Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1561 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 10 May 2019 - 09:47

1o gameplay video για το FF7 remake

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#1562 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 30 May 2019 - 11:36

DEATH STRANDING λοιπον...αν και δεν εδειξε παλι παρα πολλα ειχε gameplay ,battles,και ολιγων απο characters και story παρουσιαση!!
και μουσικαρα το trailer!!!!
release day 08/11/19

 

Youtube Video



το θεμα μου τωρα εμενα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!!!!
 αυτη ειναι η συλλεκτικη...
bridge_baby.jpg
και την θελω...αλλλα....ενω το πρωτο 24ωρο στα γνωστα μαγαζια εγραψε out of stock και σε καποια που βρηκα δεν κανου ship ελλαδα....στην ελλαδα δεν εχουν καν αλλαξει το ''αναμενεται ημερομηνια κυκλοφοριας'' ακομα στην απλη εκδοση...εχω στειλει mail σε SEVENSPOT,PUBLIC,PLAISIO και σε ενα μαγαζι που ψωνιζω στο κεντρο και ασχολειτε με συλλεκτικες και αναμενω...αμα εχετε καμια ιδεα ριχτε την..



 


Edited by vectrapearl, 30 May 2019 - 11:37.

                                                                       


#1563 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 May 2019 - 12:15

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ.

Ρε θα μείνεις στο δρόμο στο τέλος!

 

Για το παιχνίδι, δε ξέρω, ωραία η παρουσίαση, μοιάζει κάτι σε stealth based thingy αλλά πολύ σπρώχνει το cast ο Κοτζίμας και θα ναι καμιά φλόππα των 10 ωρών και θα κλαίνε πάλι οι gamers ότι τους εξαπάτησαν.


rsrGbGx.gif

#1564 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 30 May 2019 - 16:22

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ.

Ρε θα μείνεις στο δρόμο στο τέλος!

 

Για το παιχνίδι, δε ξέρω, ωραία η παρουσίαση, μοιάζει κάτι σε stealth based thingy αλλά πολύ σπρώχνει το cast ο Κοτζίμας και θα ναι καμιά φλόππα των 10 ωρών και θα κλαίνε πάλι οι gamers ότι τους εξαπάτησαν.

οχι δεν θα μεινω μαμαααααααα!!!!!

sorry not sorry δεν κρατηθικα επρεπε να το κανω....

ρε δεν εχω παρει καμια ακομα..με το sekiro εφαγα ακυρο τοτε... 
παντως μου απαντησε το plaisio μεχρι στιγμης και μου ειπε οτι περιμενουν ανακοινωση απο την sony σχετικα με την κυκλοφορια της εκδοσης στην ελλαδα....

οσο για το παιχνιδι εχει κανει δηλωσεις ποιο παλια οτι θα ειναι πολυ παραπανω απο 10ωρο,open wοrld που θα ξανα ορισει τον ορο, και γενικα θα εχει λεει και καποια στοιχεια multiplayer αλλα οχι οπως το ξερουμε..σε συνεντευξη του ο νορμαν ρεντους ειχε πει οτι ολοι παραπονιουνται οτι τα videogames κλεινουν τους ανθρωπους μεσα στα σπιτια και οτι αυτο θα τους βγαλει εξω!!!!

θα μαθουμε σε 6 μηνες!!!


                                                                       


#1565 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 May 2019 - 21:12

Ψάξε για μαγαζιά από Ευρώπη πάντως, επειδή πλέον ότι περνάει από αλλού, έχει γκαραντί τελωνείο, ειδικά μεγάλα και ακριβά πακέτα όπως συλλεκτικές παιχνιδιών. Δες και σε τίποτα Amazon.co.uk, Game.co.uk, zavvi.com κλπ


E5VV38U.jpg


#1566 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 31 May 2019 - 08:47

Ψάξε για μαγαζιά από Ευρώπη πάντως, επειδή πλέον ότι περνάει από αλλού, έχει γκαραντί τελωνείο, ειδικά μεγάλα και ακριβά πακέτα όπως συλλεκτικές παιχνιδιών. Δες και σε τίποτα Amazon.co.uk, Game.co.uk, zavvi.com κλπ

στο amazon δεν εχουν βγαλει κατι,στο game εκανε out of stock σε 5-6 ωρες το πολυ στο zavvi ομολογω οτι δεν εψαξα αλλα δεν εχω δει ποτε μεγαλες collectors εκει εκτος απο steelbook editions!
 


                                                                       


#1567 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 June 2019 - 22:36

Σήμερα έκανα για πρώτη φορά day one αγορά. New/old crash team racing.:)
rsrGbGx.gif

#1568 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 23 June 2019 - 09:23

welcome to the day one club bro..

εγω απο την αλλη εχτες εκανα ενα μικρο HAUL που λεει και η νεα γεια και πηρα spyro trilogy,the last guardian και resident evil 7 .

εδω να πω οτι εχω βρει το gamestation στην παησιων 3ης σεμπτεμβριου και καθε 15 μερες παω και το σηκωνω.δεν ξερω πως τα καταφερνει αλλα εχει πχ day one παιχνιδια 10+ ευρω ποιο κατω απο ολα τα αλλα μεγαλα μαγαζα.και πολυ καλυτερες τιμες και στα μεταχειρισμενα του(games και περιφεριακα).
απο εκει πηρα μτχ και το PSVR και ηταν λες και ειχαν απλα βγαλει τις ζελατινες και το πουλησαν για μτχ.

μαγκας!


μικρο update σε αυτα που επαιξα..
αφου δεν ειχα και καποιο πολυ μεγαλο τιτλο που να γουσταρω τρελα να παιξω και καπακια μετα απο SEKIRO ηθελα να χαλαρωσω το εριξα στα indies.ειχε τρομερες προσφορες στο ps store στην κατηγορια digital only και επαιξα

LIFE IS STRANGE./LIFE IS STRANGE:BEFORE THE STORM.
Το life is strange ειναι απο τα παιχνιδια που για καποιο ανεξηγητο λογο το σνομπαρα απιστευτα πολυ.και ενω μου αρεσουν τα παιχνιδια αποφασεων(HEAVY RAIN ΡΕ Μ^&*&#$Α)δεν ηθελα να ασχοληθω.μετα απο την τιμη χωμα που το βρηκα στην φουλ εκδοση μαζι με το BTS που ειναι prequel το κατεβασα και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια....ωωωω και ποσο λαθος ειχα κανει...μαγεια.ενα πανεμορφο εικαστικο και πολυ ωραια μουσικη δενουν μια φαινομενικα εφηβηκη ιστορια στα προτυπα των πολυ κλισσε αμερικανικων teen movies και την απογειωνουν!με αποφασεις  και χαρακτηρες που πραγματικα ειναι εκει οχι μονο για χαρη του gameplay αλλα  για να σε βαλουν σε διλημμα αλλα και να καταφερουν να σε διχασουν σε βαθμο που θα νιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου με οποια αποφαση/μερος και αν παρεις στο τελος.ενα μειγμα μεταφυσικου μαζι με προβληματα του σημερα.
απο ναρκωτικα και μπουλινγκ μεχρι επιπτωσης  απο το overexposed στα social media και κοινωνικες ανισοτητες.
απλα δωστε του μια ευκαιρια!

 
INSIDE.
τρομερη ατμοσφαιρα βαθυ σεναριο και αξια συνεχεια του LIMBO.ενα χαλαρo 3ωρακι

CHILD OF LIGHT.
και πραγματικα με εξεπληξε ευχαριστα.κανα 10ωρακι μου πηρε να το τελειωσω,ισως και λιγο παραπανω πανεμορφα γραφικα τυπου papper αλλα με μια αισθηση μιξης τεμπερας με ακουαρελα,πολυ ωραια μουσικη,κλασσικο turn base rpg με πολυ γλυκια ιστορια που αφηγητε σε ποιητικο ρυθμο με ομοιοκαταληξιες,ακομα και στους διαλογους αναμεσα στους χαρακτηρες..το ευχαριστηθηκα και ειναι ταμαμ παραδειγμα αυτο που λεω οτι οταν τλειωνεις ενα παιχνιδι και μερικες μερες μετα ακομα το συζητας ειναι καλο παιχνιδι.

UNRAVEL/UNRAVEL TWO.
ΣΟΚ....ΠΑ.ΝΕ.ΜΟ.ΡΦΟ.!!!!μουσικη.ιστορια,πρωτοτυπια στους μηχανισμους (ειδικα στο 2 που το co-op με 2 controlers ειναι απο τα ποιο ευχαριστα πραγματα που εχω κανει στο ps).ενα παιχνιδι που θα αγγιξει μικρους και μεγαλους.στην ιστορια του μιας και την δειχνει με εικονα και μουσικη λογο ελειψης διαλογων ,και το κανει τελεια,αλλα και σαν gameplay που ειναι αρκετα ευκολο με εξυπνους γριφους και με το πως χεριζεσαι το νημα.επαιζα στο 2 και με την μικρη μου και με την γυναικα μου και μεταξυ τους...

LITTLE NIGHTMARES.
ενα διαμαντακι απο τα λιγα...πολυ ωραιο κονσεπτ.δυνατο και περιεργο στορυ,σε αρκετα σημεια σφιχτικε η καρδουλα μου.ενα 4ωρακι μου πηρε.γενικα απο τα games που αξιζει να εχεις παιξει 

LAYERS OF FEAR.για indie-ish horror αρκετα δυνατο.αν και επειδη ειμαι φαν του ειδους ειμαι πολυ δυσκολος σε αυτο..παρολα αυτα τα καταφερνει μια χαρα...αξιζει αν δεν θες να ασχοληθεις με καποιο horror 20+ ωρων.


bonus game: 
ODDWORLD ABE'S ODYSSEY NEW N TASTY.
δεν ειναι indie αλλα το ειχε κατω απο 10 ευρω και το τσιμπισα...αν ψαχνετε κατι ποιο εκνευριστικα δυσκολο απο το crash bandicoot remastered μολις το βρηκατε.πραγματικα δεν ξερω αν εγω πλεον δεν μπορω να παιξω τετοιο ειδος..αλλα μερικες φορες τρωω ασχημα rage με το παιχνιδι..παρολα αυτα ειναι πανεμορφο το remastered του

 


Edited by vectrapearl, 23 June 2019 - 10:36.

                                                                       


#1569 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 June 2019 - 09:52

Είναι στην Πατησίων, από κάτω είναι η 3ης.  :gotit:

Στον καράφλα, έτσι τον λέω :P, ψωνίζω από sega saturn εποχές, τότε ήταν δίπλα στο Software center σαν πωλητής.

Τότε που δεν ήταν δικό του το μαγάζι αλλά και παχιές οι μύγες μου χε κάνει κάτι τρελά deals.

Κυριολεκτικά με έχει στείλει σπίτι άφραγκο, παίρνοντας μου και τα τελευταία μου 2€ που είχα για το εισιτήριο του γυρισμού.

 

Τώρα γενικά όσες φορές έχω πάει έχει από τις πιο χαμηλές τιμές για κέντρο αλλά επειδή είμαι σκατοτσιγκούνης πάω κατευθείαν στα μεταχειρισμένα που δεν έχει μεγάλη ποικιλία.

Καλά πιο πολύ ότι είναι κέντρο και είναι αρκετά φτηνός όχι ότι δεν παίρνει μεταχειρισμένα, επίσης δεν νομίζω ότι πλέον οι περισσότεροι πουλάνε τα παιχνίδια τους. Χάνουν τόσο γρήγορα την αξία τους που δεν έχει νόημα.

Γενικά δεν τον κατηγορώ, απλά όποτε τον βλέπω μου θυμίζει εκείνες τις εποχές που πήγαινα δίπλα και είχε μια ραφιέρα μεταχειρισμένα σε κάτι υπερβολικά χαμηλά τιμές για όλες τις κονσόλες, ε και με πιάνει το μαράζι.

 

Μόνη σοβαρή κριτική που έχω να κάνω είναι ότι έχω διαπιστώσει διαφορετικές τιμές στο site από όταν πας εκεί. Για τα μεταχειρισμένα μιλάμε για 1 με 2 ή 3€ για τα καινούργια κάτι παραπάνω.

Για τα καινούργια μπορεί να κάνω λάθος αλλά για τα μεταχειρισμένα είμαι σίγουρος γιατί είχα δει στο site ένα παιχνίδι, αντί να βάλω παραγγελία πήγα κατευθείαν να το πάρω και το είχε 2€ πάνω.

Ξενέρωσα και το παράτησα, καλά βασικά ήξερα ότι με αυτή τη τιμή έπαιζε καινούργιο στο you!  :canthelp:  

 

Τεσπα, θα ψώνιζα περισσότερο από εκεί αλλά την έχω καταβρεί με τα μεταχειρισμένα του public που περνάνε και οι πόντοι της Πειραιώς οπότε πάω εκεί.

Ψωνίζω στον Σκλαβενίτη για να παίρνω πόντους και τους εξαργυρώνω στο Public. ΣΑ ΤΑ ΝΙ ΚΟ !  :hehehe:


rsrGbGx.gif

#1570 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 23 June 2019 - 10:31

Είναι στην Πατησίων, από κάτω είναι η 3ης.  :gotit:

Στον καράφλα, έτσι τον λέω :P, ψωνίζω από sega saturn εποχές, τότε ήταν δίπλα στο Software center σαν πωλητής.

Τότε που δεν ήταν δικό του το μαγάζι αλλά και παχιές οι μύγες μου χε κάνει κάτι τρελά deals.

Κυριολεκτικά με έχει στείλει σπίτι άφραγκο, παίρνοντας μου και τα τελευταία μου 2€ που είχα για το εισιτήριο του γυρισμού.

 

Τώρα γενικά όσες φορές έχω πάει έχει από τις πιο χαμηλές τιμές για κέντρο αλλά επειδή είμαι σκατοτσιγκούνης πάω κατευθείαν στα μεταχειρισμένα που δεν έχει μεγάλη ποικιλία.

Καλά πιο πολύ ότι είναι κέντρο και είναι αρκετά φτηνός όχι ότι δεν παίρνει μεταχειρισμένα, επίσης δεν νομίζω ότι πλέον οι περισσότεροι πουλάνε τα παιχνίδια τους. Χάνουν τόσο γρήγορα την αξία τους που δεν έχει νόημα.

Γενικά δεν τον κατηγορώ, απλά όποτε τον βλέπω μου θυμίζει εκείνες τις εποχές που πήγαινα δίπλα και είχε μια ραφιέρα μεταχειρισμένα σε κάτι υπερβολικά χαμηλά τιμές για όλες τις κονσόλες, ε και με πιάνει το μαράζι.

 

Μόνη σοβαρή κριτική που έχω να κάνω είναι ότι έχω διαπιστώσει διαφορετικές τιμές στο site από όταν πας εκεί. Για τα μεταχειρισμένα μιλάμε για 1 με 2 ή 3€ για τα καινούργια κάτι παραπάνω.

Για τα καινούργια μπορεί να κάνω λάθος αλλά για τα μεταχειρισμένα είμαι σίγουρος γιατί είχα δει στο site ένα παιχνίδι, αντί να βάλω παραγγελία πήγα κατευθείαν να το πάρω και το είχε 2€ πάνω.

Ξενέρωσα και το παράτησα, καλά βασικά ήξερα ότι με αυτή τη τιμή έπαιζε καινούργιο στο you!  :canthelp:  

 

Τεσπα, θα ψώνιζα περισσότερο από εκεί αλλά την έχω καταβρεί με τα μεταχειρισμένα του public που περνάνε και οι πόντοι της Πειραιώς οπότε πάω εκεί.

Ψωνίζω στον Σκλαβενίτη για να παίρνω πόντους και τους εξαργυρώνω στο Public. ΣΑ ΤΑ ΝΙ ΚΟ !  :hehehe:

εγω τα κλεινω απο το site με παραλαβη απο το καταστημα...ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΑΤΟ!
 αυτο με το software center δεν το ηξερα οτι δουλευε εκει.
απο public μιας και του αγ.δημητριου ειναι διπλα μου περνω συχνα  απλα με ξενερωνει το οτι πρεπει αν δεν το εχει εκει να το περιμενω 1-2 μερες να το φερουν και εγω ειμαι αντρα θελω τωρα τον εθελω..
ποικιλια δεν εχει στα μτχ αλλα πχ εγω πηρα τα 3 αυτα παιχνιδια και εδω 59 ευρω καινουργια στην τιμη ενος καινουργιου δλδ.και σκεψου οτι 26 κατι ειχε το spyro.γενικα σε λιγο ποιο παλια παιχνιδια τα ξεφτιλιζει...

σαφεστατα και δεν τον κανω θεο γιατι κοιταω την τσεπη μου και ψωνιζω απο οπου με συμφερει.. :hehehe: 


 


Edited by vectrapearl, 23 June 2019 - 10:35.

                                                                       


#1571 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 June 2019 - 10:59

Ναι στα πιο παλιά παιχνίδια το πάει χώμα.

Έχω και στρατηγική για τις αγορές μου στο public.
 

Πες ότι θέλω να πάρω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Πάω εδώ, 

https://www.public.gr/cat/gaming/used-games/ps4-used/

 

αν δεν το έχει να δω σε τιμή το δίνει, πάω εδώ

https://www.public.gr/cat/gaming/used-games/used-games-calculator/

 

στην τιμή που θα φαίνεται ότι αγοράζει το παιχνίδι εσύ υπολογίζεις το διπλάσιο σαν την τιμή που θα το πουλάει αν εμφανιστεί μεταχειρισμένο σε κάποιο κατάστημα.

Αν η τιμή είναι 5€ χαμηλότερη από αυτή που το βρίσκω καινούργιο ή μεταχειρισμένο στο skroutz περιμένω να εμφανιστεί σε κάποιο κατάστημα.

Αν η τιμή είναι ίδια πάω και το παίρνω από εκεί που το βρήκα.

 

Χοχοχο ναι είμαι λίγο τρελός!

 

Αν θες πάντως, κάνε μία επίσκεψη στο Ν.Ηράκλειο στο console club, θα πάθεις ψιλό πλάκα.

Δεν πίστευα ότι θα υπήρχαν ακόμα τέτοια μαγαζιά αλλά ο τύπος έχει πραγματικά για όλες τις κονσόλες παιχνίδια.

Είναι ότι πιο κοντινό σε akihabara στυλ μαγαζί. Ραφιέρες παρα ραφιέρες με παιχνίδια.


rsrGbGx.gif

#1572 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 23 June 2019 - 11:20

το console club το γνωριζω απο τα διαφορα ρετρο φεστιβαλ που πηγαινω.ομολογω οτι στο μαγαζι δεν εχω παει...αλλα τωρα που το λες μαλλον καλυτερα γιατι θα καταστραφω οικονομικα εκει!!!


                                                                       


#1573 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 June 2019 - 13:54

Λοιπόν εντυπώσεις από το νέο CTR. Έχει κάποιο θέμα με τα loading times αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί και τόσο. Της mono της φαίνονται υπερβολικοί.

Από την άλλη ψάχνοντας λένε ότι στο switch είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα οπότε θεωρώ πως υπάρχει ένα θέμα. Λογικά με ένα ssd δίσκο βελτιώνονται τα πράγματα αλλά που να κάνεις upgrade τον δίσκο μόνο για το CTR.

Στα του παιχνιδιού, η δυσκολία έχει αυξηθεί αισθητά. Δεν θυμάμαι το πρωτότυπο να είχε rubber banding ΑΙ αλλά εδώ υπάρχει.

Είμαστε ακόμα στις πρώτες πίστες και είναι αισθητό αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάνει στα εκδικητικά level του Mario Kart.

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, ο ήχος παρά έχει εφέ και μουσική που από ένα σημείο και πέρα απλά το χαμηλώνεις λίγο πριν το mute γιατί σε πιάνει πονοκέφαλος, ο χειρισμός είναι ο ίδιος απλά νομίζω ότι το χειριστήριο του ps4 παρά είναι χοντρό.

Αποτέλεσμα να ιδρώνουν τα χέρια σου ενώ κρατάς τα πτερύγια, δεν σου φεύγει αλλά ο αντίχειρας γεμίζει ιδρώτα και λάθος πατήματα σε λάθος σημεία ισοδυναμούν με press start->restart.

Από περιεχόμενο πάμε καλά, είναι στην ουσία συλλογή από τα τρία cart racing που έχουν βγει με τον crash αλλά κρατάει το πρωτότυπο σαν βάση.

Επίσης μπορεί να διαλέξεις στα διάφορα gameplay modes να παίζεις όπως το αρχικό CTR ή τα νεότερα.

Τέλος έχουν βάλει και low poly εκδόσεις των χαρακτήρων και των cart για όσους θέλουν να νιώσουν λίγο την νοσταλγία.

Για τα 30€ που έδωσα μια χαρά αγορά.


rsrGbGx.gif

#1574 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 27 June 2019 - 10:02

PES 2019 τσαμπε ολε απο το Ps store για τον μηνα ιουλιου και ισως να ειναι και η μονη φορα μετα το PES 2015 που θα πατησω ξανα χορταρι στα ευρωπαικα γηπεδα!!!


                                                                       


#1575 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 June 2019 - 17:07

Έχω αρρωστήσει με το CTR, αναμενόμενο μιας και το ορίτζιναλ είναι ίσως το παιχνίδι που είχα λιώσει τις περισσότερες ώρες από οποιοδήποτε άλλο. Το είχα ξετινάξει πραγματικά, αν υπήρχε ένα παιχνίδι που έπαιζα έστω και περιστασιακά από το 1999 έως και φέτος, είναι αυτό. Το μόνο που με χαλάει είναι πως (αναμενόμενο) δεν κράτησαν 1:1 τους μηχανισμούς, όμως έχουν προσθέσει μερικά επιπλέον πραγματάκια (το κυριότερο να κρατάς το Blue Fire) που με ιντριγκάρει όσο δεν πάει άλλο. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να μαζευτεί η παρέα που παίζαμε Battle Mode πριν καμιά 15ετία, να αποκτήσουμε εντυπώσεις κι από εκεί  :ballumad: . Βάζω και ένα βιντεάκι που έφτιαξα για να ποζεριάσω λιγουλάκι. Η μετάβαση από το πρωτότυπο ήταν λίγο δύσκολη τις πρώτες ώρες, όμως ξεκινάει σιγά σιγά να γίνεται δεύτερη φύση κι αυτή. 

 

 

Youtube Video


E5VV38U.jpg