru:nbleed:Aυτό είναι ζευγάρι !!!!! ο Mamoru είναι μια παγοκολώνα και η Usagi ζει στην Lalaland !!
Mεγαλωσαμε με sailormoon...... οι περισσοτεροι, τουλαχιστον.
Κι εχουμε δει ολο το ανιμε. Οποτε καταλαβαινεις, δεν υπηρχαν ερωτικα υποννοουμενα εκει μεσα, μονο φιλακια. Αντε και καποιες πονηρες καταστασεις ομιλιας με Haruka/Michiru..
Και καποια απο δω ανεφερε οτι στο μανγκα κανουν ερωτα.
Ε, λογικο ηταν να μεινουμε ετσι:

Ενταξει, χαβαλες να γινεται οπως ειπε κι ο Ichi.

btw, οντως η Haruka κι η Michiru τα σπανε.....
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 13:04

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 10:24
Kατάλαβα πως ορισμένοι από'δω θα κατέβαζαν το manga λόγω του sex,και μιας που δεν υπάρχει...(είμαι ό,τι πρέπει για να χαλάω την διασκέδαση
) Αν και το manga δεν χρειάζεται το φικι φικι, είναι τέλειο από μόνο του. Θυμάμαι τα "προστυχόλογα" της Haruka και της Michiru (που το Ant1 έκανε Μισίρου Ο_Ο). Save scolding for the bed, ep.167 XD
LOL τη θυμάμαι κι εγώ αυτή τη φράση!
επίσης, ακριβώς γιατί η sailormoon ζεί στη Lalaland, ταιριάζει απόλυτα το συγκεκριμένο emoticon άμα φανταστείς σκηνή σέξ μαζί της :

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 11:07

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Αύγουστος 2008 - 11:27
m-m-m-multipost >.<
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 16:05
Νομίζω 4 κοπέλες και 2 άντρες.Μάλιστα 2 sailors τις κάνει η ίδια κοπελιά,έλεος!
Πάντως ότι και να λένε οι άλλοι εγώ θυμάμαι ότι ήταν πιο καλή η μεταγλώτιση του ANT1 παρά του STAR!
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 17:00

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 00:20

είναι ένα από τα καλύτερα παιδικά και παρόμοια δεν υπάρχουν
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 19 Αύγουστος 2008 - 01:18
merged >.<
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 12:53
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 13:18

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 13:38
Dream arc, από τα αγαπημένα μου στο manga !! Στο anime, απλά η χειρότερη season μου !!

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 09:55
Στο ΣΤΑΡ έδειξαν μόνο μέχρι την 3η σεζόν, γιατί φυσικά είμαστε κομπλεξικός λαός και δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις ομοφιλοφυλικές σχέσεις... Γενικά πέφτει λογοκρισία... Και σιγά το γυμνό που είχαν στο τέλος!
Είναι ο λόγος (η σειρά αυτή) που μπήκα στον κόσμο των ανιμε, που βελτίωσα τα αγγλικά μου μ όλες τις πληροφορίες που μάζεψα, που λάτρεψα την αστρονομία, που έμαθα τόσα πράγματα για τη μυθολογία των λαών...
Και ειλικρινά όταν ήμουν παιδάκι δν καταλάβαινα αυτά περί ομοφυλικών σχέσεων, τα "επιασα" όταν τα έψαξα στο ίντερνετ και τα είδα απ'το ΣΤΑΡ στη β΄Γυμνασίου. ΟΚ όταν το συνειδητοποίησα έπαθα το σοκ της ζωής μου, αλλά με βοήθησε να γίνω πιο δεκτική στα είδη της αγάπης.
Αγαπημένες: AMI ,HOTARU, MICHIRU (κι η SETSUNA δεν ήταν κι άσχημη), & QUEEN SERENITY & PRINCESS KAKYOU:kawaii:
Τώρα, όσον αφορά την ερωτική σκηνή στο μάνγκα... είναι εμφανές ότι την προηγούμενη νύχτα είχε προηγηθεί μια πολύ ρομαντικη και γεμάτη πάθος βραδιά...
Και επιστρέφοντας στις ομοφιλοφυλικές σχέσεις... νομίζω ότι το πώς παρουσιάζονται τουλάχιστον η Michiru & Haruka ήταν πολύ αξιοπρεπές. Δεν συμφωνώ απολυτα με την υιοθεσία (γενικά μιλω ) από μη κανονικά ζευγάρια γιατί ψυχολογικά οι εικόνες που παίρνει το παιδί, δεν ξέρω κατά πόσον είναι καλές. Επίσης ενώ μ' άρεσε ο Seiya, λιγάκι με χάλασε το γεγονός ότι είναι στην ουσία γυναίκα ( στο μάνγκα ποτέ δεν είναι άντρας). Θυμάμαι που ως παιδάκι μου φαινόταν πολύ παράξενο από άντρας να γίνεται γυναίκα. Ήταν και ερωτευμένη/ος με την Πριγκίπισσά τους;;; ( Θυμηθείτε το τραγούδι που τραγουδά) Όσο για Kunzite x Zuside στο μάνγκα είναι απολύτως στρέιτ και τα είχαν με τις άλλες πολεμίστριες..

Και ο Fish eye ήταν καλύτερος ως γυναίκα ,imo.
Τι σημαίνει ότι η Uranus είναι και άντρας και γυναίκα; Ότι είναι σαν τους Starlight περίπου ή ...;
Και η Usagi ,ναι, έχει πιο ωραία προσωπικότητα στο μανγκα.
¨οσον αφορά το σάουντρακ είναι σούπερ κουλ. Λατρεύω τη μελωδία του αστεριού-κουτιού (το op σε αργή μορφή)
A και κάποιος/α ζήτησε doujinshi (mature) με Haruka x Michiru . Το Tropical Fish (νομίζω πως κάπως έτσι λέγεται) είναι καλό (παραδόξως δν με ενόχλησε το πικάντικο περιεχόμενο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ayame: 22 Αύγουστος 2008 - 10:32
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:44
Δεν κανει τιποταΔεν το ξερα οτι το manga fox ειχε Sailor Moon μεσα!
Να'σαι καλα.

ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ MAMORU ?
Μήπως λένε να κάνουν ή το κάνουν
![]()
Σαν να υπερβάλετε λιγουλάκι...ΟΚ, τους δείχνει μαζί στο κρεβάτι, μόνο που η Usagi κοιμάται και ο Mamoru πάει και την φιλάει κι έτσι ξυπνάει. Όχι που το κάνετε ολόκληρο θέμα !!
Τώρα, όσον αφορά την ερωτική σκηνή στο μάνγκα, μη φανταστειτε τιποτα το τρελο.Ειναι ακριβως αυτο που λεει ο Hikari-sama. Απλα μπορεις να καταλαβεις πως περάσανε μια πολύ ρομαντικη και γεμάτη πάθος νυχτα. Σε μερικους ισως φαινεται περιεργο επειδη σε ολο το manga και το anime ποτε δεν ειχε δειξει καποια παρομοια σκηνη μεταξυ τους. Και το ολο σκηνικο αφηνει ενα υπονοουμενο οτι ισως εχει γινει κατι μεταξυ τους.

.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 22 Αύγουστος 2008 - 12:05
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:51
Τι σημαίνει ότι η Uranus είναι και άντρας και γυναίκα; Ότι είναι σαν τους Starlight περίπου ή ...;
Η Haruka δεν ειναι αντρας. Ντυνεται αντρικα, αλλα σχεδον συμπεριφερεται σαν γυναικα και οταν γινεται Sailor ειναι επισης γυναικα.
Που το ακουσατε οτι εχει δυο φυλα?

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:03
Α, και giota83, είμαι η Hikari-sama, όχι ο Hikari-sama:drink: