Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 31 August 2012 - 18:00
Δεν ειναι ολες ιδιες οι στιγμες

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 31 August 2012 - 18:10
Τέτοια ταινία είναι το The Grudge. Αντιθέτως το Shutter είναι ταινία που έχει ακριβώς αυτό που έχει και η κατάρα, όσον αφορά τις σκηνές τρόμου, την αγωνία κλπ, αλλά σε μεγαλύτερο επίπεδο και έχει και μια πλοκή. Τουτέστιν, είναι μια πολύ καλή ταινία και για την ώρα σου και για τον εγκέφαλό σου.

Posted 31 August 2012 - 18:23

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 31 August 2012 - 18:29
Eίναι για τελείως διαφορετικά mood. Το hatchet είναι κωμωδία.
WARNING: όχι για αδύναμα στομάχια
http://www.youtube.com/watch?v=e2IcNXxl5zs
Τι να πει κανεις για αυτή τη σκηνή... ή μόνο εγώ το βλέπω έτσι?? ;Ρ
Edited by Kenny, 31 August 2012 - 22:09.
added warning

Posted 31 August 2012 - 20:10
Αηδιαστικο....πολυ ψυχρο.Υπερβολικα βιαιο επισεις....Γκουχου γκουχου...αγαπώ shutter αλλά αγαπώ και hatchet.
Eίναι για τελείως διαφορετικά mood. Το hatchet είναι κωμωδία.
WARNING: όχι για αδύναμα στομάχια
http://www.youtube.com/watch?v=e2IcNXxl5zs
Τι να πει κανεις για αυτή τη σκηνή... ή μόνο εγώ το βλέπω έτσι?? ;Ρ
Υ.Γ.Δεν ειμαι ο ανθρωπος για να το πει αυτο αλλα ενταξει (saw-fanboy)
Γκουαχ η γλωσσα πως κουνιοταν ετσι ελεος.
Night Wizard Seal ελπιζω το shutter να ειναι οσο καλο οσο λες.Τελος, τι γνωμη εχεται για το The Satanic Rites Of Dracula με τον Christopher Lee?
Edited by Kenny, 31 August 2012 - 22:10.
added warning
Posted 31 August 2012 - 21:55
Evil Aliens & Feast ftw!
Posted 31 August 2012 - 22:16
Γενικά λόγω θεματολογίας του thread, δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την παραπομπή σε σκηνές από σχετικές ταινίες, παρακαλούμε όμως να προειδοποιείτε τους υπόλοιπους αναγνώστες αν το video που βάζετε περιέχει explicit content, κι επίσης να μην το κάνετε embed.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 September 2012 - 02:41

Ανελις πως γίνεται να σου αρέσει το feast κ όχι το hatchet δεν μπορώ να καταλαβω!
Πρέπει να ξαναδώ evil aliens γιατί μου το ανεφερε κ αλλη μια κοπελα πρόσφατα. Και δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όταν το χα δει.
Σήμερα είδα eXistenZ - ωραίο- και Session 9 - δεν ξερω ακομα ποια η γνώμη μου γι'αυτό-.
The Satanic Rites of Dracula. Πάει καιρός που το χα δει αλλά θυμάμαι μου άρεσε. Όλες οι ταινίες της Hammer εκείνης της εποχής μου αρέσουν γιατί έχουν φανταστική ατμόσφαιρα.

Posted 01 September 2012 - 09:02

Σοβαρά τώρα, δεν είναι καθόλου όμοιες ταινίες. Το Hatchet γίνεται δήθεν "σάτιρα" μετά τη μέση της ταινίας, αφού έχεις φάει στη μάπα όλα τα horror κλισέ, αφού σου έχει δείξει βυζιά και ρώγες και αφού σου έχει συστήσει τους κάγκουρες πρωταγωνιστές του. Πολύ κακό. Ακόμα και η όποια σάτιρα φαίνεται σα να μην είναι καν ηθελημένη.
Το πρώτο Feast από την άλλη είναι διαμάντι, μην τα ξαναπώ, τα ξέρετε~~ xD
Posted 01 September 2012 - 09:16
4,5/10
Edited by Itachi Akatsuki, 01 September 2012 - 09:30.
Posted 02 September 2012 - 11:11
Αγορασα:Ju-on, Grudge 2, Halloween 2, Saw VI, Hellraiser Inferno, Hostel,Το ημερολογιο των νεκρων (G.Romerooo) και Alien vs Predator Special Edition(δεν ξερω αν χαρακτηριζεται thriller η action)
Και το πιο καλο, ολα αυτα με 8 ευρο!!!
Υ.Γ.Sorry for double post απλος ηθελα να πω κατι εντελως ασχετο απο το παραπανω.
Υ.Γ.2Ρε παιδια στειλτε κανενα καλο site να κατεβασω ελληνικους υποτιτλους για ταινιες .Στειλτε μηνυμα αν ξερεται κανενα!!!
Edited by Itachi Akatsuki, 02 September 2012 - 11:43.
Posted 04 September 2012 - 09:49
Ου, για 8 ευρω μπόμπα είναι. Halloween 2 το καινουριο?
Ο αδερφός μου κατεβάζει υπότιτλους από το σαμπς4φρι.κομ. (στα αγγλικά).

Posted 04 September 2012 - 10:41
Ναι αυτο το Shadow Of The Vampire.Πολυ βαρετη ταινια νομιζω δεν μαρεσε καθολου.Την εχεις δει?Shadow of the Vampire εννοείς? http://www.imdb.com/title/tt0189998/
Ου, για 8 ευρω μπόμπα είναι. Halloween 2 το καινουριο?
Ο αδερφός μου κατεβάζει υπότιτλους από το σαμπς4φρι.κομ. (στα αγγλικά).
Ναι ναι το καινουργιο Halloween 2.Μια χαρα μου ηρθε για 8 euro μονο, τοσες ταινιες.
Thanks για το site με υποτιτλους

Επισεις αποφασισα να δω τα 3 Feast.Για να δουμε...
Edited by Itachi Akatsuki, 04 September 2012 - 10:48.
Posted 04 September 2012 - 10:48