Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 16:35
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 17:49
Παιδια κανενα horror που να πεθανω απο τον τρομο...ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ακουω γιατι εχω ξεμεινει.Αλλιως βλεπω Saw 7....
Γενικως τα SAW ειναι κατα γενικη ομολογια ωραιες ταινιες αλλα αν θες να δεις κατι αλλο για το λογο που λες (αν και παααααρα πολλοι το κατακρινανε) δες αυτο
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmLh4NUu6E4[/youtube]
Ριξτου μια ματια και κρινε μονος σου....

"Life is spherical, investigate the other side..."
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 18:01
Ναι ισχυει οτι τα Saw γενικα ειναι ωραιες ταινιες (τα εχω δει ολα εκτως του 4 και του 7).Γενικως τα SAW ειναι κατα γενικη ομολογια ωραιες ταινιες αλλα αν θες να δεις κατι αλλο για το λογο που λες (αν και παααααρα πολλοι το κατακρινανε) δες αυτο
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmLh4NUu6E4[/youtube]
Ριξτου μια ματια και κρινε μονος σου....
Η ταινια που προτεινες φαινεται καλη και πιθανοτατα θα την τσεκαρω

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 12:58
ειδαμε χθες την φινλανδικη ταινια εποχης, Sauna.
ισως απο τις ποιοτικοτερες και ιδιαιτερες ταινιες τρομου που εχω δει. καμια σχεση με τις σπλατεριες που βλεπουμε.
μαλιστα πρωτη φορα βλεπω το αιμα να εχει χρωμα μαυρο αντι για κοκκινο.
η καμερα, τα κοστουμια, τα φινλανδικα τοπια ειναι απιστευτα
οι ηθοποιοι αξεχαστοι. Ηλπιζα να κρατουσε παραπανω απο 84 λεπτα.
συνδιαζει arthouse και τρομο, θυμιζοντας λιγο απο ασιατικες ταινιες τρομου, αλλα πηγαινοντας ενα βημα παραπερα.
ειναι αργη αλλα αυτο τις δινει ποντους αντι να τις αφερει.
οποτε μπορειτε δειτε την
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2013 - 22:36
για οσους δε τους πειραζει ο πρωταγωνιστης να ειναι το θυμα
χωρις να κανει υπερανθρωπες προσπαθειες να σωθει,
να κρατα πολυβολα κομπρεσερ ή να παιζει καρατε
και προτιμουν να επικεντρωνεται στις αντιδρασεις του ( στη προσπαθεια του να πιστεψει--->να ρισκαρει--->να γλιτωσει) αξιζει πραγματικα να δουνε την ταινια!
(τα χω λιωσει τα σχηματα λογου στο post

"Life is spherical, investigate the other side..."
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2013 - 23:53
Αυτό μου άρεσε τελευταία. Όχι επειδή ήταν πολύ βίαιο ή τρομαχτικό, αλλά επειδή ήταν αρκετά μπερδεμένο. Ο σκηνοθέτης είχε κάνει το Bubba Ho-Tep και τα Phantasm (απ'τα οποία έχω δεί μόνο το πρώτο, και μου το θύμισε λιγάκι με τις εναλλακτικές διαστάσεις).
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2013 - 17:38
Γκρίνιαζα στην αρχή γιατί δεν ήθελα να το δω. Είχε αρκετές jump scenes, αλλά για θρίλερ και για την πλοκή που είχε ήταν καλό. Το μυαλό σου φανταζόταν διάφορα σενάρια και είχε από τις πιο creepy αλλά ουσιαστικές για την ταινία μουσικές που έω δει ποτέ σε τέτοιου είδους ταινία τρόμου. Οι επίμαχες σκηνές του περιτριγυρίζονται από πολύ αγωνία και κάνουν καλή μίξη horror και θρίλερ, χωρίς να δείξουν γκοριές ή άλλες τραγικές αιματίλες.
Ήμουν αρνητικός κυρίως γιατί είδα ότι το έχουν σκηνοθετήσει αυτοί του Paranormal και του Insidious, αλλά καμία σχέση! Είχε πολύ καλή σκηνοθεσία και ο Ίθαν Χόκ ήταν καλός, ενώ συνήθως δε μου πολυαρέσει. Τη θεωρώ από τις πιο τρομακτικές που έχω δει, αν σκεφτείς ότι πολύ λένε τρομακτικό την Κατάρα και παρόμοιες βλακείες που είναι ξεράτα και μισά.
Αποφεύγει η ταινία ένα βασικό κλισέ, αλλά δεν το λέω.
Να το δείτε και να μου πείτε γνώμες

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2013 - 00:40
να κρατα πολυβολα κομπρεσερ ή να παιζει καρατε
Ήμουν αρνητικός κυρίως γιατί είδα ότι το έχουν σκηνοθετήσει αυτοί του Paranormal και του Insidious, αλλά καμία σχέση! Είχε πολύ καλή σκηνοθεσία και ο Ίθαν Χόκ ήταν καλός, ενώ συνήθως δε μου πολυαρέσει. Τη θεωρώ από τις πιο τρομακτικές που έχω δει, αν σκεφτείς ότι πολύ λένε τρομακτικό την Κατάρα και παρόμοιες βλακείες που είναι ξεράτα και μισά.
Όχι και καμία σχέση, έχει παρόμοια ατμόσφαιρα κι αυτό. Κι αν δεν διαφέραν στο τέλος θα μπορούσε να είναι και sequel τους.
Πιο τρομαχτικό δε θα το έλεγα, ότι τα καταφέρνει καλά πάντως, ναι συμφωνώ.
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2013 - 12:19
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 12:59
Είδα το Sinister και με εξέπληξε ευχάριστα.
Γκρίνιαζα στην αρχή γιατί δεν ήθελα να το δω. Είχε αρκετές jump scenes, αλλά για θρίλερ και για την πλοκή που είχε ήταν καλό. Το μυαλό σου φανταζόταν διάφορα σενάρια και είχε από τις πιο creepy αλλά ουσιαστικές για την ταινία μουσικές που έω δει ποτέ σε τέτοιου είδους ταινία τρόμου. Οι επίμαχες σκηνές του περιτριγυρίζονται από πολύ αγωνία και κάνουν καλή μίξη horror και θρίλερ, χωρίς να δείξουν γκοριές ή άλλες τραγικές αιματίλες.
Αποφεύγει η ταινία ένα βασικό κλισέ, αλλά δεν το λέω.
Να το δείτε και να μου πείτε γνώμες
Το κατεβασα 2 φορες γιατι με την πρωτη φορα ειχα προβλημα με τους υποτιτλους.Αλλα τελικα κατεβασα 2 διαφορετικες ταινιες με την ονομασια SInister.Αυτη την ταινια που λες εσυ,αρχιζει με τη σκηνη που ειναι 4,5 παιδακια κρεμασμενα απο ενα δεντρο?

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 14:57

Δε ξέρω αν ταιριάζει εδώ, περισσότερο δράση της πλάκας ήταν, με ιπτάμενα σούσι να κυνηγάνε ανθρώπους.

Ακολουθεί αυτό αν καταφέρω και βρω υπότιτλους σύντομα. Κυκλοφορεί και Human Centipede 3 φέτος αλλά αργεί ακόμα.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 15:13

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2013 - 16:04
Έβλεπα το λάστιχο και στην αρχή σκεφτόμουν πόσο απάτη ταινία είναι. Μια ρόδα που σκοτώνει κόσμο. Μετά όμως που μπλέκει μέσα πολλαπλές στρώσεις πραγματικότητας και έμμεσο σχολιασμό σε άλλες ταινίες φτιάχνει το πράγμα. Απλά πριν το δω δεν ήξερα τί να περιμένω και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που το θεωρούσα φόλα.
ΖΗΤΩ ΟΙ MODERATORS
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2013 - 12:30
Very nice!