Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

TO BE OR NOT TO BE ONGOING?
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 13:01
Όπως και να'χεί εγώ προσωπικός προτιμώ να βλέπω τελιωμένη μια σειρά, καθαρά γιατί μου αρέσει όταν αρίζω να βλέπω να επιλέγω εγώ σε ποιο αριθμό επισοδείων θα τελιώσω και όχι να σταματάω για μια εβδομάδα. Άσε που μέχρι να το ξαναδώ, η μνήμη μου δεν θα έχει αντέξει.

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 13:19
Ναι, εφήμερη διασκέδαση είναι η πλειοψηφία. Sad but true. Πολλά anime έχω δει, αλλά λίγα μου χαράχτηκαν στο μυαλό. Δεν βγαίνει κάθε τρεις και λίγο κάτι διαχρονικό, άλλωστε.Εφήμερη διασκέδαση;;;
Δηλαδή δε θα τα χαρούμε αν μας μείνουνε για πάντα χαραγμένα στο μυαλό;
Δε μπορούμε να συζητήσουμε γι' αυτά ακόμα κι αν τελειώσανε;
Και που ο σκοπός στο να "εκτίθεσαι" όταν αλλάζεις γνώμη;
Και τι εννοείς τα ανιμέ δεν είναι serious buisiness; Ξέρεις τι σπουδαία πράγματα μου μάθανε; 'Αντε, πες τώρα ότι είναι και Στρουμφάκια για να σκωτώνουμε ευχάριστα την ώρα μας.
Θεωρητικά μπορείς να συζητάς γι' αυτά και αφού τελειώσει, αλλά όπως έχει αποδειχτεί στην πράξη, τέτοιες συζητήσεις είναι πιο "κουμπωμένες". Ρίξε μια ματιά στο forum μας, αλλά και αλλού, για threads παλιών σειρών και θα το δεις και μόνος σου. Οι συζητήσεις αναλώνονται σε επίπεδα "παιδιά το είδα, αλλά δεν μου άρεσε το τέλος" και "ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν ο τάδε". Περιγράφουν την Ιθάκη αντί για το ταξίδι.
Και ναι, τα anime δεν είναι serious business. Δεν είναι το επάγγελμά σου (εκτός κι αν γράφεις άρθρα στο Newtype, ξέρω γω). Είναι ασχολία. Είναι ένας τρόπος να αξιοποιείς τον ελεύθερό σου χρόνο, όπως είναι τα βιβλία, η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος κτλ. Ποτέ δεν μαθαίνω κάτι από αυτά. Τα καλά anime, όμως, καταφέρνουν να με βάλουν σε περισυλλογή. Λειτουργούν σαν την αλογόμυγα δηλαδή, που θα έλεγε και ο Σωκράτης. Δίνουν τροφή για σκέψη.
Τέλος, λίγα λόγια για τα Στρουμφάκια, μην μπει ο ειρηνοποιός εδώ μέσα και τα κάνει όλα μ*******ο.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 14:28
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 15:56

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 19:56

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 20:43

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 20:47

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 20:54
δεν ξερω γιατι,αλλα πια δε μπορω να δω complete σειρα!

βαριεμαι αφορητα να δω πανω απο 1 επ τη φορα... DDD:
με αποτελεσμα να θελω μεχρι και 2-2,5 μηνες να τελιωσω μια απλη 26αρα.. D:
γι'αυτο σταματησα να βλεπω completed stuff..
ενω με τα ongoing και ποικιλια εχεις,και περισσοτερο αγωνια για τη συνεχεια(crucial factors to keep me interested in an anime series nowdays).
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 20:59
Ναι αλλά στα jdoramas δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.on going for evah XD
δεν ξερω γιατι,αλλα πια δε μπορω να δω complete σειρα!
βαριεμαι αφορητα να δω πανω απο 1 επ τη φορα... DDD:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:06
Οσο για μενα, completed. μια υπερτεραστια λιστα περιμενει την προσοχη μου.

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:07
Ναι αλλά στα jdoramas δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

lmao..δεν ειναι το ιδιο

εκεινα ειναι ενδιαφεροντα..

επιπλεον στα ανιμε..αρχιζω να εχω μια ''απεχθια'' για οτι ειναι φτιαγμενο πριν το 2005 :ppp πραγμα που με αποθει ακομα περισσοτερο να ξεκινησω καποια καινουργια complete σειρα

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:40
Βεβαια υπαρχουν τα previews στο τελος του καθε επεισοδιου για το επομενο,
αλλα..............πολλες φορες ειναι τοσο ακυρα που δεν μπορεις να το καταλαβεις....
Οποτε προτιμω να περιμενω να τελειωσουν,κ μεχρι να γινει αυτο υπαρχουν παμπολλα anime τα οποια δεν εχω δει!!!

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:39
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:46
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:58
Τώρα βλέπω μόνο ongoing γιατί άρχισα πάρα πολλές και έχω και διαβάσματα.Αλλά θα ήθελα να το συνεχίσω έτσι γιατί και ενημερωμένος για τις νέες σειρές θέλω να είμαι αλλά και να έχω δει παλιότερες αλλά καλές σειρές.