Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#901 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 September 2012 - 10:50

Ξερεις κατι νομιζω οτι η πλοκη ηταν πολυ αργη.Σε καποια σημεια ελεγα "τωρα βλεπω ταινια η πως γυριστικε η ταινια?"WHAT a bore.Eνταξει φυσικα γουστα ειναι αυτα αλλα....νομιζω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερες ταινιες με τον Nosferatu.
Παρολα αυτα εφτιαχνε μια καπια ατμοσφαιρα.

Edited by Itachi Akatsuki, 04 September 2012 - 10:52.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#902 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 04 September 2012 - 14:12

Δεν το έχω δει εγώ...Το έχω αυθεντικό για κάποιο λόγο που δεν ξέρω αλλά δεν.. Θα το τσεκάρω αν είναι.
Τα 3 feast..Δες μόνο το 1 θα σου λεγα εγώ..Το 2 κακό, το 3 χείριστο.
Posted Image

#903 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 September 2012 - 14:15

Δεν το έχω δει εγώ...Το έχω αυθεντικό για κάποιο λόγο που δεν ξέρω αλλά δεν.. Θα το τσεκάρω αν είναι.
Τα 3 feast..Δες μόνο το 1 θα σου λεγα εγώ..Το 2 κακό, το 3 χείριστο.

Οκ θα το δω το βραδυ!!!
Παιδια δινεται κανα λινκ να κατεβασω Rec 2 και Rec 3 χωρις υποτιτλους???Θελω να βαλω εγω ελληνικους!!!Αν ξερεται λινκ please pm me!!!

Edited by Itachi Akatsuki, 04 September 2012 - 17:20.

#904 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 September 2012 - 18:23

Ειδα το Feast πολυ γαμματη ταινια.Ταινιαρα για την ακριβεια.Εχω να φχαριστηθω τοσο horror comedy απο δεν ξερω και γω ποτε!!!
Χαχαχα ειδικα στην αρχει ειχε τρελο γελιο.Μεγαλο reviewability θα το ξαναδω σιγουρα!!!
Υ.Γ.Οι φλωροι και τα ρεμαλια πεθαινουν παντα πρωτοι...αυτος ειναι και τα δυο:D Χαχαχα ελεος.
Υ.Γ.2 Καλη ιδεα,ετσι θα σωθουμε, σκοτωσαμε το παιδι τους και το κρεμασαμε εξω απ το παραθυρο...ΧΑΧΑΧΑΧΑ ελεος δεν μπορω πρεπει να την ξαναδωωω
Δωστε και καμια αλλη παρομοια ταινια χαχχαχα ηταν επικη η ατιμηηη.

#905 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 September 2012 - 20:12

Είδα τα καινούργια teasers για τη 2η σεζόν του American Horror Story!!! Θα γίνω γραφική, αλλά είναι ΟΡΓΑΣΜΙΚΑ!! :awww: :lovulovu:

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image

#906 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 September 2012 - 20:31

Ειδα και το Feast 2 αλλα ψιλοξενερωσα, καμια σχεση με το πρωτο...
Παω να δω Saw 6 και 7 επισεις.Πειτε μου καλη τυχη :D
(Αντε να κατεβει και το Rec 2 να χαρουμαι λιγο)

#907 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 05 September 2012 - 01:04

Ωραία τα teaser του AHS.

Ειδα και το Feast 2 αλλα ψιλοξενερωσα, καμια σχεση με το πρωτο...
Παω να δω Saw 6 και 7 επισεις.Πειτε μου καλη τυχη :D
(Αντε να κατεβει και το Rec 2 να χαρουμαι λιγο)

Xα, στο 'πα.. Χμμ..μόνο το 7 θύμαμαι που επαιζε αυτός από linkin park. Κατα τα άλλα μόνο το 1 κ το 2 ξέρω ποια είναι.!

Εκανα κ αυτο τελικά χθες. Best Horror Movies By Year. http://www.youtube.com/watch?v=EwBANLywTOI
Posted Image

#908 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 September 2012 - 04:20

Είδα το Suspiria. Πρώτη επαφή με τον σκηνοθέτη. Μου άφησε πολύ καλή εντύπωση σαν ταινία, κυρίως η μουσική και η σκηνοθεσία. Σε στοιχειώνουν και τα δύο. Αυτά τα χρώματα που χρησιμοποίησε ο άτιμος μαζί με τη μουσική έκαναν τρομερή ατμόσφαιρα.

Είχε και τη goria της η ταινία. Εντάξει το τέλος κλασικό, χλιαρό. Επίσης στους διαλόγους κάπου ξέφυγε η ταινία, ειδικά εκεί με τη μοντέρνα ψυχιατρική και τις μάγισσες και τον τάχα μου "ειδήμονα" καθηγητή το τράβηξαν λίγο από τα μαλλιά, αλλά δε βαριέσαι... Εκεί που ο ψυχίατρος μιλάει για τις μάγισσες και τη μαγεία, είπα πως αυτός χρειάζεται επειγόντως γιατρό :P
Είχε τη πλάκα του η χαζομάρα του βέβαια.

Ωραίο θρίλερ σε γενικές γραμμές. 7/10

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#909 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 September 2012 - 10:09

Ωραία τα teaser του AHS.

Xα, στο 'πα.. Χμμ..μόνο το 7 θύμαμαι που επαιζε αυτός από linkin park. Κατα τα άλλα μόνο το 1 κ το 2 ξέρω ποια είναι.!

Εκανα κ αυτο τελικά χθες. Best Horror Movies By Year. http://www.youtube.com/watch?v=EwBANLywTOI

Δικο σου ειναι το video???Τωρα να μου πεις ποιος να ειναι ο DeadStamAlive... :P
Τελως παντων πολυ καλη λιστα!!!Πισευεις οτι το Ju-on:The Grudge ειναι καλη ταινια?Εχω δει τα Grudge(1,2) και Ring (1,2).Αξιζει να την δω?
Το Ju-on το αγορασα οπως και τις αλλες ταινιες για ενα ευρο.Οποτε σιγουρα θα τη δω αλλα απλος πες και καμια γνωμη για αυτην:D
Υ.Γ.Για καποιο λογο δεν θελω να δω το Helraiser:Inferno, δεν ξερω κατι δεν μαρεσει:(

Edited by Itachi Akatsuki, 05 September 2012 - 10:18.

#910 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 06 September 2012 - 12:03

Χαχα ναι, ή BrainDeadAlive θα 'μαι ή DeadStamAlive σε sites.
Χμμ..Τα Grudge που έχεις δει είναι τα remake?
To Ju-On που αγόρασες έχει καφέ/μπεζ εξώφυλλο ή μαυρο? Γιατί τα 2 πρώτα Ju-On με τα καφε εξώφυλλα δεν πολυλένε.
Δεν είναι κακό το inferno ρε συ..Σε σχέση με τις 3 τελευταίες είναι αρίστουργημα βασικά. Θα σου λεγα να το δεις.

Πολύ ωραίο το Σουσπίρια, αν και όντως το τραβάει από τα μαλλιά αρκετές φορές. Αλλα αυτό που λες για ατμόσφαιρα κ μουσική, το ανεβάζουν πολύ. Δες το Οπερα ή Deep Red τώρα ;Ρ

Edited by BrainDeadAlive, 06 September 2012 - 12:05.

Posted Image

#911 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 September 2012 - 12:06

Χαχα ναι, ή BrainDeadAlive θα 'μαι ή DeadStamAlive σε sites.
Χμμ..Τα Grudge που έχεις δει είναι τα remake?
To Ju-On που αγόρασες έχει καφέ/μπεζ εξώφυλλο ή μαυρο? Γιατί τα 2 πρώτα Ju-On με τα καφε εξώφυλλα δεν πολυλένε.
Δεν είναι κακό το inferno ρε συ..Σε σχέση με τις 3 τελευταίες είναι αρίστουργημα βασικά. Θα σου λεγα να το δεις.

Πολύ ωραίο το Σουσπίρια, αν και όντως το τραβάει από τα μαλλιά αρκετές φορές. Αλλα αυτό που λες για ατμόσφαιρα κ μουσική, το ανεβάζουν πολύ. Δες το Οπερα ή Deep Red τώρα ;Ρ

ΑΑΑ ρε γαμμοτο το μπεζ εξωφυλλο εχει το Ju-on που αγορασα :(
Αυτο το The Grudge ειδα συγκεκριμενα http://www.youtube.com/watch?v=bj88_yqlFMA δεν ξερω αν ειναι το remake!!!
Παω σημερα να παρω αλλα 2 horror με ενα euro.Ελπιζω να βρω τιποτα καλο.

Edited by Itachi Akatsuki, 06 September 2012 - 12:10.

#912 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 06 September 2012 - 12:09

Εντάξει δεν πειράζει. Απλά βγήκε το 1 κ 2 με τα μπεζ εξωφυλλα, με μηδαμινό ξέρω γω budget και μετά εβγαλαν το Ju-on: the grudge που χαν πάρει νομίζω τα καλυτερα στοιχεία από τα 2 μπεζ. Τσεκαρε το όμως. Καλύτερα το πριν, παρά το remake :P
Posted Image

#913 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 September 2012 - 12:13

Εντάξει δεν πειράζει. Απλά βγήκε το 1 κ 2 με τα μπεζ εξωφυλλα, με μηδαμινό ξέρω γω budget και μετά εβγαλαν το Ju-on: the grudge που χαν πάρει νομίζω τα καλυτερα στοιχεία από τα 2 μπεζ. Τσεκαρε το όμως. Καλύτερα το πριν, παρά το remake :P

Α κατι αλλο ρε συ, εχεις δει το Hostel?Τι γνωμη εχεις για αυτο?

#914 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 06 September 2012 - 12:17

Χαριτωμένα το 1 κ 2. Για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Τίποτα σοβαρό. Το 2 μπορεί να το βαρεθείς κιόλας. Το 3 δεν το έχω δει και δεν σκοπευω.
Posted Image

#915 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 September 2012 - 12:26

Χαριτωμένα το 1 κ 2. Για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Τίποτα σοβαρό. Το 2 μπορεί να το βαρεθείς κιόλας. Το 3 δεν το έχω δει και δεν σκοπευω.

Eγω μονο το ενα εχω παρει :)
Υ.Γ. Κοιταξε μια το pm σου και πες μου μηπως ξερεις για αυτο που σου λεω :D
Επισεις ειδα το Ημερολογιο Των Νεκρων, πολυ καλη ταινια!!!Σε εβαζε μεσα στο κλιμα της.Απο της λιγες zomboταινιες με καμερα στο χερι που μου αρεσουνε!!!

Edited by Itachi Akatsuki, 06 September 2012 - 12:26.