Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Animeeting Θεσσαλονίκης - Σάββατο 1 Μαρτίου 2008
Posted 02 March 2008 - 08:06

Posted 02 March 2008 - 10:15
Ειχαμε πολλες απουσιες, αλλα με ενα προχειρο head-count που εκανα στην αρχη μετρησα 54 κεφαλια. Αργοτερα ηρθανε και καποιοι αλλοι.
Καθησαμε για κανα τριωρο στη καφετερια και φυσικα χωριστηκαμε σε ομαδες αναλογα με τα τραπεζια στα οποια καθομασταν. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι καποια τραπεζια επελεξαν να παιξουν επιτραπεζια παιχνιδια... Ρε παιδια για αυτο κανουμε τα anime meetings?

Στο δικο μου τραπεζι παντως η θεματολογια ηταν γυρω απο τα ανιμε, και λεξεις σαν 'pantsu' και 'στηθη' ακουγονταν συχνα πυκνα και αρκετα δυνατα. Η σερβιτορα παντως εκαψε καρδιες στο τραπεζι μας...
Κατα τις 9:30 καποιοι απο εμας πηγαμε για σουβλακια και βολτα προς το λευκο πυργο, και μετα καταληξαμε σε μπαρακια για περαιτερω μπυροκαταναλωση. Ειχαμε την τιμη να μας τιμησουν οι Phantom Duck και ο Spawn με την παρουσια τους και αργοτερα στο μπαρακι καναμε με τους Holborn και Elissaios απο το animeplanet, και καποια αλλα σημαντικα μελη, ενα ωραιο διαφορουμικο συνεδριο οπου συζητηθηκαν πολλα και πικαντικα θεματα.
Το διαλυσαμε κατα τις 03:30 και θα λεγα οτι περασαμε πολυ ωραια. Αναφερθηκαν τοσα πολλα ανιμε που μας τραβηξαν το ενδιαφερον, που μακαρι να ειχα χαρτι και μολυβι να τα σημειωσω, γιατι τα περισσοτερα τα ξεχασα κιολας..

Posted 02 March 2008 - 10:30

την επομενη φορα δε θα το χασω

Posted 02 March 2008 - 12:15
Posted 02 March 2008 - 12:27
Αυριο-μεθαυριο θα ανεβουν στο gallery οι φωτογραφιες του meeting για να δειτε και εσεις που δεν ηρθατε τι χασατε, ενω εσεις που ηρθατε να αισθανθειτε περηφανοι και να θυμαστε για παντα τη σημερινη αξεχαστη εμπειρια
ΧεΧε....και χωρίς πικς ζηλεύκουμε!Μην ανησυχείς το πήραμε το μάθημα μας....
ΔΕ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΙΜΕΕΤΙΝG!!!

Posted 02 March 2008 - 12:37
Εγω τι να πω??? ηρθα αλλα σχετικα πολυ αργα κατα τις 8+ βαλε. Ημουν μ'ενα φιλαρακι μου και καθισαμε και ηπιαμε φραπε αλλα επειδη δεν ηξερα κανεναν "τζιφος" δεν μιλησα με κανεναν απο κει
. "Φοβομουν" να ρωτησω τα ατομα αμα ειναι για την συναντηση γιατι υπηρχε και η περιπτωση να πετυχω κανεναν αγνωστο και γινω και ρεζιλι
.

Καλά μισό μαγαζί κόσμος είναι δυνατόν να μην είναι από τη συνάντηση?
Κι άντε δεν ξες καμία φάτσα, τόσες φωτό έχουν ανέβει κατά καιρούς, ας έριχνες μια ματιά να ξες τι να περιμένεις να δεις.
Τς τς τς...
オオカミの中心部
Posted 02 March 2008 - 12:50
Posted 02 March 2008 - 12:59
Γιατί ρε παιδιά? ήταν καλό που παίξαμε κ παιχνίδια αλλιώς πως θα γνώριζα εγώ τα άλλα παιδιά? ε? άσχετο αν χάσαμε τελικά

αλλά ήταν πολύ όμορφα όσοι δεν ήρθατε ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΤΕ!!!!

Και

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 02 March 2008 - 13:41

Τα τραπεζια σημα μου και οπισθεν ηταν παιδια απο ανιμεπλανετ?(μου ειχε μεινει η απορια απο την αρχη

Posted 02 March 2008 - 13:44
Posted 02 March 2008 - 14:08
Πρώτη φορά μαζεύτηκαν τόσα πολά μέλη της anime.gr σε meeting,
έχω ενα μεγάλο παράπονο απο τον adventurer οτι ενώ ήξερε και τις δύο πτέρυγες
δεν φρόντισε να γνωρίσουμε τα νέα μέλη του forum
όπως ποια στην κόλαση ήταν η Mithuna?
η Παρουσία του Spown_I και του Phantom Duck ήταν καταλυτική μπορώ να πώ.
Zabimaru κακώς δεν ήρθες.
Ερώτηση ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟS Πως γίνεται πάντα όταν φεύγω απο ενα meeting ή συνάντηση να αφήνω τον Ptomahawk Πάντα με κοπέλες γύρω του;
επιμένω ότι θα ήθελα να συναντήσω τα κορίτσια του φόρουμ μας καθώς πέρα απο την Lyra την Videl που ήξερα, η μόνη που γνώρισα ήταν η κοπέλα με τα κοτσιδάκια δεν γνώρισα καμία άλλη.
τελικά Pretorian σε εκείνο το τραπέζι ήταν και δικά μας μέλη, την άλλη φορα ο I am Neji Θα αναλάβει να μας τους γνωρίσει γιατί αν περιμένουν απο τον adventurer καήκαμε.
Darkphoenix να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει κάποιος που ντρέπεται πιο πολύ απο εσένα, την επόμενη φορά απλά φώναξε Λίζα και θα έρθω να σε βάλω στην παρέα μας.
Adventurer που είναι οι φωτογραφίες; οεο;
και γιατί δεν ήρθαν οι Androghost και Moonheart

και η Μάγδα ποια ήταν;
περιτό να πούμε ότι τα κορίτσια της anime κοινότητας rule!! στο taboo.
Posted 02 March 2008 - 15:46

Βέβαια εκ των πραγμάτων ήταν λίγο δύσκολο να γνωριστούμε καλά όλοι μεταξύ μας...γι'αυτό εξάλλου θα ακολουθήσουν και άλλα events.
Όσον αφορά τώρα το γεγονός ότι ειπώθηκε κάτι για τα επιτραπέζια,θέλω να πω πως φυσικά και ήταν ένα anime meeting αλλά αυτό δεν συνεπάγεται πως το μόνο θέμα συζητήσεων θα είναι αυτό...εξάλλου είπαμε να γνωριστούμε πάνω απ'όλα.Λογικό μου φαίνεται να ασχοληθούμε με κάτι έξω από αυτά,αν και παράλληλα με ότι μιλούσαμε - στο δικό μας τουλάχιστον τραπέζι- είχαμε και αρκετή ώρα με αναφορές σε anime, TV series κτλ.Anywayz όμως,όλα κύλησαν μια χαρά,αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι χάσαμε για 8 κάρτες στο taboo..

Βέβαια,θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει..Τι ήταν;
Ένα mass κάψιμο 8 καρτών από τον Ελισαίο

και η Μάγδα ποια ήταν;
*heya thar!*
περιτό να πούμε ότι τα κορίτσια της anime κοινότητας rule!! στο taboo.

Posted 02 March 2008 - 16:04

Posted 02 March 2008 - 16:40
OK

Posted 02 March 2008 - 16:52
Οχι δες τηνα που μιλαει κιολας. Ηρθε μπροστα στο τραπεζι που καθομασταν, και εγω την κρατουσα και την τραβουσα απο το χερι να μη φυγει αλλα να κατσει λιγο να μας γνωρισει, μονο χειροπεδες δεν της περασα, κι αυτη επεδειξε υψηλες τεχνικες ζιουζιτσου για να μου ξεφυγει και να φυγει τρεχοντας! Αλλα που θα παει, θα το πληρωσεις εσυ... καποια στιγμη θα σε πετυχω εξω... Ειδικα αφου ξερεις τον Ptomahawk!έχω ενα μεγάλο παράπονο απο τον adventurer οτι ενώ ήξερε και τις δύο πτέρυγες δεν φρόντισε να γνωρίσουμε τα νέα μέλη του forum
Οσο για τις φωτο, επειδη μαλλον ξεχασες το post μου που ηταν περιπου 6-7 post πανω απο το δικο σου (ειπαμε, φυσιολογικο να ξεχνας!) , θα ανεβουν σημερα-αυριο. Εχω τρεξιμο σημερα γιατι εχει πρωταθλημα ταεκβοντο και παω και τραβαω και εκει βιντεο

Οταν ανεβουν οι φωτογραφιες θα δεις οτι δεν λαμπουν μονο στο taboo:orly:περιτό να πούμε ότι τα κορίτσια της anime κοινότητας rule!! στο taboo.
Οχι βεβαια, τα κανουμε για να βγαινουμε καμενες φωτογραφιες... οχι σαν μερικους-μερικους (ή μαλλον σαν μερικο-μερικο:df13952b: ). Την αλλη φορα θα σε κανονισουμε εσενα, θα σε βαλουμε να παιζεις Κεραμαλα με Κινεζικους χαρακτηρες!!!Καθησαμε για κανα τριωρο στη καφετερια και φυσικα χωριστηκαμε σε ομαδες αναλογα με τα τραπεζια στα οποια καθομασταν. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι καποια τραπεζια επελεξαν να παιξουν επιτραπεζια παιχνιδια... Ρε παιδια για αυτο κανουμε τα anime meetings?
Και αντε εσενα, την Mithuna δεν την ακουγε;; Ημαρτον δηλαδηΜα να μην μας άκουσες που σχεδόν γκαρίζαμε για anime μια παρέα τεσσάρων ατόμων προς το κέντρο του μαγαζιού;

YΓ : Mithuna... πριν ξαναβρεθεις στην ιδια καφετερια -που εχει επιτραπεζια- με εμενα... πρωτα ετοιμασε τη διαθηκη σου...