Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Animeeting Θεσσαλονίκης - Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#76 holborn

holborn

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 27 February 2008 - 22:34

Λοιπόν μόλις γύρισα από μια γύρα κάτω στο κέντρο είδα πολλά μαγαζιά από Αγίου Δημητρίου μέχρι την περιοχή του meganet και κατέληξα να προτείνω το Cafe Bar ΜΕΛΙ το οποίο και μας χωράει και είναι λίγο πιο πάνω από την Καμάρα (ανεβαίνοντας για ροτόντα στο αριστερό χέρι)
Χωράμε όλοι, όσοι και να μαζευτούμε, αλλά ο υπεύθυνος του μαγαζιού μου ζήτησε να ξέρω μέχρι την Παρασκευή το βράδι στο περίπου πόσα άτομα θα είμαστε για να μπορέσει να δεσμεύσει τον ανάλογο χώρο στο μαγαζί του και να μας φιλοξενήσει.

Οπότε πάω στην αρχή και αρχίζω να μετράω άτομα :D
Posted Image

#77 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 27 February 2008 - 23:22

Το ΜΕΛΙ πάλι εμένα μου φένεται μικρότερο σε σχέση με άλλα, είναι και το ότι κάποιοι αναγκαστικά θα είναι πάνω ή μέσα θα είμαστε αρκετά αποκομμένοι, έχει κάτι η διαρίθμιση. Τέσπα εγώ μέσα είμαι όπως είπα.
Posted Image

#78 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2008 - 23:33

εσύ κοίτα να πεις τον Λευτέρη γιατί με βλέπω να το ξεχνάω και να με κυνηγάει.

#79 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 28 February 2008 - 00:02

Πτώμαχωκ ότι και να κάνεις αποκομμένοι θα ναι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Εδώ ένα Δέλεαρ όταν μας χώραγε και πάλι κλίκες είχαμε.
That's just the way it is....;)

オオカミの中心部

#80 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2008 - 03:15

Ελπιζω να μας χωρεσει το Μελί... τωρα για το ποσα ατομα θα του πεις, ειναι μεγαλο ερωτημα αφου απο τωρα δεν μπορουμε να προβλεψουμε κατι τετοιο. Φανταζομαι 60+ ατομα παντως.

Γιατί νο βουτιές ρε Σπον? Μαζόχα δεν είμαι, αλλά τρελαίνομαι για βροχές θύελλες κτλ ΚΑΙ έχω κάνει μπάνιο στο Σταυρό με μπουρίνι πάνω από το κεφάλι μου... Μιλάμε για ΤΗΝ εμπειρία!:bath:

LOL! Ωστε δεν εχω μονο εγω την τρελα τελικα. Οταν ημουν γυμνασιο επιασε μπουρινι σε μια παραλια και ολοι μα ολοι σηκωθηκαν εφυγαν εκτος απο εμας... και το μπανιο που εκανα μετα μεσα στα τρελα κυματα ηταν απο τα καλυτερα της ζωης μου!

Φερε και ατομα που δεν ειναι μελη, κι εγω ετσι εκανα και τελικα εγιναν μελη ;)
Posted Image

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 February 2008 - 10:05

όπου ακούς πολλά κερασια κρατα και μικρό καλάθι.

#82 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 February 2008 - 11:37

στη χειροτερη περιπτωση κατω απο 30 αποκλειεται να ειμαστε. Σιγουρα συναντηθηκαμε προσφατα στο jpop party, αλλα 10 ατομα απο καθε site σιγουρα θα ερθουν.
Posted Image

#83 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2008 - 11:53

όπου ακούς πολλά κερασια κρατα και μικρό καλάθι.

To θεμα δεν ειναι το τι ακους εδω, πολλοι που λενε οτι θα ερθουν δε θα ερθουν, αλλα και πολλοι που δεν μπηκαν να πουν οτι θα ερθουν θα ερθουν. Στατιστικα ομως, αν το καθε φορουμ μεμονωμενα μαζευει καμια 30ρια ατομα, και τα τρια μαζι θα πρεπει να μαζεψουν τουλαχιστον 60 πιστευω.
Posted Image

#84 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 February 2008 - 12:01

μιλάμε για διαφορετικά άτομα; ή για την erisabetsu του animeplanet , τη Λίζα στην animeclipse και την eri του anime.gr π.χ. ?

:D

θέλω να πιστεύω ότι έρχομαι και φέρνω μαζί μου και υψηλόβαθμο στέλεχος...

#85 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 February 2008 - 13:10

το προσφατο jpop παρτυ που ειχε σχεδον μηδενικη συμμετοχη απο animeclipse μαζεψε τουλαχιστον 150 ατομα. Πιστευω οτι το meeting θα μαζεψει τουλαχιστον γυρω στους μισους.
Posted Image

#86 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 February 2008 - 13:24

yes but in the party they were people from JMusic.gr and a lot of Somnius friends.

#87 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 February 2008 - 00:02

ρε μπαχαλο θα γινει την αλλη φορα 30 ατομα ημασταν και παλι ειμασταν σε παρεες των 4 ατομων .Πιστευω δε θα ναι πολυ καλα ετσι .Εγω λεω να καλεσουμε και απο κανα σιτε απο το εξωτερικο να μαστε καμοια 100:hahaha::orly:

#88 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 29 February 2008 - 14:54

εγω λεω να κατσουμε στην καμαρα κ να προσηλητιζουμε αγνωστους.

#89 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 February 2008 - 14:56

εγω λεω να αφησουμε τις εξυπναδες, να μην το σκεφτομαστε γιατι δεν εχει νοημα και να εφαρμοσουμε τον ενα και μοναδικο κανονα αυτης της πολης ( που βλεπω οτι ξεχνατε): χαλλλλλλλλαρααααααααα

εδω μιλαμε οτι η εκπληξη ειναι μεγαλη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#90 naru

naru

sunshinin' oracle

• Members
  • 3 posts

Posted 29 February 2008 - 15:49

Αρχικά,να σας χαιρετίσω όλα τα καινούρια -για μένα- μέλη του anime.gr
και να πω καλώς σας βρήκα....:wooi2:
Παρότι καινούρια στο συγκεκριμένο forum είδα αρκετούς παλιούς γνωστούς από το animeXclusive, επομένως τα ιδιαίτερα χαιρετίσματά μου και σε αυτούς...
Πρόσφατα μου είπε ενας φίλος μου που είδε τυχαία για το meetingκαι με ρωτήσε αν ήταν αυτό που έμπαινα παλιά...Και μόλις είδα και τους υπόλοιπους γνωστούς,είπα να κάνω register...
Τώρα όσον αφορά το αυριανό event υπάρχει περίπτωση να περάσω,επομένως,θα τα πούμε και εκεί από κοντά αν είναι...

Posted Image
just show me the path to eternal sunshine...