Yes i admit it, i am a weak man

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:04
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:13
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:27
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:35
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:35
Πάντως ένα ισχυρό επιχείρημα που έχουν οι υποστηρικτές των complete είναι ότι τα περισσότερα καλά anime είναι πίσω μας και όχι μπροστά μας. Αυτό όντως ισχύει. Ανά πάσα χρονική στιγμή υπάρχουν... 40; 50 anime εν εξελίξει; Εκ των οποίων αξίζει να δεις... 8; 10; Την ίδια στιγμή υπάρχουν αρκετά έως πάρα πολλά καλά complete anime για να δει κανείς, ακόμα κι αν είναι βετεράνος στο άθλημα. Αν προσθέσεις στο παραπάνω κι αυτό που λένε αρκετοί, ότι ο μέσος όρος ποιότητας των νέων σειρών πέφτει διαρκώς... καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα.
Όπως είπα, είναι ένα ισχυρό επιχείρημα, παρ' όλα αυτά δεν πιάνει σ' εμένα, και ο λόγος είναι ο εξής. Λατρεύω τόσο πολύ την... "ιεροτελεστία" του ongoing, που έυχομαι να μπορούσα, όλα τα αριστουργηματικά anime του παρελθόντος που έχω δει, να τα είχα δει όταν προβάλλονταν, για να τα "ζήσω" καλύτερα.
Θα δώσω ένα παράδειγμα: το Monster. Anime του 2004-5. Δυστυχώς το είδα complete, και το "δυστυχώς" έγκειται στο ότι το είδα λαίμαργα και βιαστικά, σε 3 sessions των 25 επεισοδίων ανά ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι να μην κατάλαβα κάποια πράγματα, να έχω ξεχάσει κάποια στοιχεία από την πλοκή, και εν τέλει να πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναδώ 74 επεισόδια (που θα το κάνω κάποια στιγμή, αλλά συνέχεια το αναβάλλω).
Ειλικρινά θα προτιμούσα να ήμουν στο χώρο από το 2004, και να έβλεπα αυτό το διαμάντι ongoing, κι ας με τυραννούσε επί ενάμιση χρόνο. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα ήταν εκεί: προσήλωση στο τρέχον επεισόδιο, αγωνία για το επόμενο, συζήτηση με άλλους fans.
Κάποιοι μπορεί να αντιπροτείνουν "περιόρισε τον εαυτό σου σε 1 επεισόδιο ανά εβδομάδα από την εκάστοτε σειρά". Απλά δεν δουλεύει. Όταν έχεις αγωνία για το επόμενο επεισόδιο, κι αυτό το επόμενο επεισόδιο είναι στον σκληρό δίσκο σου, (και δεν νυστάζεις/έχεις μάθημα/έχεις να πας κάπου,) θα το δεις αμέσως μετά.
Γι' αυτό και τολμώ να χαρακτηρίσω όλους αυτούς που αποφεύγουν τις ongoing σειρές ως spoiled kids. Έχουν καλομάθει στο να ξεκοκαλίζουν σειρές με τη μία, και δεν τολμάνε να γευτουν τη γλυκόπικρη περιπέτεια του να βλέπουν ongoing. Είναι αδύναμοι άνθρωποι.
Φιλικά, από ένα άτομο που φυσικά και βλέπει και παλιές σειρές (don't get me wrong).
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:41
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:50
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:33
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:40
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 01:48
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 14 Δεκέμβριος 2008 - 05:38
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 05:24
Το αποτέλεσμα είναι να μην κατάλαβα κάποια πράγματα, να έχω ξεχάσει κάποια στοιχεία από την πλοκή, και εν τέλει να πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναδώ 74 επεισόδια (που θα το κάνω κάποια στιγμή, αλλά συνέχεια το αναβάλλω).
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 17:43
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 14 Δεκέμβριος 2008 - 19:21
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:58
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 20:40
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:07
Συμφωνώ απόλυτα.Άλλωστε πιος μπορεί χωρίς τη δόση του από GN-particles κάθε Δευτέρα ?(Ο καλύτερος συνδιασμός βέβαια για μένα είναι και τα δύο, αλλά δεν υπάρχει στις επιλογές.
Βλέπεις κανα δυο ongoing που δεν καίγεσαι και πολύ για το επόμενο επεισόδιο, έχεις ήδη διαβάσει το manga ή είναι αυτοτελή τα επεισόδια και παράλληλα βλέπεις και completed.)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 11 Φεβρουάριος 2009 - 22:05
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:40