Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Posted 23 March 2011 - 16:09
Εγώ πάντως προσωπικά προτείνω να κάνουμε μια ομάδα ενάντια σε αυτούς που μας κατηγορούν για παλιμπαιδισμό και μας το παίζουν ώριμοι!Βάζω sailor moon στο facebook , ακούω 'σαν μωρό παιδί',μιλάω για παλιά παιδικά,ακούω 'αμάν πιά,δεν είσαι παιδάκι δημοτικού΄....
Είναι άδικο επειδή βλέπει κάποιος anime όσοι δεν τα πάνε να νομίζουν οτι έχει μυαλό 5χρονού.Όσοι δεν είναι fan δεν καταλαβαίνουν την τύφλα τους.
Ας μου απαντήσει κάποιος τί είναι πιο ώριμο?Να βλέπεις sailor moon ή να παίζεις playstaton?Έλεος..............Τελικά οι τύποι είναι μάλλον 'δάσκαλε που εδίδασκες'....
Αχ να ξερες ποσο σε καταλαβαινω! βλεπω συνεχεια anime και ολοι νομιζουν οτι αυτα που βλεπω ειναι "παιδικα". Δεν καταλαβαινουν οτι ειναι τελειως διαφορετικης κατηγορια απο τα cartοοn

My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 05 December 2011 - 00:39
καημενη Mercury
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vsgJs_2VBQo[/media]
Posted 06 July 2012 - 20:57
Posted 06 July 2012 - 22:19
πραγματικά όμως μετα απο πόσα χρονια το θυμηθήκανε? xD
Posted 07 July 2012 - 22:40
MY BODY IS READY!AND YES IT'S REAL THIS IS NOT A DRILL SAILORMOON GETS NEW ANIME ADAPTION NEXT SUMMER
κόντεψα να πάθω συγκοπή από τη χαρά μου
Posted 12 September 2012 - 13:43
Και κάπου σ' αυτόν τον κόσμο, όλον τον κόσμο, πολλά κάποτε παιδάκια ολοκληρώνουν και ολοκληρώνονται.
Για να δέσει το γλυκό μένει να βγει ο Ikuhara και να πει ότι η αρχική ιδέα μιας ταινίας πάνω στις Uranus/Neptune είναι σε φάση παραγωγής. Αυτό και viva la kardoula attack!
Edited by Pirate Luffy, 12 September 2012 - 13:44.

Posted 13 September 2012 - 12:59
στην ωρα της μαχης λαμβανει μυνημα SMS του Μαμορου "χωριζουμε!". Οοχι! πεφτει κατακορυφα η αποδοση και οι δαιμονες νικαν. τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο; θα ξανασμιξει η Ουσαγκι; θα τα βρει με το αγορι της; θα ματαιωσει τα σατανικα σχεδια της βασιλισσας του σκοτους;
Posted 13 September 2012 - 13:07
νεα sailor moon, με κινητο, video conference, notebook, tablet και ενα σωρο γκατζετακια για να καταπολεμα το κακο.
στην ωρα της μαχης λαμβανει μυνημα SMS του Μαμορου "χωριζουμε!". Οοχι! πεφτει κατακορυφα η αποδοση και οι δαιμονες νικαν. τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο; θα ξανασμιξει η Ουσαγκι; θα τα βρει με το αγορι της; θα ματαιωσει τα σατανικα σχεδια της βασιλισσας του σκοτους;
μην είσαι κακός. εγώ μεγάλωσα με την sailormoon (ΑΝΤ1 και ξερό ψωμί) και περιμένω με ανυπομονησία το καινούριο.
ετάξει δεν περιμένω και τρελά πράγματα αλλα όπως και να το κάνεις η καρδιά μου σκίρτησε.

Posted 13 September 2012 - 16:17
Α και σιγα μην το δειξει ο ΑΝΤ1, Μεχρι να φτασει εδω η σειρα στην κατασταση που ειμαστε, κανα συνδρομητικο βλεπω να το δειχνει.
Για Star δεν το βλεπω (αν υπαρχει τοτε), γιατι αλλο Sailor Moon και αλλο Pitchi Pitchi και Jewelpet
Posted 13 September 2012 - 16:35
Posted 13 September 2012 - 18:58
οχι το παλιό έλεγα που το έπαιζε ο ANT1
αυτο εννοουσα και εγω,αλλα πλεον ο ΑΝΤ1 δειχνει τουρκικα, οχι ιαπωνικα
Posted 11 July 2013 - 13:03