Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#916 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 September 2012 - 19:34

Πηρα αλλη μια ταινιουλα επισεις με 1 ευρο, το remake του Παρασκευει και 13ης!!! (Το πρωτο το εχω δει)
Καλως ηρθατε στην Κρισταλλ Λεϊκ.Have a nice weekend.
Πηρα και το Scary Movie 4!!!

Edited by Itachi Akatsuki, 06 September 2012 - 20:09.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#917 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 07 September 2012 - 02:59

To Ημερολόγιο των Νεκρών και μένα μ'αρέσει.! Το ριμεικ του παρασκευη κ 13 το είδα σινεμα κ δεν μου φανηκε τοσο χαλια όπως ας πούμε το ριμεικ του Nightmare on Elm Street. Αλλά πολλοί το κράζουν. Μπορεί επειδή ο Jason μου περνάει ψιλο στο ντουκου, ενω μ'άρεσε πολυ ο Φρεντυ.
Scary Movie μόνο τα 2 πρωτα εχω δει κ δεν ψηνομαι για αλλο!!
Posted Image

#918 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 September 2012 - 09:29

To Ημερολόγιο των Νεκρών και μένα μ'αρέσει.! Το ριμεικ του παρασκευη κ 13 το είδα σινεμα κ δεν μου φανηκε τοσο χαλια όπως ας πούμε το ριμεικ του Nightmare on Elm Street. Αλλά πολλοί το κράζουν. Μπορεί επειδή ο Jason μου περνάει ψιλο στο ντουκου, ενω μ'άρεσε πολυ ο Φρεντυ.

Δεν μπορεις να πεις το 2ο Scary Movie φαση ειχε :P
Εγω το Παρασκευη και 13ης το ηθελα μονο για να δω τις διαφορες αναμεσα στους 2ο σκηνοθετες του παλιου και του καινουριου.

Φρεντι rules...One two Fredy comes for you.

Edited by Anelis, 07 September 2012 - 10:50.

#919 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 07 September 2012 - 10:54

Ντάξει.... ;Ρ
Καμία σχέση οι 2 ταινίες. 1000 φορές το οριτζιναλ. Bασικά δεν είναι καν actual remake του 1ου. Reboot είναι ίσως? Dunno. To πρώτο πρώτο ήταν γ@μ@το πάντως.
Posted Image

#920 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 September 2012 - 10:56

Ντάξει.... ;Ρ
Καμία σχέση οι 2 ταινίες. 1000 φορές το οριτζιναλ. Bασικά δεν είναι καν actual remake του 1ου. Reboot είναι ίσως? Dunno. To πρώτο πρώτο ήταν γ@μ@το πάντως.

Αν λες για το Nightmare on Elmstreet δεν εχω δει ακομα το πρωτο...Το ξερω ειναι αμαρτια.Ετυχε να νοικιασω το remake.

Edited by Itachi Akatsuki, 07 September 2012 - 10:56.

#921 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 September 2012 - 17:23

τωρα που συστησα ποιες ταινιες του Dario Argento ειναι οι καλες, ειπα να δω μια που ειχα παρακαμψει τοτε. Η Phenomena μου ειχε ξεφυγει. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Μπορει σα ταινια τρομου η Suspiria να εχει περισσοτερη επιδραση στο θεατη, αλλα σα ταινια γενικα πιστευω πως η Phenomena ειναι η καλυτερη του σκηνοθετη. Ιδιαιτερο σεναριο, αξεχαστες στιγμες που δεν τις θες ουτε στο χειροτερο σου εφιαλτη και με ενα τελος απο τα πιο αναπαντεχα.

Μην τη δειτε αν δεν σας αρεσουν τα εντομα και ιδιως οι νυμφες της κρεατομυγας.

ειχα συνηθισει στα καινουργια θριλερ με την τελειομανια τους και τα ψηφιακα εφφε και εμεινα συξηλος με την ηχητικη επενδυση της ταινιας (Goblin, Iron Maiden, Bill Wyman, Andi Sex Gang, Frankie Goes to Hollywood, Motörhead) αλλα και τη σκηνοθεσια

#922 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 September 2012 - 18:03

Ναι, για κάποιο λόγο οι Goblins είναι λατρεία του Argento :P

Την έχω στα κατεβασμένα και αυτήν την ταινία και αναμένεται η θέασή της. Έχω αρκετές του να δω! Και το Suspiria είχε σκουλήκια!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#923 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 12 September 2012 - 23:21

Από Argento που είπατε εμένα μου άρεσε και το The Church (La chiesa), αλλά σίγουρα δε φτάνει το Suspiria που είναι το καλύτερο του και το πιο γνωστό.

#924 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 13 September 2012 - 03:54

To Church είναι παραγωγή Argento. Σκηνοθέτης είναι ο Michele Soavi. Σκηνοθέτης των πολύ καλών Stage Fright + Cemetery Man. ;)
Eγώ από Argento θα δω σύντομα Trauma + The Stendhal Synrome που τα 'χα αμελήσει.
Phenomena, Suspiria, Deep Red, Tenebrae, Opera, η 'τριλογία των ζώων'. Επικούρες όλα.
Posted Image

#925 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 14 September 2012 - 18:34

Youtube Video

μμμμμμμμμμμμμμμ...
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#926 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 16 September 2012 - 02:13

...και τελικά πιο ενδιαφέρον κατάντησε το Grave Encounters παρά το Paranormal Activity (απ'το οποίο είδα μόνο το πρώτο).

#927 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 28 September 2012 - 16:38

Eίδα το Τhe possession of David o'reilly

Spoiler:

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#928 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 September 2012 - 16:47

^ Αυτή η ταινία είναι εκπληκτική για το είδος της και φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης ήξερε τι έκανε.

Θα ήθελα να μοιραστώ και τη δική μου εκδοχή, αλλά μιας και πήρα το hint από το σκηνοθέτη της στο horrorfest (κ ας μου έλεγε ότι δεν μπορεί να μου το αποκαλύψει), δε θα το κάνω.

Αυτό που μου άρεσε στην ταινία ήταν ότι από την αρχή σου έδειχνε ότι δε θα είναι ένα κλασσικό θριλεράκι με jump scares. Σου έδειχνε πχ τη σκοτεινή/τρομακτική σκάλα και εκεί που περίμενες να πεταχτεί κάποιος για να σε τρομάξει...η σκηνή μεταφερόταν αλλού, δείχνοντάς σου ότι ο σκοπός της λήψης ήταν για να δει ο θεατής ότι δε συμβαίνει κάτι και να καταλάβει το κλίμα της ταινίας. Καλή δουλειά γενικά, ειδικά για ένα τόσο μικρό budget.

Posted Image

#929 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 06 October 2012 - 16:33

Posted Image

http://www.youtube.com/watch?v=QuSL7JpyD-I

φανς του hokuto no ken υπαρχουν εδω?

να το δουν ΑΜΕΣΑ,αλλα και γενικοτερα καθε καφρος εδω μεσα που φτιαχνεται με υπερβιαιο ξυλικι και πολτοποιημενες σαρκες.

η ταινια ειναι ΕΠΟΣ,απο τα καλυτερα b-movies που εχω δει προσωπικα.

#930 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 10 November 2012 - 19:27

Πολύ χαριτωμένο ήταν το Adam Chaplin indeed.
Χθες είδα 3 ταινιούλες:
Cockneys vz Zombies 6/10
A Little Bit Zombie 6,5/10
Wrong Turn 5 5/10 (Καλύτερο από τα 3+4 αλλά κ πάλι....Έπαιζε κ ο Pinhead μέσα ;P)
Posted Image