Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1546 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 06 February 2019 - 18:25

μαλλον απο την υπερχρηση γινοταν αυτο..γενικα σαν αποκλεισμο φωτος εμενα ειναι μια χαρα.δλδ δεν μπαινει καθολου...και εγω ειχα μπει σε ενα στο πλαισιο που ειχα βρει και ηταν κουδουνιστρα....
σαν εφαρμογη τωρα στο κεφαλι,μιας και εχω δοκιμασει χωρις να παιξω ομως και oculus rif και htc vr που επαιζαν και τα 2 στο χιλιαρικο κοντα (τωρα πια στα 500)ειναι καλυτερο το ps vr ...μετα απο αρκετη χρηση δεν σε ενοχλει..το ατου του ειναι το μαξιλαρακι στο κουτελο....επισης θελει να βρεις την καταλληλη εφαρμογη..εχει μια θεση που ειναι σαν να μην το φορας...σε αυτο τον τομεα δινω αριστα στην sony ...γενικα ομως και εγω επαιξα αρκετα μεχρι να το βρω...
αυτο με το ρομποτακι που λες εχει παρα πολλα διαφορετικα μινι παιχνιδακια...δεν ξερω ποιο επαιξες αλλα γενικα ειναι αρκετα διασκεδαστικο ..

γενικα οπως ειπα και πριν αξιζει στα horror.πιστευω οτι το vr γενικα αν τεχνολογια ταιριαζει στο horror...κλειστοφοβικο....σε χαρωπα παιχνιδακι δεν ειναι και κατι...

στο θεμα του ιλλιγγου οπως ειπα...εξασκηση...αν και στο home screen ειναι λιγο περιεργο να σε πιανει ιλλιγγος...
 


Edited by vectrapearl, 06 February 2019 - 18:26.

                                                                       


#1547 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 February 2019 - 12:36

Ε δεν ήμανε στα πατώματα αλλά ένιωθα ότι αν έπαιζα κάτι δεν θα την έβγαζα.

 

Τέλειωσα και το wolfenstein 2, δυστυχώς καλό είναι να έχεις παίξει τα δύο προηγούμενα γιατί σου λείπουν κομμάτια της ιστορίας. Νταξ όχι τίποτα τρομακτικό, κρατιέται και μόνο του.

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, μέχρι την μέση προσπαθεί να κρατήσει μία στοιχειώδη υπόθεση αλλά από εκεί και μετά ξιφεύγει σε οτινανισμό!

Τώρα μένουν κάτι αποστολές που ξεκλειδώνουν με enigma cards αλλά κανά δυο που έπαιξα πρόκειται για αποστολές του campaign με άλλο στόχο.

Κάτι τελευταίο, είναι δύσκολο παιχνιδάκι οπότε θέλει save κάθε πέντε βήματα! Αν το έπαιζα σε pc μάλλον λόγο πληκτρολογίου/mouse δεν θα είχα τόση ανάγκη αλλά με gamepad δεν παλεύεται εύκολα.

Τα health/shield φεύγουν πατ κιουτ μετά από μερικές, αν και μπορείτε να βρείτε αρκετά medikits μερικές φορές δεν προλαβαίνεις στο επόμενο "pit stop" για να γεμίσεις.

Γενικά super διασκεδαστικό.


rsrGbGx.gif

#1548 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 February 2019 - 02:38

Είχα δοκιμάσει VR (δεν θυμάμαι ποιο κιτ) σε ένα μαγαζί (Public / Πλαίσιο στυλ, δεν θυμάμαι που ακριβώς), όπου και μου έβαλαν ένα τραινάκι roller coaster (το οποίο προφανώς και δεν θυμάμαι πώς λέγεται :kakaka:). Γενικά δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα, όμως μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, με την καλή έννοια. Ήμουν όρθιος, και οι άνθρωποι μου είπαν να κρατιέμαι στο σταντ. Πίστευα πως το είχα, όμως στα μισά της διαδρομής, δύο φίλοι που κάθονταν πίσω και με κοιτούσαν, πόνταραν πως θα πέσω. Εκεί είναι που κρατήθηκα, ενώ στο τέλος, στην μεγάλη μεγάλη κατηφόρα, η αλήθεια είναι πως έκλεισα τα μάτια επειδή ένιωθα πως θα με μάζευαν από το δάπεδο που θα έπεφτα. Γενικά πολύ καλή εμπειρία, όμως νομίζω πως πρέπει να απλοποιηθεί λίγο ακόμα για να γίνει προσβάσιμη. Διαβάζω κάτι φήμες που λένε ότι το PS5 θα έχει ενσωματωμένη την VR λειτουργία για να απαιτεί λιγότερα καλώδια και να είναι πιο πολύ plug n play φάση. Μακάρι. Πέρα από το Resident Evil 7, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Tetris Effect σε VR.

 

Youtube Video

 

 

Σε άλλα νέα, ξεσκίζω παίζω το Kingdom Hearts III, το οποίο ακόμα δεν πιστεύω πως έχω στα χέρια μου. Τρελή εμπειρία, ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σε ποιον να το έλεγες και ποιος να το πίστευε. Και το καλύτερο όλων είναι πως στέκεται επάξια στις προσδοκίες που είχα. Μέσα στο Σ/Κ λογικά θα έχει τερματιστεί σχεδόν 100% και θα μπορέσω επιτέλους να επανέλθω στην κανονικότητα.


E5VV38U.jpg


#1549 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 08 February 2019 - 11:24

teris effect, beat saber και RE7 ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παιξεις στο ps vr αυτην την στιγμη...αν και υπαρχουν και τιτλοι οπως τα the exorcist , the inpatient,farpoint που ειναι εξισου καλα σαν εμπειρια....

τωρα για το ps5 το εχω ακουσει και εγω εχω δει και στο redditt καποια blueprints με θεωριτικα παντα πατεντες που εχει κατοχυρωσει η sony τον τελευταιο καιρο αλλα αν δεν δω ανακοινωσεις δεν πιστευω τιποτα ακομα...αν και κατα 80% ειμαι σιγουρος οτι το next step στο vr θα το κανει η sony... 

για kingdom hearts ακουω τα καλυτερα αλλα δυστηχως δεν εχω παιξει τα αλλα και ειναι πια αργα για μενα....ισως αν κανω ενα video briefing για τα παλια να ασχοληθω πιο μετα


Edited by vectrapearl, 08 February 2019 - 11:26.

                                                                       


#1550 Yurishizu

Yurishizu

    Anime Newbie

  • Members
  • 36 posts

Posted 10 February 2019 - 19:48

Περιμενω να πεσει λιγο η τιμη να το αγορασω κι εγω το Kingdom Hearts III. Ειναι αστειο πως σε καποια σκρουτζομαγαζα το εβρισκες με 50 ευρω λιγο πριν κυκλοφορησει, κι οταν πηρε τοσες καλες βαθμολογιες ανεβηκε ξαφνικα παραπανω.

 

Δυστυχως εχω παιξει και τερματισει μονο το πρωτο και το δευτερο στο PS2, οποτε σιγουρα εχω χασει ορισμενα μερη της ιστοριας, αν και μεγαλος φαν της σειρας.



#1551 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 26 February 2019 - 17:33

ξεκινησα να παιζω  RED DEAD REDAMPTION 2.....ΣΟΚ! :dazed: 

να πω την αληθεια μου στην αρχη το πηρα λιγο βαριεστημενα(επισης δεν εχω παιξει το 1 ποτε)..δεν ειχα και τι να παιξω,ψιλοσφυχτικα οινονομικα για να αγορασω κατι απο αυτα που βγηκαν τωρα μου το δανεισε και φιλος οποτε στην τσαμπα την εβγαζα ε και το εριξα μεσα στο ps χωρισ να πολυ εχω φτιαχτει ψυχολογικα για να το ξεκινησω...
και οντος στην αρχη ημουν σε φαση...ποιος ειμαι,που παω,τι κανω τωρα,ποιο το main quest και ποια τα side quest?και πωωωω αντε τρεχα με το αλογο μεχρι εκει....
του εδωσα ομως χρονο....και απο καποια στιγμη και μετα το παιχνιδι γυρναει και μου λεει " σε ευχαριστω...και τωρα παρτα!!!" 
τοπια απιστευτα,ρεαλιστικοτητα στο φουλ(σε βαθμο που σε καποια σημεια κουραζει)γραφικαρες και ο arthur morgan(main character)απο τους ποιο αληθινα γραμμενους χαρακτηρες σε βιντεοπαιχνιδι!περισσοτερα οταν το τερματισω!

σε αλλα νεα ειδα σημερα οτι ΕΚΤΟΣ απο το πρωτο ολα τα assassins creed (τα βασικα games)11 στον αριθμο εχουν βγει στο PS4 με αποκορυφομα το 3 που ερχεται remastered τελος μαρτιου....
και καπως ετσι εκλεισε το προγραμα τον καλοκαιρινων μου διακοπων μιας και δεν εχω παιξει ποτε κανενα... :deadga6: 


επισης APEX LEGENDS ΡΕ!!!!!εχω καει....ανελπιστα καλο και κολλητικο game...ψαχνω για teammates..αγαπημενος legend τον τελευταιο καιρο pathfinder..


Edited by vectrapearl, 26 February 2019 - 17:35.

                                                                       


#1552 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 February 2019 - 10:14

Ρε γμτο δεν μπορώ να παίξω με τίποτα όλα αυτά τα mmofps, δηλαδή παλιά είχα ασχοληθεί με το πρώτο unreal tournament και ψιλό αναγκαστικά με quake 3 arena αλλά μέχρι εκεί.

Εν το μεταξύ βλέπω μερικά gameplay videos και απορώ πως παίζεις με το χειριστήριο. Δηλαδή με keyboard και mouse θεωρώ έχεις ελπίδες αλλά με το gamepad είσαι σαν ψάρι στην ξηρά.

Υπάρχει crossplay ή παίζεις μόνο με άλλους ps4 users; Επίσης μιλάνε; Γιατί αν μιλάνε καληνύχτα, ούτε για αστείο.

 

Άσχετο αλλά τελείωσα το mirror's edge, καλή μπαρουφίτσα, το 1ο μου είχε αρέσει τόσο που το αγόρασα για pc. Τέσπα μου φάνηκε μια από τα ίδια απλά τώρα έχει free roaming που είναι super, απλά μπορείς να τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω και να χαζεύεις τα γραφικά.

Δεν τελείωσα τα sidequests γιατί έπηξα λίγο, κάποτε ίσως το συνεχίσω.

 

Στο καπάκι συνέχισα το LA Noire που είχα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα, καλό concept και όταν πας στην ανθρωποκτονίες είναι πολύ πιο ενδιαφέρον αλλά γενικά μην περιμένετε GTA στα 40s.

Αν θέλετε κάτι τέτοιο δοκιμάστε το mafia, εδώ τα πράγματα είναι αργά και κυρίως είναι adventure το παιχνίδι παρά οτιδήποτε άλλο.

Στις σκηνές που ερευνάς το χώρο για στοιχεία θυμίζει λίγο shenmue αλλά όλο το υπόλοιπο είναι αρκετά scripted. Η υπόθεση έχει ένα ενδιαφέρον αλλά μάλλον όταν τελειώσετε δεν θα το ξαναπαίξετε.


rsrGbGx.gif

#1553 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 27 February 2019 - 12:13

Ρε γμτο δεν μπορώ να παίξω με τίποτα όλα αυτά τα mmofps, δηλαδή παλιά είχα ασχοληθεί με το πρώτο unreal tournament και ψιλό αναγκαστικά με quake 3 arena αλλά μέχρι εκεί.

Εν το μεταξύ βλέπω μερικά gameplay videos και απορώ πως παίζεις με το χειριστήριο. Δηλαδή με keyboard και mouse θεωρώ έχεις ελπίδες αλλά με το gamepad είσαι σαν ψάρι στην ξηρά.

Υπάρχει crossplay ή παίζεις μόνο με άλλους ps4 users; Επίσης μιλάνε; Γιατί αν μιλάνε καληνύχτα, ούτε για αστείο.

λοιπον

το παιχνιδι με το χειριστηριο επειδη εχω παιξει και το pubg στο Ps4 ειναι πολυ καλυτερο το APEX ...δλδ μια χαρα παιζεις...
crossplay ακομα δεν υπαρχει αλλα λενε οτι συντομα θα το ανοιξενουν και με xbox και με pc users.
επισης οχι δεν μιλανε.η επιτυτχια του APEX σε ενα μεγαλο βαθμο εγινε λογο του πανεξυπνου συστηματος με  ενα command weel που εχεις στο menu σου. με εντολες οπως lets explore here,enemy ahead,η ταγκαρεις items και κανεις pin την τοποθεσια τους για να τα βρει το squad σου και αλλα πολλα,.ολα αυτα με την εκαστοτε φωνη του χαρακτηρα που εχεις διαλεξει...ετσι αποφευγεις να μιλας με ασχετους στο matchmaking.αν παλι κανεις squad με φιλου σου και θες να μιλατε κανεις ενα party μεσω του ps4 και μιλας. 


                                                                       


#1554 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 March 2019 - 20:28

Τα εχει χαμενα η Σονυ. Ακου λογοκρισια στο dmc5! Φυγαν οι πουριτανοι της μιας πλευρας και ηρθανε της αλλης.

#1555 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 March 2019 - 11:19

Τι έγινε πάλι; Το demo που είχα παίξει, η τύπα με το βαν ήταν αρκούντως sexified!


rsrGbGx.gif

#1556 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 March 2019 - 23:06

Τι έγινε πάλι; Το demo που είχα παίξει, η τύπα με το βαν ήταν αρκούντως sexified!


Βγαλαν εξτρα πατσακι που βαζει επιπλεον ηλιαχτιδες. Οταν τα καναν αυτα σε visual novels που δεν τα ξερε η μανα τους, δε τους πειραζε. Τωρα που το καναν σε παιχνιδι βεληνεκους dmc5, εγινε χαμος.

Πλεον η ιδια η Sony παρεδωσε το ps4 στους Καλιφορνέζους.Στην Ιαπωνια δεν πανε καλα τα πραγματα για επιτραπεζιες κονσολες και τη ζημία που είχε το ps3. Το playstation που ξεραμε 2 δεκαετιες καλυτερα να το ξεχασουμε.

#1557 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 15 March 2019 - 20:17

αυτο που μου συμβαινει τις τελευταιες μερες δεν μου εχει ξανατυχει...

ψαχνω να παραγγειλω την collectors edition του sekiro και δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο...!!!!!
ελλαδα,αμερικη,αγγλια,ιταλια,γερμανια,πουθενα.μονο στην εσθονια βρηκα σε ενα euronics καταστημα αλλα δεν πολυεμπιστευομαι...

βεβαια μου κανει εντυπωση που ολα λενε εξαντληθηκε ενω το παιχνιδι βγαινει την αλλη παρασκευη..ξερω οτι ηταν σε preorder η collectors ,οποτε μην τυχο-ν και εχουν κλεισει τις προπαραγγελιες και με την κυλόφορια βγαλουν και μερικα κομματια που τα ειχαν παρει εξτρα???δεν ξερω...
μιλησε και ο αδερφοσ μου με εναν φιλο στο πλαισιο που ειναι διευθυντης και του ειπε οτι οχι μονο δεν εχουν αυτοι αλλα δεν εχει και να τους στειλει η εταιρια που τους τα φερνει????

καμια ιδεα αν μπορουμε να βρουμε απο καπου η αν εχει ξανατυχει σε κανεναν κατι αναλογο?θα παω και μια public αυριο που θελψ να παρω κατι και θα ρωτησω και εκει..


                                                                       


#1558 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 17 March 2019 - 23:32

double post FTW
update!!
σε μια απελπιδα προσπαθεια καταφερα και βρικα ενα ste στην ρωσσια που ειχε ακομα ανοιχτο το pre-order και μαλιστα και με πληρωμη κατα την παραλαβη..!!!!(σαφεστατα και το παραγγειλα )
τι φαση?
το Site ειναι αυτο geek-go.com και μου δειχνει legit.

τα φωτα σας...αν και λογο συζηγου που κατεχει την γλωσσα αυριο θα στειλουμε e-mail να δω αν θα μου δωσει λογικη εξηγηση!!!
 


                                                                       


#1559 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 March 2019 - 10:29

Θα έλεγα ότι πολλά τα λεφτά. Επίσης είναι 130$ χωρίς μεταφορικά. Πάρε μωρέ το απλό εκεί πέρα και τα υπόλοιπα κάντα κορδελάκια.  :dazed:


rsrGbGx.gif

#1560 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 March 2019 - 12:41

Αν και προτιμώ τα παλιά, ας τη βγάλω με CGI, μιας και οι μάχες θα είναι ίσως οι καλύτερες όλων. Οι συντελεστές του VC συμμετέχουν στην παραγωγή, ουσιαστικά δηλαδή αυτοί που κάναν τους Sakura Taisen παλιά.

 

Με μια Ελληνίδα στο χαρέμι αυτήν τη φορά!

 

Youtube Video